- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20.4.2022 v 19:10 #138085
Fifi
A to ja bych Konyvce nasadila klidne wobenzym, at se ji to rychlejs a lip hoji. Mas este nakej? Tu mam zbytek, co jsem nedobrala, kdyztak bych poslala. K vitaminum v granulich bych byla ponekud skepticka. Dostala aspon neco na bolest nebo se musis divat na nacelnici Oteklou bolavou packu?
20.4.2022 v 19:34 #138086Zlata
Denny
Chudák malá.A aspoň trochu ovazat když jde ven ti ne doporučil?Dyt ji to musí hrozné bolet,na te fotce to ma teda pěkně hnusne natekly.
Me ted Andy zvracel,tak uvidim jak mu bude ráno.20.4.2022 v 20:25 #138087Fifi
Zlatko, ono u psu se tohle fakt nezavazuje, nefixuje. Je fajne, ze Denny vi, kde presne to ma Konev zlomeny a muze to hlidat rezimem na voditku, ledovat a tak. Prasek na bolest jsem si taky myslela, ze dostane na par dni, ale je to vlastne protichudny – psa to prestane bolet, zacne kravit.
Andy nekde neco sezral? Nebo z ceho blije? Hele, uz zadny urazy a choroby tady, stacilo! Jak u dvou i ctyrnozcu!20.4.2022 v 21:19 #138088Maya
tak koniky zlomenej prstik? chudák, nepomohla by třeba botka?
má mít alespoň klidovej režim?20.4.2022 v 21:46 #138089Fifi
Maya
V boticce nevis, jak se prst hejbne, zarazi o botku, mohlo by to este vic bolet? Dle myho pevnej teren na venceni na voditku a vydrzet po dobu srustani. Naprd tyhle zlomeniny prstu u psu, clovek si vylomi malicek, pritejpujou to max, ale zraneni se vyvazi velkou ploskou. Pes ma malou tlapku, tlak neni moc kam rozkladat, kdyz pes prsty pouziva pri kazdym kroku. Hlavni, ze to nema Konik nejak stipnuty, prej napric zlomeny (jsem hovorila s Dennyky), tak zadny komplikace nesmi bejt. A fakt uz stacilo.Kde je Kuskusova? Ta se neozvala delsi dobu, nema to byt asociace na zraneni Koneva, jen by me potesil nakej ostrej koment koment jeji. 🙂
20.4.2022 v 22:37 #138090Asteris
Tak vás postupně dočítám, jsem moc ráda, že Balbína je už v pořádku a že kotě zdárně přibývá. Kočky mají ve zvyku koťata různě přemísťovat a přenášet, ale chápu, že ses vylekala. A prosím vás už s tím maroděním a úrazy přestaňte. Chůďa malá Koníková, asi to chce hlavně klid, mám pocit, že kamarádky fenka měla v podobném případě předepsaný klid 3 – 4 týdny.
Emma prý roste jako z vody, já to ani tak nepozoruju, ale fakt je, že už vyskočí na křeslo i na gauč a dosáhne na věci, na které by dosáhnout neměla, tak musím postupně reorganizovat. Ale teď mi nasadila brouka do hlavy kamarádka: zlobí se na mně, že jsem si k Arince vzala štěně, že bych ji měla dopřát na stáří klid… Tak jsem z toho trochu nesvá. Emma si Ariny moc nevšímá, protože zjistila, že s ní není žádná hra, to si nechává pro venkovní psí kamarády. Občas se k ní přitulí, ale nezdá se mi, že by to Arince vadilo, navíc se může přesunout jinam. Naopak mi připadá, že je Ari psychicky lepší, byla před Emmou už taková jako, že ji nic moc nezajímá, teď si venku vynucuje tu naši hru na hledání pulleru, doma pravda převážně spí, ale když přijdu, tak vstane a vítá mě. Fyzicky se pomalu horší, na křeslo už neleze, asi jí to už moc nejde… Venku ráno je mnohem lepší než pak odpoledne, ale to byla už dříve. Tak je teď obě sleduju, ale fakt se mi nezdá, že by Ari strádala. Jen to jídlo musím hlídat, to ta malá by ji všechno sebrala, jedí odděleně, aby měla Ari klid, ale Emma když dávám pamlsky, tak už ví, že teď dostane pamlsek Arinka a teď Emma…20.4.2022 v 22:47 #138091Fifi
Asteris
Ale teď mi nasadila brouka do hlavy kamarádka: zlobí se na mně, že jsem si k Arince vzala štěně, že bych ji měla dopřát na stáří klid…
