Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,621. až 1,640. (celkem z 3,684)
  • Autor
    cernej caj

Zlata
      To soukrasni spiclikove!

To mas na zimu? S tim musis mit silene prace…

Zlata

Čajdo
        Je toho 30kubíků,jo to je prace kazdej rok,.me už to míjí.

Fifi

Brypodvecir vespolek. 🙂
          Hledacky, znalcove, dumam o porizeni nejaky lehky a pritom vykonny strunovky. Nebyl by tip? Mam benzinovku sekacku s pojezdem na vetsi plochy, ale na nektery casti zahradky by to chtelo neco mensiho a sikovnejsiho. Nez mi prdly zada, pinozila jsem se se srpem ci kosou. Ted si rikam, ze na ty my biotopy v ruznych zakoutich by se siknul strunovej pomocnik – aku? elektro? Nebo neco uplne jinyho? Poradite? Dikec. 🙂

Dennyky
          Mnam, burtiky a ohen, dobrej napad, vlastne budou carodky. Denni davka roztomilosti je dnes extremne tutununu! 🙂

Esusova
          Twe, ja ti fakt zalozim tady u tebe nekde galerii, to je skoda, aby podobny vytvory zapadly. 😀

Cajdo
          Tak ale bezva, ze po zdravotnich plicnich peripetiich ses vlastne “zdrava”. 🙂 Fakt tuze dobre, ze ses nechala dukladne prohlidnout.
          vzsycky mi rikali mamute zahykej, to me rozesmalo – zacala sem se dusit a hykat jako osel
          😀 zlouni!

Zlatko,
          pekna fura dreva, budete mit teplo, i kdyz by vypli plyn. 🙂

Maya

Fifi
            strunovku mám elektro z mounfieldu a aku z hechtu
            fungá to oboje stejně, kabel je k vzteku hlídat to, aby se ti to nedostalo ke struně, tak už to vůbec nepoužívám
            výhoda mountfieldu, nevím teda, jestli to mají i u aku, že to kolečko se strunou je vycvakávací, takže jen koupíš nový a nacvakneš a nebo případně mají i s nožíkama, taktéž jen nacvakneš, nožíky vydržej dýl, když nesekáš někde u zdi, o kterou by se to obrousilo
            od hechtu tam nic vycvakávacího není a strunu tam musíš ručně namotat
            u aku záleží, jak dlouho s tím hodláš najednou dělat, protože samo jedna baterka vydrží tak půl hoďky, ale zas fakt výhoda, že člověk s tím může chodit a motat se různě po zahradě jak chce
            já mám teda dvě baterky, ale na tohle na posekání zbytků po sekačce a želvího výběhu mi na zahradě ta jedna v pohodě vystačí

Maya

Fifi
              jo ale je to samo tak na trávu nebo něco podobnýho, pokud hodláš likvidovat něco odolnějšího, tak to už asi musíš mít motorovu kosu, což je docela těžkej verk spíš pro chlapy

Fifi

maya
                Tezkej verk fakt nechci. 🙂 Likvidovat nic odolnejsiho nebudu, jen prerostlou travu, zakratit koprivy a tak, aby z toho neco zbylo i tak pro motyle a hmyze. Dik za zakladni rozhled, mrknu v mountfieldu, tahat kabel bych mohla, ale taky bych se bala preseknuti. Hlavne se nechci uz moc ohybat. S motorovou kosou jsem pracovala a to uz nedam. A taky me napadlo, aby byly ty struny nahradni casem na danej typ k dipozici. Jak s luxama sackovyma, koupis, funga, za par let novej model znacky a pytliky aby sis naprdela asi z nebe.

Denny

Dobré ráno pátečkové,
                  ták většina z nás půjde do práce až v květnu, paráda, ne?
                  Musím se pochlubit že nám tadyk kousek od naší bytovky dostavěli Free Shop,
                  který byl velmi nutný, že, páč tady máme jen dva a tohle je třetí.
                  Ale to, že si lidi nemohou nakoupit potraviny k běžnému životu, to už nikoho ne*ere.
                  Teda nemohou, jesně že mohou, ale většinou poněkud předražené a nejblížší super market cca 15km.
                  Takže cigárům a levnému alkoholu zdar!

cernej caj

Fifi
                    Vis ja chtela to astma, ono by to bylo nejjednodussi kdyz se dusim, ze by to bylo jedno vysetreni a zdar a ne zas po vsech certech, aby mi rekli ze to je normalni ze blbe dejcham ze mam vic cvicit 😀

Chtela sem napsat co maya, je lepsi s aku nemusis furt hlidat a tahat prodluzku ale vycvakavaci struna je dicela bezna i u levnych sekacek, takze to bych si akorat pohlidala tu vycvakavaci

Denny
                    Hmm spekone bych si taky dala

Denny

PetraK
                      tvl tys fakt jelito 🙂
                      Zrovna jsem si říkala, jak si trefila ty barvy a ty tadyk o tom píšeš.
                      Hele dej mi vodkaz kde si sehnala ty oranžový gatě, nutně je potřebuju 😀
                      I velikost chodidel si trefila :-DD

Zlatko
                      fotečka se špicákama je nádherná a fůra dřeva taky, ale….ehm makat bych na tom nechtěla.

