Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,401. až 2,420. (celkem z 3,684)
  • Autor
    PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

černej čaj
    le tak hudba porad lrece jejich bude a zbytek skupiny taky…

tak to ale prostě pro mě není. jo ta hudba tady bude pořád, ale jestli ve dvou – z původních 4 budou hrát dál, je otázka. Už to není to ono. Kdyby jim bylo 40 je to jiný. Já se “černá” už snad narodila, mám je, stejně jako Štajny prostě v krevním řečišti, žiješ s nima od pradávna, znáš je od jejich začátků, sto let s nima žiješ, máš všechny všecičky jejich písničky na cédu, nebo i na deskách, kazetách, máš sto let starý plakáty, který jsi měla jako echtgold pupík ještě z Bravíčka, máš doma všechny lítky z koncertů na kterých jsi byla, od toho prvního v roce 1988 – kdy je to takovej klasickej divadelní lístek z tý doby, s cenou 95,- Káčees, páč to bylo přes ROH – taková rarita dneska, těch koncertů bylo fakt nepočítaně, páč krom toho prvního za komunistů, jsme pak jeli vždyky min. ještě na jeden,dva další někam za hranice- je to opravdu neoddělitelnou součástí Tvýho života – Těžko se to popíše. Právě že cizí nejsou – jsou vlastně my, já, každej pravověrnej Depešák.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.
    PetraK

To je hezký a tak si to sem s dovolením prostě musím dát.

Maya

PetraK
    no jo, skalni fandove to maj tezky neb nic netrva vecne
    ja byla vzdycky jen fanda muziky, beru vsechno co se mi libi bez ohledu na to odkud to vychazi 😀
    ale cetla jsem, ze mu bylo jen 60, to tu jeste mohl chvilku pobejt

PetraK

Maya
    no jo, skalni fandove to maj tezky

jo. Zas ale na druhou stranu dostaneme něco, co ostatní ne. Něco silnýho, i když se to nezdá. Zážitky z koncertů jsou potom prostě jiný, ten přenos energie mezi kapelou a fanouškama je obrovskej. jsou to silný zážitky, který člověku nic a nikdo nesebere. To pochopí jen ten, co to jede taky – a je jedno, s jakou kapelou. Není to o tom přijít na stadion a tam řvát jak prokopnutej 😀 . Je to mnohem víc.
    Šedesát je svinsky málo. A Fletch byl prostě Fletch.

Maya

PetraK
    nojo, jenze tohle fandovstvi, asi je jedno ceho, si clovek neda prikazem
    tak mozna my ostatni jsme ochuzeny, ale nemuzem za to 😀
    no zrovna vcera jsem videla kompilaci video jak ve Finsku pri auto rally fanousci tahaj auta z prikopu, je to docela srandovni a nefandove to asi taky nedelaj

PetraK

Maya
    ale nemuzem za to

😀 doufám, že to nevyznělo jak kritika ode mne?? To jen vysvětlení, že prostě je to jinčí, než když člověk poslouchá něco tak jako běžně.

Ty jo, ty jsou taky dobrý. Jasně, že když to prostě člověka chytne, tak zkrátka hoří, jako fagule. Ešivá by to takhle bylo u nás? A mimochodem jsou to blásni – takhle stát natěsnačku u tý dráhy. No – enemže, že jo- pro ně to tak není.

Petrs01

Ty auta, přijde mi, že fanoušci tam stojej rozumně a naběhnou až po vyjetí auta z trati, jen pak někdo musí zajistit, že do nich nevlítne další závodník. A rozhodně maj pocit že byli fakt u toho 😉

