- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
18.4.2022 v 18:38 #137896
Fifi
Dennyky
Alee, ona je uz vic jak do hrsti, parada, ze krasne pribira! 🙂 Tulici fuska je fajn napad, este termoforka do teho, at ma teplicko. 🙂 Blanimura se rodit nahodou nechysta po svym pobytu u zenicha?18.4.2022 v 18:52 #137897Denny
Maji pod sebou vyhrivaci decku 🙂. Blani to nevyslo, ale v teto chvili jsem fakt rada.
18.4.2022 v 19:01 #137898Fifi
To ja taky, nervy mas jen jedny. 🙂
A jak jsem tu psala Maye o stenatkach, Ruzice vedle v pokoji neco zvejkala a byla tajnosnubna. Mi cornula gumicku do vlasu! 😀 Voslintala, vozuzlala, vitezoslavne prinesla. Jak ja se tesim zitra ke kadernici, kterou jsem uz 2x kvuli zadum odkladala! 😀
18.4.2022 v 20:13 #137899MirkaD
tak se napsala mega douhý příspěvek a zmizl!!!!!
no nic tak stručně,že,ono kdo ty moje romány má číst,že…
no takže ráno vycházka ze všema 4 psama-k hájencemkoussek podél pole ,pak kopcem do lesa,ppůloblouček,a pak z prudkýho kopce zpět a napojení na okruh kolem obrázku-celý tento úsek šli psi rodičů oblíbným jejich stylem-metr-začuchám se,/vyčurám se/vykadím se,metr-začuchat/vyčurat-metr-začuchat se-já která si zvyklá chodit rychle a aby se mí psi co nejvíc prošli-proběhly,tak vbždycky trpím,když jdu ze psama rodičů,protože každou chvílu stojím…
mí psi oba na volno,psi rodičů každej na dlouhým vodítku-5metrů co mám normálně na svoje psy-vodíme takhle oba zaráz,a druhej pes na 4 metrovým-co mám zase na psy rodičů-konce vodítka jsem měla přes sebe smyčkou,takže jsem se průběžně sukovala do vodítek…,no po tomto úseku,kdy se konečně vyvenčily,vyčuchaly jsme se rozešli-Dafi pařezy zase:D,a už jakž takž normálním tempem jsme šli druhou půlku vycházky od obrázku sv,Huberta,směr k lípě,od ní dozadu kolem velkýho pole směr Uhřice-tam jsme chbilku poseděly na lavicčce-já s fenkama,psi na zemi-ponuchnala jsem pséky,Žeryk si zaválel sudy na cestičce a šlo se zpět k lípě,od ní dolů,mezitím dojely rodiče,tak psi zamířily nadšeně dom,mí psi na snidani a chrnět,Martin dělal dopo oběd pro všechny-br.salát+řízky,a polívku kuřecí-tu vařil včera 10hodin,a dnes do ní vrazail játrový knedůíčky…
po obědě jsme šli hajat,k tv,já vylezla o půl paté,táta šel ze psama,já mezitím uklidila,večer jsme šli no hodku k rodičům,pak vyvenčit pséky-před návštěvou rodičů pochopitelně jedly….
a ted tady všichni sledují hrbáče….
Fifi-no řekla jsem ne-vedoucímu,ale mám moc černý svědomí,ale zae…furt mě bolí podbřišek,tak to taky není ono….
Denny-paráda,že se daří kotátku!!!ponožka je fajn nápad!
to mě nenapadlo,když nám od Killyny zůstal po 3týdnech jen Duxík-Gera prvního jeho brášky jsme musely ve 3týdnech utratit…18.4.2022 v 20:56 #137900Fifi
eho brášky jsme musely ve 3týdnech utratit…
A proc?19.4.2022 v 4:35 #137901Denny
Dobré ráno,
tak dnes jsem měla jet k ortoprdovi, ale vzhledem k tomu, že jsem minulý týden měla spíš klidový režim. koleno přestalo bolet, takže nevím, co bych mu ukazovala a navíc mám tu práce jak na kostele.
No aby se to nepletlo, tak jsme včera byly i s Vlaďkou na procházce a Koněf běžela, přiběhla a kulhala na přední packu.
Packa prohlídnuta, myslím, že si trochu vyvrátila prstík.
Dnes ráno už pro změnu nechodí vůbec.
Určo jí to hodně bolí, páč když jí měla roztrhlou tak běhala pořád.
Takže klidový režim, Balbínka ocení, že jsme doma.
Nasadím Arniku, přemýšlím jestli jí vzít k vetovi hned.
