- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
9.4.2022 v 21:49 #137705
Denny
Bry kacer, podávám hlaseni, ze 🦇🦇🦇🦇ještě nevylitli 🤔
9.4.2022 v 22:02 #137706Asteris
Ty kurzy dělá Lenka Pačesová, má strakáče a původně byly hlavně pro strakáče, protože na ně některé poučky a postupy nefungují. Dnes jsem byla na Forpets, s vnučkou, jejím psem a s Emmou. Takže ještě jednou děkuju Denny za lístek. A potkaly jsme tam i několik strakáčů, jsou prostě všude. A Emmě se tam moc líbila jedna doga, jen ji naštvalo, že se jí nemůže zakousnout do ucha, prostě nedosáhne. Taky ji nadchly hlavolamy, hlavně ty dřevěné — briskně sundala takové to víčko, ale místo aby se pustila do odkrytých pamlsků snažila se zlikvidovat to víčko :)).
10.4.2022 v 7:28 #137707cernej caj
Asteris
Jee tak ste si uzily hezky:)PetraK
To byla hypoteticka otazka:D dneska nasazuju pipetu… a doufam:DSnad vam to pujde dobre od ruky
Na me asi leze nemoc jak sem ofoukla, ryma, paleni oci, teplotka, skrabani v krku a unava…
Denny
Su napjata jak guma od teplaku10.4.2022 v 9:44 #137708PetraK
Brej nedělní den dopolední,
sem se vychajchnovala a uďála k pozdní snídani dovolenkový žřádelničení – kopu smaženek. Jak za totáče z bufáče. Mňáám.
Fifijová
to je dobře, že Pruhu nic Růžici nedaj zadáčo, jen ať ji taky pěkně masíruje. Rumouš se tuhle taky rozvohnila honil ji jak nadmutou kozuuuu 😀
Hlavně,aby se tlapka srovnalaBeton prdění mi ani nepřipomínej. měli jsme tip na maníka, co to umí novým autem a ten debil nejdřív nepřišel jak měl a posléze nám sdělil, že von má jenom auto ale, beton, že jako jinde a zvlášť. Ztratili jsme kvůli tomu kreténovi týden a hlavně, to betonování nejspíš nevyjde na dobu dovolený, takže si budeme muset vzít další????????????? Kvůli neschpnosti dalšího z party ychtylů??? Kdyby přišel, jak měl a kdyby to řekl býval rovnou, hledali jsme jinde a jinak. Ach jo. Já už chápu svýho otce, že s určitou sortou lidí prostě nevycházel 😀 jsem dcerou svýho fotra 😀
Dennyky
, ze 🦇🦇🦇🦇ještě nevylitli 🤔
to neni kočka, to je slonice, tak je taky březí dva roky 😀Asteris
díky za info, až bych někdy potřebovala tak se třbas jednou ozvu- pokud teda tam můžou i jiný plemena?
Co na strakáče nefunguje, v čem jsou specifičtí?A Emmě se tam moc líbila jedna doga, jen ji naštvalo, že se jí nemůže zakousnout do ucha, prostě nedosáhne.
😀 😀 😀 já ji úúplně vidím, jak je steknutáááá, že nemože zabíjet! 😀černej čaj
To byla hypoteticka otazka:
a jo taklenc, tak to jo, to je dobře, páč to by asi bylo něco, to řešit.Na me asi leze nemoc jak sem ofoukla, ryma, paleni oci, teplotka, skrabani v krku a unava…
ajajajaj, tak se vykurýruj a doufám, že to nebude ten korosajrajt.
10.4.2022 v 10:17 #137711Asteris
Petro, určitě tam můžou i jiná plemena. I když si myslím, že Ty to nepotřebuješ, ty máš buňky pro psy nějak vrozený :). Co nefunguje u strakáčů (zase ne všech) třeba u přivolání, že když mrně nejde – utíkej od něho. Cha, většina strakáčů si řekne, však on se pán vrátí, mám tu teď něco mnohem zajímavějšího… a teď mě právě nic dalšího nenapadá :)))
Co koťata?10.4.2022 v 12:00 #137715PetraK
Asteris
no tak on člověk nikdy neví, kdy bude potřebovat nějakou radu, že jo.
