- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
15.4.2022 v 18:47 #13786615.4.2022 v 19:05 #137869
MirkaD
tak za sebou 5 pracovních dní
v pondělí ranní,úterý mezismněna,středa odpolední-ve středu v půl osmé večer nájupy-3 a půl tisíce,2000,2500
čtvrtek-katastrofa-Vánoce křížený ze Silvestrem,případně den před Silvestrem!!!!!!
naprostý peklo!!!!
ráno prý totální fronty před otevřenním…
kolega šel v 9 dom,že mu bylo blbě….
jinak seděly 4 na kasách,+2 kolegyně bez kasy co se snažily přes lidi dostat k mražáku,chladáku a doplnit to,+vedoucí se snažila doplnit zeleninu+pořád běhala péct,
pochopitelně makaly od 5 od rána-jen zeleniny bylo sedm palet což je hodně…
lidi vzteklý protivný,nákupy mega,fronty až ….až do prdele…
nákupy do 2-3000-prostě po výplatach,před Velikonocemi,a akce….
ano čekalo se hodně lidí-a toto překvapilo všechny….
já měla mezismněnu+brigádník,takže jsem předtím šla ze psama,v práci,když jsem viděla ty fronty,tak se mi první hodinu tak klepaly ruce,že jsem měla co dělat se strefit do obrazovky na tlačítka…
seděla jsem na třetí kase naproti oknu,tak jsem viděla jen orázdný místo po vozících….ostraha tam šla zametat bordel…normálně chodíme kolem vozíků uklízet my…
no nic…večer jsem stihla šestku bus,aby se mě paní na zastávce zeptala,jetli mám děti-a na mou odpověd-nemám…
jsem se dočkala přednášky,jak si mám děti pořídit,že se tím zlepší vztah,že umělý oplodnění a blbblanlabla….
asi začnu odpovídat,že děti mám….protože tyhle zku….přednášky už mě začínají jemně řečeno srát….pardon….
dojela jsem dom,vzala všecky 4 psy na chvilku na vycházku,a pak jsem se šla bez psů,lidí sama!!!!!!najíst na zahradu…
pak jsem do půl jednácté do noci poslouchala Nirvanu….měl ten Curt Cobain něco do sebe,jsem poslouchala balady…
dnes ranní-pátý den v práci….
napíct,naházet pečivo,v sobě 2 prášky na záda…
před sedmou venku fronta…..
ty lidi mají nakupování jako sport,opět velký nákupy….
občas jsme seděly 4,občas 3 kasy,pak mín,ale i tak mě ráno ,a nejen mě ta fronta před obchodem vytočila doběla,dlouho jsem nebyla tak vzteklá…
a to furt poslouchám-jééé vy zdražujete a kočičkám zdražujete….
no nic,odpo dojel tatka,pak Martin,nakoupilo se a jelo dom
Martin byl ze psama v lese,byly hodně puštěný venku,tak jsem s něma šla ven,jen abych chvilku vypadla….
dala jsem si šlofíka,tatka dělal s rodičem chvilku latky k plotu k předzahrádce,byl u nich na kafe,
no já du za pár hodin na další pracovní maraton…..
pobavila Dafina-má hlad-jídlo jim chládne venku,tak mi donesla z ničního stolku kulatý zrcátko,a když Žakynce spadl pidizajíček co má pověšenýho na hrací větvi u okna tak mi ho donesla k počítači:D:D:D:D
dobrá hra-Žaky zhodí zajíčka z větve na zem,Dafi mi ho donese,já odměním Dafi,pověsám zajíčka na větev,Žaky zhodí zajíčka,Dafi mi ho donese,já ji odměním,pověsím zajíčka,aby ho Žaky mohla zhodit….15.4.2022 v 19:14 #137870MirkaD
Denny-moc mě to z kotátkama mrzí,moc
ale pidiprtaveček je roztomileček!!!!ksem neviděla,že ty srandovní ouška mají tak odmala…
hele,já vím,že tě to nepotěší,a je ti to na nic,to co ted napíšu,ale,já jsem měla mít původně psa,ne fenu,prostě Max na dvoře a tak,takže zamluvenej byl pejsekbyly 2 pejsci,a 3 fenky,jenže po lécích umřel tři štěnátka,mezi nimi i ten pejsek a zbyly holky-Dora-moje Dafi a Dida…
no a tak mám Dfi-a ta byla ještě oproti Didě poloviční,být dítě tak je snad v inkubátoru jak byla drobná-úplně moc-oproti ní ségře fakt!!!úploviční…
taky ta její matka měla v nějak léky…si říkám,jestli to Dfinino blítí nemohlo být z těch léků,že prý je měla moc silný,pak se nějak ředily ….či co,ale to už byly 3 štěnata fuč….
