- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8.3.2022 v 23:41 #135981
Fifi
Asteris
To je nunu miminko, krasna Emicka! 🙂 At se vam spolecne dari, nedivim se, ze nad ni kazdej taje. 🙂Cajdo
Pekne sis “jaro” uzila, fotky prohlidnu zejtra, nak mi to tu blbne, mysleno u me, ne tvuj web.Petrs
Vasicek se stale drzi, chlapecek libezny? 🙂9.3.2022 v 5:44 #135982cernej caj
Petrs
Jezisi marjaaa mas pravdu pahyl je cervenej 😀Asteris
takhle cely album z rajcete je OK, klidne to davej tak:)Je roztomila a jak spolu spinkaji! Jak ji arinka prijala?
9.3.2022 v 6:10 #135983kachna
Emička je boží a krásná.
9.3.2022 v 6:50 #135984Zlata
Páni novy pejskove,za chvíli kotatka ,krásný.
Fotky všecky na 1*.
Přihlížela jsem útulek v Táboře,maji tam pejska,který vypadá jako(dle jejich slov)rtw zdrcnutej v sušičce😁
Tak jsem si vzpomněla na zdrcnutyho Brtnika🤓9.3.2022 v 7:54 #135989Petrs01
Vasicek se stale drzi
Stojí to za prt, udělala se mu další boule hned u oka, zřejmě zasahuje i do oka. A teď co s tím. No nic, doufáme, že to dá brzo pokoj a uleví se i oku. Zatím je to ve fázi akutní, kdy to psa štve ať je to kdekoliv. Ale tady si netroufnu zkoušet uklidňující mazadla.
Chuť k žrádlu ovšem stále zůstává na vysoké úrovni.9.3.2022 v 8:16 #135990PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
sem se vám ani nepochlubila, že se mi krásně podařilo sestavit tu kůchňu. Mordila jsem se s tím v době nemoci asi tři dny. Abysem si to ověřila, došla jsem si to nechat schválit odbornikem do Ikei, kterej mi uďál vizualizaci – o tu jsem se taky sama pokoušela, ale bohužel, nedařilo se mi tam dávat nábytek tak, aby mě poslouchal, kde má stát a kam má koukat. Buď se mi skříňky nedařilo dát tam, kam jsem chtěla, nebo koukaly do zdi a já nebyla štonc ty mrchy otočit. Pán mě pochválil, vyšlo to suprově a bude to moc hezký a decentózní. Tak to dneska jdeme objednat. Pravda, do doby, než bude kůchňa připravená k nastěhovávání linky je ještě dost daleko, ale vzhledem k tomu, že nikde nic není, tak než jim se to podaří seskládat komplet, uplyne dost dlouhá doba taky, si tak myslím. Jsem zamilovaná do představy, že budu mít v dolních skříňkách převážně jen zásuvky, žádný police, kde, když člověk něco chce, musí si kleknout a štrachat se vzadu v útrobách. Ne! vyjede to ven a budu to mít hezky přístupný. A v rohových skříňkách budu mít ty otáčecí koše, který mi vyvezou dopředu to, co mám vzadu. Moje stará linka je hlavně policová, tehdy to jinak nebylo a už mě nebaví se v rohový skříni hrabat, jak bába v koksu. s tím jsem skoncovala.
AAAASTERÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍS!!! Madam Destinová je………. úžasná prtka strakatá, já ci taky ščenátkoooooooooooooooooooooooo, mudlikatý, voňavý, sladký a příšerně zlobivý! Vona je tak sladkáááá! Kam se hrabou šécky dorty z cukráren. Deeeej jí hubiškůůů /rychlou ale, páč aby ti nevodkousla nos!/. A Arince, Arince dej taky jednu hubišků, vroucí a láskyplnou , páč má svatou trpělivost bambulka jedna. Ach……. je to převeliká krásavost!
(socializačka supr, to je skvělý, když se to takhle sejde.)Fifijová
Nepomohly by na ten tvuj hlasek konipasek treba vincentkovy tobolky? Hlavne se neprepracuj, at zase neskoncis po tejdnu doma.mám, leč hele mě to šécko spíš jako dráždí, paradoxně. nevim proč. ale vincentku pěkně piju, kloktám, to mi neva. ale divný -vadí mi i hašlerky
Blba, blba jsem
já Ti do toho nechci mluvit, Erno. Ale…….. to nemusíš jako hlásit, to my dávno víme. Viš? 😀 😀 😀 nicméně, co dneska zádo a ruka, uklidnilo se to ? Já už bysem moc chtěla, aby Tě to přestalo bolet, aby to Čajdu taky přestalo
bolet, že abyste mohly zase skákat přes kaluže. I když…….Ty moc neskákej vlastně, minule si to zkusila přes ten pangejt a nedopadlo to úplně výborně, co si tak pamatuju.černej čaj
Hledání jara kolem Dyje, březen 2022
ach – to je ledárna – úpa to z toho čiší. ale hezky jste si pohledali, hezky. Na Bítov a Vranov mám moc hezký vzpomínky, ale neprolezli jsme to tam tehdy tak důkladně jako vy. ,pravdu pahyl je cervenej
😀 😀 ovšem pahýl červený, všeliké veliké komplikace značí 😀 😀Zeta
Tak jsem si vzpomněla na zdrcnutyho Brtnika🤓mám se na něj jít podivat? pasovali bychom k sobě? .:D
Petrs01
Stojí to za prt, udělala se mu další boule hned u oka, zřejmě zasahuje i do oka. A teď co s tím.
do hajzlu!!!!!!!!!! pohlaď ho bobečka starýho a taky mu dej hubičku, jo? a hlavně, hlavně něco mocinky moc dobrýho . A hodně moc ať toho je, jo? 😀9.3.2022 v 8:22 #135991PetraK
Neměla jsem do toho Tábora chodit, Ťapina mi zas ulomila kus srdce.Škoda, že neděláme jeden z nás z domova. Až by to k tomu bylo, mohla by k nám, enemže ona nezvládá být sama 🙁 Nicméně mají pravdu, ta čubina vezme fakt za srdce.
