Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 961. až 980. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Denny

Dnes odpoledne 🙂

Attachments:
    Fifi

Dennyky
    Jasaan, tipovacka! Tak ja rikam 5! Jestli jsou odmenou kaminky do odpadu, diky nechci. 🙂

Milo,
    ty skoky jsou neuvěřitelně přesný
    Prave, ze moc ne. Pokud nesmeruje cumanem na sever, vysvetlujou to tam ve videu. 🙂

Cajda
    Frrinka si uxiva ochlazeni pac prochaxkaaa dlouha
    A to je dobre, ze se babca protahnula. S tim pasem bezicim si me pobavila, se vam garaz zaplni asi hodne rychle, ze? 😀

PetraK

Žuby gůt, vosmička uhájena, byl to ale nerf.

Míla
    miluju lišky , když myškujou, jsou v tom dokonalý.

Fifi
    krása , díkec moc hezky se na to koukalo.

Takhle napsany to zni docela snadno, sup sup a je to. Ovsem v realu…
    jo, ovšem v reálu 😀 Na zítra drž palce, ať maník, co sem má přijet kůlivá betónu, opravdu přijde – už jednou to zazdil, ať řekne, že to půjde a ať to za á dodá v čase domluveným a za bé, ať je to příští týden, co máme dovču. Ono to není jen tak, dotáhnout sem auto, co vyprdí beton do místnosti.

Dennyky
    ze kdyz to vidi tak tam asi nebudou jen dve.
    tvl ty boule!!! obrovský, příšerný, myslim…………že porodní tak čtyři hrochy 😀

černej čaj
    Frrinka si uxiva ochlazeni pac prochaxkaaa dlouha

🙂 jeee, to je prima, že si může takhle užít prochajdu.

Fifi

Ono to není jen tak, dotáhnout sem auto, co vyprdí beton do místnosti.
    Vsak posledne prdici betonakce nedopadla nejlip, tak drzim palce fest! Navic ma zase ficet, se bude Troldik nervozne kyvat, s betonautem to jiste ani nehne. A gratulire, ze ses stale plnochrupa. 😀

PetraK

Fifi

jooo, jooo minule to bylo fakt něco. No teď na to budou dva – zase pravda, jednou tolik plocha. Tak uvidíme, jak to půjde, hlavně, aby zítra maník přišel a opravdu to uměl udělat a pak to taky skutečně udělal, ten debil přes čistírnu prostě nezvedá telefén, nereaguje na emila………, tak aby to nebylo nějak podobně.

Denny

Dobré ranko,
    tak v noci byl klídek, dnes už jsou holky oddělené, matka pluku v ložnici a Bláňa s Koněvem.
    Dobře dobře, ukládám si vaše tipy. Já tipuju 4.

Denny

PetraK
    největší výrobce polystyrénu sídlil za komára u nás v díí píí, Centroflor, po komárovi Izopol a poté co umřel majitel, jemuž zavraždili dceru se toho ujal její manžel tady činnost ukončil a odstěhoval fabriku do Podbořan.
    Jestli vyrábí ještě dnes ani nevím, ale tehdy měli téměř všichni polystyrenový kazety na stropě.
    Naše malířka Míla má z polystyrénu postavený dům. Samozřejmě, je to takový tvrdší druh polystyrenu, ten barák byl tehdy mezi prvníma z tohoto matroše.
    Dvě velké skladové haly měla tato továrna u nádraží (denně kolem chodím) páč se tehdy převážel i vlakama.
    Před x lety tyto sklady zapálil nejmenovaný XY, kterému jakož tehdejšímu hasiči připadalo, že hasiči díí píí jsou nedoceněný zapálil toho času ještě pár objektů.
    Přišli na něj tak, že byl u požáru vždy první…
    Chlápek o rok starší než já napůl snědé pleti, škoda x mega.
    Nakonec jeho fotr někoho podplatil aby to uhrál na hlavu.
    Takže měl domluveno u místní firmy, že mu přiznávali jen minimum, splácel měsíčně cca 1 tisíc Kč.
    Dnes dělá ve fabrice v NDR, je vysmátej, prachů, že to ani nemůže utratit a nikdo mu nevezme ani cent. Tak asi tak nějak.
    Největší paradox je to, že bydlí dodnes v hasičárně.
    Tak tolik střípky z díí píí po ránu.

