- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
26.5.2022 v 9:28 #139864
Denny
čajdo
Jenze ja chci 68 v Sku
tak zase ušetříš 🙂chovatelka ji teda nechce?
tahle chovatelka,která v neděli přijede to je ta původní, která si jí
měla vzít, chce jí vidět naživo a hlavně určit barvu.
Tímto odpovídám i Maye, zatím to vypadá na barvu divokého zajíce, máš pravdu
ale číslo si už nepamatuju, na 100% budu vědět víc po neděli.26.5.2022 v 9:37 #139865Denny
Jestli to nepůjde otevřít zadejte do youtube
Aida s mamkou- Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Denny.
26.5.2022 v 9:41 #139867Maya
tvl, jeste ze nejsem v kanclu, ted mi volala kolegyne, tam je vybusna situace
manik co je tam 3 tejdny a uz byl nemocnej a zaspal, zas neprisel do prace, prej mu neni dobre, nema neschopenku ani dovolenou, sef to nehodla resit, jako je ve zkusebce, ale i tak, takze vsichni nasrati az na pudu
ale doufam ze vypadne uz navzdycky, on je ten typickej mladej material neschopnej flink
tri tejdny ho kolegyne uci vyjet doklad ze systemu, dela se to 3x denne, jsou to dva kliky a jediny dulezity nezapomenout! tam dat datum, delal to uz teda nejmin 30x
vcera prvne ho to nechala dela bez dozoru a co myslite?
takze pruser, kterej resime jeste dneska a von misto aby to prisel resit, tak si zustane doma chudacek
a tohle nam furt chodi jak pres kopirak, ten loni ani za mesic nepochopil, ze kdyz neco vyrabis na vic mistech a mas jeden sklad, tak jako si to musis na ten sklad vozil, pak nastesti odesel sam
a to jsou tvl vysokoskolaci26.5.2022 v 9:43 #139868Maya
Denny
video vidim
to je lev, ja to rikam 😀
barva me fakt prijde jak zajic, akorat ani nevim, ze to u kocek existuje 😀26.5.2022 v 9:51 #139869Denny
Maya tak lef nebo zajíc? 😀
Jj existuje OSH b 25 mezi chovateli známá jako divoký zajíc 😀
26.5.2022 v 9:54 #139870Denny
Maya
a to jsou tvl vysokoskolaci
tvl tak to je hustý, jako když se takhle chovají chlapci u nás na dílně, tak si řekneš je to trotlík…ale u vzdělaných lidí bych tohle úplně nečekala.
Mi příjde, že prostě někteří lidé nejsou vůbec zodpovědní.
Já bych prostě dítě vykopla ve 20 ti z baráku a starej se.26.5.2022 v 10:00 #139871PetraK
Maayaaa!
vypada jak zajic
už nepi, chlastat takhle dopoledne, to je nářez teda 😀ono kocky obecne maj takovej smutnej kukuc
to mi vubec teda nepřijde, jako že se tváří nasratě Mouses, t ojo, ale smutně ne, je otomilej, a sprateček Xena taky.
, kotelnik zas neprijde, prej zas pristi tejden, melo to bejt hotovy zacatkem kvetna, fakt des toto
🙁 🙁 tohle je fakt trest pro společnost za to, že všichni nutně chtěj, aby dítě mělo střední školu managérskou. A řemeslo už neumí nikdo, lidi chybí…
Jo, na Ukrajině je nejspíš šécko, to tak vypadá 🙁 . S kým je ta smlouva? Tak by měla jít prodloužit??? To nepůjde?Dennyky
Aida s mamkou
sviň jedna bojovná! 😀 Tetka radši vyklidila prostor 😀26.5.2022 v 10:03 #139872PetraK
Maya
a to jsou tvl vysokoskolaci
co chceš, když si školu dneska můžeš zaplatit?jako je to ale fakt trága, když to člověk takhle vidí – jak chtějí fungovat, jak bude jednou fungovat ta společnost? Z lidí- místo aby inteligenci rozvíjeli , se stávaj takovýhle degeneráti debilitní.
Proto jsem ráda za každý dítě vychovaný v rozvoji opravdobý osobnosti, myšlení, chápání, přemýšlení, uvažování, empatie atd atd.
