Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 981. až 1,000. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Zlata

Denny
    Já tipuju 7.

Denny

Kuskus
    u lišky to je sluch a čich.
    Úžasné jsou

Petrs01
    chjo 🙁

Denny

Zlatko jen to né, to bych musela přikrmovat…jestli by teda přežili.

PetraK

Petrs01
    a psovi je líp

aspoň, že tohle ! Pomudlat od nás fšech večer musíš, jasný? 🙂
    A……pro sebe čokošku, neb sklenku prosecca?

Petrs01

bych musela přikrmovat

Jo, to jsem si taky říkala. Normální jsou 3-4, ale ona je fakt docela nafouklá. I když asi klame tělem, tím jak je jinak oproti běžným kočkám štíhlá. No napnutí jsme asi všichni a princezna to ví a dává si na čas.

Petrs01

večer musíš

Mudlám průběžně, i pamlsky předhazuji, bo kvůli čištění brady a kapání do vočíčka mám tu zvěř už týden v práci. A ještě týden budu.

Pro sebe nevim co, bo včera jsem chtěla ubezdušit muže a ještě mě to úplně nepřešlo. Jako jde o kravinu, ale… dostal se ke mně jeden putovní předmět s cílem navštívit Eiffelovku. No to mu nedopřeju, ale napadlo mě že aspoň tu menší ségru bych mu ukázat mohla. I vymyslela jsem středu po práci na Petříně, muž že chce taky, tak jo. Všechno dobrý, nahoře vytáhnu “TO”, podržím pěkně před věží, ať má hezké fotky, muž tam něco nacvaká,… Doma stáhnu fotky a… dvě fotky detailu, věž nevidět? Tak prý mu to nedošlo že to chci s věží. TAK PROČ TAM KU*VA LEZEM? Proč to asi držím nahoře aby se to dalo vyfotit hezky i s rozhlednou? To fakt nevymyslíš. A mezitím už TO posláno dál. Jela jsem to ráno napravit, ještě tam byl, ale ztracenej čas, zbytečný tahání Vaška po přestupech abych to pak stihla do práce…

Denny

Petrs01
    ano přesně jak je normálně štíhlá tak vypadá ten pupík hrozně.
    Navíc když jí můžu porovnat s Bláňou.

PetraK
    Neb sklenku prosecca?
    NA CO MÁŠ CHUŤ TY, NÁS NEZAJÍMÁ 🙂

cernej caj

Petrs01
    Priste jasny instrukce neho orekontrolovat ale nastve to, to chapu…

Denny
    Tak su zvedava co nastavajici matka

Zlatka 7?? 😀

PetraK

Petrs01
    TAK PROČ TAM KU*VA LEZEM?

🙂 , no jo…….. neměl svůj den, evidentně. Ale zase sis to zopákla. nenašlas tam někde moji pětistovku, kterou jsem tam ztratila před 3 rokama s Rumíčkem ? 😀

Dennyky
    NA CO MÁŠ CHUŤ TY, NÁS NEZAJÍMÁ 🙂

to je ale škoda! 😀

Zlata

Tak me napadlo,no 7.Já teda vim,že je čistokrevna,ale kočka jich občas mívala i víc.Tak 7 je šťastný číslo.

PetraK

Zlata

Tak 7 je šťastný číslo.
    a nebo taky….13 😀 😀 😀 hííílfeeeeeeee
    ne já zůstávám u dvou hrochů……… to zní jako hospoda 😀 😀

Petrs01

jasny instrukce

Měla jsem za to že jasný instrukce byly, když jsme tam šli kvůli tomu! Mě to večer mozek vůbec nechtěl pobrat jak je tohle možný.

cernej caj

Treba vcera… rano me muz vzal do prace a rikam.mu NEMAM S SEBOU MOBIL

Sme donluveny ze cas pripadnyho vyzvednuti dostava na facebook do zpravy at to mam zadarmo. Vcera jwl nakouput a zadal si na fcb nakupni seznam. Napsala sem mi jeste znova NEMAM MOBIL.

Cas vyzvednuti nastal, ubehlo 15 minut, ja ho bombarduju na fcb a maily kde je… pisu mu ze du na bus ze jede za 20 minut… dosla sem tam za 10, ze stojim na zastavce, ze si necham ten coprojizdi ujet a pojedu za dalsich 15 a stojim na zastavce… misto doma autem 14:45 tak doma v 15:30 a mu volam kde je? A on ze ceka u prace, kde su ja? A proc sem mu nenapsala sms ze podivat se na FCB nebo na mail ho nenapadlo… no dalsich 35 minut nez prijel domu abysme mohli jit s psama takze ja taky dost vytocena ze proc se on ma divat na fcb?? Jo aha to s tim mobilem uz zapomel… 😀

Maya

Petrs01
    cernejcaj
    pardon, ale to jsou historky, ze se musim smat 😀 😀

PetraK

Petrs01
    černej čaj

dámy – v klídku, zůstaňte v klídku, vzhledem k tomu, že Brtnik má v hlavě stavbu /a to navíc nejen tu naši, ale dostal na hrb částečně i stavbu v práci, xkrát větší, složitější/, tak já se mu snažím dělat náhradní mozek na běžný věci, jinak bychom se asi nikdy nepotkali, nedojeli pro to co potřebujeme a prohučelo by milijoun běžných věcí. I takhle něco občas uteče, ale už si je pozvdychneme, že co už, že jo? 😀

Petrs01

Brtnik má v hlavě stavbu

Ale ty stavby ho omlouvají. Co má v hlavě ten můj radši zkoumat nebudu, furt si říkám, že když jsem s ím vydržela 10 let a nezapíchla ho během kovidu, tak teď už nesmím, ale… je to těžký a občas teda megatěžký.

Denny

PetraK
    e mu snažím dělat náhradní mozek
    A VYCHÁZÍ TO? 😀

cernej caj

Petrs01
    Ja te proste chapu 😀

Proc to asi delas ze jo:D

Petrak
    Ale tak jo, jela swm domu v klidu a jen mu rikam tak sup domu pejsci a panicka se uz nemuzou dockat vychazky:D

Denny

Tak to já jsem tadyk jediná, která má fajn chlapa?
    A nejste vy holky moc náročný? 🙂

Petrs01

moc náročný?

Asi jo. Já ho taky nechtěla, on chtěl mne.
    Taky netvrdím že on to má se mnou lehký. Ale za to odpouštím a přehlížím jiné věci. I když musím sebekriticky uznat, že když jsme jednou takhle večer u Žihle zjistili, že jsem do auta nevzala pytel se spacákama, tak mě taky neroztrhnul ve dví, ale nějak jsme to přežili.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 981. až 1,000. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.