Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,261. až 1,280. (celkem z 3,684)
  • Autor
    PetraK

Dennyky
    TVL KDES NAŠLA tu fotografijí? :-DD

a takhle rychle co? 😀
    jako bys nevěděla, kde pracuju 😀 😀 😀 😀

nenechám
    jasněěě! 😀

Zlata

Denny
    To mě dycky chytí za srdce všecky od vas.
    Myslis čmeldu do otevrenyho skleníku?Po obědě se snad trochu otepli tak tam dame i ten truhlik s kytkama.

cernej caj

Denny
    Tak s tricem blby, udelalo diru nebo je pokresleny? By zachranil kozna obrazek

Me prisly ty trika z haloshop uz teda jen bily, protoze jinak vybrany velikosti, takze 1x kodra 1x cervena a 3x bila, vsechno v Mku takze po vyprani budu zasivat pruramky at z toho nevypadju ale za 270 bambusovy trixo krasne dlouhy a pohodlny s letitou zivostnosti 😀 proste za to zuzeni doma stoji.

Takze budu moct vyhodit ty deravy ale hlavne bily trica! To musim vymyslet co s tim, protoze bila dlouho bilou nezustava:D

Ale nabarvit bambus by melo byt asi OK, koupim cernou do pracky a hodim to tam vsechno

Petrak
    Tak to ses taky spatna hospodynka, jak sem.se ja dozvedela u tety 😀

cernej caj

Tak a vzala sem si sedou a cernou batikovaci barvu a zkusim si udelat batikovany trika 😀

Ale jen tak jemne, tak muzim prozkoumat ty techniky a zaexperimnetovat se uz tesim 🙂

Denny

Tak jsem byla doma na půlhoďky, pacinka oteklá ještě víc 🙁
    Jdu za Balbínou, kotě nikde. Krve by se ve mně nedořezal.
    Tak ho hledám po celý ložnici, narvala ho do kočičí kukaně.
    Tak jsem jí dala malý pelíšek do té plastové přepravky, a
    zavřela jsem dvířka.
    Mezitím mi volala malířka Milena, že spadla ze schodů a je celá potlučená.
    Jelita po celém těle.
    Už jako dost, né?

Denny

čajdo těším se na výsledky batikované 🙂 pak ukážeš jooo?

Zlata

Vypadá to na skvrny na slunci a geomagnetickou bouři.

cernej caj

Denny
    Tak dobre ze mas domluvenyho dneska veta, kote se naslo a milena chudera:( to je dneska fakt pech den…

Zkusim vyfotit, chci sedo cerny , tam snad nemuze nikdy dopadnout vysledek uplne mizerne:D ale prisel mi mail ze nemam zaplaceno, ro mam za to ze swm vyjimecne epouzila dobirku ale platebni branu kdyz uz ten obchod znam:D

PetraK

Dennyky
    Tak jsem byla doma
    to snad není už možný?? Co to tam máte za divný vlnění? Takovýhle jobovky!! Aspoń, že Doňa Kočičóňa se našla, prta jedna malinká, dovedu si představit, žes pracovala k mrtvici!!!!!

černej čaj
    chci sedo cerny , tam snad nemuze nikdy dopadnout vysledek uplne mizerne
    a to je dobrej nápad. mě se podařilo – nevím jak, že mi sluníčko vyšisovalo na vypraným černým tričku takovej zajímavej dekór na poprsí. Vypadá to i umělecky, tak ho nosím dál 😀

Tak to ses taky spatna hospodynka, jak sem.se ja dozvedela u tety 😀
    tetkon nevim kůlivá čemu? Že sem zločinec a peru peníze? Taky pereš peníze? Kolik moc? 😀

Maya

cernejcaj
    taky si muzes koupit fixky na textil a pokreslit si to jak chces 😀
    ja kdysi davno nosila batikovany gate, se batikovaly ty bily doktorsky
    Denny
    jezis, jeste ze se kote naslo
    s jezkem na hlave vypadas super 😀

kdyby chtel nekdo tip na netradicni detektivku, posloucham ted tohle a super
    https://www.databazeknih.cz/knihy/nez-natahnu-brka-378046

v praci jsem malem usnula na skoleni o kartelovych dohodach a druhy skoleni mi nastesti o 2 tejdny posunuli, tak alesspon chvili klid
    erupce na slunci jsou asi vsude, mame nateklo koleno a ji to boli, uz tejden, dneska si dosla k doktorce, ta ji samo poslala na ortopedii a tam termin na srpen, no nastesti se mi pak podarilo sehnat jeste jednoho, kterej ordinuje jen jeden den a bere bez objednani, tak ma prijit pristi tejden, ale se obavam, ze tihle volni doktori zas nic nevylecej

cernej caj

Petrak
    Presne ze nekontrolujes kapsy:D

PetraK

Maya
    s jezkem na hlave vypadas super

že jo? 😀 vyloženě štramanda 😀

není teď těch ortopedickej věcí nějak moc sakra? Držím palce, ať se to podaří mamině opravit.

Zlata

Odpolední relax.Je to proti sluníčku,tak trochu hůř vidět.

Attachments:
    Denny

Tak ma zlomeny prstik😥

Zlata

Denny
    Co s tím udělali?

cernej caj

Denny
    Chudera:( tak se drz!

Zlata
    To sou ale krasny kocicaci:)

Fifi

Tu je dneska naky semeniste urazu, se sem bojim skorem napsat.
    Esuskoo, Dennyky s jezkem je absolutne bozska! 😀 Se ti povedla vic nez ja na bagru, mas talent! 😀 😀
    proč jsem jako měla v kapcičkách DVA zapalovače, dyž nekouřim??
    Aby jednomu nebylo smutno? 🙂

Dennyky
    Teda chudak Konev, ona je slusny kopyto, takhle si zrakvit nohu v lese. 🙁 Uz musis mit vsechno spatny vybrano do zasoby, drzim palce, at ji to pekne sroste. A kotatko at prestane hrat na schovku, ja kdysi takhle hledala jedno stene, malem mi prdla cevka. 😀 Spratecek si vylez do postele pod deku.

Cajdo
    Uka pak trika, ja batikovani nikdy nezkousela. Akorat jsem si barvila pasek do karate. 🙂

Zlatko
    Cmelda zachranen? Pekna pohodicka s kocicakem. 🙂

Zlata

Fifi
    Pak bylo teplejc,tak jsem jen otevřela okno.Snad si na noc něco najde.

Denny

Zlatko nic, rikal, ze by to mohl dát do sádry, ale že to nedoporučuje… kvůli tomu že by si to stejně sundala a pak něco říkal že pak trpi mekke tkáně. Doporucil steneci granule, ze je tam vic vitaminu atd tak si rikam jestli neni lepší koupit nějaký vitamínovy pripravek spis 🤔

cernej caj

Denny
    Moznna neco co pouzovaj barfari? Nrjakej ten fit mineral nebo tak..

Chudera konikova no snad se to brzo zahoji

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,261. až 1,280. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.