Denny

Jj čarodky budou, mám strach, že půlka dílny nepříjde v pondělí do práse :-DD

Zlata

Fifi
                          K nám plyn ani nedorazil😁🤓

cernej caj

Denny
                            Nejsou carodky v sobotu? To by uz v pondeli snad meli byt ok:D

To mi pripomelo na alergo prej jak casto piju alkohol
                            Pta se “prilezitostne”? Rikam asi jo, tak 2x za rok si dam 2 deci tak rika aha napiseme “vyjimecne” a ja ze nechapu jakej v tom je rozdil a ona se rozesmala ze nekdo rika prilezitostne “kazde prilezitosti” 😀 protoze pro me je prilezitost narozky a silvestr a ty sou vyjimecne pac zas zastup kamaradek a dedu nemam:D

Denny

ČAJDO
                              jsou carodky v sobotu? To by uz v pondeli snad meli byt ok:D
                              to měla být nadsázka, že je upálej, nebo vodletěj 🙂

co se týče alkoholu asi tak nějak, nikdo neřekne u mudra, že chlastá 4x týdně 😀

Zlata

Mileno
                                Právě jsem si přečetla,že maji svátek Robertove,přeju tomu tvemu krásný,klidný,nenáročný den.🍀💐🕊🍰🤓

Maya

Fifi
                                  ja mam tu od mountfieldu roky a struny na to porad maji
                                  se koukni jestli tam nemaji tu vycvakavaci tu aku, ja kdyz kupovala tu s kabelem, tak jeste aku nebylo v kurzu
                                  pripadne zkusit jinou znacku, bosh nebo al-ko bejvaj dobry, ted uz ma ty aku verky kdekdo a tohle maj asi taky, von to neni nijak slozitej stroj
                                  me stve, ze al-ko prestalo vyrabet tu aku pojizdnou konev, jako to nechapu, takova super vec a zrejme o to nebyl zajem, asi to lidi ani nevedeli, ze to existuje

Maya

Denny
                                    no jo, u nas zmizely před casem vsechny obchody s jidlem v centru mesta, takze kdyz sel clovek do mesta, nemohl si koupit ani mouku nebo olej nic
                                    ted tam otevrel samosku vietnamec a ma furt narvano

cernej caj

Denny
                                      To mi nedoslo ze je upalej:D

A v tom duty free bude neco k jidlu nebo zas ne?

Ja mam nejblizsi supermarket taky 20km, to si nevyberes:D a samozrejme po 16h nenakoupis a v sobotu jen 6-10 😀 ale jo vietnamec je tady o 4km vedle a autobus kazdou hodinu, takze zas ztezovat si nelze ale radsi nejim nez si dat 1,5h anabazi treba kvuli tomu ze mi scahzi jidlo:D

Denny

tak já myslím, že u nás na frekventovaném místě, s počtem obyvatelů 2500 a s okesním městem “za potokem v SRN” by byl market docela potřeba

Denny

čajdo
                                          chlast a cigára a možná nějaký sušenky, jídlo tam není

PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
                                            TAK MÁM NOVOU HLAVŮŮŮŮŮ! Tedy bohužel jen vně, obsah nezměněn. Nicméně pak kadeřník je čikovnej, ráno sem enem zaklepala makovicí a šla. A to se vyplatí bobe. Vlasy si značně odfrkly. Na veletoč kadeřnickej ešče nedošlo, ale zkrátil to pěkně. I Brtnikoj se to líbilo, čokle mě poznali, tak dobrý. Vosum stováků mě to stálo.

Fifijová

se strunovkou neporadim, ale možu s traktorem poradit 😀

zakládej, klíďo – hele:

Dennyky s ježkem na hlavě:

Dennyky venčí chorou a choromyslnou Koněva

Dešnyky -ČETA ZA KASTRACE!

Fifi na traktůru nemám 🙁

Dennyky
                                            dostavěli Free Shop,
                                            který byl velmi nutný, že, páč tady máme jen dva a tohle je třetí.

a co na to pan starosta Buřtik (nebo páreček, nbo jak se mu řiká)

I velikost chodidel si trefila :-DD
                                            s tím jsem trochu váhala, ešivá sem to trefila, ale pak jsem to porovnala s velikostí hlavy a řekla si, že jo
                                            😀 😀

černej čaj
                                            prilezitostne “kazde prilezitosti”

😀

ale radsi nejim nez si dat 1,5h anabazi treba kvuli tomu ze mi scahzi jidlo:D
                                            si udělej zásoby

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,621. až 1,640. (celkem z 3,684)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.