- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
26.4.2022 v 12:47 #138366
Maya
Denny
ono tohle chovatele spis tutlaj i u psu, clovek se to dozvi az casem
jo chovatele buldocku a podobnych plemen by mohli vypravet
asi nejlepsi se s tim smirit a nenechat se odradit
zivostnost tipuju tak dva dny, kachna uz je skoro bez hlavy 😀
ale on si pak hraje i s tema vykuchanejma hadrama 😀
PetraK
no ja koupila dva, myslela jsem nejdriv, ze jednoho dam brachovu prckovi a az doma mi doslo, ze plysaci s plastovejma vocima nebudou pro vsechnozrouta to pravy 😀26.4.2022 v 13:04 #138368Denny
Maya
jj o buldočcích atd to vím.kachna uz je skoro bez hlavy
ajaj a já jí měla tak ráda…vykuchanejma hadrama
vykuchaný smradlavý hadry zužitkuje Brtnik!s plastovejma vocima nebudou pro vsechnozrouta to pravy
tak si jim je mlěa vypíchnout předem 😀26.4.2022 v 13:14 #138370PetraK
kachna uz je skoro bez hlavy 😀
🙁 🙁
Měla jsem Tě ráda kachno!Maya
doslo, ze plysaci s plastovejma vocima nebudou pro vsechnozrouta to pravy
seš amatér, já už mám vychytaný co brát a nebrat 😀26.4.2022 v 13:15 #138371PetraK
Dennyky
ajaj a já jí měla tak ráda…Jehehééé napsalas to stejnýýý o fous dřív, já to, přísahám, nečetla.
26.4.2022 v 13:32 #138372Maya
vy ste blbky 😀
vono je to spis kachnatko 😀
to druhy je nastesti koala 😀26.4.2022 v 13:36 #138373PetraK
vono je to spis kachnatko 😀
tak to je myslím, ešče smutnější
😀 😀 😀 😀26.4.2022 v 14:21 #138376PetraK
Dennyky
vykuchaný smradlavý hadry zužitkuje Brtnik!moment, smradlavý ne!
jen ty s dírou a musí s nima mít vážnej vztah 😀 😀
zabije mě, ešivá to někdy bude číst 😀26.4.2022 v 14:44 #138377EvaC
Maya
on si pak hraje i s těma vykuchanejma hadrama..
Nooo – my máme jenom vykuchaný hadry… nic jinýho z plyšáků nikdy nezbyde 🙂 🙂 /dávala jsem kdysi fotku na Sindibádčino fórum/26.4.2022 v 14:58 #138378EvaC
MirkaD
bez vodítka je to malý štěněcí škvrně neuchopitelný
A co mu dát courat za sebou třeba 5m stopku – takový dálkový ovládání..26.4.2022 v 15:24 #138379EvaC
Denny
Držím prdelce malinký palce, aby ta hnusná baktérie už odtáhla kamsi…a mohla už jenom růst a sílit…26.4.2022 v 18:57 #138380kachna
kachna uz je skoro bez hlavy
fpoho, myslím, že to odnesl jenom mozek
vono je to spis kachnatko
dojdu je zkontrolovat.
Tak dvě jí maj a jedno odmítá odpovědět26.4.2022 v 20:36 #138381MirkaD
EvaC-ty jsi šikovná cérečka:-)
vidíš 5metrová stopka mě nenapadla,ale tak je mi blbý zase s tím prudit kamošku…
nemůže za to,že můj pes je psycho z jejího ščenátka…,
tož nevím no…26.4.2022 v 21:08 #138382MirkaD
Denyky-to je stejně mazec to chovatelství,
člověka to vlastně vůůůbec nenapadne,většinou ho napadne,že nechce chovat,protože se pak třba bojí kam se ty jeho nunátka dostanou,nebo ho to prostě nebaví,nezajímá-zažila jsem štěnata doma u Killyny,
pak tady u Bettyny-není to nic co bych si v budoucnu chtěla opakovat,
+kotata jsme v BK měli xkrát…
a jednak mě tak vždycky napadne*že mě to nebaví,a jednak-aby se dostaly k hodnejm majitelům,ale s kolmplikacema člověk moc nepočítá…
-jasně může se stát ale…
taky jsme nevěděla,že je to tak častý,i když jsem věděla,že i kolem štěnat to není jednoduchý…26.4.2022 v 22:13 #138383Fifi
Nazdar marodi, 2 i 4nohy, doufam, ze je vsem lip!
