Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,341. až 2,360. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Petrs01

Šla jsem si k číňanům pro oběd a přišla tam paní, že by chtěla hovězí vývar, ale bez masa, že dcera je vegetariánka. Ani já ani číňanka jsme nepochopily jestli je paní takovej pokrytec, že si myslí, že vyndáním masa z vývaru tu krávu zachráním, nebo je vážně sama taková kráva, že požaduje hovězí vývar bez použití masa. Když jsem odcházela, ještě se to číňanka pokoušela vyjasnit, takže nevím.

Maya

teda to je venku lijavec a to puvodne rikali, ze bude prset jen dopoledne
    vcera celej den, celou noc a vypada to ze dneska taky celej den

Maya

Petrs01
    tipuju za A, takovejch vegetarianu pozeru, ktery nejedi maso, ale kde se bere zbytek neresi, je docela dost, tam jde o to, ze muzou rict Nejim maso bo chudaci zviratka! a vyvar neni maso, zejo 😀

PetraK

Petrs01
    Ani já ani číňanka jsme nepochopily jestli je paní takovej pokrytec, že si myslí, že vyndáním masa z vývaru tu krávu zachráním, nebo je vážně sama taková kráva, že požaduje hovězí vývar bez použití masa

hm, tak to jí asi dcera pěkně poděkuje, ono se jí taky nemusí udělat dobře, pokud už vegetariánuje delší dobu

Co vrchní rada Vašátko?

Maya
    to bylo pro dcéru, tuším, že buď vůbec neměla potuchy o čem vegeteariánství je a nebo do ní chtěla to maso prostě dostat.

Buď zatra ráda, že prší – vody je o dost míň, než si představuješ.

PetraK

Obědvám a marně jsem při tom hledala tu hvjézdu!!

Jste všímaví? Zkuste mezi zvířátky najít srdce a hvězdu. Jen málokdo to svede do 10 sekund

ostatní bylo ruk-cuk, ale hvjézda mě potrápila, nakonec jsem našla, ale byla to fůška.

Petrs01

Co vrchní rada Vašátko?

Přežil očkování a tak nějak dobrý. Odchází mu páteř/zadní nohy. Chondro může, ale efekt absolutně nevidím. Takže ťapání dáváme buď krátké nebo bez Vaška 🙁
    V sobotu mne vzbudil o půl šesté, jestli už nebude snídaně. Nezabila jsem ho, ale večer jsem prohlásila, že kdo mě vzbudí v půl šesté, toho přetrhnu.
    .
    .
    .
    Kdo hádal, že v neděli teda vstával v pět, má bod. Já ho jednou fakt přetrhnu.

PetraK

Petrs01
    chůdě von, chůdě Ty – budeš muset pořídit nějakou krmící misku automatickou 😀

Denny

Petrs01
    háááá to znám!
    Dokonce od mojí kamarádky.
    V Trenčíně jsme zašly na halušky bryndzové no a tytok halušky obsahují opečenou slaninku, že. A ona velká vegetariánka si je objednala. A já na to a jak s tou slaninou? No já si ty kousky vyndám :-DDDDD

Mrtvá jsem ještě dnes, když si na to vzpomenu 😀

A s Vaškem mě to mrzí, ono ta chondr fakt asi nim moc, ale myslím že by mohlo pomoct něco s obsahem CBD.
    TAK HLAVNĚ, ŽE MU CHUTNÁ

PetraK

Dennyky

A já na to a jak s tou slaninou? No já si ty kousky vyndám :-DDDDD

😀 😀 😀 vyloženě vegetarián 😀 😀

Maya

Petrs01
    Kimovi na bolesti kloubu zabiral jedine Alavis MSM
    PetraK
    nevidim ani srdce ani hvezdu 😀

jo kdyby nekdo chtel fakt levny obycejny bavlneny, ale kvalitni, trika bez potisku, tak tady, mozno objednavat od 1ks, ale to uz se zas nevyplati s dopravou
    jsem ty trika leta kupovala u nas v krame, ale bohuzel ho letos zavreli, tak jsem to nasla podle cedulky a uz si 3 trika objednala
    https://www.lambeste.eu/tricka/tricka-damska/

Maya

Denny
    jo neni nad to zabit zvire a pak to vyhodit 😀 😀

Denny

Maya
    stejně kvalitní,super a levné jsou i tríča Adler česká výroba

PetraK

Maya
    nevidim ani srdce ani hvezdu
    srdce jsem našla hned, hvjézda dost trvala ale i proto, že jsem tak nějak hledala něco trošku jinčího – jako že třeba ty hlavy tvoří hvjézdu nebo tak.

Petrs01

něco s obsahem CBD

Teď má právě Alavis CBD a prostě efekt nevidím. Zkusím zas něco jiného, MSM dostával Sprateček, tak asi vyzkouším i na Vaška.

krmící misku automatickou

Pořídím velikou palici a tou ho v těch pět bacim! Teď už mám odhodlání, že jak vstane, bude vyhozen na pelíšek v předsíni a zavřen, takže dnes už jen zvednul hlavu, kouknul mi do rozhodného oka a s povzdechem zase hlavu položil 😀

Hvězdu jsem našla hned, srdce bylo o chlup těžší a ten veverčí ocas tam přímo křičel.

cernej caj

Nebo vegani kterym nabidneks domaci buchtu prootze ji obecne vytahnes na vykete a oni si ji daji bez dotazu co v ton je a protoze je dobra daj si jeste kousek… bodejd by nebyla, maslo, mliko, vejce… 😀

Denny

Tak já hvězdu našla hned i liščí vohon a srdce mi trvalo dýl, páč mi tam skákala debilní reklama nějaká

PetraK

Petrs01
    a s povzdechem zase hlavu položil 😀
    tejraj pejsáčka, tejraj 😀

až se mi chce parafrázovati jedna dětská písničky:

Nebožáčku co je ti, že ty nesmíš papati?
    Chutě skoč a vyskoč, na paničku zaútoč!

jo jo vocásek jsem viděla dřív než zadání 😀

chce se mi hrozně spát – asi takle nějak

PetraK

černej čaj
    a protoze je dobra daj si jeste kousek… bodejd by nebyla, maslo, mliko, vejce…
    😀 😀 😀 taky dobrý. 😀 😀

Maya
    Maya

ocas vidim hned, ale srdce a hvezdu furt nic, asi mam zakrnelej mozek

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,341. až 2,360. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.