- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
27.5.2022 v 9:57 #139906
Petrs01
houkla sem a zatočila trubkou nad hlavou
ródeo jak vyšitý, chceme vídejo! 😀
27.5.2022 v 10:02 #139907Denny
PetraK
houkla sem a zatočila trubkou nad hlavou a uuuž byla zpátky na cestě,
tak aspoň víš, jak venčit pro příště 😀27.5.2022 v 10:12 #139908PetraK
Petrs01
ródeo jak vyšitý, chceme vídejo! 😀si ho budete muset přijet natočit 😀
Dennyky
jo, že bych tu trůpku vláčela s sebou i do lesa… ? hm?? Jdu do inštalatérskej potřeb pro novou,tamta je na chalupě 😀27.5.2022 v 10:16 #139909Petrs01
Jdu do inštalatérskej potřeb
jo, už tě vidím: “dobrý den, potřebuju trubku na psa”
27.5.2022 v 10:34 #139910brut
Mile damy,
Rada bych se s vami podelila o jednu moji novou, obrovskou radost.
V pondeli rano se nam narodila holcicka jmenem Sara ❤️
Omlouvam se, ze davam vedet az dnes, ale do vcerejska jsem delala hlidaci babicku 😄
Byl to masakr, ale vse jsme zvladli na jednicku z hvezdickou. Dcera ma doma fenku jmenem Karamelka, kterou casto hlidam a ta malou doma privitala krasnou, jemnou pusinkou 🥰27.5.2022 v 10:36 #139911brut
Jinak Clouinka se po mem navratu domu ode me ani nehne, porad me hlida, olizuje, projevuje lasku a radost.
Kupodivu i Svinii se stala vitaci – ze by to byl zachvat senility? 🙈😂27.5.2022 v 10:57 #139912cernej caj
Brut
Gratuluju k dalsimu vnoucatku tentokrat sarince!❤PetraK
Nemusis to mit nejak v genech? Jakoze nekdo propadne zavislosti a jinej ne porotze to muze delat nastaveni mozku s totoznyma.vstupnima podmonkama a neni teda podobny ze a to ams nejak nastavenej mozek?Ja to asi nedokazu uplne pochopit ale me zajima kapela jen pokud se mi libi ze chci dalsi muziku a jinak je mi uplne fuk jaknse jemjuje tamten herec a kolik clenu ma kapela nebo jmena… asi sem to nechapala ani jako dite vubec kdy je to vlastne nejlepsi vek na neco takovyho, jako ulitlost na skupine, plakaty tricka a tak… jako dokazu pochopit ze nekdo to tak ma ale nedovedu si to vubec predstavit a prijde mi to divny:D
MirkaD
Nemeli by ku sebray duchod kdyz chodi do orace abt tak neutracel? To by me taky slehlo. Rekni mu ze maji jit energie o 80% nahoru at setri na inkaso27.5.2022 v 10:58 #139913Denny
PetraK
jo, že bych tu trůpku vláčela s sebou i do lesa
NE, JEZDILA NA TRAKTŮRKU 😀Brutice
gratuluju k znovubabičkovství 🙂privitala krasnou, jemnou pusinkou
jůů to muselo být krásné27.5.2022 v 11:02 #139914Denny
čajdo
prijde mi to divny:
tvl tys taky případ divný proč divný? Ty máš taky zájmy, jsou pro někoho divný třeba a tobě to příjde úplně v pohoděTy máš tak trochu v nastavení všechno dopodrobna pitvat – to nemyslím jako ve zlým, tohle si zas neumím představit já, že by mi to tkahle v makovici furt šrotovalo (Ano PetraK SE ZDRŽÍ POZNÁMEK! )
27.5.2022 v 11:15 #139915PetraK
BRŮŮŮůůŮŮT
V pondeli rano se nam narodila holcicka jmenem SaraEšče jednou gratulíre! A ať má Sára v životě spoustu zdraví,štěstí, lásky a kolem sebe hodný lidi.
A Ty – ať máš chvíli taky klid, bych vinšovala.Karamelka, kterou casto hlidam a ta malou doma privitala krasnou, jemnou pusinkou
jeditíí, to je dycinky ňuňu, když si to takhle sedne. Však už je zkušená chůva, ne? 🙂
A Klokáně se nedivím, že si Tě tetkonc hlídá, pro Sviní to v jejím věku asi bylo taky zvláštní Tě nemít pořád kolem sebe.černej čaj
a to ams nejak nastavenej mozek?
