Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,641. až 3,660. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Petrs01

Obrátkový rozhodčí

Attachments:
    cernej caj

teda vasicek ma polezeni uplne kralovsky, postel s nebesy 🙂

Mirka
    to co ty nazyvas bleksovym uklidem ja beru jako velkej uklid na vanoce 😀

kachna

to co ty nazyvas bleksovym uklidem ja beru jako velkej uklid na vanoce

tak tak.

kachna

Lucka drží v ruce vlnu a přehazuje si jí z jednoho konce na druhý.
    “Je to delší zprava nebo zleva?”
    chvíle šmodrchání
    “Zleva” odmlka “Mááááámiiiiii. Ty si zlá!!!”
    Jsem, ale fakt mě to pobavilo

cernej caj

kachna
    pekne tem detem trenujes rychly uvazovani 😀

MirkaD

děkuju za pochvalu fotečky:-)
    včera ráno jsme daly vycházku k hájence,pak směr lípa,kousíček v lese,a od lípy dom a válecí/čtecí dopo
    pak odpolední-kasa,úklid,vybalování,
    dnes ráno teda ždibec časově delší vycházka-na to že mám odpo-tak brzo ráno za chládku-rosy k lípě,po cestě na kousku trávy Dafince udělat revírky aporty-činka,papírová trubka od sáčku na rohlíky,a flísový pletenc,pak k lpípě,tam na plácku Dafině zase revírky,a pak kousíček v lese,a zpátky k lípě,tam udělat Žerykovi pachový čtvereček,Dafi to po něm zkontrolovala:-)a od lípy dolů dom,
    doma učesat psiska a válet se….
    Černejčaj-no nevím,jestli bych k tvýmu popisu o učení dávala smajlíky….,
    nás naši za špatný známky netrestaly,sami taky teda nebyli nějací jedničkáři-tatka je vyučený kameník,máti hned po základce dělala u soustruhu v Adamově v Adastu-obrovská fabrika,dělal tam tenkrát snad celý Adamov,dělaly se tam zbraně,bez nadsázky tam dělaly snad všichni z Adamova,
    ale co se týká fyzických trestů-tak já moc nedostávala,já byla hodná poslušná holčička-dej mi knížku a psa,a máš ode mě pokoj:-)
    ale brácha dostával dost,vařekou,vodítkem,a z odstupem času-stejně to k ničemu nebylo….
    u nás byla hodně teda používaná výchova stylem ted hned okamžitě,a neexistovalo přemlouvání,jak v jiných rodinách,kdy prostě děcka rodiče přemluvily…
    naši byly oba dost přísný….
    má matka-to jsem tu psala xkrát i velmi kritická…..

MirkaD

Petrs01-teda Vašíček se má,že svůj stan má,a může si zpívat*mám malý stan,a nohy tak dlooouuuhéééééééé:-)

cernej caj

MirkaD
    ja taky byla hodna a myslim si ze poslusna, ale casto sem dostala bud za segru ktera to svedla na me anebo za to uceni, kdyz sem prinesla neco horsiho nez 2… ale to bych rekla ze na gymplu pak uz bylo minimalne, na druhou stranu me stacilo 1x vzdycky ukazat ze kdyz nebude jak to ma byt spravne tak sem proste uz tomu chtela predchazet sama

u nas taky bylo ted hned okamzite. Mamka klidne vstala v sobotu rano aby nas vzbudila at dem uklizet a sama sla do 11 spat a pak vstala az k rozvarenymu obedu 😀

no moje byla taky hodne kriticka, sama vychovu mela asi silenou a navic doktorka s cervenym diplomem, ktera studovala co by sama si nikdy nevybrala ale vybrali to rodice… pro jeji dobro aby mela vzdelani a penize, ze… u nas vzdelani = velka vyplata a velka vyplata = spokojenej a kvalitni zivot… a spokojenej muze byt jen vysokoskolak s velkou zodpovednosti a novou oktavkou. Samozrejme tim, ze mama zubarinu delat nemohla tak delala pro farmaceuticky giganty jako leciva, bayer atd… sice uz v 90. mela firemni auto a kazdych cca 5 let novy, kdyz jeste vetsina naroda ani auto nemela, vyplatu za 2 lidi tak se hodilo ze tatinek mel nejaky problemy kvuli tomu ze jeho ucetni/kamaradka ulivala si penize a neodvadela spravne socialni / zdravotni tak kdyz prisel urad a na hodne let mel tatinek obstavenej plat, pac on majitel firmy, ze jo… a stejne sme celej zivot museli poslouchat jak sme na tom spatne, protoze proti tem zubarum, praktikum a chirurgum mamky kamaradum a spoluzakum sme byli vzdycky sileny socky, jezdili sme do chorvatska 93 – 97, ale spoluzaci jezdili do italie, egypta a spanelska… proste rekla bych, ze maminka byla dost zvlastni, na jednu stranu sme poradne nemeli co jest a nosili roztrhany obleceni, na druhou stranu sme jezdili k mori protoze to je dobry na plice a prudusky a chodili na fletnu protoze to je dobry na dychani tak sme dostali na tu dobu fakt kvalitni a drahy fletny…