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

fčéra jsem jela domů autobusem! To zas byl zážitek, asi to sepíšu zase 😀 a pak jsem si dala kávičku s panem zednikem a pak sem šla ven a pak sem vyprala a pak sem uklidila dvoreček dočista do čista (tu hromadu kamenům jsem tam musela nechat 😀 ) a pak sem uklidila Domeček a bylo. Tetkon tu rumpluje soncna a já bych vyrazila ven!

Co dělaj jizvy? 😀

Dennyky
    Dobře dobře, ukládám si vaše tipy. Já tipuju 4.
    já tak ty dva hrochy teda 😀

Jehehéééé přesně od nich ten polystrón kupujeme! Izopol z Podbořan.

Vy tam máte fakt supr panoptikum teda, když to tak čtu, ten hasič palič, to je vyloženě extratřída. Že je za vodou mě v našem zafšiveným státě ovšem nepřekvapuje. Tady se šmejdi smějou slušnejm lidem už mnoho let.

Denny

PetraK
    Jehehéééé přesně od nich ten polystrón kupujeme
    no vidíš, než si začal shánět, ses mě měla zeptat :-DDD

Taky mám slepou jizvu, však víte některé. Mám to ještě v živé paměti, jak mě půl roku léčili na zánět vaječníku 🙁
    Po těch operacích jsou v břiše srůsty a může to bolet a tahat, jasně.

fakt supr panoptikum teda
    ano, vše v jednom, není člověka, který by byl v díí píí noumáuní.
    Kromě mě a Željka

Tady se šmejdi smějou slušnejm lidem už mnoho let.
    tak nějak 🙁

Maya

Denny
    to je dobra historka teda 😀
    no my teda mame dva maniky z vesnice v kriminale, tak tam spravedlnost zafungovala
    matka pluku nas teda napina

Denny

Maya
    jo napíná čučím na ni po půlhoďce kamerou, teď hajá.

Horší je ehm, že u mě byl ráno instalatér a nešlo mu vyčistit ten odtok.
    Tak prý příjde v 16hod.
    To zas budu po celý díí píí za stračenu 😀

PetraK

Maya
    matka pluku nas teda napina

no diuný , že je ešče nevyprdla, dyk voni hlavně napínaj totiž ji, ten pupek už musí každou hodinou explodovat 😀 chudera malá 😀

Dennyky
    tak já měla to info od Brtnikový kolegyně, který od nich brali celej kamižoun. jsou fakt supr na komunikaci a tím, že je to česká firma mám o to větší radost.
    Práce mají habakůůůk. Což jim přeju.

Kromě mě a Željka
    ???????????????????????????????????????????????????????????????

Denny

PetraK
    supr na komunikaci
    nebudu zabíhat do detajlůůů 🙁
    Nebýt starého pána Dvořáka tak by tohle hovádko kterému to patří
    možná dělalo někde myčku nádobí.

hele nedělejte si srandu z ní jo…

PetraK

Dennyky
    ale já nemluvila s majitelem, ale s paní z obchodního.

