Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,061. až 1,080. (celkem z 3,684)
  • Autor
    cernej caj

Pekne tam skotaci:)

Asteris
      Drapky jeste nacbicite..

Jak budu ja vyndavat kliste charliemu nwmam tucha:D

Petrs01

vyndavat kliste charliemu

dostane se mu vůbec klíště na kůži? Jinak v rámci mazlení, drbu, drbu, vytočím, drbu,…
        Mě se nejvíc osvědčil elektrikářský krokodýl – i když sebou zvíře cukne, tak už máš “zakousnuto” a stačí jen dokroutit.

cernej caj

Chatlie se vydrzi nechat bez vrteji drbat i 3 vteriny:D furt se skube a je na sebe preopatrnej:D

Myslim ze bych ho nestihla ani zahaknout:D

Fifi

Krasnej vikend vsem! A “klidnou” dovolenou dricum na stavbe. 🙂
            Ficelo moc hezky, Mayo, este, ze strom buchnul “sikovne”.
            Dennyky – tyyblaaho, jak se tam hejbou, pomoc, vetrelci. To uz ma fakt za par asi?
            Cajdo, hodne zdaru pri vyndavani, snad se zadari. Ja musim koupit Arpalit, ve dvou prodejnach ho nemeli.
            Asteris – to je bezva, ze se vzdelavas a osvezujes znalosti ohledne Emicky. 🙂

Jehee, Bohousek dorazil a i Betynka, jupiki! 🙂

Milena z Prahy

Asteris,
              to je šikovný, ten online kurz! Vůbec jsem nevěděla, že něco takovýho existuje 😀
              Jak bych mohla, když mám králíka, že 😛

MirkaD

tak venku prší,tak si tady valím už několik hodin koledy-Vánoční
                včera jsem byla u MUDr.-sestřička-kolik vážíte?kolik vám bylo let?změříme tlak.A hrnce máte?
                ehm chvilku mi trvalo,než mi došlo,že se ptá na hrnce za body u nás v práci :D:D:D
                tak jsem jí říkala,že teda jo,hrnce ne,ale plechy,panvičky jo….
                no nic,ráno jsem se doma zvážila znovu-nahá,vykoupanáá,vyvenčená-a po snídani teda….
                no nic no
                to je čokoládka,makovej pidi závineček,oplateček,občas cola…
                ale i tak mě ten váhovej skok dost udivil….tak to ještě svádím na léky….
                no,po vyšetření-operace bud bude,nebo nebude-to se ukáže časem….
                aspon ale vím,od čeho mně občas bolí břicho…
                tak po vyšetření jsem zašla chvilku k Aničce na kafe-koupila jsem mému tatínkovi,ktrý NEČTE!!!ano dyt to říkám furt,že su blázen:D
                tak jsem koupila tatínkovi k narozkám knížku-k pramenům řek-hooodně fotek+vykládání,v tv to uváděl Luděk Munzar,docela jsme to s tatkem sledovaly,
                moc pěknej pořad to byl,no takže k hrnci co dostal v BK,dostene knížku,bombošku,přání už jsme poslaly
                doma jsem pak zalehla,jen jsem zametla,vytřela,umyla koupelku,wc,a šla dělat hajíííí
                večer dojela na chvilku Čajda,tak jsme s pejskama-Čjda teda dojela bez psů,ale s fotákem,tak jsme s pejskama šli ven,ke křížku-křížek u břízy,a dozadu od něj směr pak na Kojátky,
                takže Čajda už zná 3 naše nejčastější vycházkový trasy,
                zbývá jí 4 k rybníčku a podél ohrad,no a má to komplet§
                pak jsou delší trasy-ale ty všechny vlastně začínají-od lípy,od hájenky,
                tam už se mnou byla,a od křížku pak dál do Kojátek kde se obejde bud větší pole a navrch k lípě,a nebo se jde ještě o kus dál,a další křížek mezi polama…
                ale furt se ty delší trasy jdou od lípy,hájenky,křížku…
                no takže až bude někdy víc času,tak můžeme dát dlouhou trasu…
                takže Čjda si něco vyfotila,pejsci se proběhli,na konci jsem jim hodila párkrát míček,uzlík-Dafi uzlík-Dafi opět běžela stylem-uzlík má 100kilo,neunesu ho:D-tzn.pomalu+jí párkrát spadl-holt když se nechce,tak se nechce:D
                no tak si párkrát oběhla sedícího Žeryka a šlo se dom
                moc ráda jsem tě Čajíku viděla,a po Velikonocích se snad nějak normálně uvidíme:D
                dnes jsme daly vycházku ze psama v lese ráno,tak se Dafi proběhla,protože pařezy,že:D,no,já dopoledne umyla okna,vydrhla vevnitř,zvenku parapety,přesadila několik kvítek,vyprala záclony,
                po obědě zase šlofíka,kolem čtvrté,mě venku zmoklo prádlo-teda nevím kde to budu sušit…je to to obří prostěradlo s postelí,co i když vypadá celý suchy,tak má vždycky kdesi mokrý rožek…
                no nic,za deště jsem šla s psiskama kousek k lípě a zpět,Žeryk měl párkrát hledání míčku,Dafi hledání uzlíků a už zase chrní na sedačce,venku deštíček,doma koledy….
                večera vichr jak čert,dnes odpo vichr+zima,dopo to ušlo,to bylo trochu slunko…
                a zítra do práce…