MirkaD

tvl-mě tady jebne-ten Martin je veleblb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mám pátej den dovču-v pondělí jsem dpo přijela s tatkem abych zjistila,že Martina neopustila nakupovací mánie,kterou má asi už 2 týdny….
    takže doma 6 novejch štamprlat,protože,když k nám přijdou rodiče 2 krát za rok si přituknout na naše narozky,tak máme málo skleniček,či co….
    no dobře 60 kaček za štamprlata-řekne si Martin a asi všichni okolo,
    já si řeknu-korunka ke korunce a je na dovolenou/auto/případně peníze bokem…
    pak u dveří nová rohožka,že já na tu minuklou cákla barvu u líčení,tak se koupila nová rohožka-jasně rohožka by nebyla taková položka,kdyby byla za pár kaček ,ne všechno dražší/lepší/hezčí/kvalitnější přes inrnet-takže všechno dobírky…..
    no nic,ve středu odpo vycházka ze psama,pak se mělo grilovat na terase-říkám Martinovi-su ze psama celej den,měly 2 vycházky ze cvičením/hraním,jou vyvenčený,pohyb měly,doma oba u mě na klíně,asi hodku-takže pochovaný,pomazlený
    Dafi bude během grilovačky doma,nebudu furt hlídat-kde jsou otevřený dveře,kde je Dafina a tak…
    Martin za vteřinu Dafi pustil-Martinova máti,za co Dafi trestám,že to nechápe a tak,pak
    jsem seřvala Žeryka,že u jídla knučí,že pude za dveře,tak na mě všichni čučely,co řeším a tak….no nic…proběhla vyostřená debata….
    včera po větší ranní vycházce-k rybníčku,podél ohrad dozadu,zpět+okruh po dědině ještě,a kus mezi pole k lípě,kde měly oba velký čmuchací čtverečky,tak dojdu dom,doma další balík…
    vylítnu na Martina,jestli je milionář,poštěkáme se,že,jestli má tolik peněz,že furt objednává něco,tak,že si s ním nic neužiju-žádný kino,divadlo,dovča,poštěkám se fest s jeho máti,
    doma udělám oběd,vysaju,uklidím, a po obobědě tatka vyvenčí psi a odjíždí dom,já do města,kde se zapichnu v knize,pak jdu s Aničkou na večeři,pak dojedu dom,vyvenčím psi,du si íst
    a dneska-jedem chvílu ven ze psama autem,auto kaput,tattatk dojeddem,
    a Martin vybalí ten krám co včera došel-je to závěs ke dveřím šedej s PLYŠOVEJCH DLOUHEJCH TYČEK NEBO CO,JE TO HNUSNÝ,DEBILNÍ….
    JÁ CHTĚLA DVĚ ZÁBRANY DO DVEŘÍ AT NEULETÍ ANDULKY,JEDNU JSEM SI KOUPILA ZA 200OD NÁS-SÍT PROTI HMYZU
    DRUHÁ ZE Z BAMBUSOVÝCH TYČEK,VE KTERÝCH SE XKRÁÁÁT DENNĚ VĚŠÍM VE VCHODĚ……
    MĚ TREFÍ ŠLAK FAKT JOOOOOOO

Petrs01

Martin je veleblb

To víme už dávno. Utrácí tvoje peníze. Nedávej mu je.

MirkaD

PetraK-tak já taky nejsu,nikdy jsem nebyla skalní fanoušek jak ty,
    mě akorát co mě fakt sebralo,tak když umřel Karel Gott-protože jsem měla/mám ráda jeho písničky,a zatím mám pocit ho tady nikdo nenahradil
    aale tak na zdech jsem měla plakáty Tublatanky,Habery…Gotta teda ne:-)
    i když když u mě viděla kamarádka tu obří velkou knížku co napsal Gott-tak se divila,že mám tu knížku,že ho mám ráda,
    ale pro mě tohle bylo samozřejmý,něco o čem se člověk nemusí ani bavit,co je jasný,
    pro mě byl Gott člověk ze smyslem pro humor,o kterým kolegové mluvily hodně s úctou,-něco jako džentlmen mezi zpěvákama…..
    i když nikdy jsem nebyl na jeho koncertě,naživo jsem ho neviděla
    ale jinak,jo obdivuju lidi,co jsou skalním fanoušky čehokoliv,
    stejně jako jsou mě sympatický lidi,co mají velerádi nějaký sport,nebo hezky malují,fotí,
    prostě lidi s koníčkem-třeba Denyky s Koníčkem:-)a její focení:-)

MirkaD

Petrs01-a tak chodí do práce,má výplatu,+ten důchod,tak zakázat mu to nemůžu,že……..

Maya

PetraK
    u nas by se z toho poradatele potento 😀
    stojej na vnitrni strane ty zatacky, tam asi vlitnuti auta moc nehrozi, podle me ti co to chteji delat uz maji vytipovany mista
    MirkaD
    no to mas peknou dovolenou i s hadkama
    proste mu nedavej svoje prachy, at si to kupuje za svoje
    plysovej zaves bych mu hodila na hlavu bo to bude brzo jak prase
    ale to uz se tu opakujem

MirkaD

ale jde mi o to,že všechno se dá pořídit levně-dráž-draze
    můžeš to koupit v obchodě ve městě,
    můžeš všecko!!!objednávat…..
    ano-řekli jsme si doma,že chcem závěsy do dveří-ale on do jedněch dveří objednal ten závěs s bambusových tyček,co si lidi dřív dávaly do chodby v bytě-dřív jsme tam měly záclonu s magnetama uprostřed….
    do druhejch dverí objednal ty šedý provazy……
    na křeslech máme sedáky taky objednaný-přitom je mohl vzít ve městě…a taky by to počkalo po dovče a nescopence,nebylo to nezbytně nutný…
    mám novou lampičku-ano řekli jsme si,že potřebuju novou lampičku-v tom,jsme se shodli,
    ale ta moje svítila-měla rozbitý stínitko,ale fungovala,takže zase-bud by to počkalo,neno vybrat bych si mohla JÁ SAMA VE MĚSTĚ
    místo toho mám lampičku s třeme druhama svícení…tři tupky,furt i když je vyplá tam svítí cosi za modrý tlačítko,tk to Martin v noci zakrýval knížkou…..
    prostě on řekne,že já bych koupila levný shity,
    já řeknu,že on utrácí za zbytečně drahý,a něco by počkalo,nebo dle mě není nutný
    koupil mě před týdnem větrovku na rozepnutí,když mi byla malá poslal ju zpět,já mu řekla,že chcu jinou větrovku,že chcu zpět peníze,on ju poslal zpět,s tím,že oni pošlou větší velikost…..

