Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,221. až 2,240. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Denny

My jsme si včera užili s Evčou, Maxem a Konníkovou hezké odpoledne až do večera, teda 😀

Attachments:
    Odetta

Čajdo, tak snad budou vyblitý stejně dobrý jako nevyblitý, když jich bude pět. 😀 Já bych se jenom bála té rolničky, aby to pes nesežral…

Petro, já už se nic učit nechci. 🙈 Už jsem ve fázi, kdy bych chtěla umět, ale ne se učit. Věnuju dost energie (vlastně i dost peněz) do vzdělávání psího, a na víc už nemám kapacity. Až tu bude houska, už nebude čas vůbec, to se budem učit jiný věci. 😀
    Držím palce s podlahou, to je mrzení…

Petrs01

No nevim. Jsem datel. Proč je u toho obrázek strakapouda?

PetraK

Čajdo, tak snad budou vyblitý stejně dobrý jako nevyblitý, když jich bude pět. 😀 Já bych se jenom bála té rolničky, aby to pes nesežral…

😀 😀 😀 na todle sem zapomněláááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá 😀

to musím čajdě hodit do galerie citátůch 😀 😀 dík za připomenutí, páč jsem v tramvaji se málem udusila, když jsem četla o vyblitejch balonkách 😀

Už jsem ve fázi, kdy bych chtěla umět, ale ne se učit.

oj, to by se mi taky líbilo! 😀 No já doufám, že až se vyhrabem stavebně z nejhoršího, tak se zas do tý germánštiny pustíme. Mám plán – v New bubu je jazykovka, tak bych se chtěla zeptat, ešivá by uměli učit po skypu nebo po čem se to dělá 😀 – to bych si to i pořídila. A učili bychom se nadálku pěkně z domova. KDyž ne oni, budu někoho hledat. Páč nechci, aby mi to úplně vyhaslo ten jazyk.
    A KDY MÁŠ TERMITA NA HOUSKU???? UŽ SE VÍ PŘESNEJ DATUM?

PetraK

Dennyky
    Ešusová, jsem ráda, že jsem členem tvé smečky, ty vlku!

🙂 je mi ctí.

Já horoskopy nežéru, je to sranda, ale je pravda, že tenhle šamanskej jakejsi indiánskej, podle kterýho jsem tím vlkem, tak vždycky ten popis sedí úplně nejvíc.

Petrs01
    to má jednoduchý vysvětlení, fotky tam dávala nějaká dáma jako moje sestra, která tvrdila klukům že: “KOukněte se kluci, jakej to je velkej kos!” … a vokazovala jim havrana??????????????? 😮 😮 😮 To prostě nemáš šanci pochopit takovýhle lidi.

cernej caj

PetraK
    My tomu nerozumime prtoze neumime nemecky, ne asi:D

Hm, tak to by mozna bylo fajn, pokud ju uz nikdy nikdy nebudes chtit?

My vime ze brtnik je bobr uz par let jak ste delali tu loznici v byte:D

Petrs01
    Nejses falesnej starkapoud teda? 😀

Denny
    Ta pivni fotka je super

Odetta

Petro, v onlinu určitě učí Spěváček, ať máš něco v záloze. My máme možnost výuky jazyků i v práci. Já bych se ráda doučila italštinu nebo tu ruštinu, kde mám základy, to bych asi raději než začínat s dalším jazykem, ale asi se to nikdy nestane. V práci zrovna tyto jazyky nenabízí, tam bych mohla leda na španělštinu, ve které mám taky nějaký nejzákladnější základ, ale silněji mám pod kůží tu italštinu (učila jsem se ji asi dva, tři roky a španělštinu jen jeden semestr), což je pro učení se španělštiny celkem problém. 😀 Ale já o sobě prostě vím, že nejsem schopná se učit nad rámec té “povinné” docházky, a to je prostě blbý, protože bez učení se ve volném čase se jazyk nenaučím.

Termita zatím přesně nemám, jen jsme domluvený, že si housku odvezu co nejdřív. Už jsme je byli jednou mazlit a snad ještě jednou pojedeme. 🤎🤎🤎

PetraK

černej čaj
    Hm, tak to by mozna bylo fajn, pokud ju uz nikdy nikdy nebudes chtit?

fajn, tak já ju pošlu, jen máš úkol se mi připomínat. Poslat ji můžu jen v pondělí a úterý, to stíhám počtu, tak do mě pěkně vrtej. Musím sehnat taky krabičku. Jo ale……. asi nevím, kde je k tomu nabíječka???

