Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 761. až 780. (celkem z 3,684)
  • Autor
    PetraK

Dennyky
      blééé Koněva vám půjčím až budete mít hotovej barákos
      To se pobavíte

tak hlavně aby se bavil taky Koněf 😀 😀

cernej caj

Maya
        Tak sem doobedvala a sla se mrknout a mam je taky podtrzeny a nikdy sem si toho enjak nevsimla:D

Milena z Prahy

Taky přeju Pruhovi, pesanovi dojemnýmu 😀
          Fifi, dlouho tu nebyly žádný fotky od vás! I Růžice by potěšila 😀

Milena z Prahy

Petro,
            už je u tebe líp? Myslim s povirusovym stavem a tak?
            Včera jsi nezněla vůbec optimisticky, a jak jsi psala, že se ti nechce vařit, zpozorněla jsem. To mívám při depresi.
            Pak se k tomu přidá neschopnost se rozhodovat a plánovat, takže se svym plánovánim jídla jsem v háji 🙁

Milena z Prahy

Navíc nás dneska a zejtra ovlivňuje Beran, kterej má na starosti mozek a životní sílu. Čili to je pro tenhle orgán vždycky horší období.

PetraK

Míla
                Myslim s povirusovym stavem a tak?
                popravdě – furt oba pokašláváme. ale není to ten lomcovák. ráno je to horší vždycky. Koupila jsem echinkovou tinkturu, tak bude kůra. Plus bylinkový čaje a plánuju návštěvu svýho pana homeopata, ale až po velikonočkách, te´d se mi nechce někde loncat.

Beran, kterej má na starosti mozek
                hm, tak to u mě moc práce mít nebude 😀 😀 😀 😀

Denny

Marně studuju co na ten zánět v koleni…
                  Asi nějaký voltaren určo neuškodí, že.

cernej caj

Jj, nejaky takovy masti jsou prave i protizanetlivy takze mazat a mazat

Ja jdy zitra na mini vylet asi 15km tak to neceknay ochlazeni je trochu sok po tom jaru ale zase a v nedelu mozna do prace tak drzte palce at nemusim

Zlata

Denny
                      Obklad z Alpy.Vně ,ne vnitřně😁
                      Právě jsem se koukala na Jak nás vidí svět,ochutnavali hrachovou kaši s parkem,prej avokádo ohřátý,😂🤣

Denny

Zlatko
                        hrachovou kaši s parkem,prej avokádo ohřátý,
                        muheheee taky se na to dívám, miluju toho tlouštíka, jak mu chutná všechno a je ze všeho nadšen

Obklad z Alpy.Vně ,ne vnitřně
                        no taky mi chutnala jako dítěti na cukru :-DDD

čajdo
                        držím palce
                        Mně by ta zima zas až tak nevadila, ale u nás hodně fouká ledový vítr.

cernej caj

Zlata
                          To je nejakej hadankovej porad o cr s typickym jidlem?

PetraK

Dennyky
                            kostival – už jsi zkoušela, že jo? Myslím čistě přírodní .

Obklad z Alpy.Vně ,ne vnitřně
                            😀 😀 😀 😀 hele holky, kdybyste viděly, jak mi tohle zavařilo mozek!!! Páč jak já furt stavím, jo, tak když mi prvně padnul zrak na tenhle řádek, zas jsem nevěděla, s čím to souvisí a myslela jsem obklad jako třeba dlaždičky, dlaždičky z Alp -to y jsem přehlídla a myslela teda, že je to nějakej zahraniční obklad 😀 😀 a dumala, že jde teda o obklad venkovní, ne do interiéru 😀 😀 😀 pomoooooooooooooct 😀 😀

Zlata

Čajdo
                              Je to na stream,většinou každý týden dostanou cizinci z různých zemí (točí se to v Austrálii,kde režisérka žije)bud ochutnat jídlo,nebo něco typicky českého hodnotí.Třeba Merkur,koledy,film,zákusky,bonbony,sušenky,sportovci,česky vynálezy.

Zlata

PetraK
                                🤣😂🤓

PetraK

Zlata – no, evidentně mi ten Beran, co ho zmińuje Míla, sežral i ten nepatrnej zbytek šedý můry kostkový! 😀

Denny

PetraK
                                    JAK PŘÍRODNÍ KOSTIVAL?
                                    Mám naloženej kořen v lihu, ten matlám.

dlaždičky z Alp -to y jsem přehlídla
                                    tvl ty dnes vyhráváš plyšovýho aprílovýho joudu!

PetraK

Dennyky
                                      tvl ty dnes vyhráváš plyšovýho aprílovýho joudu!

a můžu ho pak dát Rumíčkovi? bob a bobek už to maj dost za sebou.

JAK PŘÍRODNÍ KOSTIVAL?
                                      Mám naloženej kořen v lihu, ten matlám.
                                      takhle jak to máš, myslela jsem, ešivá nemáš nějakou průmyslově vyráběnou kostivalovou mast. ale hele – sakra , já se doma kouknu na to jak se jmenuje to kostivalový mazání, co mi dala Zdena od Kessinky a zachránila mě tak. Třeba by Ti to taky pomohlo.

Zlata

PetraK
                                        Tak já nemusím mít ani toho Berana někde 🤣😂🤓

Odetta

Troldíkovi všechno nejlepší k narozeninám!

A marodům brzké uzdravení. Asi vás brzo přestanu číst, mám (asi) zánět v rameni a koleni. 😀

PetraK

Odettooo???
                                            si vás brzo přestanu číst, mám (asi) zánět v rameni a koleni. 😀

hele nemusíš hned nabírat takhle všechno, stačilo pro začátek začít s jedním 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 761. až 780. (celkem z 3,684)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.