Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,041. až 1,060. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Petrs01

Tak já sem dám odkaz na celé album, tři roky zpátky, to už je promlčené, ne? 😀
    (čekám na vyjádření souhlasu či nesouhlasu)
    Čajdo, vždycky se dá přespat u nás. A s jedním psem zvládnem i třetí sedačku v autě.
    úvod

Petrs01

Denny, tak jak matka, už rodíte?

Petrs01

😀 TEĎ jsem našla tu chybu na úvoďáku! A stejné chyby máme na dalších dvou albech ze stejného víkendu 😀

cernej caj

PwtraK
    Mas dovcu? Malta a zlaty pisky? Snad vam to klapne

Petrs01
    Ja zasnou nevidim leda by byla chyba v roce:D

cernej caj

Petrs01
    Azyl by byl fajn, s tou objizdkou je to do prahy skoro 4h… z brna.. takze 5h jen hola praha…

Petrs01

Ja zasnou nevidim

jsem to měla dát do hádanek – co je tam špatně, když to bylo přesně před třemi roky (a dvěma dny)? 😀

PetraK

Petrs01
    jsem to měla dát do hádanek – co je tam špatně, když to bylo přesně před třemi roky (a dvěma dny)? 😀

pro mě to klidně do hádanek můžeš dát, páč já evidentně netuším vůbec nic?? 😮

a nende mi otevřít ani to album

jsem v obědové pauze místo oběda skočila k řezníkoj…… měli takový ty hodně holý kostry – za dvě káčé………myslim, že se strhnu, než to dovleču zpátky k trambajííí, sem hamoun a sysel a nenažranec pro čokle 😀

Petrs01

otevřít ani to album

není tam odkaz, nevěděla jsem jestli můžu, jsou tam ksichtíky. Ale jsou tři roky a dva dny starý, to nás nikdo nepozná 😀
    odkaz je tu

Maya

Konecne zpatky z mesta a budu mit opravenej budik za 70 kc
    A mam ten switch, tak doufam ze se ni to podari zorovoznit, pani prodavacka taky moc nevedela
    V noci vichr masakero, sousedovi spadl obr snrk, nastesti na plot a ne na barak, ale moc nechybelo

cernej caj

Maya
    Switch je hloupy zarizeni. Do portu 1 dej to co davas do pc, a do ostatnich das pc a notas.

Je to jen “klonovac” internetu, pracuje to samo

Denny

Mrknete na youtube na mem kanalu je Balbinka toceno pred chvili… ja sem z mobilu bohuzel odkaz nedam 🤔

Milena z Prahy

Ad Kyšice
    Jú, měli jste krásný počasí, psi mohli do vody 🙂
    A pravda, vyzeráte všetci akosi zrelaxovane…

PetroS, chyba je v datu?

Petrs01

chyba je v datu

jo. O měsíc vedle 😀

cernej caj

Denny
    A jakej mas kanal?

Zlata

Milčo
    Psali 3roky,tak první číslo bude rok🤓

Denny

cajdo tak najdi jem Balbinka s kratkym i jak to pisu

Petrs01

Vzhledem k tomu, že Balbínka je hospoda v Praze, kde se dělají koncerty a spousta z nich je na YT… ale jo! Ono to má filtry, takže balbínka a dnes 😉
    video

PetraK

VÁŽENÍ A MILÍ, PŘEJU FŠEM KRÁSNÝ A KLIDNÝ VÍKEND. JÁ SE BUDU DOUFÁM OZÝVAT I PŘES TU NEPŘÍZEŇ OSUDU, ŽE…………….

MÁÁÁÁM TU DOVOLENOUUU -ano sice na Maltě a na Pískách, ale bude i výlet – snad?? Je v plánu teda, pojedem na chalupu to tam trochu poklidit a tak jako podbně. ale budu se snažit se ozvat.

Asteris

Ale Balbínce se pěkně vlní bříško, hezky tam mrňata skotačí.
    My tedy Emma jo oočkovaná a drápky ostříhané, ty drápky byl trochu boj, ale než jsem vyřídila platbu, tak důkladně zkontrolovala ordinaci, dostala další piškůtky a prý dobrý. A v čekárně jsme potkali další strakatou fenku. Hmm a teď spí a spí.
    Krásně jste si tenkrát užívali setkání, psi ve vodě jsou dobří.

Asteris

Jo a ten online kurz — jsem jen účastník, zaplatila jsem si kurz Štěňata, protože už je to dávno, co byla Ari štěně a hlavně jsme udělali spoustu chyb a musím říci, že to je moc fajn. většinu člověk ví, ale neškodí to zopakovat, i cvičíme, takže nám poradí, řekne chyby a Emma tam má sourozence, původně dva , ale jeden to vzdal. Za 14 dní budeme pokračovat dalším cyklem.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,041. až 1,060. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.