Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,441. až 1,460. (celkem z 3,684)
  • Autor
    cernej caj

Holky nasmejete se… neco sem hledala a vykouklo na me

“Abyste si udrželi svůj životní standard, nesmíte ho přefouknout – zkuste ho udržet na 30% svého příjmu”

Ted mi reknete, jestli vubec znate nekoho kdo se s najemm, inkasem a jidlem a pojistkama vejde do 30% svyho platu 😀

PetraK

Dennyky
    narovinu mi napsala, kterej blbec vám dal ten gel?!
    Doporučila mi Tobrex, kterej zmiňovaly už chovatelky.

moc držím palce, ať tohle zabere!!!!!!!!!!!!!!!! ještě, že ta doktorka je fajn a napsala Ti to!! hoodná pani, hoodná, pičkůta bych jí dala.

No my si tak nějak děláme sbírku ůrazů a chorob. Rumouškova očka už jsou hezký, už ten bordel má asi pryč, ale pochopitelně ještě budeme matlat.

černej čaj
    Jestli ste ho neukazovala kamaradum?

😀 😀 😀 😀 cože?? Co t oje?? Proč se na to ptá?

cernej caj

PetraK
    Tak ja chapu ze ji zajima zda nemam otoky jazyka, ale me fakt nenapadlo nekomu ukazovat jazyk a zjistovat jeho nateklost:D

Kuskus

Jeden ze Tří mužů ve člunu (Jerome Klapka Jerome) měl sklon k samovolným potratům. Tak coby nemoh mít Brtník zánět vaječníků. 🙂

Vtip o dracích a foukání do horké polífky jsem pochopila až za cca 7 vteřin. 🙂 Voe, stará, blbá, slepá. 🙂 A u Maye fotky bílých ovčáků se mi zježily všechny chlupy, bo jsem je v prvním ajfru “viděla” jako kůži před krbem. Bože jak mi odlehlo, že se mýlím.

Krávě, co předepsala kotěti špatnou mast, přeju zánět spojivek. Ošklivej. Tak.

Čajdí, celý měsíc, než jsem absolvovala všechna předoperační vyšetření, jsem měla ze všech těch dochtorů tlak 200/150 Já to tak nenávidím! Vydrž, a ať je to aspoň k něčemu dobrý.

PetraK

černej čaj
    Tak ja chapu ze ji zajima zda nemam otoky jazyka,

jo taklenc jako to myslela, ale to asi dává smysl, páč člověk se lekne třebas a jde to konzultovat s někým jiným, brrr, oteklej jazyk by mě děsil hodně.

Kuskus
    jakej ftip o dracích a foukání do poliftky? co mi utíklo?jdu se podivat.
    Ešivá bude mít Brtnik zánět vaječníků, tak to bé průůůůseron teda 😀

tu fotku jsem viděla nejdřív v mobilu a taky jsem se poděsila vydělaný kůže. 🙂

PetraK

Dennyky
    Něco na dolehčení mi zaslal před chvíli Francezko

uuuuž sem to našlaa, to je výbornej fór, Francézko je čikovnej 😀

Fifi

Brypodvecir,
    Cajdo
    Ted mi reknete, jestli vubec znate nekoho kdo se s najemm, inkasem a jidlem a pojistkama vejde do 30% svyho platu
    Treba s pade cistyho by to jit mohlo. 😀
    Tyjo, ty budes zkontrolovana dukladne, dobre, ze te alergo takhle vyslala na vysetreni, kdyz si otejkas a alergujes, zadna prca. Toz pevnej nerv. 🙂
    Ja byla dneska u fyzio zase, mam novy dva cviky na posileni hlubokejch svalu. Takovy na prvni pohled sranda cviky, ale po 3 minutach ma clovek dost. 😀 A este vic dost jsem mela, kdyz mi odblokovaval lopatku a zebro, upela jsem potichoucku jak zavily šakal. 😀 (btw, kdepak mame Milu, se dlouho neozvala?)

Dennyky
    Twe, este, zes to konzultovala jinde a mimi bude mit radnou lecbu. Achjo, copak tohle laik muze vedet? Des.

Mayooo,
    Lokiskovi medvidkovi VSE NEJ, slepici od Esusky neprekonam. Leda bych poslala indickyho bezce, soused je zrovna zahanel z pole, to jsou tak srandovni tvorove. 😀

Esusova
    Co si to Brtnik vymyslel? Pujde, doufam, k lekarsky vede – s timhle nebejvaj zerty. At by to byl slepak, kyla, nebo treba jen nak blbe natazenej/natrzenej sval? Rychle objevte pricinu a zadny hruzy, fakt uz stacilo vsude kolem!

