- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
16.5.2022 v 13:54 #139427
Maya
cernejcaj
me s tim hackem to moc nejde a ti maly klosi uz vubec ne
u nas je letos vic klosu nez klistat
Loki ji na sobe urcite nema a urcite ji nesezral a zmizla uz vcera jeste predtim nez sem prisel ten malej vsezravej dabel 😀16.5.2022 v 13:56 #139428Maya
ted premejslim jak s boudou
jsem ji zmerila a Loki ma 130×80 a vcera jsem koukala, ze oni ted prodavaji i o petikilo levnejsi 120×80, ze by mozna stacila
a tam tuhle velikost uvadej na nemeckeho ovcaka, to si moc nedovedu predstavit, to by tam byl uplne nacpanej16.5.2022 v 16:24 #139431PetraK
JEDEEEMEEE HUUŽ JEDEEMEEEE
Držte palce, ať neleje, zhasly by nám vohýnky 😀
Mílo – japa se Ti líbil koncík? 😀 gratuluju k přestěhování s takovým Antré 😀
Čajdo – ty jo to je krásný fotos ledňáčka – to je na World Press!!
A du! RRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
16.5.2022 v 16:55 #139432brut
Ja ted zacala cist knizku o hubnuti – prestat se porad obvibovat z neuspechu, tlustoty a tak a zacit se proste mit rad. Tezky kdyz cas 30 let rad nikdo enmel a porad jen kritizoval, ale je to taky zajimavy a su zvedava co se doctu
Brut
Jj ptak s oramzovym briskem:)
Jinak taky vjodim spat v 7 tak nic nestoham treba peci o domacnost:DCajdo, ja vim, ze je po vsech kritikach, kterych se ti kdy dostalo, tezky neco mwnit. Ale zkus se na sebe divat ocima lidi, kteri te znaji. Maji te radi a rikaji ti jine veci, nez kritiku. Rikaji, ze jsi skvela holka, ze nejsi tlusta, ze jsi hezka, mila a ochotna, ze se mas mit rada, ne kvuli okoli, ale hlavne kvuli sobe.. Uvidis, ze kdyz se zkusis na sebe divat optikou techto lidi, tak sebe zacnes prijimat s laskou, tim dokazes vymazat to negativni a prijmes sama sebe. Neni to beh na kratkou trat, ale zkus to. A ver mi, ze moc dobre vim, o cem mluvim 😘
Jo, ja kdyz mam bolave dny, tak taky nestiham vubec nic.. A postel je pro me doslova poteseni 😊 o domacnosti se radeji ani nezminuji 😄
16.5.2022 v 16:59 #139433brut
Kachnooo, Bruticeee,
VSE NEJ k narozkam, mile damy! Dusevni i fyzickou svezest, domaci pohodu, zadny starosti a hodny zvirectvo vam preju! 🙂 Pusici a blemcos. 🙂Esusova
Ty asi prestanes na par dni mluvit, uzijte si to na plny kule a zadny vytrznosti! 🙂Fifi, mockrat Ti dekuji 🥰 doufam, ze se alespon cast tveho prani splni 🙏😄
S Esuskou mas pravdu, ta alespon tyden bude sypat 🙈😄😄
16.5.2022 v 17:02 #139434brut
Fifi
jeeee diky za upozorneni, kachnooo a brutice! veschno nejlepsi!no to sdeleni bylo v tom, ze vlastne staci se mit rad a clovek by nemel mit potize s vahou 😀 pripadne se sebeprijetim vuci vaze
zviratko je rozlusteni v clanku takze sem vam ho jeste nedala, kdyby nekdo chtel hadat 😀
Diky moc za prani 🥰
Ono je to trosku slozitejsi, nez jen mit se rad a byt bez potizi s vahou, ale v zakladu to pravda je. Clovek, ktery sam sebe nedokaze prijmout takoveho jaky je, tak je neustale ve stresu. Pak stres leci bud jidlem nebo treba nedostatkem pohybu, pitim alkoholu, sladkych limonad atd.. No a diky tomu ma potize s vahou, zdravim..
16.5.2022 v 17:04 #139435brut
Kachna-tý jo,to myslíš vážně s tou kritikou?
jako,že dřív takhle lidstvo projevovalo lásku?
tvl,to mě máma teda neskonale milovala…..nikdo mě tak v životě nekritizoval jako ona…..
Černejčaj-je mi špatně z toho co tady píšeš,to si snad děláš pr….
to není možný tohle jako fakt teda……..Kachně- Nejvíc ze všeho ti přeji….
….klid a pohodu.
Necht máš dost času na to
zkrátka jen jednoduše žít,
beze stresu a všech mrzutostí.
