Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,141. až 2,160. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Fifi

Milo,
    To, co ti holky radí, má sice logiku, je to rozumný, ale je to cold. Ty ze sebe potřebuješ dostat ty emoce, co jsou hot.
    To zni dobre, dobra rada. Nejak chapu, co chces sdelit, i kdyz jsem samanku nikdy nemela. Mne pomaha ohen. Ten cisti. Ale ja jsem divna, mam svou bublinu, nerada z ni vykukuju extremne, jsem v ni spokojena. Jen me napada, ze tohle “hot” cisteni taky nemusi byt pro kazdyho?

cernej caj

Ja ani zadny samany neznam a nikdy sem o nich neslysela, takze nevim…

Brut
    Tak nedavej ten zdroj a je to, vetsibou jeste clovek udrzi v pameti par radku nad anebo davej, ono je to prece uplne jedno:)

V noci pekne sprcjlo se dobre spalo, poprve uz u otevrene ventilacky…

Milena
    Yak to taky musi byt zajimavy takhle se vratit vlastnr mezi stary znamy:)

cernej caj

Paradne taam prsi:) sice to vzduch koc neochladilo v kanclu ale venku bude urcite paradne a prirode to udela radost

Maya

u nas prselo v noci, od rana uz neprsi, ale ochladilo se celkem dost, je 18

cernej caj

Tak venku kozna jo, my na nasich 25m2 mame jedno mini okno… 😀 takze v kanclu se to bohuzel.moc nevybetralo a tim ze se nesmi nechavat okna na noc tak proste blby

Jinak… napadlo me, ze cumacky ted maji blbou situaci a napadlo me jestli by byl blbej napad drazit tapety na plochu? Treba vybrany fotky z vyletu… nebo ne drazit ale treba mit vystavenou sadu tapet treba za 80kc nebo nejakou castku co lidem prijde mala a prodavat to s logem utulku?

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ

Gůtn tág majne líbe Kindr.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TO BYLA ÚÚÚŽASNOOOOOOOOOOOOOOST JÁ JE MILŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!!
    Sme s Brtnikem totálně mimo, ale jako úplně. Pan zedník se nám ráno smál, když nás viděl 😀 😀 LIDI BYLO TO BOMBASTICKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ , SEM ŠČASTLIVÁ, ŽE TOHLE MŮŽU ZAŽÍVAT.
    PRŠET SICE ZAČLO, ALE SLUŠNĚ HEZKY SEM POŽÁDALA, EŠIVÁ BY TO NEMOHLO POČKAT, A POČKALO, TEN DEŠTÍK CO NÁS CHVILKU SMÁČEK USUŠILY PĚKNĚ VOHÝNKY. PROTI PĚNĚ Z PINĎOURA, CO NA NĚM TILDA JEZDÍ SEM SI TENTOKRÁT PROSÍRAVĚ NASADILA KAPUCU. Zato Pepča, co byl s námi to neuďál a tak mě pak nejen zaflákaný brÜle a neviděl nic, ale na hlavě měl kokrhel s pěny smíchaný s černobílejma lístečkama. Já sem si lístečky prosíravě nasbírala tak, že sem odtráhla výstřih trička a chytala lístečky do výstřihu, do potprdy! Geniální tah. Rozhulákala a a roztleskala sem to včéra zase pořádně, ať to jedeeeeeeee.

Du vás dočíst:

VONA TU BYLA – BUDE BRŮTICE???????? KECÁTE!

A JÁ SE STYDIM KACHNO A BRŮTÍ, PÁČ JSEM PRO KONCÍK ZAPOMNĚLA,ZAPOMNĚLA, ŽE PŘESNĚ V TEN DEN MÁTE NAROZENINY, TAKŽE – JEDEN DÁREK PRO VÁS A ŠÉCKO NEJ, NEJ, NEJ A HODNĚ ZDRAVÍHO.

MÁTE TAM I SRDÍČKA, ŽE TO KUCÍ POSÍLAJI ZE SRDCE:

BRŮTICE HELE MÁM PRO TEBE NOVINKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!! JE OFIKO UZNANÝ, ŽE HOŠÍČCI SOU KŮLDŮRA!! VČÉRA HLÁSILI, ŽE LETNÁNY SOU UZAVŘENÝ Z DŮVODŮ KULDŮRNÍ AKCE!! HEČ!! TAK UŽ TO NEMŮŮŽEŠ POPŘÍT A ŘIKAT, ŽE TO JE BORDE, NE JE TO KULDŮRA!!!!!!!!!!!!!!!!

