- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
27.4.2022 v 7:11 #138390
cernej caj
Denny
Nasla sem si ty chlamydie a bylo by asi zajimavy zjisteni ze dusna sem zacala byt hodne let pred prvnim klukem:DNo to na odlehceni.
Tak uvidime. Asi sem mela dost stesti vcera, kdyz sem volala…
Sestricka rika “mame termin pristi ctvrtek, 27.4”
Ja “to neni za tyden ale zitra” a celej den uz sem mela stredu… 😀 pak sem zjistila nekdy po obede, ze je teprv utery:D27.4.2022 v 7:11 #138391cernej caj
Normalne je cekacka az 6 mesicu
27.4.2022 v 7:25 #138392Denny
čajdo
chlamydie má moje mamka a rozhodně to nechytla ehm od nějakýho chlapa.
Ale vím, že jí dělají v organismu hroznou paseku27.4.2022 v 7:32 #138393Denny
27.4.2022 v 7:33 #138394PetraK
TVLEEEEEEEEEEEEEE SEM TO VYMAZALA, CO SEM NAPSALA?? NECI TO PSÁT ZNOVA UŽ!!
SEM SE ŠLA KOUKNOUT NA TO CO POSÍLALA FIFI A ZMIZLO MI CO SEM NAPSALA, ÁÁÁCH JOOOORRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr – už vůbec nevím, co jsem tady původně napsala. A to proto, že jsem v práci od 6:12!!!!!!!!!! Hotofson jako. dělám evidentně krávoviny, to bé zasejc den. Fčéra šel s náma na vycházku Mouses a byl vzornější, než Taliprdová, tu bych nejradši rozkrájela do nudlí bývala. Jenže nemám vařenou polifku, tak jsem to neudělala.
Dennyky
to jsem ráda, že se to snad opravdu už obrací s Xenou bojovnicí do lepšího a s Koněvem evidentně taky. Tak huuuž aby se to srovnalo úplně. Rumíček už má očička taky o moc lepší a Tali ocásek se zatím daří držet nerozbitej. I se to hojí. Potřebujeme ale , aby se to zasrstilo, jinak si to zas rozmydlí. Jak se to ovšem slučuje s tím vylepováním, to nevím. 🙁
černej čaj
pak sem zjistila nekdy po obede, ze je teprv utery:D
držím palce, aby se to pořešilo a vyšetření vyšetřilo, co je zapotřebí. Není to s chlamidiema i tak, že to lze pořídit i jinak? Že kluka k tomu ne vždy potřebuješ?pak sem zjistila nekdy po obede, ze je teprv utery:D
hororový zjištění tohleto 😀Normalne je cekacka az 6 mesicu
tý jofka, to máš zatr štěstí teda.
Kachna
fpoho, myslím, že to odnesl jenom mozek
tak zas dobrý, když to nechalo tu zátku na krku, nebude Ti do něj aspoň pršet 😀Tak dvě jí maj a jedno odmítá odpovědět
o to poslední bych se tím pádem bála 😀Kuskus
jak je ,co zádo, co krk? Já zatím stagnuju. Vylepšilo se to o fous, ale furt to kuwa bolí. Ale už se můžu normálně nahnout nad umyvadlo ráno a umýt si obličej oběma rukama.Fifi
jooo, tohle přesně jsem myslela,to znám to mi taky říkali, dobrý cvíčo to je.za normal nadech a belhavej pohyb.
no tyjo , když bolej záda tak, že se nedá dejchat, tak je to peklo.27.4.2022 v 7:37 #138395PetraK
Dennyky
šmudlíci
koukám, že nejen čápi, ale i jeřábi už neodlétají a někteří tu zůstávají. Hm.27.4.2022 v 7:55 #138396cernej caj
Denny
Ja to zas koc nezkoumala skoncila sem u prv i vety:D ale ono tulyhle nemocibai jdou prenaset i v bazenu a tak, coz je docela blby… a dela to mamce velkou paseku?Ale vzpominam si, ze kdyz sem kdysi na nejakym kocicim foru napsala ze mam reakci na kocky tak mi rekli ze su promiskuitni krava 😀 takze asi to muze byt docela hodne casta pricina…
PetraK
Tyyyjofka! 6:12! To ses nejhustejsi!Jinak charlie uz nakousl ten oblibenej balonek jak ho furt zere, bych zvazila ten kong ale mam strach aby ho vubec chtel.
