Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,161. až 1,180. (celkem z 3,684)
  • Autor
    EvaC

Fifi už vlastně všechno krásně napsala.. Tak jen přeju hodně síly a trpělivosti a držím palce a myslím na vás – držte se, Denny…

Maya

oo mega uspech, dnes poprve, po 6 letech, Lokinek nesezral misku kocicich granuli na prvni dobrou, ale lehnul si vedle a akorat slintal na koberec 😀

cernej caj

Maya
    Teeeda to je sikovnej pejsek

Denny
    Myslim na vas!

Denny

Ahoj všem, nemám moc dobre zpravy, jedno kote to nezvladlo a dalsi taly nevypada dobre. Hlavne, Balbinka nechce jist, tak jsem do ni dnes stikackou dostala aspon koteci mlicko s glukopurem, trochu multivitaminove pasty, zloutek… Horecku nema, jizva vypada dobre, otiram ji lehce repikem. Rano jedeme do Decina na kapacku, prijde mi hodne slaba, nechci neco zanedbat. Tak se omlouvám, jen sedim a bulim. Connie ma Vladka, ale ja si ji uz dnes vemu domu…omlouvam se ale teď nemám nic hezkeho co bych vam napsala.

cernej caj

Denny
    Sme s tebou ❤ balbi bude urcite ok a zbyla kotatka… uvidis…

Fifi

Dennyky
    Hladim na dalku po pacce a myslim na vas, diky za report, byt je smutnej. Se nemas co omlouvat, takovouhle situaci nikdo necekal, by to zatraslo i s mnohaletym chovatelem. Nic nezanedbavas, Balbi nabere sily, na veterine ji pomuzou… Ja bych byla na hromade uplne stejne jako ty, drz se, prtka. :*

Jinak teda preju ostatnim pekny svatky a volno. Mne dneska fyzio zmasakroval koleno, ze prej ho zmobilizuje. No, to byla sila, horsi nez kdyz mi vytahoval krk jak zirafe. Zatejpovano a necht se kolena uz priblizi k jezeru.

Petrs01

To je pech, kočka v perfektní kondici, opečovávaná, hlídaná… a tohle. Aspoň Balbi ať je v pořádku! Když k ní bude prcek, bude to super. Když se udrží oba, ještě líp.
    Co na to Blanka?

Fifi

Petrs
    Co Vasik a jeho hnusanec, uz ma bradicku lepsi?

Petrs01

Jo, ještě do konce týdne ATB, ale už to vypadá dobře.

Fifi

No tak huf, je to borec. 🙂

Maya

Denny
    držím palce ať to dají zbylá koťátka, Balbi bude určitě v pořádku, jen to byl pro ní asi záhul
    něco podobného už jsem slyšela párkrát u psů, je to smůla, ale bohužel stává se to asi častěji než by si chovatelé přáli
    Petrs01
    tak alespoň nějaká dobrá zpráva

Denny

Dobre sváteční rano vsem, tak uz je jen jedno… za chvilku jedeme na kapacku.

Zlata

Tak snad se to zlepší.Kocicky,Vašek ,Tali s ocáskem,Trolda ….
    Je fakt jaro.Prevcirem přiletěly vlaštovky.

Fifi

Dennyky, posledni kotatko to zvladne! 🙂 Jak je Balbi po infuzi?

Zlatko, jee, vy uz mate vlastovky? Tu zatim nic, ale ptaku hulaka fura, dneska rano se tu rubali dva kosaci.

Zlata

Fifi
    Nojo,vlaštovky si byly prohlédnout starý hnízdo v bráně.Zatím je jich tu malo.
    Snad bude aspon Balbí v pořádku.

Denny

Tak snad je lepe… tady neco pro potěšení 🥰

Attachments:
    Fifi

Jeediti, to je prtousek krasnej! 🙂 Diky za fotos a pokracuju v palcodrzeni! 🙂 Edit – koukam, ze jizva vypada pekne, klidne, to se bude dobre hojit. :*

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem Fifi.
    Zlata

Ježíš tak už se to snad bude jenom lepsit.👍

Denny

Holky děkujeme pokud možno pohodove svatky vsem 🙏🍀🥰

Milena z Prahy

Denny,
    koťátko je nádherný 🙂
    Už jsem úplně zapomněla, že koťata se rodí chlupatý 😛
    Novorozený králíčci jsou totiž bez srsti!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,161. až 1,180. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.