- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
24.4.2022 v 18:05 #138262
Denny
cajdo husty… je to makacka, vid? Hele a myslis ze to zvladnes i sama doma? 🤔🙂
24.4.2022 v 18:06 #138263Denny
Přišly jsme od Františka, Connie mela plny pelech netopyru… tak se pridala k nim a druhe foto je vcerejsi
24.4.2022 v 18:07 #13826424.4.2022 v 18:25 #138267Fifi
Krasne mame zalito! 🙂 Chvilkama byl veleslusnej chlistanec.
Petrs – spokojena, protapana. 🙂 Kdyz jsem videla tvou provozni rychlost u pisaku, nedivim se, ze das s prstem v nosu tolika km za par hodin.
Cajdo
Teda, tys sikovna malirka! Co krk, ocenil tvy malirsky ambice?Dennyky
Tapacek bolavej, nateklej, jak se s holkama umi poskladat. 🙂24.4.2022 v 18:53 #138268kachna
Mám výchovný oříšek, jak vysvětlit sedmiletému dítěti, že nemá psovi dovolit kopulační pohyby na své osobě?
24.4.2022 v 19:04 #138269Fifi
Fanca ma takovyhle choutky?
To je orisek, 7lety dite asi netusi, oc jde? Vychovne neporadim, varovala bych pred sramama od drapku prednich nohou. Rany se zaniti a dite pak bude muset k doktorovi, bububu (to asi neni moc vychovny). 🙂 Nebo to vzit na stejny urovni s kradenim jidla z ruky od psa, nechces, aby to delal – rekni mu jinej povel misto tyhle cinnosti.24.4.2022 v 19:06 #138270cernej caj
kachna
nemuzes mu rict, ze pes ma byt proste vsema 4 na zemi, ze nema skakat? a pak je jedno co POTOM az skoci udela…Denny
no tak to se uvidi, no… protoze sem mela zvire a ne portret, mam to trochu jinak, takze ty portretovy veci si asi az tak nebudu pamatovat ale uvidim, pokud si najdu cas dodelavat postupne vlka… a uvidi se, jestli to dokazu dodelat a praktikovat…nicmene to bylo dost zajimavy a myslela sem si, ze ty obrazky pred a po sou podvrh nejakejch tech nejtalentovanejsich, ale kdybych mela portret nejakej jedoduchej zepredu tak to asi v pohode stihnu
Fifi
musela sem si zacvicit ale kupodivu sem to celkem zvladla. horsi byla ruka, ten drobnej ale silnej stisk mi vadi mnohem vic, ale mela takovej ztlustovac tuzky, navlek, tak mi ho pujcila a to si musim stopro koupit, jinak sem mela krece v zapesti a na to zadny uvolnovaci cviky nemam 😀24.4.2022 v 19:12 #138271kachna
nemuzes mu rict, ze pes ma byt proste vsema 4 na zemi,
to bych mohla, kdyby společný konsensus nebyl na tom, že může skákat, ona je totiž něžná a děsně roztomilá.
Vyřešeno (dcery se málem strhly smíchy), ale počkám si, jestli někdo nebude mít dobrý nápad.24.4.2022 v 19:31 #138272cernej caj
Kachna
To me zajima co si jim rrkla:DDenny
A holky sou bozi!Ps: charkie spolknul celou gumu na gumovani… je to fakt blbecek, lezela.na posyeli nevsimla sem.si ji ze sem ji neuklidila…
24.4.2022 v 19:38 #138273Fifi
Cajdo, tak at guma projde skrz Charlika a nenadela neplechu. To je cune taky. Josefcice si posmaknula o Velikonocich, ukradla celej pernicek (takovej ten pro deti) a kinder vejce (cokoladu ozrala, mozna i neco z plast vnitrku). Srala pak pry dva dny hromady, ale jinak dobry.
24.4.2022 v 21:18 #138274kachna
To me zajima co si jim rrkla:D
No coby, že s ním Fanča chce mít štěňátko 😀
24.4.2022 v 21:37 #138275Maya
kachna
😀 ale to se mu asi nelíbilo ne? 😀
Fifi
Loki včera sežral syrovátku a dneska jí vyblil
dneska měl narozeniny, tak dostal kus uheráku na vyblitej žaludek a tím oslava skončila 😀25.4.2022 v 4:51 #138279cernej caj
Maya
Jee tak lokinkovi vsechjo nejlepsi:) ma 7?Tak uherak je dost slavnostni:D
Fifi
Kdyby aspon zral veci urceny do zaludku… ale kdyz mi chybi 40cm povleceni… tak proste takovej pes by musel byt jedine nonstop s kosem… takze nechcu mu nechavat balonek, kdyz je na nem tak trochu zavislej ale asi lepsi at zuzla balonek kdyz chce nez at zere tyhle veci ktery muzou v pejskovi nadelat dost paseky25.4.2022 v 6:45 #138280PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Hlásim, že řady marodů zdárně rozšiřujeme – Brtnika boli u boku tak, že to může být slepák a nebo cosi nataženýho, a bolí to evidentně fest. A já mám zničehož nic bolavý kloub na levým ukazováčku, vyloženě výborně se s tím píše.
Fčéra lilo úplně lůkcusně a lůkcusně mi tím pádem zmokly venku zapomenutý usušený ručníky 😀Už prosim vás porodila Fifina v tý boudě? Je svatá Fifina bez prstu?