PetraK

Petrs01
    A rozhodně maj pocit že byli fakt u toho 😉

jo! a wo tom to je! To nikdo nikomu nemůže sebrat takovouhle věc.

Maya
    vidíš moudrá duše, to mě nenapadlo s tou zatáčkou! To je pravda. No u nás by na tohle asi nedošlo , pamatuju si, jak jsem jako dítě byla na šestidenní u trasy noční části . A to bylo!! Noční dobrodrůžo, smrad bencýna, řef motorůch…… úžasný.

Mirka D.
    já už asi nebudu Martina komentovat 🙁 . Nemocnej je na hlavu, měl by brát prášky, ale to řekne, že mu nic není, proč by si prášky bral. Ale měl by, měl. Škoda, že Ti kazí dovolenou

PetraK

Hele 🙂

https://www.svetzeny.cz/numerologie/numerolologie-cislo-popisne-urcuje-energii-vaseho-domova-cislo-jedna-je-pro-uspesne?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

to je dobrý 🙂 . měli jsme byt šestku a tetkon máme dům sedmičku, řekla bych, že to hezky sedí.

Maya

PetraK
    tak 3, no nevim teda 😀

Maya

letos jsou nejaky odolny klistata, davam uz par let na Lokina pipetu fyrpyst, vzdykcy OK a letos mu taham kazdej den neco, nastesti uz skoncili klosi a ted jsou to klistata, ktery se hledaj i tahaj lip a ty novy pinzety se sirokejma nozickama jsou super, konecne to vzdycky vezmu na prvni dobrou, fakt nechapu, proc ti ostatni vyrobci delaj ty nozicky pomalu do spicky
    uz to mam vychytany jak se zacne nekde drbat, tak ho tam ma, ted zas dve na tlame

Denny

Co se týče Rallye tak u nás se taky dějí tyhle věci, Petr jezdil na hodně závodů, tady v ČR i do zahraničí. Jo lidi jsou tam v pohodě, jen někteří nedodržují bezpečnostní vzdálenosti asi jako vždy a všude, vždy se trotlik najde.

MirkaD
    kup koberec a hodně velkej!
    Starej z bazaru, nic drahýho a bude klid.

Prší prší, jen se leje…
    malá madame si začala dělat vécko z deky. Tak jsem deku včera vzala, hodila do pračky a ránu jsem tu prďolu dala na kočičí wc, hEnd věděla, co se tam dělá 😀

Maya
    jo klíšťata jsou letos diuný, já 10 let nic a teď hned dvě. Asik je málo obětí, nebo co.

PetraK

To je silný a zajímavý čtení

https://www.pametnaroda.cz/cs/magazin/pribehy/tohle-neni-k-zivotu-rekl-ji-profesor-svejcar-netusil-jak-velice-se-myli?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Maya
    tak 3, no nevim teda 😀
    i mistr tesař se někdy utne? A nebo co víš, co v Tobě dřímá. Navíc- je to vlastně dům rodičů, že jo, tak se to může vztahovat na ně?

huf u nás se zatím daří to držet pod kontrolou ty svíně klíšťácký.
    Máme obojky, kvůli Mousesovi mají všichni Foresto.

Fčéra jsme byli na chalupě, tak jsem si zas dala traktorovej cross a ródeo. V závěru dokonce v doprovodu psůch. Sem byla jak v Jůesej na farmě 😀 . A teda musím říct, že to už s Taliprtkou asi je sasrak – jet si takhle na traktoru se psem po boku. Když chtěla zaplout do póle, houkla sem a zatočila trubkou nad hlavou a uuuž byla zpátky na cestě, ani sesedat sem nemusela, dobrý to je! 😀

PetraK

Dennyky
    Starej z bazaru, nic drahýho a bude klid.

😀 😀 dokonalý řešení.
    a možná ani nemusí kupovat, když to stihne, může si vzít ten co máme připravenej na sobotu, že ho hodíme do sběrnýho konťasu. 😀 a bé to mít úpa zadáčo.

já se teď po letech pro jistotu , po těch hlášení , co je kde klíš´tat, začla spréjovat radši difusilem, i když mám holinky. čék nikdá neví.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,401. až 2,420. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.