Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,101. až 1,120. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Denny

Hlasim, ze u Denyku se rodi ❤️🍀

Fifi

Drzim palce, pesti, packy. 🙂 At je vse v poradku a Balbi, pet jsem rekla, ze jich bude, jo? 🙂

Kuskus

Pupíci, hurá!!! Tak kolik je gremlinků a jakého zbarvení a co Balbínka? Ježiši, to je radost. Máte zrovna asi frmol, ale Dennyky, piš hned jakmile to půjde a foť a ukazuj nám ty prcky. Jen ať jsou všichni i s mámou v pořádku.

Denny

Blani a Balbi musi byt spolu i ja u porodni bedny, jinak vylejza a jeci. Ještě se nikdo nenarodil, nabira sily… takze to muze byt i nekolik hodin a ja mam hlad 🙄😂🥰

Zlata

Denny
    Jste OK?

Denny

Dobre ranko, ano spaly jsme od 3 do 5.Ted jdeme zase, musime nabrat sily 🙂

cernej caj

tak at je vsechno OK!

Maya

Denny
    drzim palce!

PetraK

No ty bláho! Tu se dějou Raamštajn věci teda!
    Hroši už jsou tu? 🙂

Denny držím Balbí palce, ať to zvládne v pořádku a bez komplikací! Já bych přišla o nerf. Je skvělý, že teda holky chcou být pohromadě. Je pravda, že když jsem kdysi přemýšlela o porodu a se ségrou to ještě bylo v pořádku, chtěla jsem, že aby na sále byla ona, Brtnika bych do toho zatahovat nechtěla, ale podporu ségry bych uvítala. Tak to mají holky asi taky takhlec 😀

Já přišla dát echo, že článek vyšel se zpožděním, protože ano jsem tydýt. Neumím data a naplánovala jsem ho na příští pondělí 😀

Jeden na velkovýlet……………:D 😀 😀 pro polystrón do Podbořan, musim sundat holiny a jít se namalovat 😀

PetraK

No ty bláho! Tu se dějou Raamštajn věci teda!
    Hroši už jsou tu? 🙂

Denny držím Balbí palce, ať to zvládne v pořádku a bez komplikací! Já bych přišla o nerf. Je skvělý, že teda holky chcou být pohromadě. Je pravda, že když jsem kdysi přemýšlela o porodu a se ségrou to ještě bylo v pořádku, chtěla jsem, že aby na sále byla ona, Brtnika bych do toho zatahovat nechtěla, ale podporu ségry bych uvítala. Tak to mají holky asi taky takhlec 😀

Já přišla dát echo, že článek vyšel se zpožděním, protože ano jsem tydýt. Neumím data a naplánovala jsem ho na příští pondělí 😀

Jeden na velkovýlet……………:D 😀 😀 pro polystrón do Podbořan, musim sundat holiny a jít se namalovat 😀

PetraK

Fifi
    Twe to snad neni mozny, takovejhle materijal. Mate na debily naky velky stesti. 🙁 Kez by to klaplo ted o dovoleny.

ani mi nemluv, tohle mě teda vytočilo hodně, hodně moc. Víc, než jiný věci teda. Protože tím, ten kretén zazdil dost podstatnou věc, to není nějaký, nepřijdu na odhazování a vynášení suti. Nenaděláš nic, ale zatím myslím, že to vyvažuje pan zedník, kominík a topenáři, kde to fachčí dobře a na příjemný bázi.

Jedu pro polystrón!

Odetta

Zdravíčko vespolek, tak co, už proběhlo sčítání 🦇🦇🦇? Držím palce na hladké přistání!

Maya
    Maya

tak denyky se sem nejak nemuze dostat a podat hlaseni
    tak hlasam za ni, ze furt nic, dopoledne uz ji ruply nervy a byli na veterine, tak vse OK, holt ji jen matka pluku napina, ale uz vi podle rtg a ja taky a neprozradim, at jste jeste napnuty 😀

Petrs01

neprozradim

Sadisto!
    Ale díky za hlášení, bála jsem se že jak je ticho, tak to nejde podle plánu a není čas plkat na netu.

Asteris

Tedy, jsem napnutá jak kšandy.

Fifi

Maya
    Dik za hlasani, uz jsem mela divnej pocit, kdyz se hlavni ufo neozyvalo. Je od tebe necestne a nesportovni, ze nas takhle napinas! Dennyky, drzim palce dal, dobre, zes sfrnkla na veterinu pro jistotu. Uaaa, at uz mas plnou krabici malych mysek!

Cajdo,
    jak ti je, chorobo?

Denny

Takze sice se nic nedeje, cekame… a brisko hlasi 🦇🦇🦇🦇🦇🦇🦇🥰🥰🥰

Denny

Balbi haja a Bláňa a jeji polohy🙈

Attachments:
    Denny

Blana tady

Attachments:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,101. až 1,120. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.