Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,221. až 1,240. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Denny

cajdo no prece to nevyhodim nebo nerozdam, ze 😂. Jo ted jsem zhubla aniz bych se snazila. Nemela jsem chut na nic… Maya ja, jsem tak rada, ze nemusim dojizdet….

PetraK

černej čaj
    A jak bylo na velikonoce u vas? Sem.na vas myslela ze su kousek vzdusnou carou:)

jak to, žes byla kousek? Ses měla ozvat!!
    U nás bylo včera moc hezky, my sice byli zase na chalupě, ale sluníčko svítilo, bylo fajn.

Maya
    no jako kdyby prvni vyhodilo ten servis, tak to mohli udelat vsechno tam
    jenže to by pro to auto nebyla taková zábava. 😀

Denny

Dnes 148g

Attachments:
    Zlata

Ježíš malej Drákula.🤓

cernej caj

Denny
    Ja cetla 148kg a ted premyslela ceho:D

Dobre rostee prdolka

Petrak
    Louny – milesovka – lovosice to uz neni tak daleko ne?

Maya
    Jak pise petra asi by to bylo malo srandy:D

kachna

pokud to u konikovy nevypada na nejaky vazy nebo klouby, tak bych asi pockala

já nadávám, že si to mají rozkládat. Je-li nemocné zvíře A, zvíře B(a dále dle abecedy), dítě A (a ostatní dle abecedy), manžel A (zde bez abecedy), aha, dočítám Mayu, auto A nebo B, musí být zdraví do té doby, dokud se z toho JÁ mentálně a finančně nezahojím.
    Nemocné je dítě A, B a C, z toho vyplývá, že kdokoliv další může onemocnět tak v roce 2023, někdy v únoru. Jediná nevýhoda je, že to moc nefunguje.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem kachna.
    MirkaD

PetraK-jo,já su rychlochodič,
    však už jsem možná i psala-Martin nás jednou vyhlížel od brány,jestli půjdem od hájenky dolů,nebo od lípy dolů-a viděl nahoře postavičku jak od lípy směr hájenka podél lesa nad polem udělala vžžžžuummmmmmmmm a byla u háejenky a šup dolů-prrej to vypadalo,jak kdyby tam někdo běžel,a to já tak rychle chodím:D
    rychle čtu,rychle jím,rychle chodím….jinak všééécko dělám pomalu…
    ono jak já nechodím denně ty dlouhý vycházky,tak je potřebuju za krátkou dobu probšhnout,a protože mí psi neběhají-Žeryk běží prvních 10minut,pak se taáhne vzadu,případně bez povelu u nohy když chodíme ty 3-4 trasy obvyklý furt dokola,tak chodím rychle,aby musely aspon klusat,a dobíhat z čuchání,
    jinak su taky kochací,ale to ve dnech volna,když jdu na delší vycházku,
    a třeba před letama jsme přestala chodit na vycházky z rodiči,protože oni chodí mega p-o-m-a-l-u…a furt stojí,na to nemám nervy,já chodím rychle,
    když chodím pomalu,případně zastavuju tak mě bolí bederní páteř-takže já occhodím vycházku a pa sedím…
    případně si sednu na vycházce a kochám se,ale v sedě,ve stoje bych zdechla ze zádama….
    dnes ráno jsem šla s pejskama ke křížku,od něj dolů podél lesa a navrch,a zpět-to šli na volno,čuchali si,venčily se,dobíhaly mě,
    no a na konci vycházky jsem šla mezi polama ,tam jsem Žerykovi udělala revírky ze dvou rukavic a teřetí byl míček-předem rozházet pak ze psem u nohy jít a vysílat-takže vyhledávání,přinášení-je to cik u malých plemen na zkouškách-velký pleme na mají na zkouškách revíry s plentama a figurantama a malí mají/měly vyhledávání předmětů na poli-mimo předměty na stopy-pidi koberečky tam na vyšších zkouškách byl i svazek klíčů,-no tak měly hledání rukavic-2,+jedn míček-Žeryk i Dafina+každej pořádnej pachovej čtvereček a šlo se dom…
    doma odpadly hají….
    já šla vcysávat celej barák,uklidit andulkám,nachystat oběd,tatka venku dělal s rodičem,
    no a pak sjet odpo do města pro boty a alba na ty fotky co musím konečně zařadit…
    před tím dal Martn pséky vyvenčit na rychlo před barák,venku totiž pršelo,a vypadalo to na déšt dál,
    no a pak jsem jak jsem přijela šla ze všema 4 psama-dědinou,kousek k lípě a zpět,šnečí tempo,než se všichnni vyvenčily,počuchaly,ze psama rodičů jsem udělala kroky,otočky,mým psům hodit párkrát míček a jdu na ty fotky-bože to bude horor

kachna

oni chodí mega p-o-m-a-l-u…a furt stojí

tak je zkus obíhat. Jestli to chceš ještě vyšperkovat, tak psy posílej v proti směru, vlastně byste byly takové suchobely.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem kachna.
    MirkaD