Muze se stat, ze starej pes je z mladete nestastnej, kdyz panickove nezajisti starickovi klid a prcek prudi a otravuje nonstop. Ale dle tvyho popisu to je naopak, szivate se na pohodu. U nas taky dycky starsi pes “ozil” s prichodem omladiny. Tak se na to vyprdni, zadny brouci v hlave. Mas spokojeny stendo a Ari se drzi uzasne. 🙂21.4.2022 v 5:31 #138092cernej caj
Asteris
Souhlasim s fifi zda se ze u vas si sama arinka nastavila hranu se stenetem, takze zadny vycitky! Naopak ji ta blizkost jiste prospiva psychicky:)My vcera u dedy, 86. Narozeniny mel tak me opil 2 dcl vina, su docela nevyspana jak mam ted hodne toho pribuzenskyho odpoledniho programu tak se uz tesim na vikend, to si odpocinu. Mam ten kurz ale prej ne vyber portrer zvire ale jen portret a smitec… tak to me trochu mrzi ale urcite to bude super i tak, vyberu si borg zenu sedmou z deviti ze starttreku 😀
Denny
Tak hlavne at konickova vydrzi ten klidovej rezim v pohode a ty taky21.4.2022 v 6:02 #138093Denny
Dobré ráno,
díí píí hlásá londýnskou mlhu. Ale docela teplo.Jen jsem vlezla do ordinace říkám: Dobrý den pane doktore, mám po výlatě, tak jsem tady tentokrát se psem 🙂 (byl tam vet co mi operoval Balbínku)
Co se týče sádry, vet říkal, že bychom tím udělali víc škody než užitku, že pak je problém měkkými tkáněmi, když se sádra po 3 týdnech sundá.
Na rovinu mi říká: Já mít psa s ADHD jako vy tak o tom ani nepřemýšlím, museli bychom jí trochu přispat a nevěřím, že by jí to vydrželo na pacce 3 týdny.
(viděl co dělá za rodeo na rtg)
A přesně jak píše Fifina, tablety na bolest jsou taky kontraproduktivní.
Takže jsem jí to doma trochu ledovala, ano ona je teď vzorný pacient, páč bolí. S roztrženým polštářkem lítala jak střela, ale teď opravdu nedošlapuje.
Taky se ptal vet jak to vypadá s Balbí a koťátkem a že ho moc mrzí, že jsme jich nezachránili víc.
No abych řekla pravdu, jak jsem byla včera v 11 hod doma, kotě nikde, tlapa medvědí, přišla jsem do práce a byla jsem vyřízená, bylo mi na zvracení, podívám se do stropu a říkám si: Co nás ještě čeká?
Tak doufám, že jen dohojení a pak klid.
Děkuju že na nás myslíte, za slova podpory. Je fajn vědět, že na to člověk není sám.
Omlouvám se, že moc nereaguju na nic jiného, jsem trochen mimo.21.4.2022 v 6:07 #138094Denny
Maya
v praci jsem malem usnula na skoleni o kartelovych dohodach
bylo to asik záživné, že?Fifi
Akorat jsem si barvila pasek do karatejakože abys měla černej jo? 😀ona je slusny kopyto,
je to prostě koník hopík, s tím nic nenadělám, že…nemůže chodit doživotně na vodítku.Zlatko
krásný relax se zvířátky, budu to teď mít taky pár dní 🙂21.4.2022 v 6:09 #138095Denny
Ano Ešusová má na malování talent, říkám si, že bych jí mohla zařídit výstavu v pražské galerii?
21.4.2022 v 6:23 #138096Zlata
Denny
Večer mi relax zkazil Andy s blinkanim,ted už je mu trochu lip,dostal vařenou kůži z kolene.Nenapadlo me ji na krájet,myslela jsem ze ji bude zvejkat,večer jak blinkal tak jsem zjistila,ze ji spolkl celou!!21.4.2022 v 6:33 #138097PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak sem běžim, abych zjistila, ešivá nejsou nějaký další jobofky a zatím dobrý. Už končíme, jasný?? My si taky rozehráli lazaret totiž 😀
*Tali má ten rozflákanej vocásek – zatím to držím v tom, že si to dál nerozbíjí, ale nějak se to nehojí, nehojí, mažu, mažu a bandážuju.
*Rumíček si pořídil zánět spojivek, protože je malinkatej kretének a lítal do sutě, která se házela ze střechy. Což jsem já bohužel netušila, že provozuje, páč jinak by jel domů štandopéde 🙁
*A já si dneska ráno zablokovala záda. Taky výborná záležitost. Uleví se mi jedině, když dám ruce do polohy, kde se mi to zablokovalo -tedy nad hlavu 😀 a to jako ……. 😀No takže to máme do třetice a tím pádem končíme.