takže jinak bych měla psa,ne fenu….
tak u pejsků se to taky stává….
což je ti na prd,že…15.4.2022 v 19:21 #137871MirkaD
Denny-přeju pěkný Velikonoce,a už jenom všcko,všecičko,úplně všecičkoooo dobrý!!!!!:-)
jinak všem přeju pohodový a klidný Velikonočky!!!!
jinak mi teda vlaštovky ještě nemáme,jinak jsou u nás každý rok….
snad přiletí,minule nestihly odletět…Fifi-jo gratuluji k vyšetření Troldíka!!!
a koleno,koleno zalez už k jezu,nezlob už Fifinku,nebo ti nařežu!
tak,to by bylo aby se koleno neleklo,když já básním:D16.4.2022 v 21:16 #137872Denny
Báječný večer přeji všem. U nás určitě je, páč Balbinla začala papat a kotatko pribralo 10dkg.Ja su tak scastne 🥰🥰🥰🥰🙏😇
16.4.2022 v 21:40 #13787316.4.2022 v 21:43 #137875Milena z Prahy
Bezvadný, holky!
Dobrou 🙂16.4.2022 v 21:50 #137876EvaC
16.4.2022 v 22:50 #137878Fifi
Pekny vecer. 🙂
Uplnkovej vecer, zrovna jsem dopajdala z protapky, vichr se konecne uklidnil, mesic sajnil, co vic si prat.Dennyky
Nejlepsi vecernicek ever, jen tak dal! 🙂 Mam prevelikou radost! 😀Mirko
Se Dafce nedivim, ze ma hlad. Kdyz ma dietu nedietu a vi buh, kvuli cemu. Tobe preju klidny smeny, v pondeli snad budes mit volno?Cajda nekde tlape a tape, to bude peknej clanek dozajista. Stejne jako od pani domaci, kdyz ma naprdenej beton a pokracujou s reko.
Emicka uz sezrala panicku, mravenecnik Kachnicku, me ty cokle taky jednou sezerou, jak rika moje mati. 🙂 Jdu napatlat koleno a cumet na capy, pak pokracovat ve cteni Hlavy XXII, toz dobre noci vsem! 🙂
17.4.2022 v 11:26 #137879MirkaD
tak včera šestá ranní….
ráno napíct+pečivo,od sedmi na trojce kase+vybalování,
nákupů dost,ale mín než ve čtvrtek,
ten čtvrtek byl fakt extrém,jako jasně,víme,že lidi chodí víc nakupovat úřed VÁNOCI/VELIKONOCI,+na akce a po výplatách,a jasně,že hodně lidí dělávelký nákupy za 1500až 3000,ale ten čtvrtek byl extrém,na tom jsme se shodli všicni-prostě xxnásobně víc lidí než jindy-od vidění člověk ty lidi zná,toto bylo o hodně lidí víc,jestli přijely ti co sem jely na chaty/chalupy-taky možnost….,
no nic,o půl druihé jsem si naivně myslela,že půjdu dom…
místo toho jsem dovybalila paletu s drogerkou-těžký prášky na paní a aviváže,završila palata s alkoholem-bedny po šesti,co se dávají na sebe a za sebe,nejlíp dospod regálu,takže furt nahoru-dolů a do dřepu završily balení sirupů a džusů-nahoru-dolů,do dřepu….uf…no po třetí hodině jsem vypadla,pro kafe do lidlu,
Martin šel opět nakoupit,dojely jsme dom,já dala vyprat věci z práce,a po obědě zajela na 2 hodiny chrnět na ssedačku,ttatka dělal s druhým rodičem dřevěný plůtek k předzahrádce,Marti-Žeryk-terasa…
venku kosa a studený vichr…
v šest večer jsem čapla pséky a šla ke křížku,od něj dolů plama k rybníčku-to nás minula cválající osoba na hnědákovi,takže pajsci měly sedni-čekej*bude piškot!:-),pak k rybníčku,od něj pár metrů kolem ohrad,párkrát přinesení uzlíku-Dafi,oběhnutí stromů,kroky,otočky,packy,
pak došla Pvla ze štěnátkem a šli jsme spolu kolem ohrad dozdu,Žeryk na volno,Dafi na vodítku s náhubkem,pak v náruči,aby se štěně proběhlo,a Dafi byla něj tak vypsychařená-že by jsme nikam nedošli,
pak šlo štěně na vodítku,Dafča na zem,potkaly jsme další pséky,takže Žeryk se ochučachal s bílou fenečkou,a šlo se dědinou dom
takže večerní vycházka pořádná,pak kafíčko,rohlíčky s pomazánkou…..
