- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
8.6.2022 v 21:21 #140238
Fifi
Esusova
Dobry to bude, musi. 🙂 A kdyz se hezky jede, je radost ridit. Hlavne nepotkavat zadny debily.Maya
nečíhá ani nekráteruje, prostě jde a najednou skočí bokem a má ho
To ma kliku, ze potkava krtky venku ze zeme. 🙂 Tady psiska zahlusili krtka jednou vloni, zrovna zalejzal do krtiny a nak to nestihnul, Troldas je rychlej jak blesk, kdyz je treba.8.6.2022 v 21:22 #140239MirkaD
PetraK,Fifi-jste mě holky pobavily-prý-jsem se lekla-já taky :D:D:D
9.6.2022 v 5:01 #140240Denny
Morgen čtvrteční,
díí píí hlásá polojasno stáhle jsem si taky to doporučené počásko tadyk.
Ale tak vobčas to i vychází.
Jinak hlásím, že nic nového, prtka má 2 měsíce, za týden valíme na první očkování.
Jo a jsem nastraná na našeho starostu.
U bytovky máme cca 8 lip, půlka má cca 10let, s velkou slávou se vysazovali. Další jsou o trochu starší. Nádherné stromy, v příloze posílám 3D když si to projdete, je tam naše bytovka, hasičárna, cesta, sportovní hala, kousek od haly přes jeden pozemek dětské hřiště (ten jeden pozemek majitel za boha nechce prodat) …a u haly málo parkovacích míst. a to je problém, že. Takže mi v sobotu oznámil, že se lípy pokácí a bude tam parkoviště. Navíc hřiště pro děti se bude stěhovat za naší bytovku. No mně děti nevadí, jde o to, že se v altánku na dětském hřišti schází fetky, všchno ničej, dělaj nepořádek a taky tam mají tůje, které jim slouží jako veřejné wc. A já mu říkám, no to bude v noci zábava a on na to, že si myslí, že když na ně z bytovky někdo zařve, tak že odejdou?! Tak mu říkám no, nebo ho trefěj šutrem, že?
Jo a hlavně teda, co se týče lip, tak prý se budou kácet kvůli dendrologovi, že on to nerozhoduje. Že nejsou okej. Tak tohle může vyprávět dětem ve školce, ty stromy ještě nejsou úplně óbr, jsou zdravé jak řípa.
Jediné, čím jsou napadené, jsou včely…takže jsem fakt vytočená.
Navíc on má pod palcem mladé čutálisty, kluky kolem 20 let, v pátk mají tréning a pak hurá do haly na terasu na pivko. Každý pátek do rána řev, venku reprák. Tak i tohle tak trochu ty lípy odhluční, že.
Mně je to řvaní jedno, páč je to o víkendu… ale starší lidi z bytovky si stěžují.
Nicméně jsem oslovila pár lidí od nás z bytovky, že vím co vím (páč bychom se to dozvěděli zas až když se budou stromy kácet) a chceme si sjednat u něj schůzku, abychom to s ním nějak probrali…
V pondělí tady bude komise, páč jsme přihlášení do soutěže Vesnice roku, tak se seká, uklízí atd…mám normálně chuť napsat na lípy transparent, tady bude parkoviště a nás pokácí…
Blila bych, velebnosti…- Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 2 týdny uživatelem Denny.
9.6.2022 v 5:04 #140241Denny
9.6.2022 v 5:06 #1402479.6.2022 v 6:41 #140252cernej caj
Maya
Tak me.nevadi jezdit do prace:D hlavne je lroblem najit takovouhle pracovni dobu a umisteni kanclu vuci bydlisti… 5x tydne hodina 2x denne je proste lepsi nez 3x tydne hodina 40.. 2x denneMirkaD
Taky sem si rikala ze vyjimecne doma z prace neni zadna vyjimka:DDenny
Achjo s lipama a hristem, d eska venku deto nejsou maji mobily a intenret a ven chodej jen ty co potrebujou aby na ne rodice nevideli co delaji..Fifi
Na plzensko takze se tesim, snad bude aspon trochu ocaasi9.6.2022 v 8:02 #140257PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr. Nazdar Prdi!! Sem dneska byla nějaká aktivní, zacvičila sem si, umyla jsem si vlasy, pak i vanu, a umyvadlo, taky bideta, ustlala, uklidila nádobí, umyla nádobí po snídani, zalila květenu, nakrmila Mousese, namalovala si xicht a zcela včas vyrazila do prasé. Jak to, že to jindy nejde i když toho dělám třeba jen polovinu??? Může mi to někdo vysvětlit?
