Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Kuskus

Maya
    …”kávový kapsle jsou pro mě vrchol dekadence.”
    Však taky už nemiluju Clooneyho. Úplně blbej, copak neví jak příšernou stopu ten hliníkovej šmejd na Zemi zanechává? Peníze za reklamu nesmrdí.
    Čajdi
    šmarjá, já tě chápu. Mít tu možnost, udělám to samé.
    Přesto někdy z té své lůzrovské bubliny nedohlédnu a naslouchám hrdosti jak mě poňouká. 🙂
    PETRS01
    Včera jsem se dívala v TV na Bábu z ledu a dneska už hledala v kumbálu plavky.
    Nésu otužilec, ale každý rok 1.května bývalo pravidlem smočit se v Odře. Celá banda děcek ze dvora a mnohým to vydrželo do dospělosti. 🙂
    PetraK
    chorobu jsem úmyslně nespecifikovala, bo byste se řehtali jak houpací koně. Nedávno jsem kroutila hlavou, co to všechny na webu postihlo a pak jsem jedno ráno vstala a neotočila hlavu. 🙂
    Pan Hrušínský … “a celej se votočit můžeš? Můžu. No ták, neotáčej hlavu, ale votoč se celej.”
    Hi hi, to je moje řešení plus něco od bolesti a na uvolnění svalů.
    Je to dobrý, akorát se nedá spát a taky se bojím dochtorů a obstřiků. Pořád doufám, že jak přišlo, tak odejde. V životě jsem neměla potíže s páteří, ale všechno je jednou poprvé. 🙂

cernej caj

Kuskus

ono to jde i bez obstriku ale asi je dobry mit dobryho fyzio.
    a co clooney propaguje? nejakej kavovar? plasty z kapsli sou v us prej skoro nejvetsi podil odpadu plastovyho, treba 40%… jako z domacnosti

tak snad se brzo taky odblokujes. ja byla dneska na tyci a vite co? hlava v celku dobry! 🙂 sice sem klesla zas o 2 roky v treningu zpet, ale konecne muzu zpatky bez toho, aby to bolelo 🙂

Fifi

Vlastovkyy, vlaaaaaaaastoovky jsou tu, ted jsem prvne slysela jejich jarni hlasky, jipijajeej, dolitnuly! 🙂

Kuskusova
    Přesto někdy z té své lůzrovské bubliny nedohlédnu a naslouchám hrdosti jak mě poňouká.
    Ja ve sve luzrovske bubline si obcas potichu bublam, penim, exploduju. Musim dat hrdost stranou a poridit si asi bublifuk, ten uklidnuje.
    Je to dobrý, akorát se nedá spát a taky se bojím dochtorů a obstřiků. Pořád doufám, že jak přišlo, tak odejde. V životě jsem neměla potíže s páteří, ale všechno je jednou poprvé.
    Tak ty si jedes nejdriv kolena a pak krk? Nekde se pohybo problemy musi ukazat, fuj, jestli uz ani spat nejde, tak dondi za fyzio, obstrik, at si neprozijes od krcni patere maly peklicko. Sikovnej fyzioterapeut umi ulevit fakt okamzite, moc preju, at je lip.

Cajdo
    ja byla dneska na tyci a vite co? hlava v celku dobry! 🙂 sice sem klesla zas o 2 roky v treningu zpet, ale konecne muzu zpatky bez toho, aby to bolelo
    Ty si fakt blazen, co bez tyce nemuze bejt? Z jogy ses nacnuta, na tyci se zakroutis a happy black tea? 😀

cernej caj

Fifi
    kdyz ona asi minule prisla na to co mi to blokuje a dala mi cviceni, ktery by melo zabrat a zda se, ze zabira 🙂 (tahani jizvy a “zatinani” panve – pry mi ovlivnuje to bricho ty krcni/zadovy svaly) takze mam kazdej den cvicit + pred pohybem cvicit a ze by to uz melo byt to definitivni ono a vlastne i minule po joze to bylo OK, na vandru to bylo OK a ted na tyci to bylo OK:) jako ne 100%, ale treba 80% a predtim to bylo fakt spatny

Fifi

Cajdo, takze ty se nam rovnas pekne do OKeje, aspon nekdo. 🙂 Hele, dlouho nebylo charlie-feri fotka, jak se jim libi novej potah na posteli?