Heh, strakáč koukám to má hozený podobně jako třeba bígloš. A co je tím správným řešením, který na ně v takové situaci funguje?10.4.2022 v 13:17 #137716Zlata
Teda ty netopejři furt nevylitli?🦇🦇🦇🦇
10.4.2022 v 14:13 #137717MirkaD
tak včera mezismněna,ráno teda klasicky venčící/cvičící vycházka -byla kosa,tak pejsci oba chůzi u nohy+přivolání ze zastavení+couvání oba a oba otočky
v práci si na mně jedna zákaznice otevřela pusu tak jak se mi to dloooouuuuho nestalo,být to má třetí zákaznice-mám limit 3 protivní zákazníci na den-beze srandy
případně být to xtý den v práci,tak to neustojím-no bylo to po 2 dnech volna,
tak jsem to dala,ke konci smněny zamotání s penězma….no byla jsem ráda,když jsem vypadla,a nic mi nechybělo-myslím peníze,nervy už byly v prdeli….
Martin pro mě dojel nakoupil,dojely jsme dom,já večeři,a až mi trochu slehla v břiše,šla jsem chvilku vyvenčit psy,pak si hrát s Dafi na zahradu-nejmín 10 minut jsme aportovaly s činkou heč!!!a Dafču to bavilo a běhala-božííííííííí
dnes volno
takže ráno jsem vstala v půl sedmé,poté co jsem měla pocit,že mi upadnou záda,
o půl osmé jsem to šla rozchodit na vštší vycházku ze psama do lesa-k hájence,za í do lesa,k obrázku,pak dolů po cestičce a zpátky
to bylo táááák krásnýýý
venku sice kolem nuly,ale nefučelo nějak,sluníčko,mráčky,ptáčci,stroměčky,
já byla tááák ščastnáááááááá!!!!!!!
Dafík lítala z pařezu na pařez jak motýl Emanuel s kytky na kytku,Žeryk si našel obr klacek a dělal kung-fu-házel přes hlavu/záda,a nosil si ho,na pařezu mi pak oba daly packu/tapku,jinak si běhaly,já se pomodlila,a kochala jsem se přírodou,pak jsme to vzaly od lípy dolů,
a mě oříjemě překvapilo,že když jsem šla na kraji pole,protože po cestě jely auta,tak na povel-na bok!šli oba 2 psi na kraj pole,dostali sedni,odmně nu a šli jsme od lípy dolů,na zahradě jsem Žerykovi zahrála fotbal,a šlo se dom
doma přkartáčovat Žeryka,přečesat Dfinu,ošmikat jí drápy,
pak vysát celej barák+psům pelechy pořádně,andulkám pod klecí,dát jim nový proložky papíru z práce-nosím dom obří tvrdý papíry co jsou mezi pitím na paletách jako proložky a dávám to pod klec,at není od těch andulek bordel všude,okraje papíru zohybám,mají klec v papírové obří vaničce,
pak všude utřít prach,vzít leštěnkou nábytek v obou místnostech,
no a po obědě šel Martin sedět na tersu,vzal psi chvílu na zahradu,
já si vzala Maxe a 2hodinky jsem trimovala,česala,kartáčovala,pak jsem hovzala strojkem s nástavcemošmikala mu nůžkama nohy,břicho,zadek,sstrojkem zkrátila náprsenku…..
a může začít jaro a teplo
a mě upadnou ručičky/zádička:D:D:D
Martin měl pochopitelně řeči,že jsem to měla dělat až budu mít víc volno…ale to zas budu utahaná z práce….to budu chtít odpočívat….10.4.2022 v 14:26 #137718MirkaD
Fifi-co Troldík?co nožička,?
ty hodnoty se mě nechcou vpisovat,-ti to ofotím,jak ti budu posílat ty léky,
ale co měla jinak byly 2 věci-BUN-PS 3,02výsledek,refrrenčí rozsah -3,28-10,42
CRE-PES 29 výsledek -35-124-referenčí rozsah
jinak všechno dobrý-dělal k tomu dalších dest rozborů krom těchto-to bude fakt jedodušší ti to paslat s těma lékama,jo máme jí koupit léky na játra ještě,tak po neděli do lékarny-uf si skleroza:-(((
jinak od pátku je bez oblečku,jsem jí ho odpoledne sundala,už si to neblemcá,nic,zahojený je to hezky
Asteris-připojuji se s dotazem k PetřeK-a co teda na ně funguje,když ne odběhnutí?
by mě taky zajímalo????
bezva že jste si užily ze štěnátkem veletrh!