27.4.2022 v 7:59 #138397Denny
čajdo
dá se to přenášet i vzduchem jako kapénková infekce.
Špatně se jí dýchá a bere antibotika x krát ročně
asi takhle ono to zas tak vtipný neníChlamydia pneumoniae, ve zkratce CPN, je hojně se vyskytující a zároveň nejnebezpečnější infekcí. Tento druh chlamydií napadá dýchací cesty a přenáší se kapénkami pomocí kýchání, kašlání, kýchání a podobně. Diagnostikování CPN není jednoduché, protože se dá zaměnit s jinými infekcemi, je svými příznaky například velice podobná běžné chřipce, angíně nebo zánětu průdušek. Vyšetření na chlamydie je nákladné a zdlouhavé, proto se odkládá na dobu, kdy běžná léčba není úspěšná. Může ale dojít k přeléčení akutního stadia a z CPN se stane složité chronické onemocnění. Člověk trpící CPN je nebezpečný pro své okolí, které může kdykoliv nakazit.
Projevy plicní chlamydie:
škrábání v krku
kýchání
dráždivý kašel
zimnici střídá pocení
bolest hlavy
celková slabost a únava
bolest v blízkosti průdušek a v plicích27.4.2022 v 8:06 #138398Denny
PetraK
já 5:12 😀super že má Rumajzlík už očka v pořádku a Taliprtka no s tím ocáskem to bude asi na dýl…
Ten gel na hojení by jí to trochu nezlepšil?27.4.2022 v 8:06 #138399MirkaD
včera odpolední-ráno vycházka krátká,psi nebyly ve své kůži-Žeryk blil,sice nic-bezvadný,že blil z pelechu do pelechu-na svým seděl a vedle je Dafinin….
pak oba dost žraly trávu….
dnes jsem s něma i s Betty dala vycházku ke křížku a zpět,chladno,mokro,blátivo,
na konci vycházky jsem si dala s každým pár cviků-odložení v leže,kroky,otočky,a šlo se dom,
Dafi cvičení s nadšením,i Bttuška-věk už na ní vidět teda je-zuby děsběs stejný jak Max
Fifi-jo Šustu čtu,i kdy jak jsem tu občas psala,často tu jeho teorii nechápu-to čtu několikrát….
když tam má příklady,tak si řeknu jo jasný,když tam má teorii tak si říkám…ty jo o čem to píše??
hlavně má často ty jeho anglický výrazy…
no nic
já asi popíšu vycházku-to bude nejjednodušší….
jinak chodíme spolu tak jednou týdně….
takže vycházka-Dafi uvidí Pavlu ze sčenětem-otočí se a odchází pryč….nejvíc co to jde…
Žeryk má radost,že vidí Pavlu,štěně je mu fuk…
já přemlouvám Dafču…ta se teda nějak rozejde…
jdem kus na vodítku-to je jí fuk-protože k ní štěně nemůže-celou dobu je vidět,že by nejradši,aby se štěně vypařilo…
pak se pustí štěně,začne po ní hopat-Dafi se přikrčí,občas potichu ožene,skrčená,bojí se….,když štěně otravuje Žeryka,ten se ožene zhurta,štěně jde pryč,ale z Dafiny si nic nedělá,takže ju jde otravovat,na volno je jak na pérkách,líce kolem ní,vysmátej,pohodička,ví že mu od ní nic nehrozí,takže já po vteřině vezmu Dafinu jdu s ní v náruči-jasně u většího-těžšího psa by to nešlo-vím to!!!!!
a celoživotně jsem tuto větu používala na cvičáku-představte si,že máte dogu-tu si taky nedáte do náruče..
a ani jsem toto NIKDY U ŽÁDNÝHO ZE SVÝCH PSŮ NIKDY NEPOUŽÍVALA!!!!!!!!!
