Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 221. až 240. (celkem z 3,684)
  • Autor
    MirkaD

já za sebou v sobotu 4 mezismněnu-ráno vycházka ze psama krátká,pak dopo mrznutí na hlavní kasemodpo na kase číslo 3-takže vybalování-to zas pro změnu vedro…
      ale pro mě lepší než zima,večer pro mě dojel Martin,nakoupily jsme,ze psama byl odpo na větší vycházce-teda větší-nebyla to Martinova 15minutovka kousek k lípě a zpět,ale vzal to s něma k lípě,kolem lesa k hájence a dolů,takže pejsci se trochu proběhli,večer jsem s něma skočila na 5 minut venčící před barák,a po vyprání věcí z práce+psích vodítek/obojků sem šla ležet-no ležet do půlnoci jsem si pouuštěla 3 tygry
      ráno jsem se probrala-po 4 dnech v práci,kde hodně zákazníků-pořád dělají zásoby:-(((,tak mě málem upadli záda,nicméně,po snídani jsme vyrazily s psékama
      i s Betty teda-sucho,vítr,jako celkem furt,ale zima už moc nebyla-ráno kolem nuly,pak celkem teplo,vyrazily jsme k lípě,od ní lesem dolů-Žeryk si vzal 5 metrovou větev,takže vypadal jak provazochodec,trénující na zemi bez provazu:D:D:D,Martin mu dal menší baldu-metrovou a mohlo se jít…
      Dfi měla to ráno veledo¨brou náladu-úplně hrozně moc!!!!
      honila se s Žerykem s hračkou,provokovala ho,a chtěla aby ju s tou hračkou chytil,s tím,že ona mu ju nedá-byla prčovní:D
      takže v lese jsme šli s 3 spokojenejma psama,Žeryk lítal s klackem a házel si ho přes krk a přes hlavu,Dafi běhala po pařezech ALE I SI JEN TAK BĚHALA NORMÁLNĚ,JEN TAK,jednou ted hodila dobrou držku,ale jinak prostě veselá,hravá,Betty si taky spokojeně capkala na delším vodítku,
      no sešli jsme seprpentinama od lípy dolů-takový velký lesní okruh a pak se po cestíčce nad polem napojily k Nevojické vyhlídce-což je lavička ze stříškou nad polem nad Nevojicema-jedna ze 3 tras co chodí rodiče,tam jsme chvíli poseděli,a pak do kopce navrch,vyšli jsme za hájenkou,od hájenky dolů,
      krom borca s hldkosrstým foxlem z dědiny jsme nikoho nepotkaly,tak to bylo fajn,vycházka byla dlouhá,ale všichni jsme si jí užily,
      kdyby teda Max nebyl pecivál,mohl jít s náma….
      no po obědě a ležingu,kdy teda Martin už zase seděl na terase,a házel….
      jsem mu jen řekla,že Žerykovi je deset,měl velkou vycházku,a jestli ho chce teda strhat,no nic….
      vzala jsem psy kousek k lípě a zpátky,Žerykovi jsem udělala pachový čtvereček na poli,
      Dfince jsem po cestě+ jako ztatila rukavici,a šlo se dom,
      jen taková 15minutovka na vyvenčení,
      no já pak šla na chvilku-bez psů pochopitelně za Pavlou za štěnátkem-je boží,velký jak Dafča už!
      hryže,hraje,si,je moc krásný,elegantní,vznešený-na štěně-si lehl-překřížil tapky-a koukal-úplně jak velkej:D
      no,doma jsem sklidila prádlo,utřela prach a nachystala si pytel,nůž-ehm trimovací:D,hřebínky,nůžky,kartáče,a 3 hodky jsem trimovala,česala,kartáčovala,a pak ostříhat hlavičku,bříško,náprsenku,nožky,ocásek-a první jarní úprava je za mnou-tradááááááááá,juchajdáááááá-a šlo to hezky,dobře to sjíždělo,ani není do hola,jak kdyny jí popd tím už rostly další chlupy…už byla moc přerostlá-ta srst,strojek jsem měla s nástavcem,at není dohla,ven kdyžtak dostane bundu,nebo svetr,
      mylím,že jí tak bude líp,
      ještě jsem ju pak vytřela vhlhkým hader,at z ní utřu prach,a šla si dát zeleninu filé,rýžu-jo vypadá,že trochu zhubla….

