Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,261. až 2,280. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Maya

něco pro denyky

kachna

co byste zvolili?

Ruštinu, německy se s Ukrajincema nedomluví!

Nicméně jako motivaci bych využila, že pokud se bude učit němčinu, domluví se v celé severní evropě, kde používají stejný hybrid, jako člověk používající školní angličtinu a němčinu dohromady (vyzkoušeno v Dánsku a Francii)
    Jinak souhlas i s EvaC – španělština

cernej caj

Odetta
    To si ukradla kachne mravenecnika? 😀

Jinak suoer s houskou ze teda uz to vypada fakt ze bude vase:)

Fifi
    Treba me rodice vybrali taky. Nemcinu . Ucila sem se s odporem, nebavilo me to a bad ramex skoly vubec nic a dneska neumim ani slovo ze 7 let uceni… anglictina treba byla ve hrach a pozdeji v serialech tak sem vzdycky chtela tu ale v 93 to bylo tak ze nemecko a rakousko nas obklopuje a nemcina bude lepsi:D segra uz sla na anglictinu a ja pribrala aj az na stredni. Segra pak si vybrala jako druhej jazyk nemcinu sama na stredni a vysledek je ze ve svy dobe umela obstojne nemecky i anglicky zatico ja nemecky vubec a aglicky blbe.
    Segra – anglictina 5. – maturita 9let, nemcina na stredni 4 roky vedoma volba, ja nemcina 6 let nenavidena nucena a anglictina 4 na stredni kde byla jen a pouze anglictina takze se v nemcine ani nedalo pokracovat. Jo a abych nezapomela rok na jiny skole takze 9h francouzstny kterou sem.nenavidela stejne jako 30 holek ve tride ktery byli blby kravy vymasteny 😀

Jako kdyz se rodice proste rozhodnou za vas ze je skoda ze vas nevzali na 8 letej francouzskej gympl a tak vas daji aspon na 6 letej franxouzskej kde vsechny ty holky co je nevzali na 8letej jako me 2 roky pilne ucili franinu /protoze 2 roky 9h tydne vyuka a od jakoby stredni uz pulja predmeru ve francouzstine/ tak nechteli nechat nahode ze budou plavat….

Takze neumim zadnej jazyk, protoze nj i fj sem nesnasela a splnovala skolsky minimum ze sem proste musela a aj mi hrozne chybela vetsinu zivota, ze dobre neumim… takze to k tomu nucenyku jazyku. Na 3 sem prolizala vzdycky ale kdyby me dali rodice na aj kterou sem chtela tak by tam mozna byl i nejakej zajwm ala it/hry/filmy…

Nerikam ze neexistujou dobry franzousky filmy ale co si budem nalhavat francouzi nedelaj filmy jako matrix a transformers a anime jako sekundarni jazyk k japonstine taky nepouziva francouzstinu:D

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
    To byla fčéra krásnová procházka. Až skorem v sedum jsme se dokohátali domů. Pak mám něco stihnout, že jo 🙂 – zas ale čokle spokojený, vařeno milá Mařeno bylo, tak co. Práce počká……… a! Safra, teď mi došlo, že práce čeká už tak dokonale, že čeká v pračce prádlo na vyndání!!! Jááá ho tam zapomnělaááá. Ajajaj, to nedóbře, to nedóbře. Jsou to záclony 🙂 . Ale když já mám plnou hlavu tý feňule a jak to zařídit. Tak nic dalšího už se mi tam nevende 😀

Fifi
    No Skřivánci mě taky napadli a poměrně záhy, ale říkala jsem si, jestli by paní S. dalšího psa vzala a jestli by se tak dala ošéfovat ta kastrace, nevím jak teď funguje, kolik toho má, jak na tom je- myslím fyzicky. Prašule by pochopitelně řešit nemusela. Já budu dál zjišťovat, jak feňule funguje při vycházkách a poprosím, jestli by nemohli zjistit, jak je to s těma kočkama. Mám ještě momentálně dva nápady a pokud ty nevyjdou, zkusím oslovit ten Dogpoint a příp. další.

Odetta

Koukám, že Fifi měla s Voříškovem a Dogpointem stejný nápad jako já (nebo naopak). Tak hlavně aby to už někde vyšlo!

Fifi, tak ono dokud není doma, vždycky se může něco pokazit, ale už to čekání snad zdárně doklepeme. 😀 Nějaká fotka pak možná taky bude. 🙂

Čajdo, to je anglický vtípek z internetu, můj oblíbený. 🙈

Jinak u nás v noci obr bouřka, nestačili jsme se divit. Ve čtvrt na dvě jsme venku sbírali prádlo, to to bylo ještě daleko, blýskalo se, ale hromy ještě slyšet nebylo. A nad ránem to přišlo, máme zalito.

