Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,521. až 1,540. (celkem z 3,684)
  • Autor
    cernej caj

Denny
    Me blbnul mail nekdy v nedelu coz nornalne nedela tak mozna nejak udrzukou servery a obcas se to nekomu projevi

Tak ty ses znamy rani ptace:D

Maya
    Jee super ze mas auto uz

MirkaD
    Tak hlavne s pavlou se nejak domluvite a vykomunikujete neni to cizi kreten coz je dulezity a nejak si to sedne

Tak a mam vysledek rtg vse OK a ted dychat a do prace asu uz jezdit nebudu akorat budu muset asi neco naddelat

Petrs01

Seznam blbne průběžně každou chvíli.

U té feny se podívej na předposlední fotku – boule jako kráva. Na druhé straně jsou taky, jen ne tak velké. + nespecifikované zdravotní neduhy a léky na močový měchýř. Co začal stárnout Baroušek, tak mám skoro nepřetržitě starého psa. U Spratka se řešily zuby, boule, nedával vedro. Vašek nedává zimu. Dva staré psy s různýma nemocema a potřebama, zas takovej masochista nejsem. A Vašek s fenkou, to bych ho nejspíš zabila.

PetraK

Petrs01
    fšak já vim dífče – tohle si navíc musí člověk rozhodnout a vybrat sám, to nemůže dělat někdo jiný. Jen mě dostal ten její kukuč. a ani to nelze Vašíkovi udělat.

PetraK
    MirkaD

vidím balonky…
    optomista nejsu…

cernej caj

Vidim usmev a klauna, balonky knihu i ruze sem ansla a ksuz sem zjistila ze tam maji byt:D

Ps: su hypochondr a nemam astma!

MirkaD

Černejčaj-jak tooo????

Maya

no ja jako prvni videla ruze, prej neutuchajici optimismus, nic neni vzdalenejsi pravde, dal uz jsem to ani necetla 😀
    cernejcaj
    poslou te k psychiatrovi a maj vyreseno 😀

Denny

Ty wogo já šla domů na sváču ošetřit očko a co?
    No a usnula jsem…

PetraK
    JÁ VIDĚLA LVA napoprvé
    Možná někteří z vás vidí ve středu obrázku hlavu lva. Pokud jste vy jedním z nich, pak to značí, že vaší největší předností je odvaha. Jste neuvěřitelně statečný člověk, i když to tak ostatním na první pohled nemusí připadat. Máte vysoké sebevědomí a jste upřímný člověk. Dovedete si přiznat, že jste udělali chybu. Máte sebereflexi, uvědomujete si, jaké jsou vaše dobré vlastnosti a víte, kde máte slabiny.

No sebevědomá rozhodně nejsem

Denny

čajdo
    a co kdyby ti udělali testy na ty chlamýdie? Proč hned píšeš že si hypochondr, to může být 10 další diagnóz.

A očko už je trochu lepší, pootevřené.
    Na fotce po vypláchnutí.
    A to dlouhé obočí

Attachments:
    PetraK

Dennyky
    No a usnula jsem…

uvědomuješ si, že polud napíšeš
    očekáváme po zkušenostech nějakou jobofku zase? Nemůžeš to napsat nějak milosrdnějš?
    🙂

Já vidím taky balonky, tak jsem nezřízenej optimista, nebo jak to tam psali, růže jsem si všimla až potom, srdce jsem musela hledat a knihu nebo lva nevidím vůbec

Hoďka už jen a pápááá

Denny

PetraK
    Co tady píšeš, když píšu já?

očekáváme po zkušenostech nějakou jobofku
    HELE už bez jobovek, už bude všechno jen dobrý.

PetraK

Na fotce po vypláchnutí.

puuupíííček maličkatej otomilej

píšu, páč musim, ne? 😀

PetraK

černej čaj
    Ps: su hypochondr a nemam astma!

toť krásný příklad toho co dovede naše zdravotnictví.

Denny

muheheee

Attachments:
    PetraK

Dešnyky
    🤣🤣🤣🤣🤣 vyybornyyk

Zlata

Tak já viděla první ružičky,pak lva,pak balónky ,pak už jsem nekoukala.
    Kotě mazlavka malinkata.
    Denny
    🤣🤣🤣🤓

Maya

Denny
    usiska ma kotatko po mamince 😀
    testy na chlamydie nikdo takhle na prvni dobrou neudela, jsou drahy, tak se delaj az jako posledni a to jeste musis natrefit na nejakeho osviceneho doktora

cernej caj

Ja videla klauna a ten tam jako neni? 😀

Denny
    Tak snad to nebude v praci pruser a supwr ze ocko se lepsi! Uz je to na dobry ceste

Maya
    No rekla mi taky ze chopn nemuzes jednou mit a jednou nemit, takze je otazka co sem teda mela a jestli on nevedel co se mnou neco mi tam napsal a bylo?

V kazdym pripade su zdrava jak ripa, srdce plice OK a astma nemam takze super:) jako zas e to i dobry

Kuskus

Ja videla klauna a ten tam jako neni? 😀

Čajdo, já takýýý. Klauna s balonkama. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,521. až 1,540. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.