Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,661. až 3,680. (celkem z 3,684)
  • Autor
    cernej caj

Denny
      Jj malijy a motyly:D ale me ten hrbitov neklapl:D

Jinak lepsi zjistit ted nez po odeslani treba…

A uz ses uplne OK? Frantisek snad taky hude brzo dobrej

Je se jakztakz vyspala a asi ki vcera zabral ten dimexol, zada dneska citim ale muzu se trochu hybat.

MirkaD

tak včera odpo opět vybalování,provážení zbylých palet,doplnění kas a úklid,občas na kase
        jako na tomto je dobrý,že člověk střídá pohyb-chvílu kasa,chvílu vybalování,chvílu úklid…
        jakože,je to lepší jak furt sedět na kase a stejný pohyby+pořád se člověk musí soustředit,ale zase-když je někdo blbej-tak je blbej,že:D:D:D-doplnuju džusy v pet flaškách po 6 do regálu,jsou v akci,takže tak 5 metrů od regálu je velká paleta,ze které to doplnuju,beru to po 2,ale i tak člověk se natahá z 12kilama vv ruce,že,no,nic,večer kartonuju-vyhazování prázdných/poloprázdných beden z regálu-a čučím-že půl metrů od regálu s džusama je pidi paletečka s pomerančovýma džusama-co se nejvíc kupují-tak jsem jak debil nemusela chodit sem a tam…..no nic….
        dnes ráno jsem to vzala s piskama jen vratama ke křížku a zpáttky-žádný natahování vycházky cvičením,nic,prostě mezi pole,ke křížku u břízy,a dom,su ráda,že su ráda,
        já ty těžký věci hodně tahám přes záda,takže bedrka má dost+kyčle….
        DENNY-k teplu,ted tady sedím dlouhý gatě,triko s dlouhým a du si pro mikinu-doma chladno-když nejsou venku tropy,denně chodím ze psy brzo rááno-takže chladno-mokro-takže gumáky dlouhý gatě,mikina
        v práci klima,takže pokud nelícu po obchodě-chodím dost rychle,aby jsme stíhaly,tak na kase je mi zima-takže dlouhý gatě,vesta,2 trika…
        škoda,že takový ždibec chladnější počasí nebude na dovolenou:-(((
        to mě fakt štve,protože Dafi ty vedra nedává….jak jsou vedra,tak prostě,ráno,večer a šmitec…
        Černejčaj-no hrálas sis na Martina?-to je hezká hra….:D
        no,on se v sobotu fikl do prstu-řev jak tarzan,tak jsem se mu smála,že by se nemohl sebepoškozovat,že by o tom všichni viděly….
        děvčata-Martin jde v týdnu na kontrolu-fakt se modlím at ho uschopní!!!!!
        no ale asi marně-asi bude čekat na Brno……

Maya

no tak batoh zmena
          jsem se dozvedela, ze si muzu objednat na firmu, ale musi to byt z alzy a samo ne nejakej mega drahej, takze jsem vybrala https://www.alza.cz/riva-case-7760-15-6-cerny-d5661125.htm?o=1
          jediny blby co ma, ze nema poradny ucho na noseni, jen poutko
          ale tak uplne dokonalej batoh asi neexistuje
          akorat ho nemaj, ale tak doufam, ze nez kdyz prijdu z odovoleny, tak ze bude
          za svy si muzu koupit vzdycky kdyby me tento nejak hodne iritoval

MirkaD

Maya-tak to je dobrý,že to může být na firmu,já včera vyfásla nový pracovní botečky,váží asi jako vždycky tunu…,vlastně je to jak chodit ze závažím v botě:D

PetraK

RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

to byl ale krátkej víkendík teda. A zbláznil se nám pes, resp. fena teda. Taliprdový jéblo a začla dělat věci, který nikdy nedělala. Tím pádem asi jébne mně a budu mít klid. V sobotu jsem se koukala na Cyrána z Beržeráku s Depardiem – tak jsem si na konci pěkně poplákla 😀 😀
              My asi dovolenou mít nebudeme, takže nám je nějaká předpověď úplně u zadele 🙁
              Jdu vás dočíst.

Petrs01
              Obrátkový rozhodčí

jééé, to je úplně obrázkově obrátkový rozhodnčí. 🙂 Jak to tam má vymazlený, dědoušek malej.

kachna
              “Mááááámiiiiii. Ty si zlá!!!”

😀 😀
              Má ale pravdu, předsedkyně!!