a v noci jablíčko,rohlíček s tvarohem…..a budu žrátma budu….a budu…:-)Denny-perfektní zpráva dne,týdne,měsíce a roku!!!!!!!!
mám veleradost!!!!!!!!!!!!
moc mě to těší,dej jim za mě pusiněčku!šikulky mají chlupatý:-)Fifi-jo-dnes,zítra,pozírří volno:-)
17.4.2022 v 14:42 #137880Zlata
Mirko
Tak si aspoň trochu odpocineš.17.4.2022 v 17:55 #137881cernej caj
Denny
Tak sem s napetim cekala… a dpufam, ze aspon poslesni kotatko a balbi uz budou ok, je to krasna fotka a kotatko ze je chlupaty me prekvapilo a drzim palce, at to uz zvladnete vsichni, myslela jsem na vasJdu cist dal
17.4.2022 v 18:01 #137882cernej caj
MirkaD
Tak snas bude volneji kdyz maj lidi na apokalypsu nakoupenoMilena
Ale to je krasnej (velikojocbi) zajicek:)17.4.2022 v 20:24 #137886MirkaD
tak dnes ráno minivýletíček ze psama
minivýletíček říkám všemu co je dál jak dest minut od Bučovic:D
a toto bylo za Věteřovem-takže 20minut:D,byly jsme tam jednou na výletě na babí lom,cesta lesem,ale pak asi 2šílený kopce,tak ted jsme šli tím lesem jen pod ten kopec a zpět-zima,studený vichr,v lese plno žlutých a fialových kytiček,Dafi běhala,hopala po pařezech,já na sobě x tenkých vrstev,abych kdyžtak mohla sundávat…
no takže v lese jsme pobyly třičtvrtě hodiny,protože kopec jsem nebyla schopná vyůézt-zničená po včerejšku-kdybych včera skončila o půl druhé,tak by to šlo,ale pak to vybalování těžkých věcí,a lezení do dřepu to dorazilo:-(((.takže záda,ruce, v háji….,no nic,tak po vycházce v lese,že se pojedem podívat k rybníkům do Ždánic,kde jsme se vracely zpět,tak jsme tam auto nechaly u restaurace,a šli dolů kolem zámku,koupaliště,pak doleva mezi polama,zezadu zahrádek,no potkaly jsme 2 lidi ze psama,,pak jsme to na dohled rybníků otočily a šli zpět,k rybníků by se muselo bude přes pole,nebo nevíme kama,tak jsme šli zase zpátky,kus před náma běhal na volno velkej pes,tak já ztropila tradičně menší scénku na téma-tam nejdu,se bojím!,na štěstí si psa zavolaly…no proto nemám ráda chodit za zahradama,kde jsou polnačky…
bud městem,nebo příroda,ale kousek za barákama v dědinách to já tuze,ale tuze nerada….to se bojím vždycky…
no,tak jsme to vzaly zase stejnou polnačkou zpět,pak nahotu jiným kopcem,došli k autu a šupky dupky dom-no k rybníku jsme sice nedošly,ale akce-jedem někam jinam,psi mají zmněnu,my taky tak tohle se zadařilo,a o to šlo hlavně-lezou mě ty naše 3-4trasy furt dokola na nervíky….