Kachna-hm máš to dobře rozdělený….
    Martin má furt neschopenku…
    v ledničce je pár věcí co si dají slepice,protože to se prostě sníst nestihne….
    vždycky,když má přijet/přijede tatka nakupuje/vaří Martin jak šílenej….
    no a nestíhá se to sníst,protože mezitím jde tatka k rodičům,kde se narve chlebíčkama,pak si vezme něco jinýho…paklo toto
    ovoce vezme Martin 3kuila a jím to hlavně já….
    se zjevím….
    Fifi-to štěnátko,brácha Duxíka neměl kloubečky zadní v nožičkách-táhl nohy vzadu,měl je jak tulen…

MirkaD

Kachna-se z tebe dorvu,fakt jako jo:D:D:D:D:D
    sem málem umřela smíchem….
    prej zkus je obíhat:D
    tvl-to je vidět,že jsi mě v životě neviděla běžet!!!
    horší zážitek tě totiž potkat nemůže—–uvidíš mě jednou běžet a umřeš smíchem,není na světě nic vtipnějšího,divnějšího,a nepravděpodobnějšího když JÁ BĚŽÍM!!!I MÍ VLASTNÍ PSI SE NA MĚ DÍVAJÍ POHLEDEM-TVL-CO SE JÍ STALO?ONA BĚŽÍ!!!SPADNE/NESPADNE???BUDEM JU ZACHRANOVAT?JEJÍŽ ZAŠLÁPNE NÁSSSS-JDEM JÍ Z CESTY NEBO BUDE POP NÁS—-PŘEŽILY JSME-SNAD DLOUHO NEPOBĚŽÍÍÍÍÍÍÍÍ
    víš jak su ráda,že jedn pes běhá za míčkem-Žeryk
    druhej pes obíhá stromy,sloupy,Žeryka-Dafi
    a oba psi rodičů se vyběhají na zahradě?
    případně,když je chci vyběhat mají na polnačce několikrát po sobě cvik čekej a ke mě a vyběhají se všichni 4 psi-což ovšem při tlouštce Maxe a Betty a jejich věku často nedělám-nerada bych aby je kleplo….

kachna

nestíhá se to sníst,

a do mrožáku to nejde?
    U nás vůbec věci z kategorie “nestíhásetosníst” nejsou 😀

Zlata

Kachna
    Nojo děti,já dycky říkala že žerou jak kyselina.Kde je mravenečník???

MirkaD

tak ono se to týká pomazánky třeba-Martin dělá rybí-ze tří konzerv tunáka,připadně sardinek-a sní se to,když se to večeří/snídá…ale když se večer jde na chlebíčky k rodičům…ráno si dá člověk mazanec….
    nebo ovoce-tatka jí mandarinky,banány,já jabka,nektarinky…
    ale Martin toho nakoupí hodně a prostě se to sníst nestíhá….
    kdyby kupoval mín ovoce,dělal pomazánku z mín konzerv…..,
    tak pomazánku do mražáku ne,to byla dřen,ne?

Fifi

Jsem uz zase blondyna, po pul roce mam novou hlavu! 😀 Takova uleva, mit tech par chlupu osmikanejch a zmelirovanejch! A taky mam novou ortezu na levou hnatu, at se zestabilizuje o koleno, druha uleva. Dneska to byl ulevnej den. Peknej podvecir preju.

Dennyky
    Dnes 148g
    Krasa, krasa, holcicka vzorove pribejva. 🙂 S Konikem uvidis, jestli ma drapky fakt cajk, mohla si povymknout kloub clanku prstu. To by se videlo na rtg, neda se s tim krom klidovyho rezimu moc resit. To samy se stalo Dorotce coby asi rocni? Vet s tim nic nenadelal, zustal pakloub, kterej ji pak obcas zabolel, kdyz tapala v blbym terenu nebo blbe slapla. Jsem nasla fotku, leva predni, druhej prst zvenku – je videt ten pakloub a jak ji zustal krive rust drap. Aach, holcicka moje sadelnata…