PetraK

Maya
    no planety hezky, ale kdyz se kouknu ven, tak myslim, ze vetsina lidi uvidi prt a ne planety 😀

nesejčkuj 😀

taky cislo uctu mam hec, jo pani, nemate ho vsude rozdavat 😀

a děte do háje baby!

Zlatka
    ii,pán prelezl plot,šel hladit psy,protože v sobě uslyšel volání psa.Drogy a alkehol negativ.

tak co si šlehnul?

kachna
    Martin: “Fany má na žraní mě!”

to sou ty feny, svoje pániky vyloženěn žerou 😀

Fifi
    rozny straceny? Taky asi krizeny s veprikem

a to sem přesně já! 😀

At jste vsici brzo fit!
    nevim, Rumouš to začal bojkotovat, má něco s nožičkou 🙁 jo, jedna rodina se nezapře

černej čaj
    Ale tys to psala tak o dva dny pozdej:D

sem to nestihla?
    fajn, že na tyči to bylo takhle vlastně dobrý, ne?

PetraK

KÁVOVÝ KAPSLE NE-EEE.
    my máme jak v práci, tak doma zrnkový kafíčko, který se mele přímo před. Doma v mlýnku a práci v tom přístrojku
    Myslím, že Klůnyho vystřídal Pitík? KLůny asi došel k zelenýmu myšlení a nebo mu byl honorář málo?

PetraK

Kuskus
    Pořád doufám, že jak přišlo, tak odejde.

takhle to taky dělám a doufám, že to zafunguje. tetkon vyloženě stejně jako ty, krční páteř mi nedovolí co by dovolit měla 😀 a čekám, až mě to opustí.

Zlata

PetraK
    Pána prý čeká vyšetření u Chocholouškovo kolegy.🤣🤣
    Kuskus
    Zkus nahrivani,třeba to trochu povolí.
    Čajdo
    Nechapu jak tam nahoru hodis ty nohy🤔
    Chudák Rumoušek,co Talinky ocásek?

Maya

Clooney dělal nějakou reklamu na kávovary? To ani nevím, já reklamy vůbec nesleduju a když už, tak během minuty zapomenu, o čem byly 😀

Denny

Krásné pátečkové ráno,
    hlásím, že mandle v karamélu už jsem zežrala a jsou teda top, možná že i lepší než ty v čokoládě a skořici co jsem si nedávno objednávala.
    A ze srdce už je taky uhryznuto 🙂

Koukám, že jste to řešily kapsle a jejich dopad na životní prostředí.
    Třeba pak George všechny peníze co dostane za reklamu vrazí do životního porstředí.
    Často jsou to paradoxy, stejně jako když v NP chovají nosorožce.
    Povolí odstřel několika ks těm blbejm milionářům, kteří to považují za ohromnou zábavu a z peněch který utržej pak financují onen NP.
    Prostě svět je tak trochen naopak.

cernej caj

Denny
    Proste kolobeh se kterym to funguje lip nez bez nej…

Tyjo to sou recenze na mandlicky to sem nikdy nejedla ale nalakalo me to 😀

Zlata
    Ja to delam svihem, ale sikovnejsi cvicenky brisnima svalama 😀

Takze ma nekdo osledovamy planety? Ja mam 8h nerusenyho spanku:D

Fifi
    Neni moc co fotit, na potahu spokojene spinkaj, pisek a chlupy sou na nem a ne na plachte takze i ja spokojene spinkam a jeden nebo druhej me utiskuji v nohach, podle rozpisu sluzeb 😀 nekdy i oba ale panicek taky potrebuje svyho cumaka na oddelene loze:)

Attachments:
    Zlata

Planety nebylo vidět,pač u nás bylo zataženo,měsíc D obrácený v mlhavym oparu.

