Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,201. až 2,220. (celkem z 3,684)
  • Autor
    PetraK

Maya
    nemyslim ze to zalezi na pohlavi,

já myslím, že jo. Jasně, jsou mužský “nimrodi” co taky budou pitvat, ale opravdu chlapi jsou spíš nastavení na to, nedělat z ničeho vědu.

cernej caj

Denny
    Yak tonje skvely ze ses znovuzrozena a nekdy holt masaz rozhodi snad to bude brzO OK

PetraK
    Ano pointa je v tom, ze dokud si to neuvedomis tak proste zijes dle nastavenych hodnot a pokud si to uvedomis muzes na tom zacit pracovat. Ale nemuzes to delat v tom nevedomi a to ma nekdo celej zivot. Jem sem chtela rict ze proste to co delas ty nemuzou delat lidi jako ja protoze to do vinku dany nastaveni je jiny a tak se s tim musi pracovat v souladu s jedincem. Proste sdeleni bylo, ze pokud si nikdy hodnotu nemela, neumis premyslet ze si to on nezaslouzi protoze zijes v presvedceji ze jw to tvoje vina zatimco ten kdo hodnotu ma odmala proste nemusi odpoustet a muze rezat protoze vi, ze neni

Denny

čajdo
    teď už to víš a ostatní lidi bych neřešila…

PetraK

Černej čaj

ze dokud si to neuvedomis tak proste zijes dle nastavenych hodnot a pokud si to uvedomis muzes na tom zacit pracovat. Ale nemuzes to delat v tom nevedomi a to ma nekdo celej zivot

no a proto já to právě hlásám, aby ten kdo to neví, si to přečetl, uvědomil si to a vzal to v potaz. A mohnul si říct – “Ahá? No vlastně jo! Kašlu na něj/na ni/na ně. “

cernej caj

Petrak
    No to si prave myslim ze tohle proste neudelas s tim vnitrnim nastavenim ktery je jiny. To je jako kdyz si reknes ze moc utracis tak v tu chvili taky nejses hned bohata 😀 ale roky setris
    A to je stejny. Pokud to nemas tak to nedokazes a musis na to jinak.

cernej caj

Nebo treba za par let uz to dokazes ale bohuzel ne lusknutim prstu

Maya

cernejcaj
    to proste nevysvetlis
    je to stejny jako spouste lidi nevysvetlis, ze regulerni klinicka deprese fakt neni blba nalada a nepomuze jit se projit do lesa

cernej caj

Maya
    A ono to jako nestaci? 😀

Uz jedu za mirkooou 🙂 tak su rada ze do prace nesla:)

PetraK

Maya
    cernejcaj
    to proste nevysvetlis
    je to stejny jako spouste lidi nevysvetlis, ze regulerni klinicka deprese fakt neni blba nalada a nepomuze jit se projit do lesa

A ono to jako nestaci?

Holky, ale já neříkám, že moje cesta je ta jediná spásná, která to vyřeší. Říkala jsem,jen, jak to mám já a snažila jsem se jak čajdu, tak Mirku navést na tu, že jsou skvělý, že matky nemaj vždycky pravdu a že člověk je sám sobě nejlepším nejbližším. Nic víc. Nejsem z těch, který budou říkat, že depka se dá rozchodit a pod.

Fifi

Vy tu mate dneska vazny temata, damy. Este, ze se objevila denni davka roztomilosti od Dennyky – zis, Aida ma straslivej xichticek, ja bych se na ni asi furt usmivala, abych ji rozveselila. 🙂
    A me rozveselily zdejsi pole, letos to bude lukcus polni pych (kradu jen v malym, protoze to stejne pak zaorou na zeleny hnojivo, to pro prochazejici ctouci). Brokolice, cibule, petrzel, celer, este mrkev meli nekam vmacknout!
    Troldik byl vcera po ty rehabce docela hodne vyfluslej, spal a relaxoval. Dneska uz cvalal venku jak kolousek. Ruzice mi dala tecku na frnak z radosti, je to s ni stalej des. Sedi, setina vteriny piink, bac, tecka a zase sedi. Clovek si mne rypak a rika si, odkud to priletelo.
    Heej, a dlouho se neozvala Asteris s Emickou, jak si darite, jak mimi roste a co Arinka? A Sindibadka to taky flaka…
    Kdyz uz melu paty pres devaty – kdyz byste meli volit pro dite na pristi rok druhy povinny jazyk na zakladce a volba by byla mezi NJ a RJ – co byste zvolili?