doma Martin udělal oběd,já vyprala další dvě pračky,pak jsem dala šlofíka,k večeru jsem šla ze všema 4 psama ven-ke křížku a zpět-a i když je to kousek,měla jsem co dělat,abych dolezla dom…
psi byly odpo puštěný na dvoře,tak ted odpadly,rodiče jsou odpo a přes noc pryč,tak máme na starosti zvěř,ještě i ráno…
já odpo ulklila,večer sklidila prádlo….
jo a tradičeně -ehm….tel z práce…vedoucí,že ten kolega,co šel ve čtvrtek dřív dom,že mu bylo zle,tak si vzal neschopenku,a další kolegyně si vzala paragraf…..tak jetli bych nemohla v úterý do práce….nemohla no…..
nemohla,sice je mi to taky blbý vůči němu,dám je nachlazenj,chodí do práce…
ale co už….17.4.2022 v 21:30 #137887Maya
Denny
krásný koťátko a ty jo, jaký má drápy
MirkaD
u vás ve čtvrtek takový masakéro? Já byla v penny kolem 4 a nebyl tam skoro nikdo, míň lidí než normálně bývá v sobotujinak bráchův pes je popelnice, žere šeeeecko, žere hlínu, klacky, kameny, i hovna včetně vlastních, kytky, doma jim okousal zeď a poličku a už stihnul sežrat i lego, který naštěstí vykadil
no jestli mu to zůstane, tak až vyroste, v komibinaci s Lokinem to bude zajímavý18.4.2022 v 17:47 #137888kachna
ty jo, jaký má drápy
je to šavlodrápé kotě.
Je skvělý, že to on i Balbí přežili.18.4.2022 v 18:23 #137889cernej caj
videla sem krasnou kolii o vikendu 🙂
jinak vylet super, jeste bych spala ale i velikonocni navstevy sme nejak zvladli
18.4.2022 v 18:23 #137890Fifi
Pekny vecir,
u Dennyku je to male “on” pry ona, doufam, ze stale vzorove pribira, mamina zere a vse je uz konecne v poradku. 🙂 Drapaky ma poradny, taky me to prekvapilo – jak to je u kocek? Se rodi s vytazenyma drapama a teprve casem se jim “rozpohybujou” a zacnou zatahovat do polstarku? U stenat je to jasny, ale coby nekocici fakt nevim.Mirko,
doufam, ze sis odfrkla i dneska a zitra do prace nejdes nikoho nahrazovat. Sikovna, ze uz umis rikat ne na tyhle pracovni telefenaty.Maya
jinak bráchův pes je popelnice, žere šeeeecko, žere hlínu, klacky, kameny, i hovna včetně vlastních, kytky, doma jim okousal zeď a poličku a už stihnul sežrat i lego, který naštěstí vykadil
😀 Jak ja jsem rada, ze nemam stene, to je dycky vo nerv. Ruzice taky coby mala brala do huby vsechny bordely, hovna, sutry, vohlodany jsme byli vsichni jak od bobra. Este, ze se brzo naucila hru na vymenu, takze kacirek aportovala… Clovek zapomina, kdyz stene dlouho doma nema, ceho je ta mala nestvura schopna.Kachnoo, co mravenecnikova, ta je jiz disciplinovanejsi, boty nezere a celkove prevazuje spokojenost, doufam!
Troldika jsem objednala zacatkem kvetna na fyzio zdejsi vyhlaseny, uvidime, co poradi za cviky a reha na jeho hnatecky.
Jak si dari ostatni? Esusovic si jiste uzili tu maltu a zcela odpocati pofici do prace, Cajda zrelaxovala a vubec ji neboli zada ni kolena atd? 🙂18.4.2022 v 18:28 #137891Denny
Dobry podvecer, tak vcera 126g dnes 138g 🥰 Balbinka papa ❤️. Kamarádka chovatelka mi rikala, abych ji tam dala pidi plysaka, kdyz je tam sama, aby se mohla k necemu pritulit kdyz jde Balbi za nami.Tak jsem vzala starou fusku kterou jsem vycpala dutym vlaknem, je mekka a lehka, nezavali ji 🥰
18.4.2022 v 18:30 #137892 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.