hm…….. no to je zajímací myšlenka, ale je to prostě vášeň, jako když někdo sbírá známky, má adrenalinový sporty, běhá – jo , k tomu bych to v něčem přirovnala, závodně jsem běhala, tak v něčem možná ty pocity jsou stejný.Ja to asi nedokazu uplne pochopit ale me zajima kapela jen pokud se mi libi ze chci dalsi
já to neumím popsat, jdeš jakoby do hloubky znáš texty, osloví tě nejen muzika, ale i texty – pro mě by nějaká pakárna neměla smysl i kdyby to mělo dobrou hudbu, musí v tom být něco víc, je to taková chemie podobně nastavených lidí???Dennyky
NE, JEZDILA NA TRAKTŮRKU 😀😀 tak to bych tam u nás asi rychle dojezdila, když si představím, jak v traktůrku šplhám nahoru ke kostelíku…….. bych byla hned na zádech 😀
Petrs01
“dobrý den, potřebuju trubku na psa”
a prodavač by odvětil: “Jasně, vydržte chviliku už jedou!” 😀27.5.2022 v 11:19 #13991627.5.2022 v 11:23 #13991827.5.2022 v 11:23 #139920Petrs01
má adrenalinový sporty
no, čajdo, spousta lidí zas nepochopí že jsem dolezla trek polomrtvá… a za 14 dní další, zase na krev, vyždímat se naplno, kolikrát přes bolest,… Endorfin je strašná droga a jsou různé způsoby jeho výroby.
27.5.2022 v 11:25 #139921brut
Vsem dekujeme za prani 😊
Jedna malicka :27.5.2022 v 11:27 #139923Denny
Brutice jeje mimintooo voňavoučký 🙂
27.5.2022 v 11:36 #139924MirkaD
Černejčaj-ale tak částečnj důchod může být k práci,
to není nic nelegálního!
mě prrostě štve,že si jede všecko po svým,že se mě u ničeho neptá na názor,
mu se to líbí tak co….
Brut-veliká gratulace k mimimimimimimiminečku:D27.5.2022 v 11:36 #139925brut
Teda, rychle jsem prolitla vasi debatu, ale uplne v obraze nejsem, tak se kdyz tak moc nechechtejte 😝
Cajdo
Hele, ono je to tezky vysvetlit, ale mnoho lidi ma ruzny prapodivny zajmy, kterym druhy moc nerozumi. U ty hudby je to o souzvuku, o nastaveni kazdeho jedince a o tom, jestli v tom vsem dokaze najit neco vic, nez jen prave tu hudbu,noty, zvuk…
Znam Esusku dost dlouho na to, abych dokazala rict, ze presne tohle u tech jejich dus, dus, dus pocituje, naplnuje ji to energii, dodava jiny rozmer a hlavne tahle hudba, pokud ji opravdu rozumis, tak dokaze divy s tvym nastavenim
Sama mam rada jiny typ hudebni produkce, ale i tak si rada Depeche Mode, Scorpions apod pustim, protoze mi davaji v urcite chvili neco, co neda nic jineho.. Mozna klid, protoze je to boure, ktera se pres tebe prevali, pohlti te, sezvyka, vyplivne a ty se citis osvobozene, uvolnene a pritom vis, co tim vsim chteli rict.. Nebo je to prave ta boure, kterou si telo zada a kterou nemuzes jen tak nikde vybit a musis ji v sobe drzet.
Pro nekoho je urcita skupina dulezita, dokazi se s ni spojit, vcitit stejne tak jako pro druheho treba pocit ve vode ci na Mt.Everestu..Ty mas vic analyzujici mysleni, ktere ma za ukol rozebirat, pochopit do dusledku, ale jsou veci mezi nebem a zemi, ktere se proste uplne presne nedaji vysvetlit. Proste jen prijmout jako fakt a jit dal. 😘
27.5.2022 v 11:40 #139926brut
Denny
Krasne fotky 🥰
PetraK
Kdyby jsi Karamelku videla, jak byla jemnoucka, jak hned hlasila, ze mala poplakava.. Joo, je ji 9, obcas to ma tezky, ale zaroven je to jemna dusicka ❤️O Clokaneti mi ani nemluv 😂😂 prijela jsem a ona me normalne zalehla a porad pusinkovala. Tohle od ni neznam.. I ted mi lezi stocena na boku a spi 🥰
Jaky byly koncertiky? Mluvila jsi dalsi dny? Ani jsme se nestihla zeptat 🙈 jsem ostuda…
27.5.2022 v 11:41 #13992727.5.2022 v 11:50 #139929Maya
brut
gratuluju k vnucce!
cernejcaj
ja myslim, ze je to zavislost a tak v podstate skoro kazdej ma nejakou, vsak ty tvoje treky nejsou nic jinyho
MirkaD
proc by se te ptal na nazor, kdyz vi, ze nemusi
jina zenska by mu to parkrat hodila na hlavu a pak uz by to nekupoval -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.