- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
5.4.2022 v 11:42 #137485
PetraK
Maya
já myslela ten kozí sýr. Vejce bych se obávala poslat úplně.5.4.2022 v 12:08 #137486cernej caj
PetraK
Jo vsak to neposilej, to je jasny ze to je blbost.No vsak ze sukynky sem kratasy vystrihala protoze na teploty kde to jde vydrzet, to neni teplota na kratasy:D
Zas ale aspon zapojuju spravne svaly (to boli svalove) ale nezapojuju je blbe (to by asi zpusobilo i horsi veci dlouhodobe).
Maya
Tak maya muze posilat i vejce:DAle ony se daj objednat asi i specialni nejaky chlazeny boxy, kdyhy nekdo chtel posulat krlaika na vine:D
5.4.2022 v 12:35 #137487PetraK
černej čaj
kdyhy nekdo chtel posulat krlaika na vine:D
netroškaříš koukám! ale toho se ode mne nedočkáš, páč já plyšáky nejim a víno vypiju 😀mi se na jednu stranu jóga líbí, na druhou právě to nejni akční, ale! ráno poměrně vyhovující styl.
No vsak ze sukynky sem kratasy vystrihala protoze na teploty kde to jde vydrzet, to neni teplota na kratasy:
tak to byl vyložěně dobrej kauf 😀5.4.2022 v 12:40 #137488PetraK
Fifi – náhodou jsem zjistila, že Eva C. dala omylem do kecací zimy tuten odkaz
Fifi
Tady píšou skladem do tři dnů, kdyby bylo nejhůř … https://www.gigalekarna.cz/vyhledavani/?phrase=Pronefratak třeba Ti to pomůže?
5.4.2022 v 12:44 #137489Zlata
Tak několikrát jsem si objednavala z Farmářských bedynek,maji teda vlastni dovoz,tam jde objednat i maso,sýry,jogurty ,vajíčka,bylo to fakt čerstvý.
5.4.2022 v 12:49 #137490PetraK
Zlata
no jo, ale to mají svůj rozvoz asi? A tím pádem i nějaký chladírenský dodávky, kdežto tou počtou … nevim, nevim.
5.4.2022 v 13:10 #137491Zlata
No poctou fakt určité ne.Já si právě na patek objednavala 2bednicky,zeleninu,ovoce,přivezou to v chladaku.
Na příští týden tam maji i bednicku s jehnecim.5.4.2022 v 13:40 #137492PetraK
No tak by mohla čajda třebas taky takhle ke kozímu sýru přijít.
(já jehněčí nemůžu, to je stejný jako s králíkem)5.4.2022 v 13:58 #137493Maya
to je jak rohlik, ty taky maji v aute chladaky
jinak syr ne, ale vajicka jdou, normalne na inzerat se posilaj treba nasadovy vejce bezne5.4.2022 v 14:01 #137494Maya
tak jsem si udelala vycuc z jizdnich radu a musim rict, ze busy celkem pribyly, hlavne i o vikendu, jediny blby, ze vetsinu jich protahli az do Prahy, takze odjezd z Bn domu bude horsi, zvlaste v patek nebo zpozdeni takovejch busu pul hodiny i vice je od jara do podzimu normalni
a nase zastavka je jen na znameni, tak doufam, ze v zime jim bude stacit mavani baterkou 😀5.4.2022 v 16:09 #137495Milena z Prahy
PetroS,
bojujete s Vašíkem nesmírně statečně.Fifi,
děkuju za ten odkaz 🙂5.4.2022 v 16:28 #137496Fifi
Brypodvecir,
lov byl uspesny. Obvolala jsem vsechny veteriny a v posledni meli 2 posledni velky Pronefry, huuf uuuf! 🙂 K tomu jeste ta mala z nasi kliniky, no snad je na nakou dobu vystarano a pak uz to bude normal dostupny.Dennyky
Tak jsem včera nainstalovala druhou kameru v ložnici a ta čůza Bláňa jí dnes ráno sundala.
😀 Bodejt, chce mit intimco, nemas ji co stalkovat.Esusova
Kozi syr jsem kdysi mela, taky z farmy. A normalne jsem se po nem poblindila, nejak mi nesednul.Cajdo
Co hlava, lepsi? Po joze by bolet nemela, ale s nasima zadama se nedivim uz nicemu.5.4.2022 v 17:15 #137497Fifi
Mirko,
jeste jednou VSE NEJ k svatku! 🙂
(Mirka je totiz zlata, byli ted na veterine se stehama a vzala mi tam dalsi velkou Pronefru. 🙂 Posle, az se drobatko otepli, Troldik je zazasoben! 🙂 )5.4.2022 v 17:54 #137498Zlata
Ježíš jak jsem to mohla propast.