MirkaD

Černejčaj-krásný fotečky
        a Kačenka má teda štěstí neštěstí-sice blbej životní start,aleééé,
        skláním se před přítelkyní tvého tatínka,a pochopitelně i před tatínkem,klobouček dolů teda!!!!

Maya.Fifi-já si nechcu ani představit,co by kdyby,já doufám,že to tam co nejdřív skončí a válka nebude,ale hodně lidí se asi dle zásob bojí taky…….

Petrs01

skvělou věc

a co takhle česká verze? (pokus o vložení videa nevyšel)

https://www.youtube.com/watch?v=Mw_Gb6utmNg

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 6 měsíci uživatelem Petrs01.
          Maya

cernejcaj
            krásný fotky, bylo teda super počasí na focení
            Zlata
            to jsou Muskovy vláčky, tady si můžeš hledat, kdy budou u vás zas vidět
            https://findstarlink.com/

Zlata

Maya
              Moc dík,bylo to nádherný,nikdy předtím jsem to neviděla.

Denny

Krásné pondělní ráno,
                v sobotu a v neděli dopo docela fičák, ale včera odpo už bylo hezky, dokonce to vypadá, že dnes v noci ani nemrzlo.

Zlatko já když jsem to poprvé viděla, to UFO tak jsem to tady taky popisovala a hlásila a přišli jsme na to, co to je.
                Nicméně nejen astronomové z toho nemají moc velkou radost.

čajdo
                Tapioka, díky, no aspoň vím, co už nechci v životě ochutnat, jo máš pravdu, všimla, jsem si, že i u nás vietnamci to prodávají nějaký nápoj a v tom tyhle “jikry” eeee.
                Ty koniklece jsou nádherné, až se tají dech. Bych si je představila jeko velký obraz doma 🙂

EvaC
                hovatelskyma historkama
                neboj já se taky smála jak koza, paní chovatelka od Valdy už méně, přitom ehm, kdo jezdí 400km za kocourem, ona nebo já ? 😀

Petrs01
                bledule, jsou nádherné, ale přesně jak píšeš, ty davy lidí – píšou si o tom na FB mě odrazují.
                A co se týče uprchlíků naprostý souhlas.

Zlata

Holky čtu ted články ze včera pozpátku
                  Fifi
                  Já ani nepředpokládala nic tajemnyho,myslela jsem že nějaký dopravní letadlo,ale bylo to fakt tak krásný,tajemný,prostě jsem z toho byla unesena.Pak si prohlidnu a zadán souřadnice,jak mi poradila Maya.
                  Čajdo
                  Krásný fotky,tatínek s maceškou jsou obdivuhodný.Holčičce je bez debat lépe u nich.
                  Mirka
                  Jj,lidi si delaj zásoby,me se ve čtvrtek na pravidelným nákupu udělalo blbe,nakoupila jsem 1/3 věci co jsem chtěla,protože jsem ani nemohla projet.Pak už jsem to vzdala,zajeli jsme se kouknout do Kik,tam se taky pořádně nedalo projet,vybalovali zboží,tak krabice v uličkách.Já už několik dni vycesavam Andymu chuchvalce,holt jaro,včera mu povidam ze jestli se nebude držet,vezmu ho strojkem jako ovci.😁🤓

Denny

Ještě střípky z víkendu
                    Psa a netopýry poznáte – za oknem létalo listí, tak se holky bavily.
                    Taky Tylomelánie tadyk dlouho nebyly, už mají 6 malých šnečků.
                    Krmila jsem krevetky slisovanou kopřivou, tak se do toho pustily.

A rybník na druhé straně DíPí, stejná foto, jen porovnání ČB a barevné

Attachments:
                    Zlata

Denny
                      Kraaasa😍😁🤓

kachna

Unaveny sosak = hodny sosak. Zvladla to v pohode?

jo, škoda, že na Mělníku není žádné psí hřiště, o kterém bych věděla, že je bezpečné a navštěvované.

