- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
26.4.2022 v 7:44 #138338
Zlata
Denny
Myslím,ze když se baby dopracovalo semhle,ze by se to mělo srovnat.Taky ma mlicnej bar jen pro sebe.S tím otevřením nechvatej,Zrzkovi zůstala trochu přetazena blanka .A oni s Čertikem neměli od začátku moc mlika od mámy.Taky zůstali oba dva menší.26.4.2022 v 7:52 #138339Denny
PetraK
Jasně že ze sušených, bude to mňam uvidíš.
Třeba je chvilku předtím namoč do horké vody a pak nalej do poblífky i s tou vodou.Separovaná, no je v ložnici s Balbínkou, ale tu pouštím za námi samozřejmě, když jsem doma.
Prťavka je hodná, myslím, spokojená, nepíská, jen když jí ošetřuju.
To pak musí rychle přispěchat mamina a foukat bebí.
IKdyž jí tam hned nepouštím, ať se jí to chvíli vstřebá.
To víš, že jí pohladím prťafku.Zlatko
já s otevřením nechvátám, jen info od vetky, mám jí to čistit třeba i 10x denně aby jí víčko nepřirostlo. A to znamená samozřejmě očko otvírat.
Jo papáníčka má dost, však taky z původních 87g má 210g a dnes to bude ještě víc.26.4.2022 v 7:55 #138340PetraK
Dennyky
jé já se bála, že prcík musí být úplně sám, aby to od něj nechytla máteř. Tak to je skvělý, že jsou takhle pohromadě!!! Moc a moc už chci, aby to bylo dobrý. Pupík malej rezatej. Myslim, že by si zasloužila titul Xena bojovnice.
Hmm tak jo, já to teda zkusím ze sušenejch, dík.
26.4.2022 v 7:55 #138341Zlata
PetraK
Musíš ty houby před tím bud namočit,nebo povarit,stačí ve vodě,nebo když chceš lepší chuť do vody kde je predvarujes přidat kmín,nebo nějaký koření,ttreba mas domácí podravku,..prevaris,scedis,do tech brambor nakyselo houby nedavam,di kulajdy sušený furt.26.4.2022 v 8:10 #138342Denny
Mně zas nepříjde důležité tyhouby sušené předtím máčet, když se vařej v té polévce.
PetraK
já myslím, že je to bakterka ne vir.titul Xena bojovnice.
já pro ní mám pracovní název Andělka 🙂
není rezatá je čokoládka želvička s kresbou26.4.2022 v 8:31 #138343Kuskus
😀 😀 😀 😀 HÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍLFEEE, TO JE JEMEN!!! CHUDÁK BOHUNKA! 😀
Včera dotáh v zobáku balík sena. Bohunce sedící na vejcích hodil tu hromadu na záda a celou ji zastlal. 🙂 🙂 Krasoňek, sám kus čápa, všecko dělá ve velkém. Ostatní čápi budují hnízda pomocí klacíků, Bohdan dovalí dom uschlé stromky.:-)
Koťato vypadá, že očenko už nemá nějak moc oteklé. Tak snad se to otočilo k lepšímu. Brouček malinkej.
26.4.2022 v 8:33 #138344Denny
Kdyby chtěl někdo ušetřit za knihy a nevadily by mu trochen poškozené
26.4.2022 v 8:35 #138345PetraK
Kuskus
Včera dotáh v zobáku balík sena. Bohunce sedící na vejcích hodil tu hromadu na záda a celou ji zastlal. 🙂 🙂😀 😀 tak tady přemejšlím, ešivá je tak moc galantní, a chtěl ji přikrejt a nebo je to takovej kretýnos…….. 😀 😀 soudě podle toho tance se sosnou….. hádám, že to bude ta druhá možnost. Bohuna je svatá! 😀 Já se divím, že mu jednu neflákla, když tam po ní s tím stromkem hamtal 😀
26.4.2022 v 8:52 #138346Denny
Ale né teď jsem to viděla, jak on se snaží, pipinkaaaa 😀
26.4.2022 v 9:05 #138347PetraK
Dennyky
jak on se snaží, pipinkaaaavon je vyloženě šikula, když ji nepřišlápne, tak jí probodne 😀 😀
26.4.2022 v 9:10 #138348cernej caj
Denny
Tak mozna je prednison jistotka a pokud jen napucham trochu tak jeste neni injekce nutnaTak to chapu ze vyckavas se jmenem… snad to bude OK
Petrak
Tak hlavne ze vysel v pohode uz:)26.4.2022 v 9:17 #138350MirkaD
Černjčaj-no unavit basenndžíka-tak dlouhý vycházky aby jsme unavily basendží štěně teda nechodíme…
on je jak na pérkách-hrrr sem,hrrr tam,energie 3miliony:D
zase je mě blbý aby ho měla kvůli mé feně furt na vodítku-i když jasně-většího/těžšího psa bych nenesla…
nevím,možná,když půjdu s Pvlou tak jen s Žerykem,a před tím chvílu s Dafinou?