černej čaj

ale casto sem dostala bud za segru ktera to svedla na me anebo za to uceni, kdyz sem prinesla neco horsiho nez 2…
              rikala kristo, pod na obed, tobe doma urcite nic nedali

to se mi čte nedobře, čajdo 🙁 a mrzí mě to, bez přehánění. V dítěti to pak vytváří bloky, který si nese s sebou.

já sice byla “bita, jak žito” , jak říkávám s nadsázkou, ale já jsem byla sígr a rebel od malička 😀 , furt jednou nohou v průšvihu, takže se ani malinkatě nedivím, páč kdyby mě máma nerovnala, sedím dneska v kriminále 😀 . Tohle je o něčem jiným, než píšeš Ty. Učení ale bylo mimo toho, že by mi máma nějakou šoupla. věděla, že mám na víc, než na dvojky, ale s vyznamenáním, nicméně to nechávala na mě, já se učit nepotřebovala, stačilo mi to, co jsem napřijímala ve škole a fertig. Co se s tím budu matlat dál 😀 😀

čaaajdoooo,tys měla – zatím to tak vypadá , co jsem nakoukla do článku na začátek – moc hezkou dovolenou – když odmyslím ten start se schodama do metra, věřím, že když to člověk nejezdí denně, že to nepříjmený je. /proto jsem tam nikdy neměla potřebu brát psa, bála bych se o jeho tlapky/
              jdu to dočíst. Jo, tak to byla moc pěkná dovča!

Dežo
              Pomoooct, já jsem takovej Déžoooo…
              ,

čau Dežo, máš moc pjéhny fotké, gde si je čórla? 😀

Vytiskla jsem si špatný číslo objednávky na polotovary
              aj jaj jajíííííííííííííííííííííííííííííííí, auvajsky!! Ale ještě hroší je, si šécko smazat, to taky umim :-/

Odetta
              Na tohle jsem se těšila! Stejně je to psí parťáctví jedinečný. :-))

áááá kluzáci! Velmi dobrá a zdravá houbiška – nezávidim….. kecám 😀

Fifijová
              Nicmene skodnej nezustal, byl zlaserovan
              jé to je dobře, že se našla nějaká jiná alternativa.

TY VOKURKY TI VŮBEC NEZÁVIDIM, VŮBEC, ALE VŮBEC. Asi si budu muset nějaký koupit, abych si pozavařovala 😀

Jste hodni a uzasni lide, vite to
              ne, ale když můžu, tak pomůžu. A zatím teď můžu, Jsem ráda, že to Brtnik vidí stejně, takováhle cílená pomoc mi dává největší smysl.

A taky absolutne blba
              to by asi sedělo, dneska ráno jsem mlela takový nesmysle ale, že jsem se podivovala už i sama já.

Jo a jeste jsem se chtela priznat, dneska jsem zhresila. Po straslive dlouhy dobe jsem si s vidinou zavarovani koupila pizzu

áááááá, výborná pizza nejni vůbec hřích!!! Hřích by byl si ji nekoupit. Já pizzu miluju a jsem ráda, že v New Bubu dělají výbornou. To se pak člověk hezky odmění třeba po sekání louky a tak.

Ja si takhle pizzu prave temer nekupuju, max obcas nejakou mrazenou zpotvoreninu. Tadle byla velevyborna, se obavam, ze nekdy zopakuju.

a to děláš zásadní chybu, že si ji téměř nekupuješ a místo toho koupíš zmrzlou atrapu a parodii na pizzu, takže to pěkně zopakuj, páč to je to nejlepčí, co můžeš udělat.

Fifi
              Mirka

Martin bude mít výsledky rezonnce za deset dní….
              Co mu rezonovali? Streva zase nebo zada?

hlavu, hlavu by to chtělo především zrezonovat, aby se mu tak jako nějako rozsvítilo.

Zlata

Čajdo
                Fotky úžasný,me se nejvíc líbí červený lístečky dubu.Nevím proč,nádherný jsou všecky.
                Denny
                Tvoje fotky ovšem též nemají chybu.
                Tady v noci poměrně chladný vzduch,ted už je ohrato.

Maya

stve me, ze jsem si o vikendu ztratila magnet drzak na jehly s liskou a voni ho uz nemaaaj

PetraK

Zlatka
                    mně se hodně líbí ta fotka jeřabin. U nás ještě nejsou takhle zralý.
                    Tu je vjédro děs teda.