Maya

Denny
                          pekny fotky, nejlepsi jsou ty dve kelisky 😀

Denny

Maya
                            já je miluju, všechny :-DDDD

PetraK

RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To byl ale lůkcus víkend Albertí!! Počasí krásný, návštěva byla………. co nám chybělo. Jo vlastně něco jo. čas – mnohem víc času, aby nemusela návštěva jet domů.

Fifi
                              – uzijte si vzacnou navstevu, at pak moc hlavinka neboli.

popravdě……….. to se moc neslučuje 😀 a taky to s tou hlavou nevyšlo, padly šécky láhve prosecca, co jsme měli a návrat do postelí byl neslavnej 😀 . nebo vlastně slavnej 😀

toz sa hukaze, zda to chytnul ten den az vecir na hokeji…
                              ha, držím palce, ať odoláš!

a ten odkaz s dovolením hodím do odkazůch, jo?

Dennyky
                              , takže Blani rozradostněná hurá už jsem domáááá utíkala s Balbí přivítat a ta měla na to jiný názor. Syčela jak píchlý balón a pak začala i vrčet.
                              Takže Blaní celá nešťastná čučela na mě nechápavě

jeditíí chudera malá, prodaj ji jak nevěstku a ešče nesmí domu!! už dobrý teda? podle fotek asi jo?

netopýry poznáte –
                              že si hoolky při tom pozorování odšroubovaly makovice ? 😀
                              Ten rybník! Ten je!

Míla
                              u pokladen Zanu s Františkem ze Zvířetníku. Jak jsem ho léta četla a fotky vokukovala, pamatovala jsem si, jak zhruba vypadaj! Tak jsem se na ně vrhla střemhlav, hlavně kvůli těm vejletum, co dělaj. I jsem s nima pak kousek šla po sídlišti, předstírali, že jdou ještě na pivo, jen abych je nestopovala až k domu

😀 😀 😀 my jsme se takhle kdysi navzájem se Zanou přepadly na dovolený v infocentru v Mikálášovicích, šla jsem tam s Ešátorem a ten prozradil, kdo jsme 😀 a pak jsme si užili společnej vejšlap do Germánska na rozhlednu.

EvaC.
                              Stejne jako Esuska svým výslechem “ kdo spal v posteli??

teď jsem mohla točit druhej díl v pátek ráno. Páč jdu zavřít do ložnice okno, před odjezdem do prasé a co myslíš? Spratek mourovatej se přes mou barikádu z tácu a lucerny, kterou dávám do okna, prodral do ložnice a ustlal si tam drze bez dovolení 😀

Petrs01
                              Peklo u České Lípy. Rostou. Hodně. Lidí zástupy.

jé bledulky! Mám na chalupě trsík…můžeš se přijet podívat, když si vezmeš s sebou hrábě a shrabeš kus zahrady 😀 😀 😀 😀 Lidi tam nebudou ale žádný 😀

černej čaj
                              kacenku

ty to čajdo – klobou dolů, před oběma!!!!!!!!!!! Moc jim přeju, ať se daří.

ty koniklece jsou náádherný, nádherný!!

I kdyz mozna ji bude lip u tatky nez u takovy matky.
                              stoprocentně! A moc jí přeju, aby jí ty bubáci ze života díky všem, který se o ni budou starat zmizeli.

Tatínek s maceškou jsou bouráci

líp, než to napsala kachna, to asi napsat nejde 🙂

kachna
                              Dnes jsme odvařili psa
                              asi nechtěj vědět, co jsem četla a co mě poděsilo 😀

Mirka D.
                              honila se s Žerykem s hračkou,provokovala ho,a chtěla aby ju s tou hračkou chytil,s tím,že ona mu ju nedá-byla prčovní:D

jéé to je prima, to tě určo potěšilo, když jsi to tu nedávno řešila, že oni si spolu nehrajou, viď?

ochopitelně za Pavlou za štěnátkem-je boží,velký jak
                              joj, tak to budou mít zase pesani novýho kámoše!