PetraK

Fifi
    co byste zvolili?
    já asi odpovídat nemusím, že ne? a k ruštině mám takovej odpor, že bych na ni dítě nedala, ani kdyby mě nutili.

Heej, a dlouho se neozvala Asteris s Emickou, jak si darite, jak mimi roste a co Arinka? A Sindibadka to taky flaka…

toje pravda. Emička už je velká holka skorem a my víme prt. A Sindibadka určo taky má něco novýho a zase víme prt. Hlavně, aby byli fšicí v pařátku, jak řikáš.

Chtěla jsem napsat, že polní pych závidím, ale pak mi došlo , že ne. že to by znamenalo louky fuč a ty nedám. Takže budu přávidět.

brut

Milena z Prahy
    To, co ti holky radí, má sice logiku, je to rozumný, ale je to cold. Ty ze sebe potřebuješ dostat ty emoce, co jsou hot.

Na jednu stranu mas pravdu, ale na druhou neni pro kazdeho jak saman, regresivni terapie ci neco podobneho. Kazdy je jiny a nekdo by tento zpusob nemusel unest. At zacne a) a postupne pridava b) i c)….

PetraK

žjo, týýý vole – Brůtice!! Ešče že tu číhám! Hele co pro Tebe mám 😀

Etwas kuldůůr fýr Brůtice!!

PetraK

Tak už nikde nikdo, tak dobrou bez kobrou

Maya

no já tu celej večer hledám papíry od sekačky, neb sekačka v opravě pojezd kaput, výměna 6 táců, tak jsem zjistila, že jí mám od roku 2006
    tož nic a když jsem zjistila, že nová podobná stojí 15 táců, tak se myslím radši obejdu jen s jednou, ta je koupená přeloni, holt pak už holka asi tak dlouho nevydrží, ale co
    a nebo počkám minimálně na zimu, jako rozdíl na tu co mám doma, ta byla kupovaná v zimě, je 5 tisíc
    Fifi
    synovec chodil chvíli na ruštinu
    jako jestli ten první je anglina, tak bych asi dala fakt spíš tu ruštinu

Odetta

Baf! Přišla jsem vás přepadnout. :-))

Fifi závidím políčka, u nás se to letos hemží řepkou. 🙁 Sem tam trochu obilí a kukuřice.
    Já se vždycky chtěla naučit německy (kvůli hošíčkům, mimochodem :D), ale osud mi to nepřál, k tomu nejsem na jazyky zrovna talent. Shodou okolností mám ale základy (to je asi silné slovo) ruštiny, a obzvlášť v současné geopolitické situaci s tím jsem dost spokojená, protože umím azbuku a přečtu si krátký text s nějakým základním porozuměním, což je prima. Nicméně nechala bych děcko, ať si vybere samo – k učení jazyka je potřeba velká vnitřní motivace.

A holky, všechny jste skvělé. Až přijde ten správný čas a to špatné si v sobě odžijete, bude dobře. ❤️

cernej caj

Fifi
    Volila bych rustinu ale ja nemcoju nenavidim a v dospelym zivote sem se chtela desne ucit rusky:D navic rustina se bude ucit lip kvuli azbuce v detstvi a kdyz bude na jazyky sikovny dite mzue nemcinu pridat pozdeji ze zajmu.

Proc si nevybere to dite co chce?