Denny

Bré ráno,
    pátečék hurá 😀
    A denní dávka roztomilosti a taky Koněfka, aby jí to nebylo líto…jsme včera hlídaly díí píí
    Včera jí netopýři obsadili pelech, tak si nasraně šla lehnout do kuchyně..ani do obýváku za mnou nechtěla 😀

Attachments:
    Petrs01

v noci obr bouřka

Tady to znělo že prší slušně, ale ráno pod stromy sucho 🙁

Kdy přijede houstička? A nešlo by do té doby pohlídat tu bábuli? Nebo si ji rovnou nechat?

Denny

K vašmeu tématu jazykůch, kdyby mi němčina tak hrozně vadila jako vám některým tak bych se musela odstěhovat 😀
    Mně nevadí, až na to, že když se někdo německy učí tak sasákům moc nerozumí páč voni šišlaj jako třeba “Iš liebe diš” hrůza 😀

Denny

Téda u nás ani mráček.
    Jo a x let jsem neměla klíšťáka, a to jsem v přírodě denně a letos už 2kousky,
    týden po sobě.

Dnes jdu opět k Mirce, u které jsem byla na masáži, podívá se mi na hňápu a zkusí s tím prý něco udělat, bolí mě patička, krz tu klenbu.

PetraK

Odetta

venku sbírali
    a kuwa! Já na něj zapomněla – a zrovna vypranej klustej svetr a dvě bundy, jesli se mi to proleje bude to schnout zase dlouho, jááá sem taková blbka!

Voříškov, Dogpoint
    Oslovuju to zatím tam, kde o mě aspoň trochu něco vědí, abych právě nebyla ten neznámej člověk na kterýho není spolehnutí, případně hledám cesty přes někoho, kdo dá na mě reference, protože právě chápu, že lidem se věřit nedá.

Mrzí mě to, že řešení zatím furt nemám, musí to pro ní být těžký a já bych chtěla, aby byla co nejdřív v lepším.

Odetta

Petrs01
    Já bych ji ráda vzala alespoň dočasně, ale neumím si to teď představit. Než bude houska (což bude v červnu), potřebujeme dořešit jednu záležitost na druhém konci republiky, takže cca jednou týdně na cca dva dny odjíždíme a nemohla bych ji brát s sebou, není to dog friendly. Neměla bych ji teď ani dát komu hlídat, dočasně bydlíme docela daleko od rodiny. Do toho pojedeme ještě na návštěvu housky a pak ji vyzvednout, to je zase přes celou republiku na druhou stranu, a neumím si moc představit brát tam mezi malá štěňata cizího psa, kterého ani sama neznám… Moc ráda bych pomohla, ale mám pocit, že teď v tuhle chvíli by se u nás neměla úplně dobře. Ale zkusím se zamyslet, jestli by to nějak nešlo. Kdybychom furt někam nejezdili, tak bych ji na dočasku vzala hned, o to nic.

PetraK
    No to je jasný, že nejdřív zkoušíš známé vody. Blbý, že mám zrovna svázané ruce, nabídla bych jinak okamžitě pomoc. Napíšu ti sz na Fauně, nechci to psát veřejně.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Odetta.
    Denny

Maya bojím se tu úžasnou píseň pustit nahlas…

cernej caj

Petrak
    Ja su zmatena to pises o fence mary ktera je v docasce? A kdyz v ni je proc vadi ze si ji ted nemuzes vzit ale az za ul roku?

PetraK

černej čaj

nene, nepíšu o Mary, tak už svou dočasku má a hledá nový domov, píšu o cindy, kterou jsem sem dávala, tak je v záchytných kotcích a moc to tam právě nedává, je to babuška.

cernej caj

Ja ji nemuzu najit prave, muzes mi do mailu presne napsat o co by slo a jak si to predstavujes?

Denny

PetraK k hádance 😀

Attachments:
    Odetta
    cernej caj

Odetta
    Diky nasla jswm ji jak esuska pripomela jmeno…

Znama by se kozna poptala dela docasku

Maya

jeste ze je uz patek, resim tady dobu ze se mi furt odhlasuje notas a mela jsem blbe zastrcnej kabel a je tam nastaveno rezim spanku na baterii za 4 minuty 😀
    koukam, ze moje generace to mela s jazykama vyreseny a nemusela se stresovat, proste rustina a na stredni vyber akorat anglina nemcina, to jsem si vybrala anglinu kvuli pisnickam, kterej teda nerozumim dodnes 😀
    u nas ani mracek, natoz aby sprchlo
    Denny
    se neboj, je to provlci pisnicka 😀

cernej caj

Maya
    Tak to je taky vtipny:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,261. až 2,280. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.