DENNYYYKYYY
co očičko, tlapka a nově ouška – nemůžete mít klid, evidentně ne- jen doufám, že dneska budou nějaký lepčí zprávy.tak ještě jednou
a kde je kůtě malinkatý?černej čaj
ty blááho to je krásný malování!!!! a hele jak to, že to dokážeš pak namalovat mimo tu skicu? To si uděláš skicu a pak to maluješ vedle?
charkie spolknul celou gumu na gumovani…
no to je vůůl!! Hele a ten černej kong, ten ho nebaví? nebo nezkoušelas? Ten si může žouželit bez obav, tím jsem si pomáhala právě u Tali, která měla tyhle tendence taky. A pak mi nejvíc pomohlo, že jsem nasbírala plnou tašku tenisáků a ty jí prostě dala k dispozici – zahlila jsem ji tenisákama a to hodně pomohlo. Měla bohatství, nevěděla co dřív a nepotřebovala to žrát. Neříkám, že je to samospásný a vždy, nám to ale pomohlo hodně.
JO a! To jsem ti chtěla už 1000000000x napsat. Jaks psala, že máš problém s těma legínama, jak to vypadá, tak zkus “džegíny” nebo jak tomu říkají, je to elastický, jsou to legíny, ale vypadají jako džíny, kapsy to má, jakoby poklopec… a tak tím pádem odpadá ten blbej pocit.
tyhle jsou sice termo, ale prostě pro představu
https://www.lidl.cz/p/esmara-damske-termo-dzeginy/p100336959Petrs01
Tak já jsem se krásně zabila!
fuj, to je hnůůůůůůůůůůůůůs 😀 😀kachna
Mamiii, a my jsme zaměstnanci Katastrofálního úřadu???”
😀 😀 Kačka, nebo Martin? 😀Vyřešeno (dcery se málem strhly smíchy), ale počkám si, jestli někdo nebude mít dobrý nápad.
😀 😀 to věřím 😀 😀paradox je, že ona ho má Mravenečník ráda, proto to dělá, by se mu neměly smát, ale závidět. 😀 😀 😀
Maya
to je fotecka, nekdy se zadari 😀týý jofka!! Tak takováhle fotka by měla vyhrávat,
četla jsem to o těch špicech – škoda, že to ti černí takhle mají, je to krásný zvíře.
25.4.2022 v 7:17 #138281Maya
cernejcaj
je mu 6
teda ten obrazek je bozi, a pak ze prej neumis malovat nebo co?
to urcite nekdy domaluj, to by bylo skoda to nechat bejt
no ted to vidim u brachovym psovi, jaky nestesti je pes, co zere ale fakt vsecko
ja nic takovyho doma nikdy nemela, jako ze pes zere slepicince a podobny veci nebo kouse veci, to jako normalka, ale psa, co zere i naprosto nepozivatelny veci, to me fakt minulo
PetraK
jste se zrakvili na stavbe?
preju obema brzke uzdraveni
asi byste si meli dat na chvili voraz a nebo zvolnit tempo25.4.2022 v 7:19 #138282cernej caj
Petrak
To ma.balonek a teda myslis ze neva kdyby ho mel “furt” ?Jinak prave znas to malovani podle tecek pro deti?
Tak si na obrazku udelas tecky stezejnich bodu preneses je pak na papir a pak je zlehka spojis a pak se snazis delat tmacy tam kde soy na originale a svetly kde sou na originale. Ja s vlckem to mam trochu jinak nez portret tak to sem nezkousela… ale jako fakt husty a su moc spokojena
Takze rozdil “pred” a “po” je proste hustej.
Prej se jen musis umet divat:D
A nema brtnik kylu?
25.4.2022 v 7:54 #138283cernej caj
Maya
A ja myslela ze charlie to ma kvuli te izolaci ve stodole…Jinak prave to te nauci ten kurz, protoze najdi 2 rozdily ze:D
Dneska si jdu koupit novou gumu, kdyz ta 20 let stara padla za vlast a existuje gunovaci tuzka normalne od kohinoor guna v dreve jako tuzka na orezavani takze je vzdycky “tenka” at muzu doma pokracovat. Jo a ty navleky na tuzku, to nutne potrebuju:D
Tak cekam na alergologii. Sem se po 6 mesicich dockala 😀
25.4.2022 v 7:59 #138284PetraK
Maya
je mu 6sem debíl!! Zapomněla jsem vložit Lokinkovi narozeninový přání:
ŠÉÉÉCKO NEJ, MEDVÍDKU!
jste se zrakvili na stavbe?
Já ne, nevím odkud to přišlo, já mám momentálně zablokovanej ten krk z protahování a plus teď ten ukazováček, ten přišel přes noc. Brtnik to má buď ze stavby a nebo….. ten slepák, či kýlu, jak psala černej čaj
černej čaj
ta kýla mě napadla taky a sem to radši ani neříkala. Uvidíme, co bude.
Jo, ten kong měla a občas má Tali k dispozici pořád, protože je to podle mě bezpečný. Můžeš mu to nechat, ať to žužlá, kouše – jeho to uklidňujě. Ale nemá šanci to sežrat – ten černej, je i pro bull plemena a odolává. Navíc, mu to můžeš naplnit. Koupila bych dva – i pro Ferratu , taky jsem tehdy koupila dva. A když je chci klidově zabavit, naplním třebas tvarohem, nebo tak a dám jim to.Tak si na obrazku udelas tecky stezejnich bodu preneses je pak na papir
jak? odhadem, nebo to obkrelíš?25.4.2022 v 8:00 #138285PetraK
černej čaj
Tak cekam na alergologii. Sem se po 6 mesicich dockala 😀tak jsem zvědavá, co Ti řeknou.
ty návleky- to je fajn, jaký jsou dneska udělátka
25.4.2022 v 8:03 #138286 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.