Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Maya

tak Mirku jsem prosvihla, ale dodatecne preju taky vsechno nej

Maya

k ty jizve
    na yt je takovej kanal, kde manik predvadi anatomii a vubec zajimavosti o tele na skutecnych telech (prej darci)
    me treba prekvapilo jak jsou jatra velky, deloha mala a ze v brise mame pod kuzi takovou jako deku 😀
    a bylo tam i o tomto, ze kazda brisni operace znamena preriznuti brisnich svalu a problemy s tim do budoucna
    jedina vyjimka je cisar, ktery lze udelat svisle mezi svalama bez nasledku, ale casto se tak nedela
    a u nas se tak myslim nedela vubec, alespon jsem o tom neslysela

PetraK

Maya
    tak Mirku jsem prosvihla, ale dodatecne preju taky vsechno nej

já jsem na ty svátky a teda nejen na ně, ale svátky jsou u mě nejhorší – fakt hrozná, mně to málokdy docvakne a to i můj svátek, moje narozeniny, nejhorší je výročí svatby, už nemám mámu, která by to hlídala za mě 😀

PetraK

Držte palce, držte palce, nejni nikde polystrón a já jsem možná objevila – no objevila :D, já ne, doporučila nám ji Brtnikova koegyně 😀 firmu, která ho pro nás má. Juchééééééééééé!

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem PetraK.
    Maya

PetraK
    ja si nepamatuju svatky ani narozky, jsem rada, ze si pamatuju svoje 😀
    budete zateplovat? se teda divim, ze ani neni, vono za chvili koukam nebude nic
    obecne stavebniny jsou prej ted dost nedostatkovy

Zlata

Tak deržime palce,i u zubaka ti budem držet.Me u zubaře teď vadí,ze na křesle nemá područky a nemůžu pořádně zatnout ruce.😁🤓

Maya

Zlata
    no to je pravda, ze podrucky tam nejsou 😀
    a jesta tam clovek spis ted lezi nez sedi
    ale ja tam vzdycky skoro spim, injekce to jisti 😀

Zlata

Maya
    No pokaždy mi injekci nedává,spát nemůžu,pač musím čumět co říká,sundava si proto nahubek .Nejhorší je ze jak nevydrzim dlouho mít otevřenou tlamu,tak se bojím že ho kousnu.🤣🤗🤓

Maya

Zlata
    me dava injekci skoro pokazdy a dava takovou blanu do pusy, ktera ji drzi otevrenou, holt za ty prachy trocha komfortu, ale konecne clovek nechodi k zubari jak do mucirny
    no letos by mi mela delat dve korunky, ale zatim mam nasetreno na jednu a to ani nevim, jestli od lonska, kdy mi rikala cenu, zas nepodrazily

cernej caj

Petrak
    Nestras at ji nezaplni:D

Tak super s polysem

Maya
    Posles odkaz na kanal?

Ja mam jizvu ccca 8x 1cm mam ji monstrozni podel pulky pupku:D a jak mi tahala tak to fakt misty uplne tahlo neprijemne, tak treba to fakt pomuze…

Denny
    Jeditiii pupicek

PetraK

Maya
    budete zateplovat? se teda divim, ze ani neni, vono za chvili koukam nebude nic
    zateplovat pak taky, ale t oje až za sto let, tenhle je do tý podlahy, co je tam místo ní tetkonc kráter zvící šesti kontejnerů sutě. Pravda, teď už je dole to kamení místo sutě, ve čvrtek by měl přijít betonář říct, jestli se tam dostane autem, pak první vrstva betonu a právě první vrstva polystróna – desítka.Pak izolace, beton a polystrón vosmička a podlahový topení a dlažba. No není nic, tak jsme radši už objednali s předstihem i další fázi topení a i tu čistírnu

ale ja tam vzdycky skoro spim, injekce to jisti 😀

no tvl. já jsem v takový hysterický křeči dycky!! 😀

Černej čaj
    i když ji zaplní, tak to už bude jeho problém potom.Ne Tvůj,

mně to právě s tou jizvou fakt dává velikej smysl i vzhledem k tomu, co pak psala dál Maya, takže si myslím, že když se s tím bude takhle hýbat a uvolňovat, svou práci to určitě, určitě udělá, máš osvícenou masérku, važ si jí.

Zlatko díky za držení palcůch na obě záležitosti, já se tak bojim, bojim, fakt jsem posera.

,ze na křesle nemá područky a nemůžu pořádně zatnout ruce
    se musim podívat, ešivá moje křeslo má nbo nemá područky??

cernej caj

PetraK
    To je fyzioterapurka takze jo su spokojrna a je mladsi nez ja tak o 10 let tak by ki kohla vydrzwt

PetraK

černej čaj
    a tak z mýho pohledu je to fuck, ešivá masérka, či fyzio, že jo 😀 Důležitý je to pro Tebe. každopádně gratuluju k jejímu objevení, takovejch lidí se držet jak houno košile. Tož ať Ti vydrží na věky věkůch 🙂

Maya

cernejcaj
    ja to mam v apce na mobilu, tak nevim jak dostat sem odkaz
    ale ten kanal se jmenuje Institute of Human Anatomy
    treba jedno video tam bylo o tom, co udela s telem vybuch nebo strelna rana a jaky nesmysly jsou ve filmech 😀

Milena z Prahy

Zkusim sem přidat video od kamarádky ve Winnipegu, poslala mi ho pod názvem “Liška lovící v naší ulici” 🙂
    Snad vám to půjde otevřít.

Fifi

Milo,
    pekna listicka. Mi pripomnela tuhle lovici sikulu. 🙂

Dennyky
    Balbine se to blizi, coz? Myslim na vas. 🙂 Uz mas protazenej odpad?

Esusova
    pak první vrstva betonu a právě první vrstva polystróna – desítka.Pak izolace, beton a polystrón vosmička a podlahový topení a dlažba.
    Takhle napsany to zni docela snadno, sup sup a je to. Ovsem v realu…

Milena z Prahy

Fifi,
    ty skoky jsou neuvěřitelně přesný 🙂

Zlata

Denny
    Jak to vypadá s porodem?Na kolikatyho přibližně to máš spocitany?

Denny

Hlasim jeste nic termin kazdym dnem no ono ja to +-3dny. Chovatelka psala, ze kdyz to vidi tak tam asi nebudou jen dve. 🥰. Takze jeste porad tipujete? Vyherce ma u me cenu 👍. Jo a odpad. ehm to bude trochen prjuser, pac zvon nepomohl, tak jsem na rano donluvena s instalaterem Ivankem. Tak snad se povede, jal jsem stara, tak jsem blbaaa

cernej caj

Denny snad to bude ok. Ja mam ve vane furt sitko…

Tak su zvedava, treba jich bude 5:)

Prisly tilka a sou furt stejne bozinjak pamatuju, tak se hecnu a vemu si namorjickou modrou jeste, jedinou ktere maji v sku… nemam rada modrou ale tenhle odstin by mi asi slusel a nejhur to pokreslim:D

Frrinka si uxiva ochlazeni pac prochaxkaaa dlouha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.