Dennyky
myslím, že lepší se to řešit nijak nedá, taky bych prášky nedávala, sice je to hrozný se na ně dívat, jak je to bolí, ale lepší, než aby si myslela, že má pořešeno, takže bude dodržovat klidovej režim , chudinka malá, radši sama od sebe. Mělas vyloženě výživnej den, prtko malá. Jsem si jistá, že už po tom všem máš taky vybráno.ZBYTEK KOMPLIKACÍ PŘESOUVÁME FŠICHNI NA VÝCHOD, hodně na východ – celých 1878, 9 km jasný?
Omlouvám se, že moc nereaguju na nic jiného, jsem trochen mimo.
seš už blbá snad? Toje přeci jasný, ne?Ano Ešusová má na malování talent, říkám si, že bych jí mohla zařídit výstavu v pražské galerii?
😀 😀 za kolik vydražíme ten Tvůj portrét? 😀
Asteris
Myslím, že znáš svoje pesany líp, než Tvoje kamarádka. Sama vidíš, že Arinka ožila, má i jiný zájem, než jen ležet a pospávat A TO JE DŮLEŽITÝ. Stejně tak je důležitý to, že k ní někdo malej, veselej a komunikující s ní v její řeči přijde a přitulí se k němu. Je to něco navíc, nad Tvoje pohlazení a podrbání, kterýho se jí dostává. Jsem si jistá, že ji nešidíš, nenecháš otravovat, nemá méně Tvé pozornosti………. . Zapomeň na pochyby a užívej si s Arinkou ty chvíle, kdy má sama zájem něco dělat, což předtím, jak píšeš neměla.černej čaj
Narozeniny mel tak me opil 2 dcl vina,😀 😀 děda je výbornej, má teda štěstí, že má takhle nevýkonnou vnučku, u mě by mu to přišlo dráž 😀
ale urcite to bude super i tak, vyberu si borg zenu sedmou z deviti ze starttreku 😀
koukej se pak pochlubit, jo?KUSKUSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
GDE SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZlatko
tak co Andísek?edit, aha už to čtu, tak fajn, že se ví příčina a dneska už bude cajk, ať si taky nevymýšlí, zlato ofčácký.
Kočičáci na tý první fotos vypadají, jak když mají konferenci s tím růžovým prasátkem 😀
Fifi
Esuskoo, Dennyky s jezkem je absolutne bozska! 😀 Se ti povedla vic nez ja na bagru, mas talent! 😀 😀
nevíš, kde to je ten Tvůj obrásek? To asi v tom bordelu nenajdem,co? Že bychom si tady uďáli virtuální výstafkuAby jednomu nebylo smutno
já sem tak hodná na ty zapalovače! Vykoupu je, společnost jim zařídím… 😀- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 7 měsíci uživatelem PetraK.
21.4.2022 v 6:35 #138098Denny
Zlatko
no jo je to hltavec, tak ještěže je to jen z kůže, člověk některé věci nedomyslí, až když se TO stane.Asteris
přesně jak píše Fifina, štěndo neotravuje babču, takže bych to tak nebrala.
Prostě tak to je, že starší jsou s mladšími…21.4.2022 v 6:42 #138100Denny
21.4.2022 v 6:47 #138104Zlata
Petra
Tak doteťka jsem si myslela že mi holky přinesly plyšovyho králíka.🤣😂🤓21.4.2022 v 6:50 #138105PetraK
Zlatka
Tak doteťka jsem si myslela že mi holky přinesly plyšovyho králíka.🤣😂🤓TO NEJNI PRASÁTKO????? 😀 Du se podivat znova
Dennyky
já bych možná ten leknín brala – zeptám se Brtnika – Je to ten velkej?21.4.2022 v 6:51 #138106PetraK
Zlatko
no………. možná že to králik je………….ale určitě má v předcích někde prase! 😀
21.4.2022 v 6:53 #138107Denny
Zlatko jasný, že je to králík, vona asik Ešusová má taky zánět spojivek
PetraK
Jako jak myslíš velkej?
Má toho hafo 🙂21.4.2022 v 7:04 #138108PetraK
Dešnyky
Zlatko jasný, že je to králík, vona asik Ešusová má taky zánět spojivek
je to králíček kdy dědeček ze strýčkovi strany byl prase. 😀
velkej jako druh- některý jsou takový jako malý, prostě Jako máš velkou růži a malý růžičky.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.