Ano-přeji ti mír a spokojenost.Radost je život viděný,skrze slunečný paprsek.-Carmen Sylva
Kapička rosy zazáří
v slunci se blýskajíc,
jeden den může perlou být
a sto let možná nic.- Gottfried KellerBrut-Nezáleží na tom kolik máme,
ale jak si to užíváme.-CHarles Spurgeon
Všechno nejlepší k narozeninám tobě i Kachně:DDekuji Ti za krasne prani plne pravdy 😍
16.5.2022 v 17:05 #139436Fifi
Bryden vespolek.
Milo, moc gratuluju k prestehovani! 🙂 Postupne vybalite, nejhorsi trideni a stresy jsou urco za vama. Tak at se vam krasne bydlikuje. 🙂Cajdo
Naadherny fotos na Zviru, smekam a hlubokosklon, fakt umis! 🙂 Lednacci jsou uzasni ptackove, nedivim se, zes unesena. Ja je vidam kazdej rok na dovoleny, nad Labickem jich poletuje a lovi dost. Zrovna vloni jsem videla tri na jedny vetvi na druhym brehu, jejich hvizd je nepreslechnutelnej a modra barva neprehlidnutelna.Mirko
Sikovnej Zeryk, vida, pujde to i bez kosiku. 🙂Mayo
evnejsi 120×80, ze by mozna stacila
Si vytvor pro predstavu maketu z krabic a uvidis, esli postaci. 🙂Ja prijela z fyzio s Troldou a jsem nadsena. Prouzky byly nejdriv vystresly, ze snad zase veterina, ale pak se drobatko zklidnil. Prosel “vstupnim vysetrenim”, byla okouknuta jeho motorika a pohyb – leva zadni kycel zlobi a ma pretizenou hrudni pater, jak ulevuje. Mam pro nej bezva tri cviky na posileni. A pak zvladnul, chlapecek zlatej, dokonce i hydroterapii! 🙂 10 minut na pasu ve vane s vodou, pekne si potapal v kroku, prezil i huceni pri napousteni vany. A pak masaz vleze na boku z obou stran, to uz byl uplne rozteklej. 🙂 Ted je hotovej a chrni, se to nezda, ale bylo to narocny fyzicky i psychicky. Za dva tejdny repete. Byl hrozne moc pochvalenej, jak mu vse slo a pry “spolu mame neskutecnej vztah”. 🙂 Jsem rada, ze jsem se tam vypravila, moc mily prostredi, profi terapeutky, pohoda, hlavne at to Troldovi pomuze. Kdyz ja rehabky, tak on taky, jakej pan takovej kram. 😀
16.5.2022 v 17:10 #139437brut
kachna
brut
taky přeju všechno nejlepší!!
brut
ty jo, úplně bílou kočku jsem viděla tak jednou v životě
cernejcaj
odraz vůbec nevíc a zvířátko myslím nutrie, u nás jsou taky a vypadaj ve vodě podobněDiky moc za prani 🥰
Nase blbka je klasicky predstavitel bilych kocek. Nejen, ze je uplne blba, ale jeste zmatkar, straspytel..Tady mas jeste jednu fotku a vysledek jejich pokusu se dostat na operadlo 😄
16.5.2022 v 17:12 #139439brut
Kachna,Brut,
Dodatečně všecko nej…,nej….💞🌹🌺Mockrat dekuji 🥰
16.5.2022 v 17:12 #139440Fifi
Brutice
klasicky predstavitel bilych kocek. Nejen, ze je uplne blba, ale jeste zmatkar, straspytel..
😀 Chudak Svini, takhle ji pomlouvat. Dyk je rozkosna, mej uctu k jejimu stari! 😀16.5.2022 v 17:18 #139441brut
Tak nebudu vas napinat pac uz dneska vysel clanek i na zvirenriku
Ten je krasny 😍 ty tvoje fotky jsou pohlazenim po dusi 😍
Ahóóój, holky 🙂
Už se konečně hlásim z novýho bytu 😀 V pátek jsme se stěhovali, sice ještě žijeme v krabicích, ale přes víkend už Robert zprovoznil internet, takže fungujeme, a hlavně můžu korigovat, he 😛
V posledních čtrnácti dnech u nás šly fakt tlustý do tenkejch, neb ještě ke všemu přijeli po třech letech “naši Kanaďani” a asi třikrát jsme s nima někam vyráželi.
Je to tady bezva, akorát větší teplo, protože jsme v posledním patře pod střechou. Černej zviřoň se okamžitě zabydlel. Jak bude čas, pošlu nějaký fotky.