9.3.2022 v 8:32 #135992Maya
Tapina je bozi, ale jako maji pekny fotky ten utulek a vubec pekny stranky a popisky
9.3.2022 v 8:35 #135993PetraK
Maya
jo, ten útulek se mi takhle jeví jako fajnovej. A Ťapinka je z těch psů, co na mě působí stejně jako Bubi, vím, že by to fungovalo.
teď to k tomu sice stejně není a ještě chvíli nebude, ale kdyby bylo….. tak budu minimálně uvažovat o tom, jestli by to, že máme dva jiný pesany, by jí třeba nepomohlo to zvládat.9.3.2022 v 8:36 #135994Maya
PetraK
ja myslela, ze uz jsi montovala ikea kuchyn, ale on to jen navrh myslim?
jo tu otaceci rohovku jsem videla u znamy, to je super
prodavaji se i vysuvne police, ale je to takovy bazmek uvnitr, ktery tam i ubira misto9.3.2022 v 8:38 #135995Maya
PetraK
ja se obavam, ze ve 12 letech uz se v tomto ten pes asi nepredela
v utulku maji taky jiny psy a zrejme to nefunguje
to je asi proste pes pro aktivniho duchodce, i kdyz i ten musi obcas na nakup nebo k doktorovi, takze fakt blby jestli vyvadi9.3.2022 v 8:45 #135996PetraK
Maya
jojo, zatím plány, však jsi viděla u článku o peci, jak ten prostor vypadá. A dlouho ještě vypadat bude – podlahy ven, okna ven, nový podlahy, nový okna, novej strop, omítky, postavit v rohu špajz, rozvody életriky, vody, podlahová krytina, vymalovat…………. 3/4 roku práce.Na ty otáčecí rohovky (i nahoře, ty se taky budou otáčet) se moc těším fakt, vždycky mě to děsně točí, když tam mám něco hledat. S panem plánovačem jsme se shodli na tom, že zásuvky jsou prostě lepší, než police a kde to šlo, jsme je nacpaly. Jen u ostrůvku, kde bude varná deska se musely nechat policovky, protože tam jsou takový specifický skříňky, ale tak tam to zas tak neva.
v utulku maji taky jiny psy a zrejme to nefunguje
jo, jo, to jsem si taky říkala. Ale zase na druhou stranu, když se pak pes usadí a má kolem sebe stálou partu psích parťáků a tady musím Tali pochválit, že ona umí být psům v nejistotě oporou, je vnímavá, tak by třebas malinkatá naděje mohla být.A já si s tímhle umím docela pohrát. Pochopitelně neříkám, že umím sasraky, ale něco málo jo, třeba by to klaplo. ale stejně to je ještě tak daleko, než to půjde, že nemá cenu něco vymýšlet.edit – mimochodem – až teď jsem viděla jak vypadají ti jorkšíři, co se probírali na fauně a teda, že je leithan magor, to vím, ale tohle překonává i to co jinak předvádí, když se “majitelky” zastává, tohle fakt nevznikne za pár dní.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 8 měsíci uživatelem PetraK.
9.3.2022 v 9:32 #135999Zlata
PetraK
Bohužel ona prý chce ty psy zpět,tak snad budou orgány rozumný.9.3.2022 v 9:41 #136000PetraK
Zeta
si děláš……….. jako to nemyslíš vážně, že ne? Jestli jí ty psy vrátěj, tak už fakt nevím.
9.3.2022 v 10:22 #136001Maya
PetraK
ja uz ty jorky videla tenkrat
leithan radsi nekomentuju, podle me to je jeji znama, tak ji obhajuje
aby ji je nevratli, museli by se ji soudne odebrat a to mam dojem jeste nenastalo9.3.2022 v 10:25 #136002Maya
jinak tyhle excesy jsou vsude, pred par lety to bylo i treba v jedny chovce lapin ve Finsku, nasli tam x psu v podobnym stavu jako ty jorky tady, pritom mnohaleta chovka, vystavni uspechy, odchovy po celym svete
udajne co jsem se pak dozvedela, meli to manzele, pan umrel a pani hrablo
stanou se proste ruzny veci, ale obhajovat to tim, ze se jako nic nedeje a vse je OK, je fakt blbe9.3.2022 v 10:28 #136003PetraK
Maya
museli by se ji soudne odebrat a to mam dojem jeste nenastalo
:-/ a tak za půl roku na tom ti psi budou stejně 🙂stanou se proste ruzny veci,
jo jasně, prostě došlo k nějakýmu hnutí třeba, nicméně špatně to je a jak píšeš….
ale obhajovat to tim, ze se jako nic nedeje a vse je OK, je fakt blbe
ona není normální, to je prostě divnej jedinec9.3.2022 v 10:40 #136004Zlata
PetraK
Psali právě o tom v některým deníku,právě jak píše Maya.Buď musí rozhodnout soud,nebo to ten majitel musí podepsat.9.3.2022 v 11:07 #136005PetraK
Zeta
hm, takže na pytel. Soud, než se rozkorendá…….. 🙁9.3.2022 v 11:11 #136006Zlata
PetraK
Nevím to jisté,ale u tech argentinských dog to myslím šlo docela rychle. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.