Mirko
VŠECKO NEJ….k svátku.🥞🍰🍬🍨🍧🍀🌸💮🌹5.4.2022 v 18:29 #137499cernej caj
Jee Mirko
vsechno nejlepsi ksvatku! to sem teda prosvihla 😀Fifi
no tak pretizeny nejaky svaly, no…rikala mi dneska (vymenila sem fyzio cviceni za fyzio masaz), ze na to jak hodne moc sportuju mam krcni svaly hrozne slaby a divala se na me (sem puvodne byla u chlapa) a divala se na jizvu po slepaku, pak po ni tahala, sahala, pak sem tlacila hlavou a mam na doma cviceni zatahat za jizvu a parkrat jakoby zatnout panev a prej mi klidne ta jizva od slepaku muze nejak ovlivnovat brisni svaly, ktery nepracujou spravne a tim pretezovat/ovlivnovat hodne ten krk, takze mam kazdej den i nekolikrat proste cvicit a uvidime i, jestli se zlepsi ta bolestivost treba po tyci nebo po joze… rozhodne rano sem myslela ze chcipnu, po prasku mega tupa bolest celej den a behem masaze uz se mi to trochu uklidnilo a ted vecer uprimne ani nevim, ze sem rano mela neco ztuhly… ale jinak by tahle tupa bolest az do cela mela 100% zitra za nasledek slusnou migrenu, uz se to ucim rozeznavat…
5.4.2022 v 18:43 #137500Fifi
Cajdo,
divala se na jizvu po slepaku, pak po ni tahala, sahala,
Fuuj, ja se jizvy po slepaku stitim. Ve smyslu, ze to je moje neprijemny misto na dotek, svalove, celkove, ne jizva samotna. Kdyby mi za to nekdo tahal, utrhnu mu ruku. Ale dava velkej smysl, co pises. Se optam pristi tyden svyho tyrana, urcite kuchnuti ovlivnuje svalovej balanc. Mi dal vcera nadeji, ze zacnu s novyma cvikama na posileni celkovyho “core”, taky mam svaly kolem patere (zejmena krcni a hrudni) total nanic. Ale i to dechovy, co ted delam, mi neajak pomaha, xkrat za den si uvedomim, jak pitome stojim, sedim, chodim, tak nak se snazim vic narovnat.6.4.2022 v 4:55 #137509cernej caj
Fifi
Ja mam jizvu jak odnreznika co vundava vetrelce takze mi to taky byli neprijemny trochu ale treba se to pak i uvolni a nebude to tak tahatTaky se snazim uvedomovat si jakn
stojim, sedim a tak:D v kazdym pripade dnes je po vcerejsi predmigreno stavu docela lip, pani je fakt sikovna a asi k i proste obcas skocim na masaz, protoze je to i s tim fyzio…Jinak muz nasel u popelnic behaci pas a opodal desku z behaciho pasu tak to odvez do garaze:D a prej ma ten pas proslapanou desku ale jinak jede tak ho prej spravi a ze mi ho veme domu at muzu chodit u filmu… tak rikam ze u filmunpotrebuje chodit on, ze uz ted mi nestaci a co az zacnu behat:D
Charlie spava v nohach stocenej jak ferinka takze mi blokuje spani a otaceni, ja si muslela ze to je ona pac je jak liska stocena a bradicku mi dava na nohu a sok ona ro nwni listicka ale lisak:D
6.4.2022 v 4:57 #137510cernej caj
Fifi
Ps: vcera vidim ze od nekad tahaj granule tak kouknu tam cedule veterinarni pohotovost tak ze tam fuknu de zeptat na ten tvuj lek a na dverich obrima jaggy tak sem tam radsi nesla, pac to je nejaka ta obri velka dobra klinika, tak me vydesilo ze jen 3 minuty za optani by me stali tak litr, tak sem tam radsi nesla:D ale pak sem si s ulevou precetla ze mas a aspon vim kde ta slavna jaggy je6.4.2022 v 5:35 #137511Denny
Morgen upršánej,
ta Balbínka nás ale napíná 🙂
Je teď hodně mazlící, chovatelka říkala, když mi ukazuje bříško, že mi důvěřuje :-). Takže jsou nalepené na mě s Blankou obě, Blanka jí hlídá, pořád spolu chrněj i v mini pelíšku.
Kvůli té kameře jsem včera zrušila jedno akva, bylo tam jen pár krevet, tak jsem je přesunula do obýváku.
V nestřeženým okamžiku samo Bláňa udělala hopíííí a huš se koupala, ale jak rychle tam zaplula, tak rychle vyskočila, takže všude kolem potopa, ohozená rostlinkama i zeď :-DDD
Ve finále jsem si já šikulka ucpala odtok ve vaně kamínky z akva, takže to dnes mosím rozebrat.6.4.2022 v 7:08 #137512PetraK
MIIIRKOOO ÚPA NEJDŘÍV DODATEČNĚ ŠÉCKO NEJ KU SVÁTKU a protože vím, že máš ráda přísloví, tak jsem šla na lov a ulovilo tudlencto:
„Hloupý všechno ví. Snob předstírá, že ví. Intelektuál přemýšlí, zda ví. Moudrý ví, že neví. Normální člověk žije.“
Tak ať máš zdravího tolik, abys mohla dloooouho žít 🙂
a když je ta Mirka zlatá, jak píše Fifijová, tak jí udělíme i zlato:
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Du k žubaži a bojim, jako dycky bojim, bojim mocinky moc nejvíc. Ble
Je to zajímavý s tou svinskou slepákovou jizvou – a dává to logiku, ty stehy fakt kolikrát táhnou – vím od ségry, takže pak tím neustálým tahem, malým, nenápadným můžou nadělat asi i pěknou rotyku. Tý jo holky, to by bylo ale převratný, kdyby se vám pak ulevilo. Držím palce a obdivuju toho, kdo tenhle nápad objevil a začal se jím zabývat. Mám velkoúctu před těma, který přemýšlí v souvislostech /páč já to rozhodně neumim 😀 /
Dennyky
koukám, žes měla včera zábavnej večír 😀 😀 😀 , to jsou takový ty klasický záběry z videí, jak kočka uďá hopííí a vytopí byt 😀černej čaj
Jinak muz nasel u popelnic behaci pas a opodal desku z behaciho pasu tak to odvez do garaze:D
no takhle ji zaplní natošup 😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.