Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,541. až 1,560. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Zlata

Kdepak je Milena s Myškou,Asteris s Emou,či Fanča ,,ještě kopuluje?

kachna

Ja videla klauna a ten tam jako neni?

Klid, já viděla indiána… 😀
    Vtip je dokonalej

kachna

Fanča ,,ještě kopuluje?

néééé, vraždí víčko od fixky

cernej caj

Kachna
    Charlie by ho sezral, vrazda polknutim 😀

kachna

vrazda polknutim

tohle byla vražda ožvýkáním

PetraK

černej čaj
    Ja videla klauna a ten tam jako neni? 😀

😀 😀 😀 😀 a co by jako nemoh ne? Kdo to zakázal 😀

V kazdym pripade su zdrava jak ripa, srdce plice OK a astma nemam takze super:) jako zas e to i dobry

no tak ale to je výborná zprávaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Jsem ráda, že nemáš chopn, to je supr, supr zpráva, mám z toho fakt radost. A doufám, že se přijde na to, co to způsobuje teda.

Kuskus
    Čajdo, já takýýý. Klauna s balonkama. 🙂

máte s čajdou stejnýho dýlera? 😀

a koukám, že Zlatka u něj taky bere 😀 😀
    či Fanča ,,ještě kopuluje?

kachna
    Klid, já viděla indiána… 😀

tvl…. berete snad u něj všechny? 😮 😀

kachna

tvl…. berete snad u něj všechny?

hele dole je úsměv a nad ním černej nos a v tom srdci oči. To nad tím je indiánská maska (tak možná ne indián, ale černošskej šaman)

Fifi

Nazdarek balonci (taky vidim klauna s balonkama a rumba koulema 😀 ),
    ocicko kocici vypada uz moc pekne, ted este at se Dennyky dospi a Konev neblbne a srusta, v DiPi bude pak vse cajk. 🙂
    Cajdoo,
    ja tomu nerozumim, jak to, ze nemas astma, kdyz na to leta beres dejchaky a tak? Z ceho nekdo kdysi usoudil, ze ho mas? Kazdopadne je to dobra zprava, ne? 🙂
    Bavi Charlika zuzlat i neco jinyho nez balonky? Ja mam malej zbytecek poctivyho horolezeckyho lana od taty (prirodni, silny, co na nem ucil lezt brachu), na nem par uzlu a dedi si to u me cokle uz snad pres 20 let. Az Ruzice ho zvladla prezvejkat na mensi casti – zkus se optat horolezcu, jestli by ti neco takovyho nesehnali? Hlavne z toho nelezou zadny nite, motouzy, kdyz to nerozdrti na atomy 3 rtw za sebou, tak by nemel ani Karlik. Pokud by to teda nespolknul v kusu. 🙂

Mirko,
    jak ctu ten tvuj popis vychazky se stenetem, vyprdla bych se na to s sebou jednou tejdne brat Dafcu a prudit ji nevychovanym prckem. Kdyby takhle neco skakalo po hlave a otravovalo Troldu, by se s tim neprdel a po par varovanich by melo stenatecko o nejakou dirku vic. O Ruzici ani nemluvim. Tak si ber jen Zeryka, Dafcu muzes venkat s kamoskou, az stene povyroste, panicka ho vychova a tak. Nebo se projdi s kamoskou uplne bez psu, to by mohl pro tebe byt vubec ideal relax a uzijes si basenjitko. 🙂

Mila se dlouho neozvala, uz jsem se tu po ni shanela. Jo, Esusko a Kuskusova – nebylo by od veci zajit nekam na rehabku s vasima zadoproblemama? Kdyz to beru zpetne, mela jsem jit k fyzio mnohem driv, usetrila bych si sice ne prachy, ale spoustu probdelych noci a bolesti. 🙂
    Odettooo, co tvuj duch, jiz se zrodil? Si psala konec dubna, toz??? 🙂

PetraK

kachna
    no když bude ten černošskej šaman stát v mlze, tak možná jo 😀

Fifi
    no jo fyzio, jako máš pravdu, přecetkyně, ale má to háček – momentálně na to úplně kapacita nejni. Ale časem bych se tady ráda poohlídla.

Fifi

Ale časem bych se tady ráda poohlídla.
    Kdo chvili stal, jiz stoji opodal… Ne, tohle nenechavej na “casem”! Kor s vasim reko zaprahem, vem i Brtnika a nekam tahnete co nejdriv. To je velmi vyzadana a nezbytna rada pro zachovani vaseho skeletu a muskulatury, pokud chcete domecek dal zvelebovat, si myslim. Mluvi ze me 3mesicni zkusenost s lecbou mirny bolesti, kterou jsem chtela rozcvicit a rozchodit a jak to dopadlo. Tak neblbnete, vole, neni vam/nam 20. 🙂

Jo a Mirko, me napadnul primer s vencenim Dafci a stenete – twe ja jit se projit a veset se na me neci cizi nevychovany maly dite, bych to otocila a prchala. Moc Dafce rozumim. 😀 Bo dneska v kramu byl jeden takovej spratecek a ja normal odesla, na to jsem nemela nerv.

PetraK

Fifi
    vem i Brtnika a nekam tahnete co nejdriv.

😀 😀 umím hodně, ale tohle ne. Nešel nikam ani v dobách normálních, teď už tuplem.

Fifi

Jakoze kvuli kovidu? NEbo kvuli prilis praci? No tak tahni aspon ty, at mu ma kdo varit, az slehne. 🙂 (Teda doufam, ze jeho pupek je lepsi a uz neboli!)