V pátek mám jet s Blani na stehy, ale když je dnes úterý…chjo.
Snad aspoň šneco v akvárku a krevety jsou v pohodě.19.4.2022 v 6:01 #137902cernej caj
Denny
Tak rtoped by jiste poznal i kdyz nemas akutni bolestivost ale chapu ze se ti v tehle chvili moc nechce, tak se preobjednas. Konikovou to asi boli, kdyz nebeha ale zkusila bych ji to promackat a klidovej rezim, jestki si hla s rpstikem to by mohl klid stacit, pokud ti neprijde jinak nic divne…A napadlo me muze si pes zlomit prstik a jak se to leci? Jenom klidem, ne?
19.4.2022 v 7:14 #137903Maya
cernejcaj
tak i u lidi se zlomenej prst na noze nijak neleci
Denny
ty si teda umis vybrat vsechno najednou
pokud to u konikovy nevypada na nejaky vazy nebo klouby, tak bych asi pockala19.4.2022 v 7:25 #137904cernej caj
Maya
Tak mam novej notas a hadej kde ma vsechny porty a jeste ma sipku nahoru a dolu tak dementne smrsklou na velikost jedne bezne klavesy:DStarej 5 let slouzil a mozna budu mit noznost odkupu:)
19.4.2022 v 8:30 #137905Denny
Maya
mně kdysi na zlomený prst na noze dávali náplasťovou fixaci.
Ale je to už 32 let.Příjde mi právě ten prstík trochu nateklej.
ty si teda umis vybrat vsechno najednou
no to jo.19.4.2022 v 8:33 #137906Maya
cernejcaj
to mas stejnej jako ja, ty sipky mam taky tak 😀
a jeste ma debilne sipku zpatky vedle num locku, kterej si tim padem furt vypinam a klavesu + stejne velkou jak enter pod tim, takze furt misto enter mam +++ 😀
jediny co ocenuju, ze konecne mam /, to jsem na minulym notasu vubec nenasla, tak jsem vsude musela psat \ 😀
tak to mas dobry, jestli si starej muzes odkoupit
ja jedu zejtra do kanclu, musim ten starej dneska promazat a zejtra ho vratim19.4.2022 v 9:34 #137907cernej caj
Denny
Bo snad ale zas budes mit uz vybrano:)Maya
Ja mam klavesnici pripojenou svoji takze nastesti me rozlozeni tolik netrapi:DPrechod na novej ntb je des, ale uz mam skoro vse prezalohovany a nastaveny ku obrazu svemu a snad uz 100% pripraveny pro praci a snad me nic neprekvapi
19.4.2022 v 10:15 #137908Maya
cernejcaj
me to nejak pretahl pres onedrive a co jsem koukala, mam to vsechno ted nejak propojeny a vubec jsem neprisla na to jak neco ulozit jen do notasu, tak vubec netusim, jestli kdyby ten onedrive kleknul, jestli mi to vubec zustane v notasu
jsem se konecne dokopala zapojit ten switch, jsem se lekla, ze to nefunguje nez jsem prisla na to, ze vtipne to pocita 1 zprava 😀
mam ted stul zavalenej kabelama 😀19.4.2022 v 10:33 #137909PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Čus PrDi – neboli pracující (i nepracující, to je jasný :D) díftky. Sem servaná jak starej plakát, ale sem tu. A koukám, že teda u Dennyky to nebylo zrovna s lehkým průběhem. 🙁
Dennyky
to mě moc mrzí, moc. Doufala jsem, že jak jsme spolu mluvily, že to je poslední špatná zpráva 🙁 . Teď moc přeju, a´t už je to kuwa dobrý. A podle přírůstku váhy, i bude! Já bych na tohle neměla nerva. Tak se holky opatrujte a co Koněf zase blbne s haxnou? 🙁 Že jako Ty už dobrý, tak aby držela lajnu, nebo co? Je to děs, jak má člověk víc zvířat, mele se něco furt.
Mimíšek je ale mocinky moc ňuňu a drapsáky teda má, jen co je pravda, to bude velelef! 😀černej čaj
A napadlo me muze si pes zlomit prstik a jak se to leci? Jenom klidem, ne?Ešus si kdysi zrakvil prstík a u nás to bylo klidem. Peklo to bylo teda.
