- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
24.5.2022 v 7:51 #139733
Maya
V nasi generaci byla Jana vsude, ale ted uz neznam zadny dite co by se tak jmenovalo.
24.5.2022 v 8:51 #139739cernej caj
Maya
Tak je pravda ze i moje nrj kamoska je vlastne jedna z mala jan ve meste, ale tety a sestrenice a od muze je jan hodne ale yo je mozna rozdil mesto/vesnice kdy z nejakyho duvodu mesto ma.jan mene24.5.2022 v 9:09 #139740PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Přivítejte mě zpátky mezi živejma.
V sobotu jsem tu málem nemusela bejt. Zřítila jsem se ze židle k zemi s velkým fíkovníkem v ruce a vzala se málem o stůl jako ten králik. Dobitá jsem slušně, vypadám, jak, když mě Brtni zřezal jako toho psa 🙁 . Taky jsem řvala jak prokopnutá a vzhledem k tomu, že barák nemá ty vokna o tom musí stopro vědět celá vesnice a budou Brtnika podezírat z týrání nesvěřený osoby 😀 😀Nemám na vás čas vůbec – máme tu hasiče – a jednoho vzhlednýho! Tak ho du vobletovat 😀 😀 😀
Jaaa a pozorte – včéra sem si na vlasy nahňahňala silnou kávičku – jako že opravdu kafe – umlela, uvařila, přecedila přes utěrku a vmatlala do vlasůch to nejsílnější presso co může být 😀 , nechala uschnout, ráno umyla a vlasy jako výýýborný, dost si pochvalujou. A du za tim hasičem 😀
24.5.2022 v 9:11 #139741MirkaD
tož jsem byla o víkendu v BK,
v pátek ranní,ještě jsem po ranní byla chvilku u Aničky v knize
k večeru šla ze psama ke křížku a od něj dolů polama a dědinou dom
v sobotu brzo ráno jsem jela,teda já a Dafča:D
ve vlaku jsem to prospala:D-hrozně ráda spím ve vlaku,i se mi tam zdají sny
dojela jsem kolem půl deváté,
koupila jsem Téma-Denyky je tam rozhovor se sestrou Tanji ASKANI+fotky vlků,
tak kdybys sis chtěla počíst?
že bych ti to ofotila/poslala,případně jestli bude ještě na stáncích?
no nic,dopo jsem šla koupit dárek strýcovi k narozkám,odpo jsme šly ven s tatkem a s Dfčou-kolem mlýna,kolejí,kde jsme potkaly paní s PŘENÁDHERNÝM PEPŘOVÝM KNÍRAČEM,STŘEDÁKEM,9LET,PŘÁTELSKEJ,MILEJ-NUTNĚ MUSÍM MÍT STŘEDÁKA KNÍRAČE-konečně bych se nemusela zohýbat k zemi:D:D:D
no kdyby to středáci nebyly ze všech 3 rázů takový nejsložitější,tak mám středáka….
no,pak jsme se šli mrknout na sochy co dělá tatínek Kryštůfka,
a kolem řeky ,kde teda udělaly cestičku na chození pro pěší,původní zarostla,jak tam je vyasfaltovaný ovál na inline brusle,který vede kolem basseballovýho hřiště,kolem hřiště na skákání kol,a kolem agility cvičáku,
tak hodně lidí chodilo po té asfaltové cestičce,jenže to se míjely s bruslařama,cyklistama-podél řeky je dlouhá cyklostezky od splavu a až k nádraží,s běžcama z atletky,tak udělaly cestičku na té původní vyšlapané+tam daly cikcak lavečky-doprostředka,
tak jsme to pochodily tam,pak jsme to vzaly městem dom,
doma jsem dala četcí přestávku-mám u tatky rozečtenýho toho Ziburu po čsku-je to fakt dobrý,vtipný,poučný…dobře jsem mu koupila:D
no pak jsem hodila xicht na hubu,a šla jsem na místo srazu našeho čtyřlístku,kde nás manžel kamarádky hodil na Klepačov,-oslava narozek na zahradě-takže grilované maso,hermelín,hrozny,zelenina,brambůrky,bábovka,
šampánské,káva,čaj,víno,voda…..no luxusní hody:D
poseděly jsme,pokecaly ,pk jsme se šly projít kousek po lese kde jedn pán dělá pro děti ze dřeva -sovu,mochomůrku,ferdy mravence,hada,prase…nádherný!!!!
tam jsme se potkaly mimo jiné z uštěkaným malým kníračem-fenkou-tu jsem si teda nemazlila,ani nechtěla-pidi uřvanca mám dma,že jo:D
pak jsme si šli prohlídnout hřbitov…..tak jako netypiský na oslavu narozek,že?:-)
a zalezly dom,pokračovat vevnitř v oslavě-probraly se děti,chlapi,práce,vztahy…..a zazvonil zvonec,oslavy byl konec,zpět taxíkem,
v noc bych teda nechtěla jít odtud pěšky….divoká prasata,dole u mostu divný existence….