Maya
                    tak si kup tudle:

aháá tak znova?
                    https://www.realistickepanenkyahracky.cz/DETOA-liska-magnet-d4568.htm

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem PetraK.
                    Maya

PetraK
                      ma filcova ouska 😀
                      drzak na jehly ma jeste druhej magnet zespoda, aby to slo dat na latku
                      a je mnohem silnejsi, aby na tom drzely i nuzky
                      a ten s liskou byl proste u nas nejhezci k sehnani
                      ze bych si objednala z Polska? 🙂
                      https://www.olx.pl/d/oferta/needle-minder-magnes-do-igiel-haft-krzyzykowy-CID767-IDP6Lg8.html

Denny
                        PetraK

Maya
                          Áha,no já jsem šicí lama, takže pro mé magnet, jako magnet 😁

Dennyky
                          Ty jo, tak to je zase prúser. Minule u nás Tokáň, ted u nich tohle.

Maya

Denny
                            koukam vyzivnej den dneska, bouchne barak a jeste tohle a to ani vedra jeste nezacaly 🙁

Maya

PetraK
                              joo tyhle magnetky na lednici jsou slaby, ale teoreticky by asi slo dokoupit ten spodni magnet, to se prodava, protoze normalni clovek ztrati jenom ten, je to mrnavy a moc debilu, kteri si to ztratej cely jako ja asi neni a melo by to asi s timhle fungovat, ale jestli opravdu netusim 😀

Denny

Taky Mariina vyhlídka před x lety
                                Ty chaty na Tokáni byl myslím trochen pojišťovací podvod.

Denny
                                  Maya

Denny
                                    problem je ze lidi v prirode je moc, stala se z toho za poslednich par let moda a protoze tak zhruba tretina lidi jsou naprosti debilove, tak holt i v prirode jich pribylo, nic s tim nenadelas, na velky pokuty oni ani obvykle nemaji, musi se pockat, az se ta vlna zajmu prezene a bude zas vsude klid

cernej caj

Petrak
                                      Co tali vybadi?

Jojo dovca byla fakt super

Mirkad
                                      Skoda ze sis nevsinla, ty tezky bedny to je blby

Denny
                                      Achjo:(

Maya
                                      Nwvim jakou lisku myslis ale treba se najde? Jinak batoh dobry, smad bude a ucho snad bude pouzitelny ale taky mam rada poradny pevny ucha

Maya

cernejcaj
                                        to ucho je spis poutko, to je blby a asi nepouzitelny a budu to muset tahat za popruhy, ale jiny s poutkama byly moc drahy a nebo nebyly vodeodolny a polstrovany a nebo moc velky batohy, takze holt kompromis
                                        pochybuju ze se magnet najde, prohledala jsem uz vsechno a mam podezreni, ze jsem to s necim hodila do popelnice, ktera uz je vyvezena

Maya
                                          Fifi

Topri vešer vespolek.
                                            Po obveseleni s nakladackama se veselim s merunkama. 🙂 Jsem si myslela, ze jich bude par a vono ne. Strom je obsypanej, kdyz byly zeleny, nebyly jen videt. Takze kazdej vecir sklizim prepravku, rozdavam, susim, mixuju. Zabava az do odjezdu na dovolenou pristi tejden. 😀 Jsem zvedava, jaky nam vyjde pocasi, pro jistotu jsem dokoupila dneska pro Ruzici vesticku, bo tech 7 stupnu v noci nic moc. Shanela jsem na netu, nez me napadlo brnknout do pet shopu ve meste – a meli ji dokonce v akci, plus jsem usetrila postovny. 😀 Sikovna vecicka, kdo by potreboval: https://www.trixiecz.cz/reflexni-vesta-orleans-cerna_z1767/

Odetta
                                            S tím ošetřením zatím váhám. Dává se to takhle malým štěňatům? Do budoucna asi nějakou kapičkou ošetřovat budu (tablet se bojím), ale nevím, jestli tím zatěžovat už takhle malé štěně, no.
                                            Ja jsem stenatka dycky jen strikala Arpalitem. Vlastne strikam Arpalitem furt, obojek nedavam, bo si zerou laloky, spoty nebo tableta – to je prast jak uhod. Troldas ted ani jedno nesmi, toz to jisti jen repelent.

Petrs
                                            Vasicek vypada jako krutoprisnej rozhodci. Byl spravedlivej? 🙂

Cajdo
                                            Ty taky nemuzes se zadama mit chvili klidu, vid. Pekne sepsana dovolena, fotky jako vzdy paradni. 🙂

Dennyky
                                            Francezko celý víkned proležel, stejně jako já ten minulý a my jsme se s Koníkojc hlavně teda po ránu flákaly po okolí.
                                            Jste si predali bacila ci viraka? Hlavne, ze uz jste fit. Fotky achavy, jak jinak. 🙂

Esusova
                                            Co Talizvire vyvadi? Se ji asi prehrejva neuron, chce to zvysit chlazeni? 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,661. až 3,680. (celkem z 3,684)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.