P.S. holky můžu poprosit, abychom se tady vykašlaly /i na válku? Já jsem právě minulej tejden smázla 2x nějakej svůj komentář, než jsem ho potvrzdila, páč mi došlo, že tady je to možná jedno z mála míst, kde člověk na tohle bolestivý téma nenarazí. Nechci před tím zavírat oči a nezavírám, ale na druhou stranu, kdyby tady byla zahrádka, kde si od toho člověk může na chvíli mentálně odpočinout, možná by to nebylo pro všechny od věci? Já to nechci nařizovat, jestli si o tom tady chcete povídat, tak jo, protože je jasný, že člověk má potřebu se k tomu vyjádřit a nejde tomu uniknout, jen mě to tak napadlo, že kdyby to tady bylo “čistý”, že by to možná bylo dobrý pro psíchiku?

Denny

PetraK
                                tak fajn, že jste si to s Péťou užili…

už dobrý teda? podle fotek asi jo?
                                Ano ano, už za ní Balbí leze sama, dokonce jí volizuje, asik jakože omluva 🙂

že si hoolky při tom pozorování odšroubovaly makovice ?
                                muheheee málem 😀

Denny

Dnes byly všechny tři opice dopoledne spolu, vzala jsem Connie o sváče ven a Balbí se jí hned nahrnula do pelechu 🙂
                                  Už jí musím pomalu postavit budku na hnízdění 🙂

Attachments:
                                  PetraK

Dennyky
                                    dokonce jí volizuje, asik jakože omluva
                                    a přijata?

tak fajn, že jste si to s Péťou užili…

já myslím že jo, i přes to, že jsem v pátek byla taková rozhozená, páč zase cestou z prasé tady dělali na zastávce bordel feťáci a já to nějak špatně konzumuju tyhle situace(asi po tý bitce s fetkou tehdy v Řepích u nás, nevím, to mě napadlo až teď, když to píšu) a nemůžu se toho pak vůbec zbavit. Před časem tady na mě vylítnul v ulici jeden zfetlej a to tedy taky nebyl příjemnej zážitek, řval na mě jak prokopnutej, dělala jsem, že tam není, ale málem jsem cípla. . Jak je tady kousek od zastávky nějaký centrum pro tyhlety, tak se to tu drží.

Už jí musím pomalu postavit budku na hnízdění 🙂

vopice ale nehnízděj v budce ne? To jen ptáci? 😀

Zlata

PetraK
                                      Vono to nejsou vopice,ale netopejři a ty budky mivaj🤓

Denny

a přijata?
                                        ale jo, Bláňa je fajn, vona chápe, že ségra za hormóny nemože 🙂

za to jsem moc ráda, že u nás tihle nejsou.
                                        IKdyž u Vlaďky na zahradě občas spí bezďák z NDR.
                                        Tohle mě vážně sere ale, páč kdyby nějaký bezďák spal v NDR ta y ho nejmíň zastřelili.

vopice ale nehnízděj v budce ne? To jen ptáci?
                                        vony jsou ale jiný druh opicový 😀

HELEEE
                                        a Lukáše znám, von je trochen praštěnej 😀
                                        https://ct24.ceskatelevize.cz/3454234-v-ceskem-svycarsku-se-zabydlel-novy-vlci-par-muze-jit-o-potomky-jedne-ze-smecek-v-okoli

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 6 měsíci uživatelem Denny.
                                        PetraK

Zeta
                                          Vono to nejsou vopice,ale netopejři a ty budky mivaj🤓

pravdu díš, nechala jsem se vobalamutit tím co psala Dennyky 😀

Dennyky
                                          , že ségra za hormóny nemože
                                          no někdo prostě musí být ten rozumnější 😀

ale jiný druh opicový 😀
                                          jo, kříženej s netopejrama 😀

za to jsem moc ráda, že u nás tihle nejsou.
                                          no to buď, tady je to fakt občas výživný, Brtnik koukal, že to jako moc prožívám, ale ono to fakt není příjemný, když jdeš po ulici a naběhne na tebe nějaký řvoucí hovado u kterýho nevíš, co má zrovna za projekci v hlavě.

PetraK

HELEEE
                                            a Lukáše znám, von je trochen praštěne

mi se to zaseklo 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 221. až 240. (celkem z 3,684)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.