- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
19.4.2022 v 20:50 #137955
PetraK
Fifi
(nebyl od jogurtu ale od cottage) se priplet jen do cesty. 😀no jooo, kelímek, to je majetek převelikej, a jedno od čeho je. Fotos je skvělá, vždycky pobaví, teeeen výraz! Se nevochodí
Taky se mi pořád stýská. Nějak se mi to teď pro změnu vrací hodně s Bubi. Tam jsem to měla díky ní a tomu, jak mě připravovala,a tý duze potom, co se udělala, když odešla, tak hezky srovnaný a poslední dobou…………. se mi to nějak kazí to srovnání. Kuwa. Tolik je to je a furt to člověka bolí.No pomlázka – právě že jsem byla nachystaná a prt 😮 😮 . Loňský roky kovidový nebylo nic, tetkon sem se těšila na vesnický velikonočky – i tady chodili podle nějaký tradice pár dní před chlapi a děti a cosi vyvolávali a tloukli do dřev a asi že jsme tu nový, tak jsem nikoho neviděla. Což mě jako je líto teda. Tak snad příští rok.
Ona ta deka, díky kovidu právě půjde dolů, páč z hřívy co vlaje ve větru, když si stočím vokýnko v autě je ucouranec a to se mi nelíbí. Jen nevím, co se mi líbit bude- nemám představu 🙁 . Jdu ale k holiči, kučík je to čtyřprocentní a prej šikovnej, tak uvidíme.
19.4.2022 v 21:30 #138014PetraK
Sem blázen já a nebo ta chytrá hlava co psala tohle?
ŠKODA, ŽE TEN MUDRLANT NENAPSA, JAK MÁM MOUSESOVI VYSVĚTLIT, ŽE ZA ŽÁDNOU CENU NESMÍ JÍST TY SYROVÝ MYŠI, CO SI CHYTIL. Páč jinak na to tvrdě doplatí 😀
Brou noc.
19.4.2022 v 21:34 #138015Fifi
Nějak se mi to teď pro změnu vrací hodně s Bubi.
Bodejt by ne. Takova psi vila rozumna, uzasna.
i tady chodili podle nějaký tradice pár dní před chlapi a děti a cosi vyvolávali a tloukli do dřev a asi že jsme tu nový, tak jsem nikoho neviděla. Což mě jako je líto teda. Tak snad příští rok.
Si asi pichni na vesnickou nastenku pristi rok, ze kolednici vitani. 🙂 Kamoska v Krkonosich drzi tradici, tam holky chodi pondeli pred velikonocema nebo kdy naopak koledovat.Taky kovidi ztrata vlasu te postihla? Kamosku fest, kachna tu psala pripravek, co pomohl ji – methionin, vic to nespecifikovala. Hriva, co vlaje ve vetru, muj sen. 😀 A kadernik bude urco sikovnej, neco vymyslite.
19.4.2022 v 23:45 #138016Denny
20.4.2022 v 0:15 #138019Fifi
Marudek ma teda tu pravou predni pekne hnusne oteklou, to nevypada jen na prsticek. Fajne, ze zitra ji zkoukne vet. A segry tulivy, mututu. Taky preju dobrou, klidnou noc.
20.4.2022 v 4:15 #138020Denny
Morgen ve spolek,
tak jsem dnes vstávala ve 4 takže huš pracuju.
Včera jsem si doma zapomněla brýle a jelikože je doma vůbec nepoužívám, neměla jsem je víc jak týden na frňáku, tak mi zase trochen plave monitor.
Přijede dnes kámoš z Ústí, tak s námi raději zajede na vet, ať jí to prohlídne,
ať mám klid, páč sraček bylo dost. A v pátek s Balbí na stehy.
Jestli tam teda ještě nějaký bude mít, páč má samozřejmě tendenci si to
párat, ale nic se nerozšklebuje, bohudík.
A musím vám tadyk napsat, že čajda dala na fb fotky a jedna je úplně TOP a myslím že to je její fotka roku!
Včera mi psala paní, co mi šila ty boty, že si nějak zrakvila ruku, že
boužel boty nebudou, že jí bolí každý pohyb.
Tak mi vrátila koruny. Nakonec jsem vlastně i ráda, páč se teď dost hoděj.Fifi
predni pekne hnusne oteklou
ale nemá jí tak moc oteklou, možná ti to tak na fotce příjde.nastenku pristi rok, ze kolednici vitani.
voeee 🙂
jako já jsem několikrát udělala to, že jsem si na dveře písla, nejsme doma.PetraK
e jsem byla nachystaná a prt
neříkej 2x páč se ti tam příští rok s Francezkem zjevíme 😀Jinak mě to tady v díí píí dost, no né štve, ale příjde mi to divný, páč choděj s pomlázkama koledovat i holky a to na můj vkus i docela velký, třeba 7-9 let, příjde mi to divný trochen.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem Denny.
20.4.2022 v 4:18 #138021Denny
Kachnoooo
se tadyk tlemím 😀
jak píšeš, bohužel to moc nefungá,no.čajdostrom je moc pěknej 🙂
Zlatko
ežíš malej Drákula.
je to takovej číňánek malej 🙂20.4.2022 v 4:24 #138022Denny
MirkaD
vidíš mě jednou běžet a umřeš smíchem
vítej v klubu, už jsem to tadyk psala, že jsem měla dvojku z chování
páč jsem slyšela, že se učitelé domlouvají, hele poběží H…….á,
pojď se podívat, to stojí za to! No a já to slyšela a řekla jsem, že běhat
nebudu, páč se mi tleměj.