MirkaD

Denyky-tak už porodila?
                  PetraK-užij si víkend,a dovolenou!!!!!
                  a jako nééééé vůůůůůůůůbec ti nezávidím,vůbec……..
                  jako,kdybys měla hodinky s vodotryskem,létající koberec,nejlepšího chlapa na světě,3miliony na kontě….-a vůbec…to bych nezáviděla-tsssss,ale tu dovču jo,
                  prostě dovolená před Velikonocema je božíííííí-tak závidím moc!:D

Fifi-až budeš chtít poslat ty léky tak si řekni!
                  Asteris-stříhání drápků-ehm-sedím takhle na kase a markuju paní nákup-psí hračky,misky…
                  a já-no vy jste na svýho pejska hodná-to já ne-já koupila kleštičky na drápy…
                  -no nic-hraček mají mí psi fakt miliony-přetahovadla,míčky,plyšáky…
                  no paní pochopitelně kupovala ty nejlevnější granule 10kilo za 200kč…jako většina našich zákazníků…
                  on line kurz*to je fajn,že se takkhle vzděláváš-já su na ty moderní technologie moc tupá..
                  ted čtu Šustu-neznám druhé takové zvíře jako je pes-jako hodně,hodně dobrý
                  srovnávání-co by u divokýho zvářete neprošlo a u psa projde,
                  i v takových drobnostech jako ukonční lekci cvičení,hromádka pamlsků na dohled psa a tak…,
                  a byly by fotečky štěnátečka?nebo nebyly?

Fifi

Mirko,
                    bezva, ze jste se vcera s Cajdou videly. 🙂
                    Hele, Pronefru mi klidne vyexpeduj treba po Velikonocich, jak ti to vyjde na postu. Mi pak hlavne napis do emila cenu i s postovnym a cislo uctu, at ti to poslu.
                    Jo, muzes mi este do emila poslat ty krevni vysledky Dafci pred operaci, at se mrknu, proc zere tak divny veci? 🙂 Nejsem vet, ale dlouhodobe ta dieta, co dostava, je nesmyslna…

cernej caj

Asteris
                      tak to je moc sikovny ze takovyhle kurzy existujou! 🙂

MirkaD
                      jo, taky to snad priste vyjde lip, no to brno bylo vcera zacpany desne tak ale aspon na chvilku to vyslo 🙂

s hrncema si me pobavila, ja si rikam hrnce? co? :D:D

jinak mela sem vcera jen kompaktika, ten je “nanic” 😀 a navic bylo dost zatezeno a v podvecer i na foceni tma

muzete se aspon pokochat jak dafinka cela rozevlata bezi 😀

Attachments:
                      Fifi

Cajdo, to jsou skvely fotos! 😀 Zerykuv psycho vyraz nad mickem vypovida o vsem. 😀 Dafca ma srst velmi poletavou, chuchel v prubanu. 🙂

Maya

cernejcaj
                          krásný fotky, prej kompakt jenom
                          MirkaD
                          jo, švagrová chtěla hrnec k narozkám a von už neni, jen pánvičky, ty asi nikdo nechce 😀

cernej caj

me s tema hrncema davate, jasne ze nejsou kdyz je mirka vykoupila :D:D

Maya
                            no tak su nespokojena, ze jo… neostri to, spatna svetelnost, tmavy je to, neostry, proste z velkyho by to vypadalo jinak 😀 takze jo ja su nespokojena hodne a vy vidite hezky mirkopsi 😀

mizim dnes na prvni vetsi vylet 🙂 33km a mam na to max 9h

Milena z Prahy

PetroS,
                              hele, v posledním Reportérovi vyšla zajímavá a dlouhá fotoreportáž o sanfranciskejch otužilcích. Jsem si na tebe teď vzpomněla, včera jsi měla na Rajčeti ještě nějaký otužilecký fotky:

Petrs01

jo, ze života:

„Proč tohle děláme?!“ Pak stejně odhodlaně jako její partner zmizí ve vlnách Sanfranciského zálivu.

a vo tom to je 😀

Milena z Prahy

Jsem ráda, že tě to potěšilo 🙂

kachna

chuchel v prubanu

Chuchel je boží a mozgomíčkovi to fakt kouká z vočí

Fifi

Cajdo, peknej vylet preju. Tu je prototyp aprilovyho pocasi – azuro a za chvili cerno, slejvanec, krupice.
                                      Achjo, kocourek pruhatej ma ouvej. Vcera asi moc blbnul s Ruzici a dneska pajda fest na levou zadni. 🙁 Klidovej rezim ma a uvidime v utery na kontrole. Snad si jen hejbnul se svym dysplatickym paratkem. Prekerka, ledviny a prasky proti bolesti se asi nemaj radi…

Dennyky – uz rodite, mlada pani? 🙂

cernej caj

Fifi
                                        Snad se mu to ujlidni

Tady taky aprilovy pocasi – zatazeno, vitr, obcas sprska obcas kroupy, obcas vetsi vitr. To bylo asi prvbich 25 km. Zbylych 8km vylezlo slunicko a zustal jen vitr.