Maya

cernejcaj
    ty jo, jak si Charlie zvyknul na tu postel, Loki vubec nechce do postele a ani nechce lezet nebo nedejboze spat na gauci, na gauc leze akorat aby mohl zblizka dozorovat kdo co zere 😀
    a to ho kolikrat premlouvam at si na gauciku lehne a spi a ani omylem

cernej caj

Maya
    Tak co kus:D co hy za to jiny dali kdyby jim tam pes nechtel:D on tam.chodi hodne spinkat nebo pod posteli lezi, nebo si na posteli zuzla balonek, mozna ze tam hodne lezi feri tak proto tam tolik je?

Denny

Tak já za chvíli valím dom.
    Dnes u nás svítí sluníčko.
    Si asik půjčím od kámošky kárku budu vozit Koněva po díí píí 🙂

Maya

U nas teda slunicko ani omylem

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Já předpokládám hodlám soutěžit a také zvítězit o největšího chcípáka tohoto měsíce. Krom toho že jsem zanudlenec a bolej mě záda tak, že nemůžu skoro spát, tak abych spala ještě míň, tak mě postihnulo jakýsi střevní hnutí a tak je mi ještě líp, než nejlíp. Ale zatím teda funguju. Rumouš se mnou drží basu – krom toho, že má volezlitýdu očiček, tak včera najednou – fakt najednou začal s kulháním, noha hřála, přišlo mi , že se i chvěje, byl podroben důkladný prohlídce, při večerním venčení už jakoby nic a ráno vůbec nic? 😮 to nemluvím o tom, že když jsme včera přijeli domů, tak tam houno jak cep 😀 😀 , to byl pro změnu Tali výrobek 😀
    Fakt sou ňáky érekce na slunci

Planety sem taky neviděla, enem velkej měsíček a rudý slunéčko, když svítalo. Mocinky hezký to bylo.

Zlata
    Pána prý čeká vyšetření u Chocholouškovo kolegy.🤣🤣
    no tak to se ani nedivím, zajímalo by mě, k čemu dospějou 😀

Chudák Rumoušek,co Talinky ocásek?

zatím jsem ráda, že se daří to držet v nerozbitým stavu, ale nějak se to nechce vyloženě hojit. A pak taky hlavně nasrstit, aby to měla chráněný, tohle je peklo, proto se ohařům ty proutky zkracovaly, protože si to při práci rozbijou a pak to nejde zahojit a skončí to amputací 🙁 . Je to hodně o tom, jak pes taky ten ocas nosí a jak moc s ním mlátí, Rumíček má ze zadnice užofku, tam je to lepší, taliprd ve svý pomatenosti navíc mlátí tím ocasem jako magooor a furt.

Kuskusi – tak můžem čekat ve dvojici, kdy nás ty záda opustěj, chceš? páč se taky musim votáčet enem celá. A to by člověk nevěřil, při jakých všelikých činnostech, kdy by to nečekal, ho ty záda budou bolet. třeb takový smrkání- kterýho si tetkon užívám víc než dost – to si tak pěkně užiju toho boleníčka, až radost pohledět 😀

černej čaj
    Ja mam 8h nerusenyho spanku:D
    to já mám jen bledou závist – dneska tři hodinky a můžu bejt ráda 😀

jak si tam na tom přehozu vegetěj!! 🙂

Dennyky
    A ze srdce už je taky uhryznuto 🙂

však jen dobře, obal nerva
    Si asik půjčím od kámošky kárku budu vozit Koněva po díí píí

taklenc ňák?

Attachments:
    Petrs01

taklenc ňák?

Attachments:
    PetraK

Petrs01
    🙂 ňuňůů brouček – švihák lázeňský

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.