no chvilku jdem takhle,pak jde Dafi na zem,štěně na vodítko,a to už jer Dafině fuk,protože je na vodítku a nemůže k ní….
jinak na něj Dsfina nevyjíždí nic,prostě si ho nešímá….
u minulýho pejska,tam ho prostě ignorovala,nebylo to-jééé jde s náma pejsek,ale prostě….ignorace….
vlastně nikdy žádnýho pdího kámoše neměla….27.4.2022 v 8:33 #138410MirkaD
Fifi-jinak děkuju za popsání co dělat,jako jo budu chodit s každým zvlášt,to bude jednodušší,
jinak Dafi je v tomto stejná jak byl Gero,Gero byl teda od štěněte na rozdíl od ní zvyklej na psy-doma Dux,+vycházky s dalmatinama,ovčákama,rotvíkama,boseronama…+2krát týdně i víckrát cvičák,
ale třeba jedn boseron od kamošky ho rád ve hře naháněl-protože se Gero nechal…jakmile ho začal nahánět-kamoška ho hned okřikla,nenechala ho,ale v tu chvílu jakmile s tím začal tak dolítnul Dux 9kilový kříženec malého knírače-syn Killy a jezevčíka-postava jezevčík,a vlítl boseronkovi po krku a šel natvrdo bránit Gera….o tom,že boseronek,si na Dauxe netroufl,ne protože by se ho bál-boseron je velikost jak mohutný NO,je to vlastně Sorbon z Angeliky,takže kus psa,kterej by si Duxe dal k svačině,ale viděl,že si to Dux nenechá líbit,tak si to k němu nikdy nedovolil,pochopitelně jsme nenechali ani jedna Gera honit a otravovat,hend se mu to zatrhlo,ale občas to vyzkoušel….když byly psi na volno,tak šel vysmátej honit Gera..
pak jsme chodily na stopy a výcvik/vycházky s kamoškou co měla obr rotvajlerku,tak několikrát zavycházku začala číhat a rozběhla se na Gera a nabrala si ho pod sebe-jakmile to udělala,kamoška ju okřikla,hned toho nechala,když jsem ju viděla,že po Gerovi číhá,okkamžitě jsem jí šla do cesty já,jednou toto udělala Duxovi-a tn z pod ní vylezl,otročil se a šel tvrdě do ní-a kámoška-tý jo,kdyby byl Dux velkj pes,tak by byl dost nebezpečnj!
on teda u hlídání kabele šel do figurantů natvrdo,
+obranu dělal jak velcí psi….
ta rotvajlerka to teda nedělala pořád,jednou za čas to zkusila….+na cvičáku,27.4.2022 v 8:34 #138411Maya
tak auto doma, jeste jsem stihla zajet do penny, maji tam za body plysove dinosaury, kdyby nekdo chtel
chlamydie jsou na pikacu stejne jako borelka, borelku chronickou ma teta a to akorat ma na stridacku atb a prednison27.4.2022 v 9:02 #138412PetraK
Toje dobře, že tu Petrs01 nejni, protože je škoda, že nece dalšího pejska. Vlastně ale – to není pejsek, je to pejsková!
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=7232727.4.2022 v 9:02 #138413PetraK
Maya
ááá tak už se zase automobilizovaná? To vypadalo původně na hodně dlouho, ne?27.4.2022 v 9:11 #138414Petrs01
Toje dobře, že tu Petrs01 nejni
Není nad to, když má člověk kamarády.
27.4.2022 v 9:20 #138415PetraK
Petrs01
Není nad to, když má člověk kamarády.tady? kamarádi? Tady sou samý svííííííííně!
27.4.2022 v 9:24 #138416Denny
Tak já myslím, že pro Petrs01 páč není pro aktivní majitele.
27.4.2022 v 9:24 #138417Denny
Neblbne vám někomu email na seznamu?
27.4.2022 v 9:37 #138419PetraK
Dennyky
dneska ne, ale ondynoj mě to pěkně štvalo, jak to blbloale tak on Atomík byl taky jen na dožití 🙂
27.4.2022 v 9:40 #138421MirkaD
Černejčaj-tak jak jsi dopadla?
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.