- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8.3.2022 v 11:16 #135928
Denny
Asteris jééé těším se na foto 🙂
MirkaD
chápu, že máš nervy, taky mívám, ale to ta paní nemůže vědět,
tohle hodnotit je těžký, jaá bych ti asi řekla abys mě neotravovala 😀8.3.2022 v 11:45 #135929cernej caj
Asteris kdyby si mela problem s fotem napis mi mail udelam ti navod na pc/mobil a kdyztak ti fotky vlozim ja.
Jaka je emma? Nuni? Basti? Co rika na novrj domov?
8.3.2022 v 12:23 #135930PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Ma-sa-ké-ro přátelé, masakéro, valim to před sebou jak tsunami. První den v práci a slušný čóro teda. takže jsem tu, a le nejsem. dočtu později – je něco novýho?
Jo vlastně jo- koukám, že jsme v novým! 😀 😀 bych si toho nevšimla asi, kdybych nepostřehla, že jsou jen dvě stránky, mám fakty fofry.
8.3.2022 v 12:24 #135931Maya
PetraK
a uz jsi uplne OK teda?
Asteris
uz se tesim na fotky, vlastne maly stene strakace jsem asi nevidela ani na fotkach8.3.2022 v 12:28 #135932PetraK
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASTTTTTTTTTTTTTTTEEEEERÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍS
NECHUTNĚ TI ZÁVIDIM, MOCINKY MOCIIINKY MOC!! Prtku malinkatou drzou otomilouškou a voňavou. A pohlaď Arinku, rozumnou nejrozumnější. Vypadá to moooocinky moc dobře, holky už spolu spinkají, to je prima. Úplně jsem si vzpomněla na toho zbojníka Rumíčka, jak se taky nedal a nasáčkoval se k Bubince, že ji má rád,že ji potřebuje a že ona potřebuje jeho 🙂
DEEEEEEEEEEEEEEEENYKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Gratuluju jak k březnosti nejbřesnostivější, tak i k tomu, žes našla ochotnýho pana převozníka, aby si další sexuchtivá dámička užila s Valdou
Mizim mezi papíre, fuj.
kachna
ty jo, doufám, že to Mravenečníkem projde bez úhony, vzala ty sluchadla celý?
8.3.2022 v 12:29 #135933PetraK
Maya
úplně OK ne – furt mluvim jak Adam Bernau z Návštěvíkůch. Můdra mě chtěla hnát na ORL, řekla jsem jí, že si to musím nejdřív rozmyslet, že ví, že nemám ráda dochtory, aby se ve mě šťourali 😀
Ale jinak výrazně lepší, ešče si zakašlíkuju, ale to prostě už tak nějak asi chvíli bude.8.3.2022 v 13:44 #135939Maya
PetraK
no mozna by nebylo od veci nechat si udelat vyter z krku, jeslti se ti tam nedrzi nejaka potvora
vono na ORL co by ti kde jinde stourali 😀8.3.2022 v 13:58 #135941Maya
ten deepl prekladac je fakt uz lepsi nez google a nabizi i alternativy na rozdil od googlu
https://www.deepl.com/translator#en/cs/is%20halted%20until%20further%20notice8.3.2022 v 14:16 #135942Maya
e-knihy zadarmo, kdyby to nekdo vyuzil
https://www.knihydobrovsky.cz/akce-a-slevy/detail/knihy-nas-spojuji-balicek-milych-ci-vtipnych-e-knih-zdarma-16338.3.2022 v 14:41 #135943Denny
Maya
to je po Covidu podle mě, František měl taky 3 měsíce hlas jako Drupi 😀8.3.2022 v 16:16 #135971cernej caj
Maya
kdyz mi po 6h od pozadani o reset hesla prisel email, tak sem si ty eknihy stahla 😀 objednmala sem si v te akci 1+7zdarma prave rano a neslo mi prihlasit tak sem to udelala na jednorazovej nakup8.3.2022 v 17:54 #135972kachna
Aport:
“Přinééééés”
“Ale né ty Martine, Fanča!!!”8.3.2022 v 18:15 #135973Zlata
Kachna
🤣😂🤓8.3.2022 v 19:36 #135974kachna
vzala ty sluchadla celý?