MirkaD

tak já za sebou 4dny v práci-odpolední,2 mezismněny,a v sobotu odpolední
    ve čtvrtek večer jsem byla chvíli v knihovně v Č.,tak jsem pokecala s knihovnicí–hodně řešila nemocný morčátka,prý docela věda-jedn říkat,a druhej tamto-ohledně jídla-jedn chleba jo,druhej-chleba ne…
    no,mazec…..prý kdo se v tom má vyznat…
    čtvrtek,pátek byl Martin ze psama na delších vycházkách,
    tak jsem šla vždycky chvílu před mezismněnou-takovou tu vycházku-vyvenčit/pocvičit/pohrát a za 20minut dom,
    v sobotu ráno jsem šla na delší vycházku s Pvlou-to je taky dilema toto-mí psi to její štěnátko nemusí,
    Dafi jak ho vidí tak to otáčí dom,nechce jít….řeším to tak,že KDYŽ JE KITTEČEK NA VOLNO,TAK JDU S DAFI V NÁRUČI,A PAK JDE KITTEČEK NA VODÍTKU,
    no takže v sobotu,vyvenčím pséky,jdu si s něma narychlo pocvičit pár otoček,obíhání a kroků,vteřinu uvažuju o tom,že bych dala Dafču dom,když je ze štěnátka tak vypsychobvaná,pak jsem naznala,že to nějak uděláme,
    vyšly jsme s Pvlou dědinou k rybníčku,pak od něj podél ohrad dozadu a zpátky,Dafi v náruči-protože Kitteček po ní pochopitelně skáče a chce si hrát,Žeryk na volno,když ho štěnátko moc otravuje,tak se po něm ze štěkáním ožene,štěně chvílu odběhne,přiběhmy,skočí po Žerykovi,ten se po něm ožene,zeštěká ho,štěně odběhne a furt tak dokola-štěně mezi oravováním Žeryka normálně běhá,Žeryk si taky běhá,Dafi se nese…
    pak si Žerk hodí do fousů kudlačky,když se mu je snažím oddělat,ze vzteklým vyjetím po mě vystartuje a rafne mě do prstu….
    nemám tam sice ani modřinu,a bolí to hezky,zvlášt,když člověk potřebuje fungovat odpo v práci…
    celá nasraná řeknu Žerykovi co je a kam má jít-nic z toho nejsou slušný slova,a jdu s Dafinou v náruči pryč….
    Pavla to zkouší po dobrým oddělat,tak ju varuju,že at mu to oddělá,ale že ju pokouše,
    tak Pavla přes pamlsky a po dobrým,a Žeryk jenom cení zuby,zuří a ohání se i po ruce s pamlskem…..
    no,ještě,že jsem mu nevrazila třeba pár facek,to už by jsme se k němu nemohli přiblížit ani jedna…..
    jak mě ten čokl s tímhle sere……,a jo von za to chudák nemůže…..já vím…
    no nic,došli jsme vycházku kolem ohrad zpět,jak bylo štěnátko na vodítku,tak šla Dafi na zem,jinak by mě upadly ruce….
    dokončily jsme vycházku dědinou dom,doma jsem se pokusila oddělat Žerykovi kudlačky,on zuřil,já taky…pěkný dopoledne…
    došla jsem do práce,
    kde ráno byly 3-celkem 3-protože kolegyně v 5 ráno zavolala,že má horečku,a další kolega že nedojde na odpo,tak z mé původně mezismněny udělaly odpolední+dotáhly kolegyni co měla volný víkend,aby se vybalilo,protože velká inventura,ale tak před devátou jsme skončily,tak dobrý….
    v neděli volný den-takže ráno vycházka ze psama do Ždánského lesa,obvyklý okruh,Dafinkou velice,převelice,moc velice oblíbený-je tam hodně,ale mocinky moc pařezů,takže velemožnost,hopat na ně a ukacávat o piškotek-za pár pařezů,kde složitě balancuje-protože leze i na rozbořený pařezy,tak za pár pařezů dostane piškota,+na pár pařezech udělá pac/tap,no,takže Dafi se vyběhala,
    Žeryk lítal s klackem,pak jsme šli chvilku do lesa naproti přes silnici,ale tam jen chviličku,no pak do města,vycházka městem,a dom
    dom jsem do 5 do večera víceméně ležela a spla,krom praní a oběda,
    pak večer jsme šli ze psama kousek k líoě a kousek dědinou,já večer uklidila-vytřít,koupelka,wc…a šla si číst…
    dnes lijík dopo i odpo,ráno vycházka k rybníčku v dešti s trochou cvičení,
    pak odpolední,
    Martin na kontrole v Brně u Zbořila-to je ten jeho doktor řes Crohnovku…
    tak ho poslal na další hromadu vyšetření a ze zádama má jít na magmetickou rezonanci,jestli to není od crohnovky….
    tak jde zítra zase k MUDR.,
    kolegové dnes večer přecenovali-a zdražuje se hezky….:-(((

MirkaD

Maya-Lokinkovi přeju všecko,všecičko nejlepší!!!!