takovej rozpor, ze kamosky mama vzdycky rikala kristo, pod na obed, tobe doma urcite nic nedali a ve 4 tride sem za vizo dostala kinofilmovej fotak na baterky co se nemusel previjet rucne a byl urcite mega drahej… a takhle to proste u nas bylo. spokojenost = penize = vzdelani. takze to bylo pro nase dobro ta vareka, ne pro spokojenost rodicu, ze jo 😀

cernej caj

MirkaD
    si hraju na martina, chtela sem feri zpatky dat krabici po ktere chodi do postele, je v ni zabaleny neco tezsiho muzovo, tak se to pod feri nepropada a tak me projela vostra bolest mezi zadkem a bederkou, ze tady upim, skucim a nejhorsi je ze sem si hned vzpomela na martina 😀 a nezvladla sem ani vyluxovat, coz sem mela v planu na odpo tak se du valet k pc 😀

cernej caj
    Maya

cernejcaj
    hezký, to ani nevím, že na Konopišti pučujou nějaký ptáky k focení
    ale neteř dali jako třída učitelce dárek, že si tam mohla v parku zasadit lípu a bude tam mít cedulku, byli to sázet celá třída
    ale ani nevím jak to domluvili, hledala jsem to u nich na stránkách a nic

kachna

Tak jsme byli na Mělníku na letní divadelní scéně. Hezký to bylo. Potkala jsem tam pár lidí a asi už chápu, proč si mě dost lidí pamatuje. Michal mě poslal pro víno, páč mu padaly kalhoty. Šla jsem pro to víno a potkala jsem prvního pána, co mě zná z Vysoké. Prohodili jsme pár slov o jeho králíkovi a dítěti. Trochu mě to rozhodilo. Pak jsem došla k místům, kde jsme seděli. Pozdravila jsem další známé. Podala jsem Michalovi a Lucce víno. Zmateně jsem koukla na kolu. Lucka zmateně koukla na mě. Vyměnila jsem s Luckou víno a kolu. Polila jsem se. Polila jsem jí, a myslím, že jsem i trochu polila Michala. Známí na mě stále koukali. Taky se smáli, neb mě znají už celkem dlouho.

cernej caj

Kachna
    Tak to je taky dobrs reputace co te predchazi 😀

Maya
    To je hrzkej darek teda

– ti dravci tam byli bokem nekde v parku, asi zpestreni zvlast

Denny

Morgen,
    ták víkendík za námi, u mě doclea odpočinkovej, asi jako každej.
    Francezko celý víkned proležel, stejně jako já ten minulý a my jsme se s Koníkojc hlavně teda po ránu flákaly po okolí.
    Tak přidávám pár fotek, koukám, že to s čajdou máme nastejno, focení motýlů a malin 🙂 a taky hřbitova teda 🙂
    Čajdo ty vyhlídkový fotos máš super 🙂

Attachments:
    Denny

A to už bude všechno

Attachments:
    Denny

Loni 17.7. byla v dípí povodeň, letos sucho a zítra bude zas nesnesitelně,
    hmm, ještěže už dozrávají jeřabiny, to už je prej konec léta, ne? :-DDD

Maya

Denny
    nedavno rikali, ze v srpnu maj bejt tropicky vedra, tak nevim 😀
    letos jsem si o tejden posunula dovolenou, takze ted ty vedra misto v klidku doma budu muset pretrpet v praci a ve vlaku

Denny

Maya
    no říkali, já pořád říkám, že ty dlouhodobé předpovědi bych mohla dělat i já 🙂
    Páč občas…mylsím, že i na zimu 2021 hlásili nějaký sněhy a prt
    Necháme se překvapiti.

Kdy máš dovču?
    Já přemýšlím, že si vemu ve středu půl dne a půjdu se plácnout do NDR na koupák.

Denny

Pomoooct, já jsem takovej Déžoooo…
    Vytiskla jsem si špatný číslo objednávky na polotovary,
    založila jsem zakázky a výrobní soupisky a teď při kontrole kdy jsem to po dvou hodinách dodělala jsem ehmzjistila, že je stará na 10/22 a já měla založit na 11/22 takže mažeme a zapisujeme znovu :-DDDD

Maya

Denny
    jo, tohle je super, kdyz pak zjistit, ze cela prace je na nic a musis to delat znova, to znaaam 😀 tak at ti to utika
    mam dovcu 2 tejdny od pristiho tydne, takze tento tyden zadna dovolena nepripada v uvahu
    jeste ze uz nam fungujou zaluzie a mam tu chladici rucnik a vetrak, tak tady to nejak preziju, horsi pak je dojit na vlak a prezit to ve vlaku, zvlast ty rychliky fakt zadny chlazeni nemaj, to je jezdici sauna

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,641. až 3,660. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.