hele nedělejte si srandu z ní jo…

ale……já si srandu právě nedělám 😀 😀

MirkaD

ak v pondělí odpolední,
    a úterý,středa-mezismněny
    v úterý hned z práce jsme jely na stehy,obleček má mít ještě do neděle,
    dole měla u jednoho stehu trochu bebí-jak kdyby se jí to srostlý trošku odlouplo,
    ale prý se jí to zahojí,tak asi jo
    ve středu ráno jsem šla na chvilku s Pavlou a sKittečkem-basendžík
    mí psi jsou z něj úúúúúúplně na prášky,nechcou si hrát-tak to mě bylo jasný,ale ani se k nim nesmí přiblížit
    Žeryk se ožene,Dafi napřed vyjížděla,ted se bojí….
    v úterý jsme měly zase našeho bývalýho vedoucího půjčenýho,tak jsem ho moc ráda viděla,ve středu zase půjčený kolegy….
    ve středu večer jsem šla ven s mýma psiskama chvílu+se přidal Max rodičů-tak jsem mu dala cvičení poslušnosti-dlouho s náma nebyl venku
    dnes mám volno,za chvilku jdu k MUDR.
    takže jsem byla ráno venku s Kittečkem a Pvlou,byla to Dafčina větší vycházka od kastrace-ve sztředu měla třeba 3 krátký vycházky-jdnu s Martinem,2 se mnou,
    no,takže dnes jsme šli dědinou k ryvbníčku,podél ohrad dozadu a zpět,
    Dafi se táhla vzadu,pak teda vždycky přiběhla na piškotek,ale když za ní běželo štěnátko tak před ním zdrahala a bála se,Žeryk si ho nevšímal,když na něj štěnísko šáhlo,tak se ohnal,náhubky jsem měla na oba-ale Pavla,at ho Žerykovi sundám,je fakt,že ten se po něm ohnal a hotovo,
    no prostě,pak dala ke konci vycházky Kittečka na vodítko…
    tak nějak nevím co s tím…
    mí psi z něj nadšný nejsou,
    snad si časem zvyknou….
    jinak jsem se skro po 2 letech vážila,když jdu k tomu doktorovi…
    a jooomjako,vím,že jsem přibrala,protože břicho,gatě všecky malý…
    ale jako DESET KILO?????
    no to jsou ty moje noční žranice sladkýho no……
    peklo jako…bych si naliskala….
    jinak děkuju Vám všem za přání k svátku!
    medaila je boží!!!!!!
    já ted čtu toho Šusty-neznám druhé takové zvíře jako je pes
    a batoh jsem dostala,takže máme každej jeden batoh na nošení do práce+jedn na výlety…kam teda nechodíme,že,protože mám málokdy o víkendu volno
    když mám volno,su v BK,ted má Martin zas neschopenku…
    Petrs01-Vašíček je moc šikovnej jak zvládá vetrinu bez náhubku!!
    to by u Žeryka nehrozilo….
    Černejčaj-s jizvou by mně to teda nenapdlo,ale vlastně je to fakt logický…
    Denny-tak už sou kotátka?tipuju 3

Petrs01

zvládá vetrinu bez náhubku

Ne, šikovná jsem já a veterinářka 😀
    No jako co bys dělala když máš problém v místě kde je náhubek? Dá se svázat čumák napevno obvazem, ale tím toho psa jako úplně neuklidníš a mockrát ti to neprojde. A stejně se bude svíjet, mlátit ti do toho packama a čím víc lidí ho bude držet, tím větší to bude hrůza. A když si to náhodou sundá, poteče krev a jeho nebude.
    Tak holt pevně držím čumák a děláme piškotové pauzy. Důležité je udržet a odhadnout kdy radši ošetření přerušit a nechat psa prodýchat. Musíš dát pauzu (pochvala, piškot) dřív než se začne kroutit neudržitelně. Pravdou je, že Vaškův špičatý čumák se drží asi líp než ten Žerykův krátký. Důležitý je také rozumný přístup veterináře, který to bere stejně, nehysterčí a ty pauzy psovi dopřeje.

Jo a koťat tipuju šest (ale chlupatý bonus nechci).

Kuskus

Takže za mě to budou tři obříci. Jen proto, že stejný počet nikdo netipoval. 🙂
    “Haló haló, proč je koček málo
    a tak volám jako hrom ať je koček milióóón…”

Nevíte některá, esli lovící liška pod sněhem myšiska slyší, nebo jde po čuchu?
    Na náhodné skoky to nevypadá. Kouzelné jsou ty lišky podšité. 🙂

Denny

Petrs01
    nic chlupatého jako bonus nezasílám 🙂
    a jak vypadá bolák, lepší?

Mirko
    ted má Martin zas neschopenku
    hm tak toho bych taky chtěla zaměstnávat…

PetraK
    ale já nemluvila s majitelem, ale s paní z obchodního.
    to mi je jasný, jen mi je z toho na blití, když si vzpomenu co bylo.

Kuskus

Jejda, teď jsem dočetla Mirku, tak se budem o to první místo (tipuje také tři koťata) dělit. 🙂

Petrs01

jak vypadá bolák

Stojí to za houno, nechce se to zatáhnout a zhojit. Ustoupil ten nejhorší bolavý otok a jinak jsme už týden cca na stejném. Ale aspoň už to nehnisá a psovi je líp. je to 10 dní, už by se to mělo hojit. Ale zas to bylo veliké a velkej zánět, tak asi nemůžu čekat že to půjde stejně jako ty malé.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 961. až 980. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.