- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
19.5.2022 v 10:50 #139599
cernej caj
Denny
Tak to je hruza, ja mam zatim dobry zkusenosti, ale neksy se stane. Budes chtit zpet penize?19.5.2022 v 10:51 #139600Denny
Evi ahoj jsem ráda, že ses ozvala.
PetraK
jj dřevo vypadá super, bohužel je nepraktické.Takže se bude nakonec Brtnik chladit v květináči no super, třeba ti ještě
povyroste, když ho správně zasadíš19.5.2022 v 10:52 #139602Denny
čajdo
nebudu, páč stálo 100Kč+zásilkovna..
A to jsem minulý týden kupovala nové s visačkou za 150Kč19.5.2022 v 11:07 #139604cernej caj
Ale nekdy je to fakt des co se lidi neboji prodat a nafoceny to mela at to nwni videt ze…
19.5.2022 v 11:12 #139605PetraK
Takže se bude nakonec Brtnik chladit v květináči no super, třeba ti ještě
😀 😀 😀
19.5.2022 v 11:15 #139606PetraK
Odetta
jo na tohle jsem koukala, ale to je až pro dobu, kdy fakt už budeme fungovat, aby to bylo vzhledný. Ale ono stejně – ty sudy/květináče 😀 mají sice v nabídce ale nikdo je tu ještě nemá,zajímavej nápad nabízet zboží, který nemám a nevím kdy ho budu mít. tak asi prt a koupim mu sud prostě v Hrombáchu a pak s udělá pořádnýho něco a todle bude na dešťofku.
19.5.2022 v 11:19 #139607Maya
Jwla jsem rychlikem nejakym vytunenym, i minibar tam jezdil, az jsem se lekla ze se mi vybodnou na pid kupon a budou chtit prachy
Ale v pohode 😀
Ted cekam na bus domu, za chvuli mi to jede, tak vas doctu pozdejc19.5.2022 v 13:17 #139627cernej caj
Maya
Tak to je super.My yrochu pokec s novackama na konci, tak nejsikovnejsi si hleda zabavnejsi prace a nejmin sijovnej je nespokojenej s platem:D
19.5.2022 v 13:49 #139630Maya
cernejcaj
u nas nastoupili dva novacci v dubnu, jeden uz zdrhnul, ted nastoupi treti minulej tejden, uz stihnul bejt dva dny nemocnej a jednou zaspat a prijit v 11
jo, to je to mladi, co nas ma jednou zivit v duchodu 😀
PetraK
a co je blbe s podlahou?
neocenil by Brtnik spis masazni virivku po takovych sichtach co ma?
jinak jazykovky jsem sjizdela nedavno, v podstate skoro kazda nabizi online hodiny, covid tomu dost pomohl
takze staci vyhledavat podle jazyka a recenzi
jestli chces pilovat mluveni nebo si najit rodileho mluvciho, tak na to je super italki.com osobne ozkouseno nemam, ale hodne lidi si to tam fakt chvali
najdes si tam ucitele, mas hodinu zdarma, zaklikas si hodiny kdy se ti to hodi, ucitele muzes furt stridat atd., proste cokoliv
ceny jsou ruzny19.5.2022 v 13:54 #139631PetraK
Maya
díky za tu jazykovku!!vířivku by asi neocenil on se nechce koupat, ale nakládat do ledový vody.
stihnul bejt dva dny nemocnej a jednou zaspat a prijit v 11
tak to je borec teda 😮si jela prndolinem ne? 😀
19.5.2022 v 13:55 #139632MirkaD
já mám dneska volno-a su jak Šípková Růženka-furt chrním:-()
včera jsme byly s Čajdou v čajovně-a já pak večer dumala jaktože tahle skvělá,milá,hodná,chytrá,empatická osoba to o sobě neví…..????
no nic
Martin byl včera odpo ze psama a tak já šla na večerní venčení,a furt čtu
takže dočtený další 2 knížky,a ted budu číst teda tu naučnou o psech-i když ty naučný se nedají číst tahem,musím k tmu něco přidat
dnes ráno jsem šla ven chvílu se samotnou Dafinou,a pak ze samotným Žerykem a Pavlou a basendžíkem,vzaly jsme to k lípě,kolem hájenky,ke cvičáku,a dědinou dom,a ani Žeryk teda nebyl ze štěnátka nadšený,protože štěně prostě občas po něm skákalo,tak se po něm oháněl,a občas skákalo po mě a rvalo bundu,
už je skrok tak velikej jako minulej basendžík,a všem jim doma furt škube oblečení
škoda,že pro něj nemá moc kámoše na hraní….
