Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,381. až 1,400. (celkem z 3,684)
  • Autor
    cernej caj

Maya
    V cem je cernej povahove horsi? Na takovyto domaci zvykani?

Hrozi pracovni vikend… tak su zvedava

PetraK

Esusova na tom tvym vobrazku vod Lady ma konefka zlomeny obe haxny a nejen jeden prstik

nemá zlomený. Tu pravou nadlehčuje, páč tam má ten zlomenej prstik – stejně jako to dělá na tý Tvojí fotce a tou druhou vystavuje zajíce za rohem.

cernej caj

Petrak
    Dyt ten zajic musi byt z hluku vozejku dvajo pryc leda se tam nejakej rozbi toho uz to nerozhodi 😀

Denny

k tomu viru jsme taky mohli prijit na veterine, ze 🙄

Zlata

Denny
    Snadno,prý to je (teda jestli je to stejný co měly ty moje)vysoce nakažlivý,pak jsem mela strach aby to nedostal i kocour a pes.

PetraK

černej čaj
    Hrozi pracovni vikend… tak su zvedava

grrr, držím palce.

to je městskej zajíc, ten je zvyklej. Vona totiž Dešnyky to venčení vzala z gruntu a páč jí nebolí to kouleno už, tak dojela až do Práglu a tam jsme mívaly zajíce normoš na podestě.

Dennyky
    na veterině, že jste to nabrali to mě nenapadlo. Hlavně, hlavně, ať se to srovná.

Maya

Denny
    jo, to je taky pravda, ale jak pise Zlata, ono staci kdyz prejdes nekde kde sla predtim nejaka toulava kocka, ty to maj casto, to proste neovlivnis
    cernejcaj
    ja myslela ze mas ten kurz?
    no do cernejch se kdysi davno dostala nejaka ta agresivita a ostrost a diky ty brutalni pribuzensky se to u nich docela rozlezlo
    jeste tak 10 let zpatky to byl docela problem, dneska uz jsou dost prokrizeny s vlcima, tak uz to asi bude hodne na ustupu, ale porad si toho cernyho petra muze nekdo vytahnout
    bily tyhle problemy nikdy nemeli, jako nejsou tak exterierove pekni, ale povahove urcite lepsi

Maya

to je fotecka, nekdy se zadari 😀
    null

Fifi

Peknej vikend,
    Cajde predevsim nepracovni!
    Boudu nemam, takze nerodim. 🙂

Maya
    To je skvela fotka. 😀

Helejte, uz fakt stacilo s chorobama, zranenima, problemama. Dennyky, prdele, ty fakt nemuzes mit chvili klidu. Holcicka to zvladne, je to bojovnice! Moc a moc drzim palce, radsi v rukavicich, abych neco taky nechytla. Balbi uz je stehuprosta, aspon tohle probehlo ok?

kachna

Fifi přinde, co z tohodle bude

Záleží na tatínkovi, nebo z Fifi bude moderní kynologická Fifi-Maria

kachna

Boudu nemam, takze nerodim.

pořiď boudu, budeš svatá!

Fifi

Svata jsem uz ted, Ruzice me omylem cvakla do nehtovyho luzka na palci. Ani jsem nevyjekla, moje chyba to byla. 🙂

kachna

Odvážím dítě k autobusu, jede na závody. Stojíme na parkovišti, nad náma je jakási dodatková tabulka.
    “Mamiii, a my jsme zaměstnanci Katastrofálního úřadu???”

Zlata

Kachna
    🤣🤣🤣🤓

Denny

Ahoj vsem, u nas krasne… vzala jsem 🐴 aspon na louku za bytovku. V noci začala silene klepat hlavou rano jsem se podivala a zanet jak prase. Jesteze jsem doma mela uz asi rok Oscurnia gel, uzasnou vec od vetky. Ocko kotatka lecim…

Attachments:
    Petrs01

Tak já jsem se krásně zabila! Páník píská v Liberci, tak jsem ráno vyvenčila a hurá na vlak do Kralup. 38 kiláčků za 6,5 hodiny. A jdu venčit.

cernej caj

Petrs01
    Nesnasim te ja 33 za 9 😀

Doufam ze sis to uzila

Denny
    Achjoo chudera konikova, v ousku zanet?

Kurz nic moc ne tu krcni pater furt hlava dolu ale bylo to zajimavy a zitra budem delat vybranej obrazek. Dneska sme zkouseli nejaky techniky a jako… ze me asi uplne malir nebude ale zajimavy to bylo

Petrs01

Nesnasim te

9h si moc nemůžu dovolit, když mám doma psa.
    Letos prakticky nikam nechodím, protože Vašek už nechce. S páníkem je 15 km celodenní výlet. Takže teď mne nesnáší celé moje tělo 😀
    Ale užila jsem si to teda moc. Jen ten konec přes Prahu už jsem si mohla odpustit. (Kralupy, Okoř, Nebušice, Podbaba, Ládví)

cernej caj

Petrs01
    to byla pochvala ze ses tak rychla, ja bych to nedala.

je dobre, ze sis to uzila a doufam, ze vyslo hezky pocasi 🙂

cernej caj

Tak sem mela tezkej obrazek z domu, ale 7 of 9 nebyla na celou a4 tak mi neprosla ale nahradbi hlava jo.. 😀

Cca 7 h prace… a su s trochou dobre vule v pulce a kdy to budu dodelavat nevim

Attachments:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,381. až 1,400. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.