ČAAJDOOO?? Jak to děláš, že máš tak pěkně vyfocený žvížátka? Nejen ledňáček, ale tetkon ešče ten zajíc, to je bomba!
    Tezky kdyz cas 30 let rad nikdo enmel a porad jen kritizoval,
    čajdo-tohle mě moc a moc mrzí a myslím, že Brůtice to napsala moc hezky

Ja su z toho porad uplne u vytrzeni

a to se ti nedivím, je to smaradgovej poklad!

napadlo me jestli by byl blbej napad drazit tapety na plochu? Treba vybrany fotky z vyletu
    nebyl, spusť to, je to výbornej nápad.!!

FIFIJOVÁ

Ty asi prestanes na par dni mluvit, uzijte si to na plny kule a zadny vytrznosti!
    neprala sem se tentokrá, jen fčéra jsem se důrazně ohradila proti jednomu dervišovi, ale stačilo do něj pořádně vrazit a nasadit výmluvnej gezicth a klidnil se. A na hlasifky sem si dala Vinčénzo v pastilkách, takže dobrý-resp. ne úplně blbý, jen to chvílema vyskakuje 😀

Zajac vypada jak srnka, to uz je umeni chytit totok v letu ostre. 🙂 Modraska jsem nevidela, ani nepamatuju.
    Že jo? že to je bomba fotka ten zajoch, ostrá v běhu! Modrásky míváme občas na chalupě a děsně si považuju, když je zahlídnu. Měli jsme jednou – ne kecám, dvakrát, otakárka, ale obecně je těch motýlků teď moc málo.

ten nas nutil se naucit celej atlas hub.
    no ty krááso, to je hnusně podlý!! byl to sadista! Vjétčí než Tilda 😀

Ja prijela z fyzio s Troldou a jsem nadsena.
    jééééé Fifiiii to tak ráda čtu!! To je výborný, najít někoho takhle dobrýho

“spolu mame neskutecnej vztah”
    🙂 🙂 a tohle, to je nejvýbornější 🙂

KACHNA
    vižlavletu?
    😀 😀 zazdilas to jako dycinky 😀

jak procházka zeleným mořem.
    jee, to krásný slunce v košíšku

BRŮŮŮT
    NO JO FAKT TU BYLA A JÁ DOUFÁM, ŽE DOJDE NA TODLE

a ja tu s vami stravim vic casu.

na ni slapnu nebo o ni zakopnu
    heh na tohle si nejsem schopná s Mousesem zvyknout. Musím vždycky nejdřív o něj zakopnout,abych začla šourat nohy po zemi 😀
    Hele ale Sviníí vypadá ňuňu pořád. a Klokányje -teda tady vypadá jako obří péf!

ta alespon tyden bude sypat 🙈😄😄
    už se sypu, už se sypu!! 😀

ooo, Esusii Stajni byly slyset i v Malesicich. Holka se tesi na dnesni koncert.. Uzivaji si ho ponekolikate😄
    já bych řekla, že to slyšela minl půlka Prahé! dali si mocinky moc kucí moji záležet 😀

Maya
    to ti tady bude nekdo zavidet 😀
    já ne, páč já sem tam byla a dvakrááááááááááááááááááááááát, zase dvakrááát!

nekam mi vysublimovala moje posledni svetle zelena pinzeta
    bude asi tam, co je ten náš účet, takže v p…. 😀 . Já tam ale nejdu 😀

MIRKA D.
    kravál já nerada:D

Zásadní chybka, čék dostane tolikatě adrenalinu a enéržyje, že z toho sto let vyžije!

Gratuluju k beznáhubkovýmu stříhání Žerdy

Míla
    . Protože vnitřní přesvědčení zavrženýho dítěte je, že nebylo dost dobrý na to, aby s ním ten rodič byl.

tohle musí být hrozný 🙁 a je mi líto každýho, kdo si tím musel projít. Já dostala nějakej životní dar, že na rozdíl od ségry mě odchod otce nikdy třeba netankoval a zatímco ji to poznamenalo na celý život, já jsem se na něj prostě vyprdla 😀 😀 Dyk za to nestojí takovej člověk. Nemáš mě rád? Tak nepruď. Nažďár. Lidí, co mě mají rádi a nebo třeba ještě budou, je na světě fůra, na to nemusíme bejt příbuzní. No není to tak?

V noci pekne sprcjlo se dobre spalo,
    😀 😀
    Dobjej pane Kjoft, todle musi pjehodit do toho citátovýho fója, co me pjo čajdu 😀 😀 😀 😀
    užsem se bála, že tam nic nedáme 😀

cernej caj

PetraK
    Taki je skvely ze ste sitnot ak uzili a pan zednik se vam smal to.musela.byt bomba paradni skoro akce roku, ze? A teda s motorkou prdici penu si me pobavila no tos byla paradne vybavena!