Odetta
    Na poste uz ceka 5ks vyblitejch balinku, muz rikal ze jich mame tolik ze nam charlie musi dlouho vydrzet. Tak sem rikala ze s zivotbosti 3 mesice balonku to rok a pul jiste zmakne levou zadni nez dojdou:D

Petrak
    S hosickama a nemciniu mas pravdu:D

Maya
    Tak blby se sekackou, nebo vzit z bazaru nejhur skoda ze neodesla driv si uz tu zimni slevu mohla vyuzit:D

Dneska se taaaak hezky spalo, vubec se mi nechtelo vstavat.

A do vecnych lovist mi odesla sipka na nokii kterou zrovna docela pouzivam – aby slo hledat v seznamu a dostat se na starsi sms nez posledni:D ma jen 17let, v mym drzeni je 13… tak sem sahla do supliku a vytahla zalozni co tam uz 5 let bydli tu stejnou:D a musim si sehnat novou zalozni:D

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To je obří měsíček co? Vzbudil mě dneska pěkně brzo, uličník jeden 🙂 Fčéra jsme vyrazili na louku s klikrem a přidal se i Mouses. Hezky se přivolával a sedal jako ta vižla 😀 😀 . Je ftipnej. Máme trochek komplikaci – Brtnik zjistil, že podlahu připravenou polystrónama na podlahový topení bude ještě třeba předělat. Nevypadá z toho vůbec nadšeně, chudák 🙁 Přemítám, čím mu udělat radost, je pěkně přejetej.

ODETTOOOOOOO KONEČNĚ NĚKDO DALŠÍ, KDO S NÁMA S DENNYKY vOCENÍ POŘÁDNOU MJŮZIKŮŮŮŮ. Voni tomu holky totiž zatim ešče neporozumněly 😀 – Vzdělávám je tady takovejch let a prt! 😀

ale osud mi to nepřál,
    no a tady právě by Ti Štajni vypomohli, páč tam se dobře docela učí. Já když chodila na germánštinu tady v prasí, tak jsem si hodně sahala do textů písniček a vytahovala si slovíčka, slovní spojení.

Maya
    a v opravě pojezd kaput, výměna 6 táců,

aj jaj, tak to nedává smysl to nechat opravit, lepčejší počkat si na akcičku nějakou páč takovou asi obyč koupíš už za těch šest litrů
    https://www.mall.cz/sekacky/fieldmann-fzr-4608-b?gclid=EAIaIQobChMIkbWH5Ozq9wIV0xoGAB3brAC_EAQYAiABEgKzzPD_BwE

Nevím, jaký máš požadavky, ale třeba by se dalo sehnat už i teď?

černej čaj
    hele čajdo, já mám v šuplíku pořád ještě tu Tvou Nokču, cos mi kdysi poslala, ono to mámino číslo už je kaput, jak sekačka od Mayi, takže ešivá by Ti k něčemu byla, můžu s láskou vrátit. Je ve stavu v jakým jsi ji posílala.

PetraK

https://www.jsmekocky.cz/clanek/eliska-jedlickova/zabava-spolecnost/indiansky-horoskop-jsi-naladovy-datel-povrchni-havran?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

tak jsem ten vlk – to už víme, ale celkem ten popis i sedí, jen teda asi nejsem úplně ostýchavá? A tišší? To nevim 😀 😀

Ale když mě někdo vytočí -umře, to je fakt, to píšou dobře 😀 a Brtnik jako bobr je taky dokonoalej.

Denny

Morgen,
    to zas bude dneska vedro, hérgot 🙁
    Ešusová, jsem ráda, že jsem členem tvé smečky, ty vlku!
    Ale jo, dost toho tam na tebe sedí a já jsem vydra ” hravé zvíře

můžou někdy plánovat to, co je nad jejich síly – tihle lidi ale nevědí, že se snaží o nereálné

hmm tak to se taky v tom ehm vidím 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,201. až 2,220. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.