26.5.2022 v 10:11 #139873Maya
PetraK
tak smlouva je s IVT, jako termin dokonceni tam je, aby se nestalo, ze si zaplatim cerpadlo a oni mi ho dodaji za rok, no a nakonec to vazne u nas, jako pripadny prodlouzeni terminu budu resit az to bude nutny
blby jeste ze i kdyby to bylo koncem cervna, tak ja si nemuzu vzit dovolenou
ale vono to nejak dopadne
Denny
no prave, u lidi nekde na dilne nebo u pasu ve fabrice by tohle clovek cekal
ve firme, kde se pozaduje VS, jazyky a pod. fakt ne a ani to driv nebejvalo, to az tak poslednich 5 let je to takovahle bida
asi uz holt lezou z tech vejsek lidi, kteri by za normalnich okolnosti zadnou vejsku nemeli26.5.2022 v 10:27 #139874PetraK
Maya
di, kteri by za normalnich okolnosti zadnou vejsku nemeli
bingo26.5.2022 v 12:31 #139875Maya
26.5.2022 v 12:58 #139876PetraK
Maya
asi jo, ale nejsme myslím cílová skupina, zatím to zvládáme.26.5.2022 v 13:21 #139877cernej caj
Denny
Nevim me rodice vykopli rok po mature z baraku at se o sebe staram sama protoze zrejme bylo nedostatevmy se alepson zivit sama a jako.nevim, myslim si, ze v mym zivite se vubec nic nezmejilo krom toho ze me nekdo vecne neoganizoval volnej cas… vetsina mych znamych nechape ze rodice vykopnou dite rok po maturite z domu a nekdo jinej to zas vidi jako zaklad 😀Ale me to prijde skrz tu mladou generaci dneska spis neco jako zivotni styl… neresit, vsak ono se to samo nejak…
Ja teda vstepuju novackum kontrolu nez neco poslou a az to maji hodnekrat bez chyby tak je k tomu pustim naostro ale ksyby zmpulky doby hyl jeste nemocnej tak si ho hlidam 2x ale ja uz mam zkusenosti 😀
A vyresena zahada zhagych sroubu v buse…vcera sem jela jinym ale stejnym a mel na vsech twch asi 8 sroubech gukovy krytky takze nejaky fakani to as sundali
26.5.2022 v 13:22 #139878cernej caj
Maya
Snad poresis to cerpadlo a kotel to je fakt opruz toto26.5.2022 v 14:27 #139879Maya
cernejcaj
no doufam ze to poresim neb to vypada, ze 10. uz se stehujem a pak uz v kanclu a nebudu mit na nic zas cas
i kdyz doba dojizdeni se mi zkrati, alespon vetsinou, asi o pul hodky na jizdu neb ted uz budu moct jezdit rychlikem a i busu ted s pid jezdi vic
no uvidim
ale zas rano to vstaaavani, to bude peklo 😀26.5.2022 v 14:58 #139880cernej caj
Tak to je super ze usetris pul hodky to neni marny:)
26.5.2022 v 21:31 #139881PetraK
Umřel Fletch:-(
DM skončiliAni jedno z toho neumím pochopit. DM jsou celej múj život jeho nedílnou součástí. 😥😥😥😥😥😥😥😥😥
27.5.2022 v 4:26 #139882cernej caj
PetraK
Ale tak hudba porad lrece jejich bude a zbytek skupiny taky… ale je to smutny a chapu ze to proste cloveka tizi i dkyz je to “cizi” xlovekKachno
Nemas doma japonce misto mravenecbika?
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/japonec-utratil-statisice-aby-vypadal-jako-kolie-4039822527.5.2022 v 5:24 #139883Denny
Dobré páteční ráno,
PetraK četla jsem až teď ráno, taky mě to zasáhlo…poslouchala jsem je už od 15ti 🙁
Tehdy jsme se dělili na depešáky a metalisty. Já chodila v černým a tady bylo hodně metalistů a nemohli to pochopit mezi nima i moje ségra, občas jsme se škorpily…27.5.2022 v 5:25 #139884Denny
čajdo
doma japonce misto mravenecbika?
ale to je hnusnýýý 😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.