Heleee Dennyky!
už máš šécky komponenty f pytlikách? 😀U bytovky máme cca 8 lip,
to se něco řešilo i loni, že jo? proč nemůže být parkoviště někde jinde?Nicméně jsem oslovila pár lidí od nás z bytovky, že vím co vím (páč bychom se to dozvěděli zas až když se budou stromy kácet) a chceme si sjednat u něj schůzku, abychom to s ním nějak probrali…
budu moc a moc držet palce, ten argument, že to odhluční jejich řev bych použila velmi, velmi! A upozornila ho na to, že si pak ty lidi budou dost stěžovat.mám normálně chuť napsat na lípy transparent, tady bude parkoviště a nás pokácí…
Blila bych, velebnosti…
nedivím se Ti 🙁 a ten nápis, ten vůbec není do věci, to by asi komis koukala, normoš bych to tam vylepila v noci.Dennyky – vona ta prtka je fakt celý Dennyky, nemožeš ji dát pryč, nemožeš, je to Tvoje dvojče! 😀
Kráásný fotos, krásný. Já mám taky.
Menuje se tooo, menuje se tooo….už vim! Zátiší s popelnicí! 😀a tady jeden uměleckej Rumoušek:
9.6.2022 v 8:11 #140259PetraK
jo a kdyby měl Martin od Mirky málo za co utrácet a chtěl by ještě víc žeryčkovi zavařit mozeček – tak se může rozdovádět
9.6.2022 v 8:15 #140260Maya
PetraK
krasny fotos, ale to neni popelnice, ale kontejner 😀
Denny
ta prvni fotka s obilim se mi moc libi
lipy jsou krasny, ale tipuju, ze je proste zas dost lidi, kteri si u nej stezujou, ze nemaj kde parkovat, ono je to tezky kdyz obvykle kazdej chce neco jineho
povolej greenpeace at se tam pripoutaj a je to 😀
ale jako beze srandy, urcite nejaky eko spolek by s tim nemel problem a ani s tim to nekde verejne rozmaznout9.6.2022 v 8:21 #140261Petrs01
Martin od Mirky
i ten balónek má víc rozumu… 10 minut aktivního hraní + 30 minut odpočinku
9.6.2022 v 8:35 #140262Denny
PetraK
tvl tys po ránu akční!!
tohle já nestíhám za celej tejden 😀už máš šécky komponenty f pytlikách?
PYTLÍKŮCH JSEM UDĚLALA cca 2000ks, navíc skládala návody a lepila etikety.
A teď dělám výrobní příkazy na sekání profilů na červenec. Jsem prostě napřed 🙂to se něco řešilo i loni, že jo?
loni jsem řešila lípy k nádraží…ty ale byly opravdu staré a navíc neodborně prořezáváné. Jo to mi taky slíbil, že se tam vysadí stromy nové a vysadilo se prt. Levá strana zůstala, pravá fuč.že to odhluční jejich řev bych použila velmi, velmi!
mosím to všechno sepsat…no je před volbama, tak třeba něco vybojujeme.jak píše čajda, moc lidí ani na dětské hřiště nechodí, nejvíc občané tmavší pleti.
bych to tam vylepila v noci.
no to by byla asik hodně odvaha…na to nemám.á koukám, že si hraješ s fotkama 🙂
9.6.2022 v 8:39 #140263cernej caj
Denny
Halvne ze nejses pozadu:DMaya
Kontejner je jen velka popelnice 😀PetraK
Super zatisi:D3 meisce ekam az mi naskladni batoh… hadejte kdyz si ho dneska objedmam prijde v utery… kdy odjizdim na dovolenou? Ano zitra:D
9.6.2022 v 8:41 #140264Denny
Petrs01
i ten balónek má víc rozumu… 10 minut aktivního hraní + 30 minut odpočinku
TAK TOS MĚ DOSTALAAAAA POMOOOCT!!!Maya
hele teď nám téměř před bytovkou vyrostl freeshop, ten má parking jak kráva.
Dalo by se…a nebo když se zruší dětský hřiště teda dá se parking udělat tam.Jde o to, že řvou hlavně hasiči, páč když ti “sportovci” inteligentně zaparkujou tak ahsiči prostě neprojedou.
Jako těžký je tam dát ceduli NEPARKOVAT VÝJEZD HASIČŮ?! Jako to mají všude jinde?
A když už teda chci pokácet lípy tak dobře, ale nemusím je pokácet všechny…vše je o domluvě.