Mirko,
    ale Martin toho nakoupí hodně a prostě se to sníst nestíhá….
    Ovoce ususit ci odstavnit nebo udelat dren do mrazaku. Zbytky nezamrazitelnyho jidla spucnou slepice? 🙂

Kachna
    Nemocné je dítě A, B a C, z toho vyplývá, že kdokoliv další může onemocnět tak v roce 2023, někdy v únoru.
    Doufam, ze to byl jen priklad a nemas drobotinu chorou! Mravenecnika mame kde?

cernej caj

kachna
    tak to mas divocinu

MirkaD
    ale pokud je pomazka v uzaviraci krabici s bickem tak vydrzi v pohode 4-5 dni ne? i v lednici. mam chut na rybi pomazanku 😀

fifi
    tak to je skvely ze ses cela nova! 🙂

jeden tancici strom 🙂

Attachments:
    Fifi

Cajdo, mas skvely oko a skvely zaber. Uplne se mi vybavilo: “Tancily fandango zhave, pro srdce me nedockave…” 😀

MirkaD

Fifi,Černejčaj-zbytky-jasně slepice,ještě že jsou:-)
    +když je hlavního jídla víc,tak se odnese rodičů,ti pak nemusí vařit,i pomazánka se jim občas dá,ale s tím dojezdem tatky to vždycky zakolísá…
    -protože občas na něco pozvoz rodiče tatky,občas jsou chlebíčky…
    zase se na to nedá nějak spolíhat,že jo….:D-jako,že by jsme tatky pravidelně poslaly vedle:D:D-dělám si prču,že
    takže se toho nakoupí/nachystá víc…no a pak tatka-no já jsem měl u rodičů….
    Černjčaj-tancující strom je boží!

kachna

Mravenecnika mame kde?

Asi venku pronásleduje kočku? Ale nevím jistě 😀

tancici strom

fakt boží!

Doufam, ze to byl jen priklad a nemas drobotinu chorou!

nejsou nemocný nijak horečnatě.

PetraK

černej čaj
    jeden tancici strom 🙂

žjoooofkáá užofkááá, to je krása!! Pamatuješ, pamatuješ, jaks tvrdila, že nemáš voko?? Máš jich hodně moc 😀 😀 😀

Fifi

jůů slečna Sádlíčko, pupik jeden, se tu usmívám. Vždycky, vždycky totiž přešaltuju nakonec na ten kelímek 😀

Já jdu tuším 28. dubence taky k holiči, asi sundám deku.

kachna
    Je-li nemocné zvíře A, zvíře B(a dále dle abecedy), dítě A (a ostatní dle abecedy), manžel A (zde bez abecedy),

a po dobu nemoci být navíc v určeném sektoru A-D 😀

JO, GDE JE TEN MRAVENEČNÍK A NĚJAKÝ POVÍDÁNÍ VO NĚM CO? Článek bys mohla. čeká nám tu ve frontě už jen Bedřich, kterej měl chudera smůlu krzevá mojí dofču, ale už brzo na něj donde, tak by ses taky mohla pochlapit.

Jo a škoda, že nejsi někde poblíž, mám tu po koledě misku se sladkostma mohlas to vzít do školy, jako odměnu a motivaci pro žactvo. Co já s tím tady?

Dennyky

Dnes 148g
    no tak hurá, konečně dobrý zprávy za sebou!

Mirka D.
    já obvykle taky chodím rychle, to mě nestíhají ani chlapi kolikrát, ale s čoklema mám tolikatě provozu, že za vostatníma zavostávám – nejen mentálně 😀 , furt něco kutíme s těma čoklema a vostatním s tím lezu na nerf 😀

Fifi

Esusova
    jůů slečna Sádlíčko, pupik jeden, se tu usmívám. Vždycky, vždycky totiž přešaltuju nakonec na ten kelímek
    Njn, kdyz ona ale tenkrat hlidala auto a uvazy, kelimek (nebyl od jogurtu ale od cottage) se priplet jen do cesty. 😀

Tady je vlastne ten pazneht na levy predni taky dobre videt. Jojo, sadlenka moje, zasteskne se tu a tam.

Ty sundas u holice deku, ja par chlupu. 🙂 Kadernice ma je skvela, jsem rada, ze jsem ji nasla. Hubu prorizlou, kvokame celou dobu a tlemenec to byl dneska festovni. 🙂

Jaky vlastne byly prvni velikonoce tam u vas v prdelovicich? Ses vyslehana dukladne? Co Tali vocas?

Kachna
    nejsou nemocný nijak horečnatě.
    No tak aspon tak, nicmene mit A,B i C doma, pevnej nerv! 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,221. až 1,240. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.