My vime ze brtnik je bobr uz par let jak ste delali tu loznici v byte:D

😀 😀 😀 😀 pako!
    No to mi ani nepřipomínej, to byl napínák děsněj a ešče před vánočkama!!

Odetta – že na to nemáš nadání na jazyky? když už jich máš tolikatě rozjetejch? To tam tu germáštinu vmáčkneš 😀 – ne dělám si legraci.
    No ono je to těžký udržet jazyk, když ho člověk moc nepoužívá. A bez praxe je to učení takový – ne úplně motivující.
    To je výhoda těch Štajních písniček, že to člověka navede k tomu, aby chtěl vědět víc.
    EDIT – díky za ten tip na online výuku.

NO A JÁ TI VŮBEC NEZÁVIDIM NĚJAKÝ MUDLÁNÍ SE ZRZAVOU VOŇAVOU HOUSKOU, CO TI UKOUSNE NOS A TKANIČKU! 😀

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.
    Odetta

Petro, kousání bude až příště, jak jsme tam byli, tak bylo hlavně spinkání. Ale bylo i chování a mazlení. 🤎 Jsou boží, no znáš to. A před chvílí jsem našla štěněcí chlup na svetru, co jsem tam ani neměla s sebou, takže všechno v pořádku. 😀

PetraK

Odetta
    , tak bylo hlavně spinkání.
    ach bože spící vižla ze mě vyrábí tekutej med! Soooou tak sladký.
    Nesnášim Tě! 😀 😀

Dennyky
    koukám na tu grilovací fotku – ste si hráli na Mein Teil, že jo? 😀

PetraK

Holky. Právě sem objevila dárek – teda spíš jako tak dar – pro Brtnika. Vobjednám mu k výročí svarby ………..sud! Dostane ho k výročí a bé se v něm moc votužovat ! Koukejte

https://www.amrelax.cz/ochlazovaci-kad-ovalna/

cernej caj

PetraK
    To je napad pro brtnika asi dobrej:D

Hm.nabijecku asi nejak zvladnu. Zazilkovnu kdyztak nemas nekde cesyou nebo u prase?

Odetta
    Jee mazlwji housticky

PetraK

černej čaj
    zásilkovnu úplně po ruce nemám, ale já stejně nemám tu aplikaci, kterou se to odesílá. Ale hele , než mi Brtnik přinese krabičku a já to zabalím, je stejně nejdřív pondělí.Chceš to poslat do prasé? Ať nemusíš nikam chodit?

Denny

PetraK
    NO TY VOEEE, to je úžasnej dájek!!
    Hele a von je docela vysokej, (Brtnik myslím) že von tam asik bude moset vlézt jako housenka?

Denny

Fifi
    zis, Aida ma straslivej xichticek, ja bych se na ni asi furt usmivala, abych ji rozveselila.

vona ti příjde jako cmutná? Hele nahraju vám jak pěkně umí kousat do prstíku a vysápat se mi po tričku až ke krku

Je to anděl s ďablem v těle a jsem za to ráda, kotě jak má být

čajdo
    taky nakupuješ z Vinted, viď? Ty wogo dnes mi přišlo tričko, prý ve velmi dobrém stavu….cuckovaté, vydojený límec, vytahaný nitě kolem límce a ehm teda ani vábně nevoní …ani jako hadr bych ho Brtníkovi neposlala…
    Jsem paní napsala úžasnoou recenzi

EvaC

Zdravím všechny tady a hlásím, že jsme v pařátku :-)..
    Jenom nějak stále více nestíhám, tak to tady taktak stihnu přečíst a ještě ne všechno.. Zkusím dát něco málo na Sindibádčino fórum..

Fifi
    němčina nebo ruština..
    No, dřív bych to měla úplně jasný – teď velmi prominou všichni příznivci německého jazyka -mně se vždycky němčina hroooozně nelíbila – přišlo mi to akusticky jako když se sype kamení, proto jsem si kdysi jako druhý jazyk vybrala španělštinu.. Navíc ruština je pro nás bych řekla jednodušší – když teda opominu fakt azbuky – je to přece jenom slovanský jazyk..