prostě ju nebrat?
bez vodítka je to malý štěněcí škvrně neuchopitelný….
jako,bez vodítka aby neotravoval Dafi,to se mu zatím vysvětlit nedá
Žeryka tak moc neotravuje,protože ten se ožene,a taky není z něj psycho26.4.2022 v 10:54 #138353cernej caj
MurkaD
Jo to je fajn apad vez dafi,podle me lepsi nex v naruci26.4.2022 v 10:57 #138354Maya
tak auto v servisu, kdy ho vyzvednu nevim
prednison tlumi autoimunitni choroby, teda jako ze tlumi imunitni system, dava se treba i na chronickou borelku, tak myslim, ze caj to ma prave proto neb alergie nejsou nic jineho nez prehnana autoimunitni reakce
asi do ty doby nez se zjisti co a jak, ale neni to moc na jednorazovy pouziti a doufam ze caje poucili jak se to pak vysazuje, protoze prestat to pak najednou brat, kdyz se to chvili bere, je o pruser
Denny
kotatko krasny, jak ho furt opecovavas, to bude teda vymazleny jako zadny jiny26.4.2022 v 11:08 #138355Denny
Jo v pohodě, já jen že Prednison je fakt svinstv největší, ale to my víme, že.
Navíc způsobuje hodně lidem migrény.Maya
jak ho furt opecovavas
tak já se snažím opečovávat všechna zvířátka, ale tohle je takovej číňánek, kterého se snažím vypiplat.Sranda je, že se dozvídám, že tyhle starosti s porodem a následnými problémy jsou docela běžné.
Až na to, že vám to nikdo nepoví, páč lidé si pak myslí, že kočka byla nebo je nemocná atd…
Takže už vím, proč se většina chovatelů chlubí s koťátky až když jim je měsíc a do té doby mrtvej brouk.
Špatná zkušenost taky zkušenost, ale nemusela jsem to vyžrat hned ze začátku, že 🙁26.4.2022 v 11:27 #138356cernej caj
Denny
No hlavne nechapu ze ti to nikdo nerek. Ze ohledne chovatelstvi a kryti milion rad ale ohledne tohoto nic… trochu necekany:( kdyz se pak zacnes dozvidat ze je to casty a tak…Maya
Mam to JEN pro pripad ze me pichne bodavy hmyz, nemam to pouzivat nebo pozivat bezne.Naposledy me bodla vcela asi 2020 a predtim vosa asi 2006 takze necekam zvysenou cetnost najednou po predepsani:D
26.4.2022 v 11:43 #138357PetraK
Dennyky
Takže už vím, proč se většina chovatelů chlubí s koťátkyjojo chovatelství, není to vždy čistá hra. Škoda, že Tě na to opravdu neupozornila chovatelka od který holky máš, člověk by s tím, když nic jinýho prostě počítal, byl by na to připraven. Však u psů se taky schovává věcí 🙁
26.4.2022 v 12:11 #13836026.4.2022 v 12:23 #138362Denny
PetraK
chovatelka od který holky máš
ta chová už 11 let, třeba jí to ani nepříjde, tu bych tak nějak vynechala,
já jsem potom nepátrala, psala mi, že chov je náročný a mně to prostě nedocvaklo, no co už.Maya
jůůůů myslím, že závidíme, to by se Koníkové líbilo 😀
Jakou budou mít životnost?26.4.2022 v 12:36 #138365PetraK
Maya
Dotahla jsem dneska konecne Lokinovi narozeninovy darek ze sekacejá mám dneska v plánu- pokud teda nebude lejt, taky vytasit sekáčový plyšouny, co jsem tuhle pořídila, to bé radosti!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.