Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,281. až 2,300. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Denny

Maya
    je to provlci pisnicka
    no o to nejde, stačí když vidím kousek toho klipu :-DDDDD

Maya

Denny
    me se libi ten vlci manasek nebo co toje 😀

kachna

moje generace to mela s jazykama vyreseny a nemusela se stresovat

my se taky nestresovali – všicí jsme chtěli angličtinu, ale nebyli učitelé, tak jsme holt měli němčinu. Ti méně šikovní se naučili úplný základ, my jsme měli naprosto boží učitelku a dali jsme to na maturití úroveň (páč na střední to nestálo za nic).

Fifi

Tyjo, ja sem uvarena. Dusno, vedro, uz aby se ochladilo. Peknej vikend vsem preju! 🙂

Maya

Tak doufám, že všichni žijete, tady se teď na hodku přehnala fakt super bouřka a vichr, ale už jen leje.

Fifi

Nas to jen lizlo, takze extra vichrice na par minut a bourka prolitla, skoro nezaprselo. Proud uz nahodili. Jinde to je slusnej masakr. Snad nikomu nic neodlitlo.

Jo a vyreseni hadanky, to uz tu poznate vsici asi.

Attachments:
    kachna

tady se teď na hodku přehnala fakt super bouřk

tady byla fakt nádherná bouřka

cernej caj

Me by ta nochi bourka tak nevasila kduby mi nezafukovala voda na hlavu 😀

cernej caj

Odetta
    charlie vzkazuje ze vyblitej je stejne dobrej jako ten nevyblitej 😀

nekdo se ptal vlastne na tu rolnicku… no to popravde nevim, protoze ta je vevnitr a nema se k ni jak dostat, pri prvni znamce ze na balonku povolil svar se balonek odebira a vyhazuje, takze by se k ni dostat ani nemel. no jinak charlie prave sezral konektor k nabijecce… takze si nedelam iluze ze by rolnicku neochutnal

Denny

Dobré ranko,
    tak jsme byli včera s Koníkovou na rtg, chrupavka ještě není úplně okej,
    prý to bude trvat déle, takže opatrně no. Tak jí říkám slyšíš to?!
    Nicméně jsme jeli přes NDR a mrkejte na tu nádheru, já miluju Vlčí máky, teprve tam začínají kvést a občas nějaká Chrpa, prostě malý ráj.

Attachments:
    Denny

A denní dávka roztomilosti dnes 560g

Attachments:
    cernej caj

Denny
    Tak hlavne ze se to uz zlepsuje a jak dlouho jeste ten klid cca ma?

Aida je uplne k sezrani 🙂

Denny

čajdo
    tak on říkal aby nechodila po kamení, nebo někam tam, kde se jí může ten prstík vyvrátit..takže ehm víš jak. Dnes je to 5 týdnů, o víkendu už jsem s ní byla jako běžně chodím a chodím s ní hlavně plavčit a to chváli, že je to na prstík gut.
    Co se týče té malé opice, pošlu ti video jak zlobí maminu 😀

cernej caj

Denny
    Jee rak s plavanim super zprava 🙂

Radi teda paradne, to mas misto kina:)

Maya

Denny
    to ma modry oci a uz ji zustanou?

Denny

Maya ne to mají všechna prťata, bude mít zelený,
    modrý maji siamky

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Denny.
    Maya

objednala jsem si 3 pinzety na klistata od nejaky neznamyho obchodu bafpet, ze jako jediny maji takovy siroky ty klesticky, na dobirku, ted mi to privezlo dpd a prachy nechteli 😀
    ale byla jsem hodna a brnkla jsem tam a ty 3 stovky jim poslu, bez priplatku za dobirku teda jsem rekla, tak uz nebude cena za pinzety a za dopravu fifty fifty 😀

cernej caj

Maya
    Jee tak to ses hodna a nakonec si jeste usetrila:)

Zlata

Preju krásný,slunečný,klidný den všem zdejším Janičkám.🤓🌷🌻

cernej caj

Tak premyslim kolik nam.jich jeste zbylo krom brutice, a to byvalo cezwtko janicek plny

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,281. až 2,300. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.