v neděli ráno vycházka delší s Dafi podél řeky,koupaliště,městem dom,
pak čtení,odpo vycházka s Dafi a s tatkem zase podél řeky,městem dom
k večeru jsem šla na 2hodky za Kryštůfkem,ale ten zíral do mobilu,kterej před měsícem dostal:D,takže jsem mu byla dost jedno:D:D:D
no večer po návštěvě jsme s tatkem zíraly na českej fil-příliš osobní známost-celkem psycho scény teda…..
ráno jsem si dala s Dafi vycházku městewm kolem kina,široký taras xxmetrů dlouhý použila jako kladinu,po kterém Dafi šla+dělala sedni,lehni vstan,
v kině budou dávat jako premiéru fil z krasu a jeskyní-kde motýli nelétají,-takže to zase neuvidím…..fajn toto…
no pak jsme jely s tatkem k nám dom
odpo jsem šla ze psama ke křížku,pocvičit trochu vyhledávání předmětů,a četla si a Dafi se vykecávala na zahradě
dnes ráno jsme byly s pejskama okruh ve Ždánském lese,kde jsme se jim párkrát schovaly,at se trochu proběhnou,pak jsem udělala ke konci hledj-ztratil,Dfi hopala po pařezech,Žeryk válel sudy,oba žraly trávu….
a ted se válí doma
a já nemám co číst a odpo musím do knihovnyPetraK-jak to dopadlou s ohařkou?
Denyky-teda kotě roste jako z vody!
vlčí máky taky miluju,už tady taky začínají,škoda,že má ted dost pršet…24.5.2022 v 9:28 #139743cernej caj
MirkaD
Jee ro bych si pak pujcilaTen film je prvni pulka fakt peknej a pak psycho ze? Ale ma.peknej konec a tu herecku tam mam rada
24.5.2022 v 9:38 #139744cernej caj
PetraK
Lity litu pani! Smad teda jsi aspon trochu v cajku a pozor musis opatrne a necjat si priapdne pokoct a neco vysoko sundat od brtnika24.5.2022 v 9:57 #139745PetraK
čajdo
neco vysoko sundat od brtnikatak to bych ho musela otravovat furt. s mojí vejškou je vysoko šécko 😀
Prosím Tě – mám krabičku, abych Ti mohla poslat tu Nokii. Ale………… nevim kam šla Nokie 😮 😮 Měla jsem ji te´d v ruce – brala jsem dolů jednu krabici z půdy, probrala ji, dala do nový bedýnky, uklidila do šatny, šla tam pro Nokii na jistotu a ta čůza tem neni??????????????????????????????????????? Psalas, že zatím nespěcháš, tak nestíhuju a vydám se časem hledat, ale…….záhada!!
24.5.2022 v 10:49 #139751cernej caj
PetraK
V klidu! Hlavne zadnej stres:)24.5.2022 v 11:55 #139754Maya
PetraK
hele za to nemuzes, tenhle vikend byl nejakej prokletej, sousedka sebou svihla a ted pajda, bracha si pustil na ruce vobrubnik, tak ted mu slejzaj nehty a prsty ma jak burty
nejses v tom sama, ale rychle srustej 😀
MirkaD
tak to jsi mela pekny volno
film vubec neznam24.5.2022 v 12:29 #139755PetraK
Maya
hele za to nemuzes,no… můžu…. kdybych líp civěla. Ty jo to byl cirkus v tý místnosti to pak vypadalo, že tam vybuchla puma, při pádu jsem zpřevracela židle, kytka pochopitelně se roztřískla po zemi, stůl mimo……… a já taky :D. Záda mám fialový, haxnu taky, na druhým koleni jen menší modřina.
Brácha teda taky hustý, chudák!! Muselo to bolet jak kráva
24.5.2022 v 12:39 #139756Maya
PetraK
no mela jsi stesti, tohle je na zrakveni hned, to dekuj vsem svatejm, ze mas jen modriny
fikus prezil?
no rikala jsem brachovi, ze ja bych si minimalne zasla na rtg jestli neni prasklej nejakej ten prstni kloubecek, ale haze na to bobek, ze to rozhejbe, toz jeho vec
akorat nam ma brzo kopat diru na privod cerpadla, jestli teda uz konecne nekdy dorazi ten kotelnik, co mel prijit uz zacatkem kvetna, tak doufam, ze se uzdravi brzy 😀24.5.2022 v 13:04 #139757Maya
24.5.2022 v 13:24 #139758Denny
Brej den,
ani to neci číst, Ešusovááá a tos byla střízlivá?
Hele Arniku jo a hnet!Já jsem si zase v sobotu větvičkou málem vypíchla voko, bolelo mě pak ještě celý vodpoledne. Jsem šla a čučela pod nohy na mravence lesní.