Černejčaj-kresba nádherná!!!!!i kdýýžž na PETRUK a její kresby denyky to prostě nemáááááá:D:D:D
    bože já su tak blbá,že jo?:Dbože matko vem si to děcko,dyt je to tak blbý,řekla by mamka na ruhle mou větu:D
    tak seš nejlepší malířka hned vedle PetryK-SNED SE NEURAZÍŠ?:D:D:D
    to víš mluví ze mě bledá závist!
    a dobře že tě doktoři proklepnou,budeš pak zdravá jak řepa,
    -mě krom bolavýho lokte,ramene,zad,kyčlí,podbřišku a pálení žáhy a oteklých kotníků-tak mě jinak nic není,
    uvidíme jak ve mě poroste myomeček….
    Denyky-moc,moc moc přeju kotátečkovi at už je mu jenom líp a líp a nejlíp!!!
    ftip z drakama je naprosto božííííí:D

Kachna-jak jsi to teda vysvětlila Martínkovi s Fančou?

PetraK-tak je fakt,že zvolnit tempo by jste mohli,jak píše Maya-protože já nechápu,jak to všecko stíháš?
    práci,psi,stavbu,vaření,zahrada na chalupě…..
    není mi to jasný jako vůbec….
    se straháte jak hodinky….
    z toho by jedn potratil,,,,
    hele není von Brtník těhotnej?to víéš když by mohl mít zánět vaječníků,tak nakonec i těhotěnství,nééé?
    ne blbost-ten svět zas tak jako nepokročil…..:D:D:D
    bože já bych chtěla vidět mýho Martina,kdyby měl být baba a měl mít to,však víte co,
    on je taková fnukala….to by byla prča….,sakra,jestli já v tom kafe něco nemám,že mě tak hrabe….:D:D

cernej caj

MirkaD
    Hele a nemuze mit basenjika napred na voditku aaby neotravoval dafi a az bude trochu unavenej tak ho odepnout?

Jako myslim si ze je blbost abys dafi nosila protoze ju jinej pes otravuje a spis aby majitelka baswnjika usmernovala stene ze tohle hy nemuselo?

Zlata

PetraK
    Jste s Brtnikem v pořádku?

Denny

Dobré ranko,
    v noci mlha a teď u nás nádherně sluní.

čajdo
    nechápu proč ti dala Prednison, já myslela, že se na takové situace kdy už opravdu hrozí průser dává injekce, kterou sebou nosíš.

PetraK
    ta doktorka je fajn a napsala Ti to!!
    já jí posílala nějaký blbůstky na Velikonoce pro dětičky, samolepky na okna a barvy na vajíčka. U nás v dí pí je jedna firma, co to balí pro NDR tak mám zdroj 🙂
    mám dvě vetky na telefonu, ta druhá je z Písku, v životě jsem jí neviděla, ale prodával jsem jí Adenium, tak jsem se prostě zeptala, že už si nevím rady.
    Ta mi radila už podruhé, takže ikdyž jsem teď s prachama tam kde jse, jsem jí poslala kytku 🙂 měla by jí přijít dnes mezi 10-11hod, snad jí potěší.
    Nevím jak jinak poděkovat, páč tyhle rady jsou k nezaplacení

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem tu na značce a dvě hodiny sem se hádala s webovkama. Páč – při chystání článku minulý týden, jsem blbě nastavila hodiny – vyšlo by to až v deset dopoledne – jooo práce kvapná, málo platná – no tak, že to opravím, aby to vyšlo teď hned…. jenže teď kdykoliv jsem nastavila, ať to vyjde třeba třeba ve čtvrt na osum, v 7:20…7:25….atd, tak se stalo prt a článek furt nikde. Pak mě napadlo, že třeba je tam inglišskej čas, naštvala sem se a řekla, že chci, aby to vyšlo dneska v šest a heleee, vono se to objevilo.

Byl včera nějakej divnej den odpoledne, Tali se chovala jako kráááááááááááva, přetočená, přeskočená, nevnímající, hrozilo, že ji vbrzku ubiju, protože už při odchodu nebyla schopná vnímat, zrakvila mi koleno, sejmula Rumouše… byla jsem líná s bolavým kolenem dojít pro tu lopatu, co trčela v písku u míchačky a umlátit ji mezi brankou 😀 😀 , takže ještě žije.

Zlatko
    jooo, jsme cajk. včera jsme nedělali nic. Můj krk furt bolí, Brtníkův bok taky, ale u něj už se to lepší.

