Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,581. až 1,600. (celkem z 3,684)
  • Autor
    PetraK

Jeden trochen politickej

😀 😀 😀 strašlivý!! 😀 😀 jak to někoho napadne takovááádle krásná krávovina 😀

Petrs01

spokojená s tím úplně nejsem

Vašek má na Scalibor těžkou alergickou reakci, na bígly jsem ho taky používala. Na Vaška jedině Foresto a funguje fakt dobře. V hodně zaklíštěné oblasti jsem ty šmejdy ze psů sundávala po desítkách i když měli obojky (bez ohledu na značku), ono to asi chvíli trvá než zjistěj že jim pes smrdí. Nevím jak teď fungujou Kiltixy, ty dost smrděj mně, ale za Barouškova mládí jsem používala a fungoval skvěle.

Možná tam máte klíšťat hodně – co psy vždycky ještě stříknout nějakým bylinkovým smrdítkem?

cernej caj

Latky s fyprinolem mam blbou zkusejost u feri drbani, obojky neznam, ale ja pipetuju a pipetovani je fuk i kocce nebezpecnou latkou, pro jistotu se da na swn oddelit. s obojkem chapu ze nechces riskovat , to je jinej levl kociciho styku

Kdyz nema balonek ten jedinej tak zere ponozky povleceni, kapesniky, polstare, deky… drevo, plasty…

Maya

cernejcaj
            a uz jsi nakoupila zasobu tech stejnejch balonku?
            tenisaky by nechtel? kolegyne hraje tenis, az budu chodit do kanclu, mohla bych ti par ohranejch bezchlupatejch poslat
            i kdyz nevim jestli by to taky nerozkousal

Maya

Ja davam pipety a stve me, ze po Advantixu se Loki drbe, protoze ten fungoval skvele
              loni jsem davala Frontline, ale ucinnost tak napul, letos mi v lekarne prodali nejaky fypryst, tak uvidim jak to bude
              zatim moc klistat u nas neni

PetraK

Petrs01
                Možná tam máte klíšťat hodně – co psy vždycky ještě stříknout nějakým bylinkovým smrdítkem?
                no, to je v plánu, to jsem si říkala taky, jenže………ty jo v tomhle provozu to udržet v makovici, že si chci něco namíchat a hlavně to před venčením aplikovat…… to mi nejde-což mě štve. Jsem ráda, že hlídám to vázání Tali ocásku a Rumíčkovo očička . Teď nejsem schopná si nic do tý hlavy – ani svýho, víc zandat 🙁 . Takže dík za připomenutí, musím se nějak aktivovat.
                Oni už ho právě nějakou dobu mají, ten obojek ale pokud to teda bude jen o tom, že po nich polezou, tak se nezblázním, hlavně, že se nezahlodnou. Třeby Mousís ten má obojek na sobě loňskej a zatím funguje.

PetraK

Maya
                  zatim moc klistat u nas neni
                  protože všechny jsou u nás 😀 😀 neměla jsem psát, jak je u nás krásně, se přestěhovala 😀

černej čaj
                  Kdyz nema balonek ten jedinej tak zere ponozky povleceni, kapesniky, polstare, deky… drevo, plasty…

já bych zkusila ten kong, ten fakt neuhlodne. Udělala bych z něj vzácnost, co jsem to přineslááá a co já to mááám, hodila, sebrala, házela si ve vzduchu atd. a pak ho nechala volně loženej a když by se o něj zajímal hooonem bych si ho vzala a zas dělala vzácnost…. a pak mu ho nechala.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 7 měsíci uživatelem PetraK.
                  Petrs01

Týden po aplikaci Advantixu mi kdysi mladej Barouš zdrhnul. Když se vrátil, strávila jsem dvě hodiny v kuse vytahováním klíšťat, u padesátého jsem přestala počítat. Další dva dny jsem doobírala zbytky. Takže Advantix fakt nee. Ale některým psům prý zabírá.

Denny

Hajánek

Attachments:
                      PetraK

Dešnyky
                        Nynynynýýýýý, ťuťůůůůů!

Denny

Z obojků já jedině Foresto, Scalibor přestel fungovat ještě za Bukáčka.
                          Musím jí ho už nasadit, páč jsem jí tahala už 4 klíšťata.
                          Foresto nevadí ani kočkám, takže za mě jedině to.

PetraK

No právě proto jsem do Foresta šla, že je bezpečný i pro Mousese. Ale zatím mi t přijde, že to není tak účinný, jako scalibor.

PetraK

tvl…….sem si přišila myš k papírům. Sem vyloženě švadlena!!!

Denny

PetraK
                                tvl…….sem si přišila myš k papírům. Sem vyloženě švadlena
                                fuj a máš fšude kref? A pištěla?

PetraK

nepištěla, přišila jsem ji za drátek 😀

cernej caj

Petrak
                                    Ja cetla ze prisla “sem mys k papirum” jako sem = do kanclu a rikam si proc by svafleny meli mit mysi jestli sou tak chudy:D pak sem si to precetla ze to neni prisla:D

Zlata

A funguje myš?
                                      Kotatko ňuňu..

PetraK

černej čaj
                                        Ja cetla ze prisla “sem mys k papirum” j
                                        😀
                                        zas kdyby sem přišla a pustila se do nich, tak ušetříme za skartaci 😀

Zlatka
                                        vypadá to, že zatím dobrý.

Kotatko ňuňu..

žejo viď? Já se tak těším, až bude cajk a řádit, počkej jakej jim všem dá záhul 😀

Denny

PetraK
                                          , tak ušetříme za skartacI
                                          JSEM ČETA ZA KASTRACI…konec totok

Zlatko
                                          je ňuňu za 14 dní už bude mít plácačky a měkký, takže jí budou plandat, to bude teprve kočena 🙂

Kuskus

Jak má kotě pupík napucnutej a plachťáky větší než kebulku 🙂 🙂 je překrásnej.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,581. až 1,600. (celkem z 3,684)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.