A Rammštajny jsem včera večer slyšela i přes zavřený okno! Duněli, tak jsem ho otevřela a byli slyšet i diváci, jak křičej, a na obzoru jsem viděla světlomety 😛Čajdo,
ledňáček úžasnej 🙂
Naživo jsem ho nikdy neviděla.Gratulujeme k novemu bydleni.. Prejeme, at se vam skvele bydli, mate slusne sousedy a hlavne klid, pohodu 🥰 jooo, Esusii Stajni byly slyset i v Malesicich. Holka se tesi na dnesni koncert.. Uzivaji si ho ponekolikate😄😄
16.5.2022 v 17:37 #139442brut
JEDEEEMEEE HUUŽ JEDEEMEEEE
Držte palce, ať neleje, zhasly by nám vohýnky 😀
Mílo – japa se Ti líbil koncík? 😀 gratuluju k přestěhování s takovým Antré 😀
Čajdo – ty jo to je krásný fotos ledňáčka – to je na World Press!!
A du! RRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Ja to riikalaaaaa, ze pujdte na oba konciky! Tak si uzijte i dnesni vecer ❤️
16.5.2022 v 17:46 #139443cernej caj
Brut
Dekuju, zkusim to, okopirovala sem si to a ulozila:)Fifi
Jeee to musi.byt s lednackama uzasny ja jak se moc kolem vody nepohybuju tak to neznam
Trolidtko je sikovnyyy tak snad se mu ulevi hosickovi:)16.5.2022 v 18:08 #139444Fifi
Cajdo,
co sis to poridila za dalekohled? By se mi taky mohl hodit.S Troldou uvidime. Ale aspon neco pro nej delam (hned mam cistejsi svedomi), kdyz nic jinyho na klouby nesmi a nemuze. At ma zbytek zivota co nejprijemnejsi. Jo a sranda byla s pamlskama – vymyslet kopu mnamek, ktery ledvinar muze. Nakonec jsem navarila mrkev, brokolicu, kvetak. 🙂 Kostaly nadrobno nakrajeny s mrkvou a do toho par jeho dietnich granuli, vypadalo to skvele a i mu to chutnalo. Teraputka se smala, ze by si sama dala. 😀
- Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Fifi.
16.5.2022 v 18:38 #139446brut
Brut
Dekuju, zkusim to, okopirovala sem si to a ulozila:)Cajiku, zkus to.. Moc Ti drzim palce a nejen ja, ale vsichni, kdo te znaji a vi, ze jsi uzasna bytustka 🥰
16.5.2022 v 19:16 #139447brut
vymyslet kopu mnamek, ktery ledvinar muze. Nakonec jsem navarila mrkev, brokolicu, kvetak. 🙂 Kostaly nadrobno nakrajeny s mrkvou a do toho par jeho dietnich granuli, vypadalo to skvele a i mu to chutnalo. Teraputka se smala, ze by si sama dala. 😀
Pokus c1.. Mnam, mnam, mnam… To bych si dala taky.. Teda bez tech granuli 🙈😂😂
16.5.2022 v 19:20 #139448brut
Fifi
Evidenrne nekde delam chybu, ale budu zkouset dal.. Druhy cmrlik vlevo mi krasne zvladl kopii, ale proc mam pro zmenu tucne odpoved, to je pro me zahada 🤦♀️😄
16.5.2022 v 19:45 #139449Fifi
Brutice
Krasne si to zvladla. Tucne odpoved mas, protoze si asi pak klikla na prvni levou bebechu, ta dela tucny pismo. Tam nemusis uz po zkopirovani nic klik, jen psat dal zde v diskuznim okne. Ale skvely, 100x lepsi nez citaty. 🙂 Sikovna, dostane kousek brokolicky. 😀
Edit
Cajiku, zkus to.. Moc Ti drzim palce a nejen ja, ale vsichni, kdo te znaji a vi, ze jsi uzasna bytustka
Ano, s timto se naprosto totoznim, ztotoznuju, podtrhavam a zduraznuju. 🙂- Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Fifi.
16.5.2022 v 21:21 #139451Milena z Prahy
Děkuju všem za přání 🙂
Sousedi jsou tady většinou starý lidi. Nastěhovali se před padesáti lety jako mladý s dětma do novostavby. Roberta znají od jeho sedmi let.Čajdo,
mně moc pomohla smířit se s mým tátou, kterej se o mě nikdy nezajímal, jedna šamanka. Díky ní jsem se s ním mohla sejít, padnout mu do náruče, brečet a smířit se s ním (i když už dávno umřel). Protože vnitřní přesvědčení zavrženýho dítěte je, že nebylo dost dobrý na to, aby s ním ten rodič byl.
To, co ti holky radí, má sice logiku, je to rozumný, ale je to cold. Ty ze sebe potřebuješ dostat ty emoce, co jsou hot. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.