Mirko
vidíš 5metrová stopka mě nenapadla,ale tak je mi blbý zase s tím prudit kamošku…
nemůže za to,že můj pes je psycho z jejího ščenátka…,
Tak pro kamaradku idealni prilezitost k vychovavani stenete, at se prcek drzi v jeji blizkosti, trenovat privolani v pritomnosti cizich psu a tak?
Co se Dafci tyka, vzdyt ctes Sustu. Tak to vem z trojuhelniku stresu. Nemusis jit hned s kamoskou bok po boku a stene nechat prudit do svy cuby. Obe dve si jistete zviratka, chvili jdete jedna prvni, stridacka, chvili zase s rozestupem vedle sebe na vzdalenost, kdy na sebe nebudou psiska reagovat. Teda Dafca, stene bude pokukovat asi furt. Dafca nemusi stene milovat, staci, kdyz ji podporis v tom, aby ho ignorovala. Aby vedela, ze kdyz je ji to neprijemny, muze se pripadne ohradit nebo tobe dat najevo, ze stacilo a vyres to za me, panicko. Brala bych ji s prckem samotnou, at se na ni muzes soustredit a trenovat. A Zeryka taky s mimi zvlast. Tak bych to delala ja, dve psiska najednou a maly stene je prilis akce, kdyz jeden ze psu ma vyhrady.Esusova
Ja byla dneska u fyzio zase, mam novy dva cviky na posileni hlubokejch svalu. Takovy na prvni pohled sranda cviky, ale po 3 minutach ma clovek dost.
jaký jaký řikej!
Se to blbe popisuje, musi na te tyran dohlizet, jestli to delas spravne. Je to neco podobnyho tomuhle, ale v jiny mutaci. Dneska jsem nic necvicila, lopatu mi vcera vydloubal tak, ze jsem dneska byla vdecna za normal nadech a belhavej pohyb. 🙂Dennyky
Denni davka roztomilosti vypada rozkosne. 🙂 At lecba zabere a holcicka je z nejhorsiho brzo venku.27.4.2022 v 5:03 #138384Denny
Dobré ráno,
krásně nám tam prťavka roste, včera měla 225g.
Koněf už se snaží nepajdat, přesně jak říkal pan doktor, ano za 4 dny
už se bude snažit chodit jakože se nic nestalo.Fifino
výborně si to Mirce popsala.At lecba zabere
musí, snažíme se obě, akorát mě asik nebude mít moc ráda, páč jí musím
budit a pak jí mučit. Ale vždycky jí vysvětluju, že jí to pomůže a očku bude lépe.27.4.2022 v 5:04 #138385Denny
kachna
yslím, že to odnesl jenom mozek
😀dojdu je zkontrolovat.
Tak dvě jí maj a jedno odmítá odpovědět
POMOOOCT 😀27.4.2022 v 6:35 #138386cernej caj
Denny
Snad budou brzo vyslesky s ockem dobryFifi
Hezky napsanyK tomuto bych dodala ze stene a kamoska nemuze za to ze dafi stene nedava ale kamoska 100% muze za to ze stene dafi otravuje. To neni argument ze je to stene tak muze vsechno. Musi dostat i jako stene mantinely a pokud je neumi nastavit dafca sama, tak musi panicka otravnyho psa, treba tim, ze bude na takovym voditku aby k dafi nemohlo
Tak dneska rtg plic, srdce a bkt vysetreni at je to cokoli
27.4.2022 v 6:43 #138387Denny
čajdo
držím palce ať jsou výsledky v pořádku27.4.2022 v 6:54 #138388cernej caj
Denny
Dekuju, doufam, ze rtg budou OK a ze na plicich/pruduskach se neco najde protoze klidova spirometrie dobra uz napul znaci, ze su hupochondr a duseni mam tak leda psychosomaticky:D a asi bych nechtela byt v pozici ve svym veku zjistit ze duseni pri pohybu je vlastne normalni a bezny a maj to vsichni jen ja si to moc beru:D27.4.2022 v 7:05 #138389Denny
čajdo
no tak psychosomatický to být určitě může, však astma je většinou taky.
Hele můžeš mít chlamýdie třeba…
A nebo to můžeš mít i od páteře. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.