Nevíte někdo co mám dneska kuwa vařit? když jsem si nic nevyndala z mrooožááka?

Mirka D.
    jak mě ten čokl s tímhle sere……,a jo von za to chudák nemůže…..já vím…

vím, vím. Člověk by ho ubil. prstik už dobrý? Kdyby člověk si to uvědomil, nasadí mu košík, jenže…. člověk furt aby přemejšlel, to unavuje, otravuje.

No, neměla by mít kámoška štěndo na vodítku, když je to takhle dohoukaný? Bylo by to klidnější.

kdýýžž na PETRUK a její kresby denyky to prostě nemáááááá:D:D:D
    to víš, my umělci 😀 😀 😀 😀 😀

všecko stíháš?
    práci,psi,stavbu,vaření,zahrada na chalupě…..
    nevim, nějak to jde – chalupa dostane vždycky první intenzivní pomoc a pak se tam jezdí zatím jen sekat a sem tam něco upravit, do práce musim, se psama musim,vařit taky musim 🙂 no na stavbě teď tolik úplně potřeba nejsem-je tam pan Zedník, spíš pomocný a úklidový práce dělám,

Fifi
    Ja byla dneska u fyzio zase, mam novy dva cviky na posileni hlubokejch svalu. Takovy na prvni pohled sranda cviky, ale po 3 minutach ma clovek dost.
    jaký jaký řikej!

nebo treba jen nak blbe natazenej/
    vypadá to, že by to mohlo být tohle.

Potřebovali bychom sakra vypadnout – hlavně proto, že toho má i v práci hodně . Jenže teď – když jsou okénka fuč a musí se dotáhnout ta podlaha, aby mohly okénka nový přidělat, to sakra nejde. Utrhávám aspoň dni – včera se taky nedělalo nic, jen se došlo na počtu , stavili jsme se na pivko, enemže Tali se fakt chovala idiotsky a tak to trošánek otrávila, páč u ní není řešením ani to, že ji člověk cvakne na vodítko, neb to u ní k ničemu v takový momenty nevede a chová se idiotsky nadále. takže to včera svůj účel nesplnilo a plus starosti co má v práci……….Tak v noci nespal a ráno byl jak zbitej.

Denny

MirkaD
    ne blbost-ten svět zas tak jako nepokročil
    No u Brtnika asi ne, ale chlapi už roděj….se bojím kam tohle všechno povede, tvl copak jsme mořští koníci, nebo co?

A denní dávka roztomilosti

čajdo
    ptala ses na jméno…jméno do měsíce věku dávat nechci, může se to zvrtnout ze dne na den

Attachments:
    PetraK

😀 😀 😀 😀 HÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍLFEEE, TO JE JEMEN!!! CHUDÁK BOHUNKA! 😀

https://www.stream.cz/zajimava-videa/cap-bohdan-stavi-hnizdo-zasahnout-musi-capice-bohunka-64337900#utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

PetraK

Dennnyyy

mám se potichoučku radovat? dyž je očičko už otevřený? Je to lepší?? Já to z toho takhlenc nepoznám.

Zlata

PetraK
    No pokud mas sušený houby co takhle houbovou omáčkou,nebo já dělám brambory nakyselo,5brambor na kostky do hrnce vody,koření do cajovyho vajíčka jako na rajskou,po uvaření brambor zaklehtat moukou v mlice,trochu octa,prevarit,vypnout,naklepat do toho celá vejce,dávám na osobu 2,prikrejt poklici,vejce jsou nahnilicku krásně zařazeny za 5 minut.Dochutis a jis.Je to hotovy za pul hodky,něco jako kulajda,hustý,hutný,tuze dobrý.

Zlata

Ježíš pro 2tech brambor míň.😎

Denny

PetraK
    mám se potichoučku radovat? dyž je očičko už otevřený?
    to byla zrovna po muční, chuděrka malá, ale myslím, že krapítek snad,
    je to ještě brzo, když jsem nasadila správnou léčbu teprve včera.

jo houby, jak píše Zlatka a co třeba kulajdu?

PetraK

Zlatko – díky za tip, ale Brtnik houbovku, křenovku a koprovku nerad. Což mě u koprovky teda mrzí.
    Ale s bramborama jsi mě inšpirovala – dám je péct do trouby a přihodím k nim zeleninu. Díkec.

Dennyky
    já neumím kulajdu ze sušených, to taky jde? nechutná to pak divně? umím jen z čerstvých. Ale ešivá to jde- mám tam někde ještě sušený lišky!

to byla zrovna po muční, chuděrka malá, ale myslím, že krapítek snad,
    tak já jen tak vnitřně, potichoučku. pohlaď jí mrňouska malinkýho. A musí být asi seprarovaná?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,441. až 1,460. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.