Navíc se dá parkovat nad tenisovým kurtem, tam auta nikomu nepřekáží. Ale to by pak sportovci museli x metrů pěšky a to je problém…9.6.2022 v 8:43 #140265Denny
PetraK
nemožeš, je to Tvoje dvojče!
nemůžu si jí nechat…už jsem jí slíbila, však budou ještě další podobné
páč vona je totiž celý fotříkos9.6.2022 v 8:49 #140266Maya
Denny
tak obchody maj obvykle parkovani omezeny pro zakazniky a jinak se tam parkovat nemuze
kdyz zrusis detsky hriste, budou rvat lidi s detma, i kdyz tam nechodej
ja jako nehajim nejaky kaceni lip, ale proste chapu, ze starosta nemuze vyhovet vsem neb kazdej chce neco jinyho a tipuju, ze vetsine lidi jsou lipy u zadku a na nej tam chodej lidi rvat, ze nemaji kde parkovat a ze mesto musi zajistit parkovaci mista a lidi s detma, ze chtej vetsi a lepsi hriste atd.9.6.2022 v 9:02 #140267Denny
Maya
no uvidíme.
Já neříkám zrušit hřiště úplně…Nevěřím, že lidi choděj řvát, že nemají kde parkovat, jak ho znám,
tak je to hlavně jeho iniciativa, páč na sport jsou dost dotace atd.
Hele je tu víc hřišť než lidí.
Kluziště kde se hraje i pozemní hokej, sportovní hala, hřiště na beach volejbal s krásným bílým pískem, tenisové kurty, fotbalové hřiště, workoutové hřiště Další hřiště na basket cca 100 metrů.
Pak je tu Marina Bar, tam mají taky hřiště, pořádají se tam soutěže, jako nohejbal, volejbal, petanque….
Ve školce veliká zahrada a nádherný prostor s prolejzačkama (mimochodem tam jsou taky lípy a o hodně starší a větší než u naší bytovky a ty jsou zřejmě zdravé.9.6.2022 v 9:04 #140268Denny
A co se týče FreeShopu to jsou zase pozmky místního podnikatele ve stavebninách,
kterej to freeshopu jen pronajmul a parkoviště jou tam 3 vedle sebe.9.6.2022 v 9:17 #140269PetraK
Dennyky
no pan starostá má evidentně hodně zájmůch 🙁á koukám, že si hraješ s fotkama 🙂
musíš dost škytat 😀 , ale tak pěkný, jako Ty nemám.ftipný ofšem je…….. že vůbec nevim jak to dělám -co mačkám 😀 😀 😀 mám ešče jednu – resp. dvě, páč ta druhá varianta je černobílá – krásnou fotku, ale tu si nechám do hádanky. Ale ta je lůkcusní a myslím, že si z ní udělám vobras! Ne nemyslim. Vim! bude v jídelně.
nemůžu si jí nechat
já to vim, vim, ale prostě seš to Ty, to je neoddiskutovatelný 😀tohle já nestíhám za celej tejden 😀
hele mám dny, kdy jedu jak életrická myš už od rána . Jen nechápu, že prostě vstávám furt stejně a někdy nestihnu se včas ani čistě jen vypravit. A dneska jsem i gruntovala.PYTLÍKŮCH JSEM UDĚLALA cca 2000ks, navíc skládala návody a lepila etikety.
ty kráso!! Seš výborná teda! tohle by nebylo asi pro moji netrpělivou duši, to by mě sežralo 😀Petrs01
i ten balónek má víc rozumu…
😀 😀 😀 😀 😀 😀 hííílfeee, to je bomba!! 😀Maya
ale to neni popelnice, ale kontejnerjá vim, ale zní to líp 😀 když už se mi tam ta obludnost vloudila, sem si toho při focení vůbec nevšimla teda a štve mě to, že to tam je. byla by to hezký fotka.
a na nej tam chodej lidi rvat, ze nemaji kde parkovat
to si moc nemyslím, ono to zas nejni velkoměsto, je tam hodně rodinných domků… to nejni Bešónof, jak řikal synovec Jedině, že by někdo řval, že to dělá bordel, když to kvete, když to opadává… že se to nechce uklízet.černej čaj
… kdy odjizdim na dovolenou? Ano zitra:D
ty jo nene!! A máš to jak pořešit jinak? A kam to jedeš a na jak dlouho a můžu závidět?9.6.2022 v 9:21 #140270Zlata
PetraK
Co Talirova,jak snáší ATB
Denny
Jseš pilná,2000pytlíku,páni😁
S těma lipkama je mi to líto,snad se doomluvite.
Vyskolila me v úterý Česká pošta,objednala jsem si tři berankovy deky na gauč,poštačka odjela,polozim na stůl,zespoda se balík rozjede,v něm místo 3,deky jenom2.Tak volat zpátky postacku,dodavatele,prostě někdo vybral,provizorně zpátky zalepil aby to nebylo vidět.Dodavatel slušnej,vrátil peníz,ale příště si zaplatim jinyho dopravce.9.6.2022 v 9:26 #140271 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.