- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
21.4.2022 v 11:49 #138141
Denny
Zase vyhrožuje, tvl.
Děcka já jsem ko totál vyšťaven, unaven.
Dělám tady takovou monotónní práci a skorem usínám.cajdo
byt ryzovy zvure
nenééé jak vypadá zvůře z rýže? 😀21.4.2022 v 12:07 #138142PetraK
Dešnyky
Zase vyhrožuje, tvl.buď ráda, že zatim enem vyhrožuju. Kdyby taklenc Tilda přišel, tak spát rozhodně nebudeš 😀
nenééé jak vypadá zvůře z rýže? 😀
přece jako jáááá 😀
21.4.2022 v 12:25 #138144Maya
asi tak?
21.4.2022 v 12:28 #138145Kuskus
PetraK gde síííííííí
Na značce. Ale uražená a taky trochu klempíruju. Neposlalas mi, milá Ešusová, číslo svého konta a jak mám psát pod příspěvek Kimi, která všem moc děkuje za dárek, přání brzkého uzdravení? Připadala bych si jako podvodník a že právě Kimi z celého srdce to zdraví přeju. Dennyky (při všech hrůzách co za poslední dny prožila) potřebovala také nutně povzbudit a obalit nerv čokoškou, to jste mi pro jistotu nedaly vědět vůbec. Nemusíte mě, milé dámy, šanovat. Když mám, pošlu moc ráda a když ne, jako tuhle před Vánoci se sbírkou na útulek, napíšu, že prachy nemám.A to víte, proč se zase ochladilo? Matka příroda si prohlídla naše postavy v plavkách a usoudila, že nás na koupaliště ještě nepustí. 🙂
21.4.2022 v 12:38 #138146PetraK
Maya
asi tak?kretýnos seš 😀
Kuskusííííííííí
já to číslo neposlala nikomu 😀 sem na to zapomněla úplně v našem stavebním kolotočku, přísahám na svej obří pupek.Čokošku si, prosím, vyřiď zase s čajdou, s tim na mě nechoď, tady sem z obliga 🙂
KIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KIMIIIIIIIIIIII MÁŠ TU VZKAZA OD KUSKŮSA
a že právě Kimi z celého srdce to zdraví přeju.
a s tou zimou – to je teda trága, páč to se nevykoupem už nikdy 😀
21.4.2022 v 12:48 #138147Asteris
Souhlasím s Kuskus, až na to, že neklempíruju. Dnes Arinka opět spí na křesle, takže mě potěšilo, že tam vyleze. A po venčení holky svorně hryzaly každá své kopýtko, čumák u čumáku. Pravda předchazelo tomu velice důrazné upozornění, že ne Emo, nebudeš mít dvě kopyta v boudě, hezky jedno kopyto Arinka a jedno Emma, ale pak to byl hezký pohled, jen mě nenapadlo je vyfotit. Trochu jsem se v těch prasatokrálíkách ztrácela, musela jsem se vrátit a přečíst znovu :)).
21.4.2022 v 13:01 #138148Petrs01
opět spí na křesle
Jestli tam máš trochu místa, dej jí pod to nějaký schůdek, ať se jí líp leze nahoru i dolů. U nás takto slouží takové ty polštářové kusy ze starého gauče.
na koupaliště ještě nepustí.
Nezbývá než převézt matku přírodu a hodit nás velryby do studené vody. Ale teda přiznávám, že už jsem zas chvíli nebyla, buď není čas nebo fakt není počasí (pokud nechci přes celou Prahu do klubovny, tak déšť a studený vichr není při převlékání zrovna to pravé).
21.4.2022 v 13:13 #138149PetraK
Kuskusiiiii
a taky trochu klempíruju
a teď tohle zvlášť – s čím klempíruješ?Asteris
já na to holky fakt zapomněla a tetkon už na to kašleme, až zas bude nějaká akcička – tak si to vyberu, že jen budu koukat mlejt mlejnek a čučet, jak posílaj ostatníVidíš, vidííš, tady máš důkaz že kámoška je vedle, ako táá jedle. Já se taky u Bubinky bála. ale dobře jsem udělala. Asi něco jinýho je třeba pes – solitér, samec, ale ta fenka vždycky prostě bude ráda za to prtě, když to majitel srovná tak, aby malej smraďoch byl přínos a ne přítěž.
Petrs01
tak déšť a studený vichr není při převlékání zrovna to pravé).
souhlasím a taky teploty pod dvacet stupňů 😀21.4.2022 v 13:29 #138150PetraK
Máme novej kávovar
šla sem si udělat kávičku
nevěděla jak
zmáčkla čudlik
přišel kolega
nateklo málo kávičky
koukala sem jako vrána
poradila sem kolegovi, aby teda zmáčknul tuten čudlik
nateklo mu ešče míň kávičky😀 😀 tak nevim, kde udělala soudružka z eNDéeR chybku?