PetraK

Nee kvůli kovidu nee, nikdy bych ho prostě na něco takovýho nedotáhla, ani masáž ne.

Milena z Prahy

Ahóóój, holky :-),
    teď mi zavolala Fifi, že prej po mně byla sháňka.
    Moc děkuju za zavolání, to jsem toho zas nažvanila 😀
    Třá že má Robert známky z celýho světa… Jo, skoro všechny země, ale vždycky jen pár kousků, co jeho děda vyčenžoval dopisováním 😛
    My jsme se ještě pořád nepřestěhovali. Nejdřív jsme asi tejden utírali prach ze všech stránek v albech, pak jsme “třídili” fotky (čí asi?) a dneska jsme už pokročili k diákum… Ty luxujeme a otíráme a R. si prosadil, že teda odvezeme všechny z jeho dovolenejch s rodičema od roku 1976… A pak je prý ještě vytřídí 😛
    Do toho ještě korektury, ani číst tady nestíhám.
    Ale myslím na vás. Dneska jsme byli po třídění jako dost rozrušený, tak jsme si dali kolečko tady dole u Vltavy a kolem zoo. A vyfotila jsem pro vás novej pavilon goril, už vypadá, že se bude každou chvíli otvírat. A taky tam rovnou udělali novej vchod do zoo, asi západní.

Attachments:
    Milena z Prahy

Denny,
    to je moc prima, že je očičko o. k. (Tak to hlavně nezakřiknout!)

Koukám, že ostatní marodi se zatím taky držej, tak já zase mizim.
    Zejtra nás čeká IKEA, nějaký škatule umělohmotný do spížní skříně…

Fifi

Milo,
    to jsem toho zas nažvanila
    Vsak jsme se od listopadu neslysely, byl to moc fajn pokvok, diky. 🙂
    Nikam nemiz, podavej hlaseni, prosim, prubezne dle nalady. 🙂 Slusnej rozdil ve vystavbe, se gorilky budou mit fajn.

Milena z Prahy

Fifi,
    jo, já jsem vlastně nepřidala žádný popisky k fotkám.
    Ta první je záběr na celej pavilon, na druhý je vpravo kousek pavilonu a baráček, kde budou asi kasy, jak se mi to v hluboké noci již rýmuje 😛

MirkaD

před vteřinou jsem dojela z práce…
    od za dest půl sedmé do půl 11….pak jsme chvilku čekaly na vedoucího,aby jsme ho hodily dom…
    dnes byly v akci morý mlíka,ráno během chvilky prý zmizlo 8 palet-tradičně-to máme pro dceru,děti,vnučky….
    jsme tři….tak každej 12 mlík…
    no prostě každej si nabere mlík 3 prdele,když řeknem,že je 24 kusů na osobu de,tak-jsme tři,-je to pro děcka….
    no fronty šííílený,o půl jedné mlíko nebylo,lidi naštvaný,pak ve 3 hodiny paleta,během 20minut byla pryč…
    kolega,co měl jít s náma na odpoledne,byl na mezismněnu,takže od půl sedmé jsem tam byla já,zástupkyně a vedoucí,
    takže na obě kasy doplnit cigarety,k tomu obsluhovat lidi,pak umýt kasy,zamést celel obchod,vytřít celej obchod strojem,pak všecko mopem kolem palet,polisovat vozíky krabic,doplnit na kasy cukrovinky,vedoucí zatím doplnovaly a chystaly vcenovky na zítra…
    čekají mě 2 dny volna v BK,pak zase práce-máme 3 neschopenky,tak bud jdem smněnu navíc,neno je nás na smněně mín….
    bože to je hodin-du vás dočíst….

MirkaD

tvl to velebožííí vtip :D:D:D
    Fifi-jo,jo nechodíme tak často,takže bud bude mít ten den Dafča kratší vycházku,nebo já 2 delší…:D,každopádně,než ju otravovat,
    tak Dafča se z krátkévycházky neosype,že…
    jako,sice je vždycky načučená,když jednou za sto let jde každej zvlášt,ale..kdyby se to tudělalo tak,že by došla Pavla-a já bych řekla-tak Dafuško,deš s náma,nebo chceš jít dom?
    tak kdyby uměla mluvit tak by řekla-letím dom,valí,utííííííkám,mizím,rychle pryč z dosahu,protože psi jsou blééé,ale štěnátka jsou velkýýýý blééé,bojím,nechcu nepudu,radši dom a uteču:-)-a ještě by mě holčička byla vděčná:D
    a Milka žijééé to je dobře todlencto,to je dobře:-)))

Fifi

jako,sice je vždycky načučená,když jednou za sto let jde každej zvlášt,
    A to ja beru pravidelne na kratsi protapky po jednom, clovek se muze vic venovat jednotlivym psim potrebam, na Troldovi vidim, jak si venku rad odfrkne od Ruzice. Ruzice pak ma vic my pozornosti a tak. U tebe by to mohlo bejt vubec lepsi s vychazkama, kdyz se Dafce nechce obcas chodit. Vezmes Zeryka, Dafca doma. Nacurena, zarlivacka, to se ji to pak bude najednou tapat, navic bude moc cmuchat vas z predchozi trasy, bude to pro ni mnohem vic zajimavejsi. 🙂 Akorat to musi panicka utapat a nesmi ji bolet zada, zeano, takze obcas ve dvou psech je to nutny pro tebe. .) Uzij si volno v BK! 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,541. až 1,560. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.