ona je rozkousala, ne sežrala
8.3.2022 v 19:59 #135975Milena z Prahy
Jestli máte rády Beatles, tak tady skvělá džezárna na jejich téma:
8.3.2022 v 20:01 #135976Fifi
Bryvecir vespolek a taktez vsem zenam preju krasnej svatek. 🙂
Blba, blba jsem. Ruzici dochazelo maso v mrazaku, tak jsem ji objednala minulej tejden lehce pres 40 kg v pulkg balenich. Jako jo, nosilo se mi to rano lip nez baleni po 6 kg, nicmene plotna s rukou ted nalezite protestujou…
Cajdo
Dneska po vcerejsi joze peknej krkabol od obratle
By nemelo nic bolet, po joze, ne? Nebo ses tam nak blbe joginsky svijela? Hlavne, at se obratel uklidni.Mirko, ja te chapu, ze prochazet kolem besniciho cokla neni na nervy nic moc, zejmena kdyz mas maly psiska. Jen holt mam jinej nazor na to, aby hystercici pes na voditku musel mit i kosik, pokud je panicek normalni a vi, ze ho udrzi. Me kdysi servala hystericky jedna pani v zime, sla jsem s Dorotkou a Bernasem, dve rtw hovada, chapu. Ale naprosto vychovany, ovladatelny, smejdili jsme podel nahonu, niceho a nikoho si nevsimali. O velkej kus dal mimo nasi trasu byla tahle zenska s dvema detma, ktery si bobovaly na mezi. Baba na me zacla jecet pres 50 metru, at si ty svine uvazu a kde maj kosik, ze na me zavola fizly, ze ji napadnou deti. Jsem nevericne zirala, pak ji v klidu odvetila, ze mam psy se zkouskama a plne pod kontrolou, co ma za problem? Jecela dal, to uz pejsvidkove zpozorneli. 😀 No, nedohadovala jsem se s ni radsi. To te nechci s touhle osobou porovnavat, ale nekdy ma strach velky oci. 🙂 Kdyz by sis zkusila v sobe rict, ze v pohode, cizi cokl jeci, to zvladnu, svy psiska ochranim, nebojim se – treba by se ti podobny situace zvladaly lip…
Dennyky
Tak dalsi kotatka se pecou? Ja myslela, ze Blanice ma zenicha nekde v Polsku? At se ji vpichovaci pobyt libi a nakul fotky kulaty Blbiny. 🙂Asteriiis ma uz mimi Emickovaty doma, supeeer! Uka fotky, naval fotky, tapetuj! 🙂
Esusova
Nepomohly by na ten tvuj hlasek konipasek treba vincentkovy tobolky? Hlavne se neprepracuj, at zase neskoncis po tejdnu doma.Kachnovic preju co nejmin ztrat na zarizeni, at sosak ohlodava jen zadouci veci. Cloveka nenapadne, co by mohl novej prirustek chroustnout. Ruzice mi dneska prinesla svicku. Cajovou, asi se odkutalela ze stolku. Osliznuta byla pekne, ale vosk nevyblemcan, knot a plisek neporusen. Predstava, ze by to sezrala, brr.
8.3.2022 v 20:07 #135977cernej caj
8.3.2022 v 21:17 #135978Asteris
Tak se chystám psát, ale Čajdin výlet mě upoutal a to jsem se taaak kochala, ty fotky! Ty kytky, já chci na výlet…Ten kraj vůbec neznám, ale tam musím někdy jet. No, měla jsem odpoledne takový plán, že to vezmeme kousek dál a malou chvílemi ponesu. Jenže jsme hned na venčící louce potkávaly spoustu známých i neznámých lidí a dětí a všichni chtěli pomazlit Emmu, ta byla v sedmém nebi a tak jsme vydatně socializovaly. A bylo i pár přátelských psů. Měla jsem naivně sebou foťák, ale to se nedalo. Hlídat slepou Arinku a to mrňavé torpédo vzlučovalo jakýkoliv pokus o foto. Pár fotek z neděle a včerejška mám, za moc nestojí, ale zkusím jestli se zadaří je sem dát Jinak jsou na rajčeti https://asteris.rajce.idnes.cz/Emma_Sem_tam_Kladne/
Aha tak já mám sice popis, jak se to dělá s těmi fotkami, ale nejsem z toho moudrá..8.3.2022 v 21:58 #135979Maya
Asteris
ta je krásná a jak spolu spinkaj v pelíšku8.3.2022 v 22:25 #135980Petrs01
Týývole čajdo, ten “hýl” je brhlík a “prvosenka” je zaručeně taky něco jiného, nejspíš plicník tmavý.
Ale jinak bomba výlet i fotky. S podbělem jsi mne teda doběhla, tady zatím ani stopy. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.