No a do toho samýho voka mi vlítla v neděli muška…
a pak mě poštípali lesní brablenciMaya a brácha auííí to je teda něco 🙁
24.5.2022 v 13:28 #139759PetraK
Maya
negativni reklama 😀🙂
no , nicméně moc to nechápu, je to prasárna, lidi neuvažujou, že jsou na cizím – stejný, jako by se jim někdo procházel po balóně a rozdupal jim tam v truhlíku jahody. Nevím, jak to tam za tím plotem vypadá, ale kdyby to bylo moje, asi bych si to nechala hlídat.Jo štěstí to bylo, já to pak hrozně dlouho vydejchávala, klepala jsem se jak drahej pes před sámoškou, hustej byl pohled na ten výbuch 😀 , kytka zatím naštěstí dobrý.
Držím palce, ať se dá brácha brzo do rychtyku, páč to není sranda.
24.5.2022 v 13:37 #139760Maya
PetraK
no to by tam museli nahnat celou armadu, kdyz je to pole a neni to oploceny, tam pisou, ze se jim to nevyplati
ale lidi jsou fakt hovada, museli videt, ze tam neco roste
Denny
no ja to rikam, prokletej vikend, bodnout se vetvi do voka je teda taky neco24.5.2022 v 13:38 #139761PetraK
Dennyky
ani to neci číst, Ešusovááá a tos byla střízlivá?
úplně a naprosto. Jen jsem prostě debilitní. Od tý doby mi hrozně buchá srdce a nechce se úplně uklidnit, doufám, že to brzo přejde.
No vidíš Arnica, zas jsem zapomněla!!!!!! Já jse megalodotnskej idiot 😀Ty bláho s tím vokem taky supr!!!!! Fuj, to se zas přitížilo mně,brr, strach o moje vočko!! Tak aspoň, žes v Ólrajtu.
Jo a dám – Brůtice už je zase bábrdle – narodila se jí vnučka!
24.5.2022 v 13:43 #139762PetraK
Maya
no ja to rikam, prokletej vikend, bodnout se vetvi do voka je teda taky necoasi máš nakonec pravdu – přecedo! 😀
Já vím, četla jsem to, ale stejně bych to zkusila – škoda je 200.000,- kdyby si najmuli ochranku – na víc místech a nejvíc u toho plotu, možná by to bylo lepší, co člověk ví. A minimálně by to třebas?? ty lidi učilo vnímat, že šlapou do cizího.
24.5.2022 v 14:07 #139763PetraK
ha! právě mi volala paní z domácích potřeb, čekají tam na mě misky
takže už mám dezetrní talířky, misky, malý hrníčky, velký hrníčky, na preso, obří hrnek – tak už to mám asi šécko. A dneska mi přivezli konečně ty srdíčkový kliky do celýho Domečku!
24.5.2022 v 14:25 #139767Maya
PetraK
ty se mas, co vsechno mas 😀
me se uz dlouho nedari sehnat nejakej peknej a sikovnej velkej hrnek na kafe, tak musim pouzivat starej volezlej
co jsem mela s lapinou delanej na na zakazku, tak uz se mi rozbil a pani je na matersky a momentalne nekeramikuje
koupila jsem dva novy a jeden s kafem moc tezkej a druhej blby ucho, blbe se to drzi
tohle jak prohlizim zrovna muj styl neni24.5.2022 v 17:39 #139768Fifi
Brej vecir,
tu prosla asi slusna bourka, kdyz jsem prijela domu, vsude zaveje odkvetlyho seriku, zalito je taky prijemne.
Ja vcera mela zviratkovej den. Rano jsem vysvobozovala mladyho spacka, kterej vlitnul do chodby. Blbec se schoval za mrazak a nechtel vylezt. Nakonec jsem ho vystouchala po vic jak pul hodine, jako podekovani posral dvere a prah. 😀 A vecer pro zmenu akce jezek, Troldik zaloval, chodil za mnou a kdyby mohl mluvit, tak dostanu sprda, ze jsem tupa. Poradnej jezci kusanec vynesen daleko na mez, Troldik si viditelne vydechnul, jakoze “no konecne, blbka, toto trvalo”. 😀Esusova
Ty blazne, nepadej, kdyz to neumis! Huf, hlavne, ze ses cela. Krom Arniky i kostivalek, at se ti pohmozdeniny rychlejs zhojej?Dennyky
Ty si nevypichavej ocicka, ale rozumim, ja vcera sekala a nemit ksiltovku, mam slinc od merunky na tvaricce. Kdyz clovek cuci na zem, nevnima. Hele, ja chci taky video opicky Aidicky! Konevuv prstik teda voser, to ma este na dlouho, ale tak snad to sroste dobre a nebudou nasledky.Mayo
Braska byl taky sikovnej, koukam. No, to mame treti pripad, takze nic se dal neposila, jasny? 🙂Mirko
Pekne sis uzila volno. Film taky neznam. Ty mas ted dovcu, tak povalite nekam i mimo bezny trasy? Nebo si to pletu a mazes zase do prace? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.