PetraK

Koukám, že jsem fakt ve formě, sem tyhle svoje příspěvky nasypala k čajde do citátů 😀 😀

tak to aspoň spjcnu dohromady 😀

Jo a víte co bylo výborný? že si Tilda měnil sem tam texty a to i záměrně – třeba v písničce Auslander si pěkně namontoval, že přicestoval do Čech atd. Ftipný to bylo a popravdě logicky člověka potěší, že si to takhle pro fanoušky připraví.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

tohle byla na koncíku bomba bombovatá

Jooo Maya
    – byla bys nadšená – Schneider ve formě – supr sólo, řezal do toho jako vždycky- teda jako ten blásen a vypadá stále výborně

Maya

cernejcaj
    fotky asi dobrej napad
    podle me bud jako tapety, treba udelat vic sad po trech, aby lidi meli pocit, ze za ty prachy maji vic na vyber
    a nebo normalne drazit jednotlivy fotky s tim, ze mozno pouzit jako tapetu nebo vytisknout na obrazek a tak
    jestli prodej nebo drazba, to asi tezko rict, zas u drazby je sance na vetsi peniz, ale zas ty fotky jde prodat vickrat, tak mozna je lepsi to prodat kazdemu kdo chce

Maya

PetraK
    euforie se jeste drzi koukam 😀

Maya

PetraK
    diky za hlasani 😀
    jsem si nasla fotecky, to bych snad prekousla i ty vyholeny vlasy 😀

PetraK

Maya
    euforie se jeste drzi koukam 😀

budeeeee. Moje oblbíbená Mein Herz brennt s malinkou změnou textu 😀

😀

cernej caj

Maya
    Jj sem si prave rikala ze prodat kazdymu kdo chce protoze to se nevycerpa, zas treba myskis ze 80kc za 1 tapetu je moc?

Ptala sem se vlcackove a pravne je OK kdyz nekdo posle na transparentni ucet a ja mu neco dam za to.

PetraK
    Tak to je hezky s tou upravou:D

PetraK

Maya
    jsem si nasla fotecky, to bych snad prekousla i ty vyholeny vlasy 😀

dyyyk mu to sluší!! právě, že lepčí než měl minule. To měl i kníra a vypadal jak ňákej Hans z eNDéeR 😀

Já mám vždycky radost, když jsou fšicí dobře naladěný, občas hoděj ftípek nějakej s publikem, jedou naplno a pro nás, že to není čistej kšeft, ale zábava pro obě strany.

cernej caj

Petrak
    A bavite se a glicky nebo nemecky?

PetraK

černej čaj
    A bavite se a glicky nebo nemecky?

ponejvíc rukama a křikem 😀

Maya

cernejcaj
    myslim ze 80 za jednu je cena dobra
    jen musis mit asi osefovany potvrzeni o tom, ze ty penize skutecne na dany ucet dotycny poslal
    ale myslim, ze ma smysl nabidnout treba 2 nebo tri za vyssi cenu, protoze pak se to da pouzit treba i do sporice a tak
    a nebo udelat vyrezy nebo upravit rozliseni na tapety do mobilu, o to je dneska taky docela zajem

Maya

PetraK
    tak v nemecky pisni si muze kvakat kdochce cochce a ja to nijak nepoznam 😀
    no knir je fuj, jeste ze to jsem nevidela 😀
    a tak ja jsem spis na dlouhy vlasy, ale zas jsem realista, ze v 50 tech chlapu s dlouhejma peknejma vlasama je jak safranu a lepsi vyholeny nez napul proplesly 😀

PetraK

Maya
    tak to já to zachytím, páč mě to rozhodí v mým pěveckým sólu, že mi tam hodí něco jinýho, když si jedu ten správnej text 😀 😀

Schneiderovi dlouhý vlasy slušely, to měl předtím, není ten typ,kdy už je to za hranou – zatím ešče teda. On vypadá dobře.

cernej caj

PetraK
    ono je i divny, kdyz treba na konciku trochu pozmenej hudebni dobprovod, ze jo a clovek to ma nejak naposlouchany 😀

JJ, tapeta na mobil je v planu, ale z logiky veci ty mobilni jsou na vysku takze to bude chtit jiny fotky… vyskovy 😀

zatim sem vyzkousela za “dobrovolny prispevek” a asi to vetsinou odhadnu podle jmena nebo podle komentare k tomu, pac transparentni ucet je mozny videt kdo posilal…

takovej testik viditelnosti

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.146067194660206&type=3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,141. až 2,160. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.