Troldík
    super že zvládá fyzioterapii, je to kluk šikovná.. ať se mu daří i nadále
    Růžice – tečka
    já mám momentálně na ruce škrábance jak když chovám doma lvy a ne jednoho malinkýho ohaříka :-)- to je ta její tupoňská zbrklost..

PetraK
    Dobře že jste si užili oba koncerty – člověk prostě občas potřebuje vypnout..
    Hltám všechny články, ale nemám nějak kdy reagovat :-(..

Kimi
    Držím palce, ať je vše brzy v pořádku a nic nebolí..

Denny
    Aidička je plyšáček roztomilej k sežřání. Držím palce, ať už se Ti všechny problémy vyhýbají – snad už sis všechnu smůlu miminálně na letošní rok vybrala..

Milena
    Gratuluju k přestěhování – ať se Vám krááásně bydlí

černej čaj
    fotky úúúúúúúžasný – je to balzám pro oči i duši

a teď všem co měli/mají nějaké problémy se vztahy s rodiči nebo vlastně s kýmkoliv…
    každý z nás je jedinečný – originál – a ne vždycky je s každým komunikace možná na stejné vlně – z toho potom plynou různá nedorozumění, nespravedlnosti, křivdy apod. Ve spoustě rodin se do vztahů s dětmi navíc promítají problémy mezi dospělými – rodiči, kteří nejsou schopni je ustát, i když se snaží.. myslím, že téměř všichni rodiče (pokud to nejsou narkomani, nebo duševně nemocní lidé) chtějí pro své děti jen to nejlepší..někdy to dělají blbě, ale oni to v tu chvíli nevědí nebo to prostě jinak neumí.. spoustu věcí člověk pochopí až když se do stejné situace nebo věku dostane…tím nechci omlouvat některé věci, které prostě omluvitelné nejsou.
    Proto se mějme rády -každá z nás je jedinečná a každá je určitě v něčem moooc dobrá – a je jedno jestli je to kariéra, výcvik psů, vaření, žehlení, úklid, hezký úsměv pro okolí, focení, komunikace s dětmi, starost o druhé, empatie – mohla bych asi jmenovat ještě dlouho…

PetraK

Dennyky
    NO TY VOEEE, to je úžasnej dájek!!

no je, ale asi couvnu od toho dřeva :-(, se bojím, abych nenarazila na nějakýho neumětela a pak to neteklo.
    Sem narazial na tohle to je přímo pro otužilce, má to nějaký spešl dno, aby voda nezamrzla či čo:

https://www.mall.cz/bazeny/budfitter-ochlazovaci-kad-budfitter-grey-100084123061

a obednit si to pak může časem, třeba?

PetraK

Huráá Eva Sindibádová!
    To je dobře, že jste v pařátku a co Sindibádka dělá ? A proč Tě poškrábala, pakoň jeden? Já tuhle zkoušela, ešivá by se přeci jen nedalo s Tali takový to předání něčeho k jídlu z pusy do tlamy. Už vím, že nedalo 😀

si dovolím tohle vypíchnout

hezký úsměv pro okolí,

páč ono to je leckdy důležitý pro někoho neznámýho, když v tom šedým někdy nevlídným světě, potká někoho, kdo se na něj usměje, obzvlášť třeba starý lidi, nebo ten komu je zrovna ouvej. A když to někdo umí, je to moc dobře. Já se teda snažim. Ešivá to umim, to nevim.

Odetta

Tohle si někdo chválil, ale nemůžu si vzpomenout, kdo. Nevím, jestli dělají i otužovací, tohle vypadá spíš jako vyhřívací.

https://www.koupacisudyavany.cz/obchod/

A ještě jsem zaregistrovala toto: https://sudovasauna.cz/ K dalšímu výročí bys mohla pořídit i hobití saunu. 🤣

cernej caj

Petrak
    To nespecha, ja ted prehodila na nahradni stroj tak snad da zas 10 let 😀

Se sudem neporadim

EvaC
    Tak to je do re ze “jen” nestihate a snad bude brzo volneji at stihate i odpocivat:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,221. až 2,240. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.