Denny-co kotátka huž sou venku?????
to sou nervy co?
PetraK-jééé smaženky,
my měly včera v pátek smaženej sýr….taky hrozně zdravý jídlo….
Černejčaj-jéé to je blbý,ted když má být tolik dní volna si pořídit chorobu…..
no jo no,když venku včera kosa,dneska kosa,a zítra sekera pro zmněnu….:D
tak at jde choroba do kšáááááááá10.4.2022 v 17:06 #137719Zlata
Tak jsem se koukala na dobu březosti netopejru,když to tak u Balbi dlouho trvá,a ono je to skoro stejný jako u koček,60-70dnů,kočka až67.
10.4.2022 v 17:52 #137720Denny
Ještě nic, dnes je to 65 ty den. Ale Balbi se vcera cpala do skříně, takže uz hleda misto 🥰
10.4.2022 v 18:08 #137721Zlata
Denny
Teda ty nás napinaj mrňavky.🤓10.4.2022 v 18:18 #137722cernej caj
denyky pak bude mit netopyri tricka 😀
10.4.2022 v 18:20 #137723Fifi
Mirko,
Troldik nozku lepsi, klidovej rezim zabira. Dle myho si fakt hejbnul s kyclickama. Dneska uz by kravnul, ale ma holt smolicka pacholicka. Mnaam, smazak, dobrej napad do tejdne. A s Pronefrou se dohodneme po Velikonockach, ju?Esusova
a ten debil nejdřív nepřišel jak měl a posléze nám sdělil, že von má jenom auto ale, beton, že jako jinde a zvlášť. Ztratili jsme kvůli tomu kreténovi týden a hlavně, to betonování nejspíš nevyjde na dobu dovolený, takže si budeme muset vzít další??
Twe to snad neni mozny, takovejhle materijal. Mate na debily naky velky stesti. 🙁 Kez by to klaplo ted o dovoleny.Dennyky
Ale Balbi se vcera cpala do skříně, takže uz hleda misto
Se ti nekam s prtousema zasije a budes vedet prd na kamere, esli rodi. 😀 Drzim palce nadale! 😀Cajdo,
jaaj, jaka choroba? Je ti lip? Ses borka, utapat svuj plan, tak at te zadnej bacilus neporazi.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem Fifi.
10.4.2022 v 18:22 #137725cernej caj
tak par fotek ze vcerejska
10.4.2022 v 18:24 #137726cernej caj
Fifi
no mozna trochu jo, ale dost me palej voci, byla sem v praci tak mam zitra domluveny nahradni volno, snad se to vylezi.tak snad troldicek bude mit kycle dobry po par dnech opatrnyho rezimu
10.4.2022 v 18:33 #137727Fifi
Cajdo, tys byla jedina na 33km trase? 🙂 Trasovaci to dobre vymysleli, pekne ses protapla. Toz at ti je lip, ideal, ze mas zejtra voraz a budes se valet.
Na Troldikovic kyclicky se optam, on to je vlastne dneska na den presne ROK od jeho slinivkovyho akutniho stavu. Fuj, radsi nevzpominat. Dle vysledku krve, moce se uvidi, Aptoflex nebo neco podobnyho by jeho skeletu prospel. Vorisek nejdrazsi. 😀10.4.2022 v 18:44 #137728cernej caj
Fifi
kdyz sem na startu rekla “33” tak se na me pan podival a rika “to sem ani necekal, ze to nekdo pujde” 😀jo, su rada ze mam zitra to nahradni volno, stihnu se sbalit, nachsytat na vandr na velikonoce a hlavne si UPECU pizzu, na tu se fakt tesim 😀
drzim mu palce, at ma vysledky ok:) kycle muzou byt taky trosku oslabeny od svalu, jestli mas psi tetu dornovou ze by se na to daly cvicit nejaky posilovaci cviky a trochu by to tak podrzely
10.4.2022 v 18:49 #137729Fifi
Vidis, dornovka je dobrej napad, jezdila jsem s nim coby malym. Uvidim, jak dopadne uterek a domluvim se.
Hlavne at se do dovoleny uzdravis. Kam poficis?
10.4.2022 v 19:05 #137730cernej caj
Do ceskyho stredohori. Kamarad usel 52km natezko v patek tak to pro nej bude slabita a ja mam 4 dny na dovylezeni 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.