Maya
jinak bráchův pes je popelnice, žere šeeeeckoty jo to je nervus tohle období. Já jsem nepochopila, proč tohle příroda vůbec dopustí, nebo proč je teda neudělá úplně nerozbitný, když jsou takhle debilitní ty mrňousové. Jako jo jasný, svět se zkoumá tlamičkou, ale polykat kameny? Igeliťáky, provázky, drátky a jiný zhovadilosti?? Dyk to nedává smysl!!! Leda by to bylo o tom uhubit majitele 😀 páč to je o infarkt.
Mirka D.
šíkovná, šíííikovná si, žes nešla zaskakovat, to by byl ten nejblbější nápad, co by mohl být. Já vím, že je Ti to blbý vůči šéfovi, ale zbytečně, zbytečně. makáš jindy jak šroubeček a musíš odpočívat.
Koukám, žes taky se psema rychlochodič, jak Brtnik. 😀 Ten jde a jde. To já ne, my se kocháme, hrajeme, cvičíme a on když jde s náma, tak převelice trpí. Když s námi ještě chodil Ajšopáník na společný procházky, tak chlapi byli 300 km vpředu a já se všema čoklema kdesi vzadu, protože jsme si čutali, hopíkali, hledali značky a oni se mohli zvencnout 😀Fifi
a zcela odpocati pofici do prace,tak to je HEKTOFÓR!! Kdybys viděla moje mozoly na rukou! 😀
A koukám, že jsem byla v takovým ajfru, že jsem nestihla připravit článek na dnešek. V plánu to ale bylo, přísáhám! Tak si ho přečtete prostě zítra, neva?? Já byla ščastlivá, že se mi dařilo dávat články i o dovče a to úterý, to už mi utíklo.
Jéé a já prošvihla velikonočního zajíčka! My tu máme soukromýho velikonočního zajíce! to je boží!!
19.4.2022 v 10:50 #137911cernej caj
PetraK
A jak bylo na velikonoce u vas? Sem.na vas myslela ze su kousek vzdusnou carou:)Maya
Ono by to melo byt jedno, kam to das, ale 1 (zprava) je takova klasika ze to tam kazdej zkusenej hleda ale melo by to jet jakkoli. Dobre zes to rozjelaNo ja mam i hromadu softu nainstalovanyho s upravama, takze nastavit dle tech uprav… jinak zaloha dat na chvilu. A do outlooku se nejde prihlasit no prej to nekdy dela:D
19.4.2022 v 11:02 #137913Maya
cernejcaj
asi to neni jedno, kdyz jsem to dala do prvniho vlevo, tak to nefungovalo, ale je to nejakej levnej bazmek, tak asi neumi vsechno
me nejde outlook prihlasit v mobilu, furt mi to pise, ze ucet neexistuje
budu to muset predhodit nekomu v IT
v notasu nastesti nic instalovat nemuzu, ani delat upravy, tak to nejaky nastavovani nehrozi 😀
PetraK
mate vybetonovano a vubec vsechno?19.4.2022 v 11:23 #137915cernej caj
Maya
Tak dulezity zes na to prisla. Taky se to cisluje 1- x (8) takze do 1 vetsinouJa zkusila nainstalovat prvni soft, zjistila sem ze nemam admina tak uz mi ho museli nastavit:D ja bez admina nemuzu pracovat ale 90% lidi ho k nicemu nepotrebuje pokud IT doda vse spis by to bylo ke skode
19.4.2022 v 13:26 #137921Maya
cernejcaj
jo, my mame vsechno blokly, instalovat a menit muzou jen IT a to jeste na to musej mit tiket, aby to proslo pres Nemecko kde je IT centrala, servery jsou zas nekde v Polsku, tak obcas se mi google hodi do polstiny a tak 😀venku vanice, varovani pred naledim zejtra rano, fakt super, kdyz zejtra by se mi hodilo jet k vlaku autem, ale asi nebudu riskovat a zas se po dlouhy dobe svezu busem, akorat potahnu ten kilak na bus dva notasy
auto me furt honi, nejdriv s baterkou, kdyz jsme ji nabili, tak prej nizkej tlak v pneu, tak mi to bracha dofoukal a ted prej do servisu, no jako kdyby prvni vyhodilo ten servis, tak to mohli udelat vsechno tam19.4.2022 v 13:36 #137922Denny
Hele vy 🐵🐒🐒 nemate kam davat penize? To ma clovek radost ze zhubne 4kg a obratem mu prinde cokoska, jo? 🤦♀️
19.4.2022 v 13:57 #137924cernej caj
Denny
😀To je asi test vule 😀 ale ses sikovna ze se ti dari hubnout, i kdyz jsi psala ze si ted kvuli cici mela malo pohybu
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.