21.4.2022 v 13:31 #138151cernej caj
PetraK
Vis na co se takovy prasatko tesi nejvic? Na rozneni! 😀Kuskus
Je mi lito, ze to beres takhle. Nekdy neni cas, prostor a v dnesni dobe kdyz kazdej resi vse, ukrajinu, utulky, snazi se pomahat… a ja kdyz nemam zadny “financni” bremeno jako deti, nemocny zvirata, spatny zdravi, jako skoro jedina tady, tak sem chtela udelat denyky radost jen tak na rychlovku, hlavne ne zas neco 14 dni resit a podle sumy vybirat a tak… takze jen esuska to vedela a poradila co, urcite sem vas nechtela nejak vynechat, obejit ale jen proste rychle a akutne poskytnout male poteseni.Ps:
Ja esusky cislo uctu mam hec tak zadny maily nepotrebuju 😀 takze sem nad ni vyzrala:D21.4.2022 v 13:32 #138152cernej caj
PetraK
A nemas tam kolecko kterym by slo tocit? Kdyz to ukazuje ze tece voda? 😀21.4.2022 v 13:43 #138153PetraK
černej čaj
Na rozneni!čajdo! Já se na rožnění netěšim!! Já ne, tebe budu rožnit!!! 😀 😀
Je mi lito, ze to beres takhle.
nééé, vona víí, vona ví, viď Kuskusíí, vona je to moudrá baba z Ostrafska.Ja esusky cislo uctu mam hec tak zadny maily nepotrebuju 😀 takze sem nad ni vyzrala:D
čajďochu!! Já tě praštim, až Tě uvidim, sem psala, že to započteme, vykompenzujeme, přece. Mi z Tebe trefí – a pak budeš muset jít stavět místo mě 😀nemas tam kolecko kterym by slo tocit? Kdyz to ukazuje ze tece voda?
😀 😀 😀 😀 😀 😀 jááá se tady hrozně smála tetkon. páč prostě fakt mám v hlavě stavbu, takže jsem přemejšlela proč mám točit s kolečkem
😀 😀
21.4.2022 v 13:48 #13815421.4.2022 v 13:59 #138155Maya
PetraK
taky cislo uctu mam hec, jo pani, nemate ho vsude rozdavat 😀
s kavovarem teda neporadim neb tyhle kosmicky pristroje nepouzivam a vubec je to proti memu eko citeni, ktery sice neni nijak vysoky, ale kavovy kapsle jsou uz pro me pres a vrchol dekadence 😀21.4.2022 v 14:00 #138156Maya
no planety hezky, ale kdyz se kouknu ven, tak myslim, ze vetsina lidi uvidi prt a ne planety 😀
jako trochu uz by se teda oteplit mohlo, konec dubna a venku zima jak v psirne21.4.2022 v 14:03 #138157Zlata
Psali v táborským deníku,ze se pracovnice útulku musela zamknout a přivolat policii,pán prelezl plot,šel hladit psy,protože v sobě uslyšel volání psa.Drogy a alkehol negativ.😉😂
21.4.2022 v 14:26 #138158Denny
21.4.2022 v 15:40 #138160kachna
Lucka: “Fany má na žraní něco jinýho”
Martin: “Fany má na žraní mě!”Jinak se s Martinem honěj kolem stolu a vždycky, když Fanča chytí, rafne ho do zadku. 😀
21.4.2022 v 15:51 #138161Fifi
Helejte, vite, ze ste hrozny straceny? Taky asi krizeny s veprikem, kralikem a nevim cim este, se tu tlemim. 😀
Cajdo
vyberu si borg zenu sedmou z deviti ze starttreku
Zjova, to bude krasnej portret! Sedmou mam tuze rada, uzij si kurz. 🙂Dennyky
Cokoladka vypada naramne. Cajda dobre vybrala. Kotatko pribira, Konik se pomalinku hoji, vse se v dobry obraci. 🙂
Akorat jsem si barvila pasek do karatejakože abys měla černej jo?
Zacinas bilym a nez kupovat dalsi, staci prebarvit. K cernymu jsem nedosla, skoncila jsem u fialovyho. 🙂Zlatko
ted už je mu trochu lip,dostal vařenou kůži z kolene.Nenapadlo me ji na krájet,myslela jsem ze ji bude zvejkat,večer jak blinkal tak jsem zjistila,ze ji spolkl celou!!
Huf, este ze tak. Ctu varena kuze a hned se mi vybavil Troldik a jeho slinivka citliva na tuky. Toz priste at to Andik pokouse, tucny flakoty u nas uz psum do huby nedam, sousedovic slipky si smakujou.Esusova
My si taky rozehráli lazaret totiž
Musi, ona se proste musi opicit. At jste vsici brzo fit!
nevíš, kde to je ten Tvůj obrásek? To asi v tom bordelu nenajdem,co? Že bychom si tady uďáli virtuální výstafku
Ho spis najdes u sebe nekde v pc nez tady. Muzes hledat, bagr jsem obdivovala, kdyz se kanalizace kopala loni v kvetnu. 😀 Vystafka by byla skvela. A vubec, zacni tyhle svy vytvory nekam sem ukladat. 😀21.4.2022 v 16:27 #138162cernej caj
Esusova
Ale tys to psala tak o dva dny pozdej:DJoo tocit koleckem… si me pobavila:D
Denny
Tak at ti chutna a kotatko teda hezky pribira:)Fifi
Tak mozna budu mit zvire nakonec budu mit na vyber 7 of 9 nebo vlci hlavu, pa i psala ze muze byt zvireci jlava -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.