PetraK

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Sem na skok tu, byla dneska krásnová procházka, vychytala jsem výborný počasí, i když to tak nejdřív nevypadalo. Pak se udělalo tak lůůůkcusně, že jsme prostě nešli domů 😀

Petrs
                                          supr fotos, já nevim ešivá sem je viděla????? 😮 Nevim už asi nic : Každopádně portrétky jsou výborný. Líbí se mi zadumaná kachna. A taky tam je jedna skoro hádanková fotka, nejdřív jsem na ní koukala, proč jako to je focený a pak jsem TO uviděla 😀

Fifi
                                          ! A “klidnou” dovolenou dricum na stavbe.
                                          zatim dobrý , zatím dobrý, dopoledne flákání, odpoledne lehký stavění, neboli příprava na zítra, to bude hůř bude se bourat kus zdi, co se musí předělat.

chuchel v prubanu.
                                          😀 😀 to je přesný! 😀

Vcera asi moc blbnul s Ruzici a dneska pajda fest na

ale ne!!!! Sakra to je blbý tohle, Když ony ty hrátky s nukleárním hovadem typu Růžice a Tali jsou nebezpečný. Tali tuhle sejmula Rumíčka – za to teda výjimečně nemohla, ale vzala ho tak, že mu bimbala zadní noha tak, že jsem se lekla, že se něco urvalo, fuj to byl hnusnej pohled. Zůstal stát a ta noha tak blbě visela. Naštěstí to bylo jen takový to prvotní a pak to rozchodil. ale udělalo se mi fakt blbě od žaludku.

Černej čaj
                                          tak jak to dopadlo s klíštětem?

jinak mela sem vcera jen kompaktika, ten je “nanic”
                                          😀 😀 😀 jehehééééé, hihihiíííí, kdyby moje fotky byly takhle na nic, tak sem Blažej.

bylo asi prvbich 25 km. Zbylych 8km vylezlo slunicko a zustal jen vitr.

ŽJOOOOOOOOOOOO TAK SI TO UŠLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! SEŠ VÝÝBORNÁÁÁ!

Asteris
                                          ke komu na kurzy “chodíš”?

Mirka
                                          Denyky-tak už porodila?
                                          😀 😀 takhle napsaný………… nevim, ešivá by Dennyky byla rádaaaa 😀 😀

k pramenům řek-hooodně fotek+vykládání,v tv to uváděl Luděk Munzar,docela jsme to s tatkem sledovaly,
                                          my taky koukali, dobrý to bylo, myslím, že se to taťkovi bude líbit, dobřes vybrala i přes to, že říkáš, že nečte, tohle jsou jiný knížky.

a jako nééééé vůůůůůůůůbec ti nezávidím,vůbec…
                                          no vona je otázka, jak moc velká to bude dovolená v tom pravým slova smyslu 🙂 , ale jo, jasný, člověk nemusí vstávat, do práce nemusí a může být venku s čoklema dloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouho. TO je pro mě děsně moc.

jak dafinka cela rozevlata bezi
                                          😀 😀 😀 toooo je výborná fotkááá čaajdooo!

Fifi

Esusova
                                            Sakra to je blbý tohle, Když ony ty hrátky s nukleárním hovadem typu Růžice a Tali jsou nebezpečný
                                            A tak on ji taky dava zacudit, v posledni dobe se sesynchronizovali. Akorat ona mu chnape coby bykohryz za achilovky a ruzne mu vikla sircickama tenkejma, uz to do nej nenarve naprimo. A on zase lita obcas jak hovado a naopak to napere do ni. Musim to v utery prokonzultovat, esli a co na hnatecky muze brat.
                                            Chudak Rumik, Ruzice takhle sesrotovala Troldu, kdyz mi je fotila Cajda. Ale bylo to od Ruzice neumyslny, cumela po aportu a letela, moje chyba. On to odsral sedrenym vickem do krve.
                                            odpoledne lehký stavění, neboli příprava na zítra, to bude hůř bude se bourat kus zdi, co se musí předělat.
                                            To zase bude bordelu. Hele, co to beton prdeni, dopadlo dobre? Ale to jiste napises zase az v clanku.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,061. až 1,080. (celkem z 3,684)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.