no a pak jsem došla dom a četla a 4 hodky chrněla…
Martin udělal květák s bramborama a urazil se,že ho nechcu jezt,že je hořkej…
no podle mě nemá být květák dlouho v ledničce-koupím,zpracuju a šmitec
jak jsem tu psala,že nevím jakýho bych si pořídila psa z útulku-což teda není na pořadu dne….
ale prostě nemám vyhlídlý jak občas píše PetraK-co by brala,tak na fauně je Toníček,pepřák knírač,tak ten se mi líbí moc
bych udělala dobrý skutek,a knírače peořáka jsem jsem měla jako nesplnitelnej sen…
no ale nic,žejo
pořizovat velkýho psa bez auta,ze čtyřma malejma psama na dvoře je blblost
tky jsem nikdy takový velký tele neměla,co kdybych ho nezvládla….
jo,jo,su holt velkej řešitel…..
furt něco pitvám,řeším ze všech stran…..a někdo nepitvá a jde a udělá to,
a jde to…..19.5.2022 v 14:02 #139633MirkaD
z jazyků bych se učila…no učila jsem se německy,rusky,anglicky…
neumím nijak…
ale němčina je na mě moc tvrdej jazyk….
a hošíčci na mě působí moc drsně:D
já takový ty kapely ze všema těma efektama,oblekama…nemusím….
to není nic proti hošíčkům,
prostě obecně,jak má kaspela různý obleky,převleky,i česká….
já mám prostě nejradši-dojdu v tričku/mikině/saku-zazpívám,něco prohodím a zdar….
no kncerty na kterých já v životě byla-Karel Plíhal
Wabi Daněk,Nedvědi,Kryštof,Team,Olympic….-ještě bych tak šla na Kabáty
Vojtu Dyka…..Kozuba s Krhutem,Radůzu……19.5.2022 v 16:25 #139636EvaC
PetraK
A proč té poskrabala..
No chtěla honem honem splnit povel a jak je tuponek neohrabanej a já to nečekala tak rychle ( trenovaly jsme kleště na drápy ) tak mě trefila do předloktí – ona je jak buldozer🙈19.5.2022 v 17:47 #139637Fifi
Pekny horky podvecir.
Cajdo
Proc si nevybere to dite co chce?
To je prave ten problem. Ono by chtelo rustinu. Ale rodic rozhodl, ze tenhle “fasounskej” (cituji doslova) jazyk se ucit nebude, nikdy tak mluvit jejich dite nebude, ze by se stydet museli. Takze i kdyz by rustina byla jednodussi, byla diteti vybrana praseci rec. Na jednu stranu chapu tohle vnitrni rozhodnuti rodice, na stranu druhou me to mrzi kvuli diteti. Ale oni snad druhej povinnej jazyk zrusi, kez by uz pristi rok. Koukam, ze tu se vetsina shodla na rustine – ja ji mela od treti tridy na jazykovy ZS, anglinu od paty. Maturovala jsem z ni, studovala jsem ji – jazyk jako takovej je to peknej, nemuze za urcity psychouse, ktery ji pouzivaj…Odetta
Jee, prilet housky domu se blizi, nahaty vonavy brisko, mutututu! 🙂
závidím políčka, u nás se to letos hemží řepkou.
Repky je tu v okoli taky mnohem vic nez vloni. Uz aby odkvet, hnus smradlavej zlutej.Esusova
Brtnik zjistil, že podlahu připravenou polystrónama na podlahový topení bude ještě třeba předělat.
Marja, proc? Hodne se bude muset predelavat nebo jen naky drobny upravy?Dennyky
Hele nahraju vám jak pěkně umí kousat do prstíku a vysápat se mi po tričku až ke krku
nahraj, nahraj! 🙂 Konefka ma vyraz barovy povalecky. 😀EvaC
Zdravim podrasanou kolegyni. 😀 Mne dneska zatnul drap Trolda do nartu, tise jsem plakala. Co on umi s prstama jsem u psa este nezazila – roztahne tlapku jak kachna, stahne ji a drapy zatne jak kocka. Podrbani Sindibadce, ja se este nedokopala na postu, ale neboj, nezapomnela jsem na tebe. 🙂Mirko
Vsak chrapej, odpocivej, od toho volnicko je. 🙂 Dneska jsem vyzvedla balicek, moc a moc dekuju!!!