Dokonce mám jednu fotku doma, kdy jsme měli ve sportovní hale nějakou soutěž,
jsem na ní celá rozevlátá a ještě s ježkem na hlavě ty wogo :-DDD20.4.2022 v 5:01 #138024cernej caj
Denny
Dobre ze s bikevem zajdete pro ten klid, nateklou ji ma pekne:(A segry sou uzasny, holt to musi chvilku vydrzet
PetraK
Taky potrebuju skik smik ale nikdo me neumi ostrihat jak ja chci protize to neumim vysvetlit:D a kdyz rekju jen zkratit co tam mam tak to prej nejde 😀 tak sem uz 2 roky nebyla na smik smim a nejak to placam doma sama a s kamoskou.Fifi
To je bozi ozubena tlama a ten vyraz:DDneska odpo na chvili za dedou mel ted narozeniny, 86 ale v pondeli sme byli jen u tety, sem na to nemela silu vsecko objet.
20.4.2022 v 5:31 #138025Denny
čajdo
Dobre ze s bikevem
jó bike vemu taky 🙂20.4.2022 v 6:08 #138026cernej caj
Denny
😀 uaa to je desnej preklep:D20.4.2022 v 6:09 #138027Zlata
Nesouhlasim že 1fotka Čajdy je její fotka roku,ty fotky jsou nádherný všecky.
A Dennyky fotky taktéž.To se nedá vybrat která je hezčí.
Mám tu problém se čmeldou,nějak se mi dostal dovnitř,mám ho přenést odpoledne ven?Ted odpočívá v muškatech.Nebo do skleníku?20.4.2022 v 6:31 #138028Denny
Zlatko
tak ano jsou hezké,ale ta jedna konkrétní mě vzala za sérdco prostě 🙂
Se záchranou čmeldy nemám zkušenosti, ale klíďo bych ho dala do skleníku, jestli ho máš přes den otevřený.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem Denny.
20.4.2022 v 6:33 #138029PetraK
Toobry dén, prosim fás, co je je taková bikev? Kde to séšenu? Já počébovat taky nějakej bikef
😀 😀 😀 😀 😀
Nicméně dovopravdy nevim, co má být bikev , až sem z toho přemejšlení zapomněla pozdravit, takže
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Já se vám musim pochlubit, jaká já sem výborná. Ba nejvýbornější, řekla bych. Náš exprezident – fšech zlodějů král – by ze mě měl radost. Sem ešče lepčí než jeho kámoši, co tenkrát pustil z lochu – už ZASE PERU PENÍZE!! A kdyby jen peníze, tetkon už sem začla prát i zapalovače!! Dokonce dva!! A voba po vyprání fungají! Taková sem já matinko!! Výborná!!! Z kapes zimní venčící bundy jsem po vyprání vytáhla:
píšťalku na psy
Rammštajní zapalovač s nápisem Ohne Dich
malý zelený roztomilý zapalovač od mámy
a celých šest set káčées ve dvoustofkách
popírovej šnuptychl asi zmiňovat netřeba😀 dobrý skóre, že?
20.4.2022 v 6:36 #138031Denny
PetraK
jsem po vyprání vytáhla:
ty jseš Jemen!ano se zapíky mám stejnou zkušenost.
Tak ale dobrá výhra 600Kč 🙂Já jsem nedávno vyprala Férencovi propisku, páč mi dal vestičku na vyprání pracovní a ptám se, prohlídl sis kapsy? Já ti je prohlížet nebudu!
Přišla jsem tím pádem o jedno tríčo 🙁20.4.2022 v 6:37 #13803220.4.2022 v 6:39 #138034PetraK
Dennyky
ty jseš Jemen!souhlasím, tentokrát bez výhrad. jen kdyby mi někdo vysvětlit, proč jsem jako měla v kapcičkách DVA zapalovače, dyž nekouřim???????
Máš batikovaný tríčo? měl by ho za trest nosit Francézko, když neposlechl a kapcičky si neprohlídnul.
20.4.2022 v 6:41 #138035PetraK
Dešnyky
Proste kotatko musí povyrust.
a pak to bude děsná ruská trojka a ty si budeš házet ruskou ruletu, páč budou v přesile a řádit jako blásen a ty si nakonec to kotě necháš, to je jasný, protože jedináček a takovejhle vypiplaneček nejde poslat do světa /to jako nejde, to je fakt/ a skončíš pak jako by báby co maj koček třicet 😀 😀20.4.2022 v 6:52 #138036Denny
„Haló, haló, proč je koček málo? A tak štěkám jako hrom ať je koček milión.“ Ze sluchátka se cosi ozvalo a najednou byly všude samé kočky. Jonatán se mohl zbláznit a Mach se Šebestovou pochopili, že tohle sluchátko nebude jen tak obyčejné, ale kouzlené.
20.4.2022 v 7:14 #138037Denny
PetraK
Rozevlátá Dennyky s ježkem na hlavě:
TVL KDES NAŠLA tu fotografijí? :-DDto kotě necháš,
nenechám, věř mi 🙂
dvě bláznivé želvičky zatím stačí -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.