Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Zlata

Čajdo
      Žigul😁🤓

Fifi

Odetta
        Jsem ráda, že Troldík dopadl v rámci možností dobře. Játra mají poměrně dobrou regenerační schopnost, to se vychytá.
        Jo, akorat u nej jsou to proste spojeny nadoby – jatra, slinivka, ledviny. Se to muze vsechno sesypat jak domecek z karet v oka mziku, doslova. Nesmi se mu nic stat, nesmi zadny prasky na bolest, narkoza, nic, pekne se musi takhle drzet, chlapecek pruhatej.
        Mysi v lete do baraku nelezou, to az s ochlazenim podzimnim nebo s oteplenim jarnim. Jak pise Cajda. On to tam zrzatec vychyta nebo vystavi. 😀 Capy lze nekam hlasit, jiste najdes kam. A jestli budete mit u baraku hnizdo, budu puste zavidet! 🙂

Cajdo, to jsou pekny vzpominky! 🙂

Odetta

Fifi, já vím, že je to takové dýchání na zobáčcích vah, ale bojujete statečně. Držím palce, ať je stav co nejstabilnější, i z vlastní zkušenosti, takže s velkou empatií.

Jinak sem teda myši občas přišly na návštěvu i v létě, ale je pravda, že velkou část si jich zvala nebožka kočka. Tak snad to bude cajk.

Fifi

je to takové dýchání na zobáčcích vah
            Tos napsala krasne, presne. Diky za palce. 🙂
            A kocku nemate ted? Ze by resila pripadnou invazi, nez se nasackuje psi mimi?

Odetta

Ono je to z Orlice, od Navarové. :-))

Kočku nemáme, jsme teď bez zvířat (až na občasné hlídání jednoho pejska). Do budoucna o nějaké venkovské myšilovce útulkačce uvažujeme, ale čekáme na definitivní bydlení – pak se uvidí. Zatím si ochočuju kosí letku, a pak bude spousta práce s houskou. :-))

Maya

Fifi
                super, že se Troldík tak drží, tak držím palce ať mu to vydrží co nejdýl
                cernejcaj
                to jsou krásný fotky a videjko
                s kočkama u hlavní silnice je to blbý, to byste museli mít jen čistě domácí jako denyky

PetraK

Fur nyc? Nebo už má Dennyky plnej košík netopejrůch?

Já jsem dneska stahaná, jak štyry tož jen stihnu Fifijový pogratulírovat, že se Troldík, takhle drží a přeju mu, aby to tak vydrželo i nadále.

Jéé a co to nevidí oko mé – kus histórije! Ferrata a Vokoun! 🙂

Jdu do peří – vy už asi dávno jste.

cernej caj

Cekam tech 7 netopejru ale tak myslim ze nejvic se tesindenyky az to bude za nima a vsichni budou v poradku

Maya
                    No prave, ale to si nedovedu s moji reakci na kocky predstavit s nejakou sdilet domacnost… rada kocku pomazlim, ale doma bych to nedala

Denny

Ahoj všem, bohužel vše se zvrtlo, Balbinka netlacila, vecer jsme jeli na vet. Musel udelat cisare. Mamina a tri spuntici žijí… je to pro me hodne bolestivé, bulim jak želva. Kotatka byla ozivovana, sam vet rikal na pokraji zivota a smrti. Noc sice přežili, ale vyhrano neni. Spatne se mi o tom pise…Balbi nema jeste ty materske pudy, takze prikladam a budu masirovat briska. Snad zvladneme aspon tohle🍀🙏😥

cernej caj

Denny
                        ❤❤ drzime vam vsem palce, dobre ze jsi na veterinu jela a myslim na vas!

Zlata

Denny
                          Bulim s tebou.Nemáš si co vycitat.Udělala jsi co šlo!Posilam aspoň pusu pro všechny.

Maya

Denny
                            drzim palce! vydrz prikladat, co vim od psu, po cisari to dost casto chvili trva nez ty matersky pudy naskoci, u kocek to asi bude stejny

Kuskus

To kvůli mě, dycky když se na něco strašně těším, se to posere. Je mi líto, co se stalo, sfiňa život.
                              Hlavně ať je prvorodička v pořádku a zbylá mrňata to dají pokud možno také.
                              Dennyky, nebuď smutná ještě budeš mít koček plnej barák.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Do háje, sakra, krucinál!!! Víc psát nebudu, je mi to líto Dennyky a moc držím palce, aby se Balbí a ti tři dali co nejdřív dohromady.

Asteris

Ale to je mi líto, moc držím palce, ať to všichni zvládnete co nejlépe. Dobře, že jsi jela na veterinu, udělala jsi a pořád děláš maximum. Myslím na vás…

MirkaD

Denny-je mi to moc líto!:-((((
                                    moc na vás myslím……at je líp!!!

Odetta

Moc mě to mrzí. Myslím na vás a přeju (si), ať se situace brzy stabilizuje. 🌹🤍

Petrs01

Ach jo. Aspoň že přežila máma a snad udržíš i ty 3.

Fifi

Dennyky, je mi to moc lito, drz se. Tohle se bohuzel v chovatelstvi stava, nekdy nejdou veci idealne, je to priroda. Udelalas maximum, ted prckove zabojujou, Balbi sroste a bude z ni skvela mama. Musi to tak bejt, drzim palce!

kachna

nekdy nejdou veci idealne

To nejdou, ale taky jsem Denyky přála, aby ten první porod byl značka ideál.

Tohle se bohuzel v chovatelstvi stava

A pod tohle se podepisuju, držím palce, ať jde teď už všechno dobře.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 3,684)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.