HOLKY – Mirka mi poslala baleni kloubni vyzivy Giomu 180 tablet, co pry mela navic. Vyuzil by to nekdo z vas? Trolda to nemuze, muzu to dat Ruzici preventivne, ale kdyby to nekdo potreboval akutneji, rada poslu. Kimi myslim neco takovyho Goliaskovi dava? Ozvete se mi.19.5.2022 v 19:06 #139638cernej caj
Fifi
tak v tom pripade je nemcina zas nackovskej jazyk tak ja nevim…
no ale blby, proste chudak decko.ja sem si spalila kus kuze o rozhavenej sroub v autobuse, jak sem stala moc u steny a najednou ccccc sem ucukla ze me neco bodlo a jen kus spaleny kuze jak je nasroubovana zadni stena CNG autobusu… vyborny 😀
tak se vsichni hojde, jak pacicky tak od pacicek panicky 🙂
19.5.2022 v 19:07 #139639Odetta
Fifi, já tohle moc… nechápu. To by se taky mohlo říct, že fašounská je němčina. 😅 Dítěti se bude líp učit to, co se naučit chce, a já jsem jak u dětí, tak u psů jednoznačně pro maximální možnou podporu autonomie. Navíc by se naučilo novou abecedu, a rusky se domluví v prakticky celé východní Evropě.
Housky jsou zatím spíš houstičky, ale blíží se to a je to super. Snad do té doby odkvete ta řepka, děsně to smrdí, děsně. Radši bych se koukala ja ty brokolice. :-))19.5.2022 v 19:18 #139641Fifi
Ja ja, nemcinu taky vnimam jak vy.
já tohle moc… nechápu.
Ja taky ne, proto jsem se vas tu ptala. Nic s tim nenadelam, prekvapil me tenhle nazor od velmi sectelyho a chytryho rodice.
Housky jsou zatím spíš houstičky, ale blíží se to a je to super.
Tak to nakonec klaplo, si pamatuju, jak si vybirala a doufala, ze na tebe zbyde, ze vse vyjde. 🙂 Ted uz to cekani ubehne safra rychle.Cajdo
Nak nechapu, o co ze ses v busu popalila? V busu bezne trci rozzhaveny srouby? Zaluj dopravce! 🙂19.5.2022 v 19:38 #139642Odetta
Fifi, to já jsem spíš opatrná, mám to domluvené asi 3/4 roku, ale teď už mám podepsanou rezervačku, tak už začínám věřit tomu, že se nic nepodělá a fakt si to maličkatý klubíčko odvezeme. 🙂
Spáleninu z busu jsem nějak přehlédla, to je teda bizár. 😳
19.5.2022 v 21:02 #139646Maya
cernejcaj
vysoudíš miliony? 😀
co bude ten šroub dělat až bude 35 ve stínu?
Fifi
chudák dítě, fakt škoda, že to rodiče vidí takhle, ten jazyk za to nemůže
jo když si vezmu, že v době maturity jsem uměla rusky fakt plynně, nedělalo mi problém mluvit, číst knížky, nic
anglina pokulhává daleko za tím
a dneska už mám problém něco přečíst, neumím už všechny písmenka a nenapsala bych vůbec nic
až se tohle přežene, stejně se bude zas s Ruskem obchodovat a kdo bude umět rusky, bude mít výhodu19.5.2022 v 21:57 #139647Fifi
Maya
Jo, taky vnimam rustinu jako spis “strategickou vyhodu”, znat azbuku a tak. No nic, ta situace u ditete je dana, jen me zajimaly vase nazory.Eusova
Jak vedle resis docasku pro vizli babku. Mam se zkusit optat Katky Skrivanci? Ale na rovinu rikam, ze by tam fena musela umet souzit s kockama, nebejt kopyto a agresorka na maly, stary fenky a pejsky. Vzdyt to tam znas… Jo a Dogpoint a Voriskov by byla velmi dobra volba, aspon poprosit tam o sdileni.Odetta
ale teď už mám podepsanou rezervačku, tak už začínám věřit tomu, že se nic nepodělá a fakt si to maličkatý klubíčko odvezeme.
Uz je to predplaceno, uz je to hotovo. 🙂 Koukej nas pak zasobovat fotkama, az klubicko dorazi. 🙂 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.