Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,101. až 2,120. (celkem z 3,684)
  • Autor
    cernej caj

Maya
    Jj je to nutrie sem vyraza na bobra a pak to zklamanao ze kamos nepozna bobra od nutrie 😀

MirkaD
    Mas krasny citaty jako vzdycky:) nedivim se ze si je pises a taky ale nevim kam na to chodis…

Zlata

Kachna,Brut,
    Dodatečně všecko nej…,nej….💞🌹🌺

cernej caj

Tak nebudu vas napinat pac uz dneska vysel clanek i na zvirenriku

Attachments:
    Maya

cernejcaj
    no hlavne bobr je nocni zvire, takze ve dne ho v podstate moc casto neuvidis
    nutrie jsou u nas asi rok a ja taky nejdriv myslela, jestli to nebude bobr, az pak jednou jedna pred nama prebihala pres cestu tak to bylo jasny
    a navic jsem si nasla fotky, ze bobr kdyz plave, je vic potopenej
    fotku uz jsem videla na fb, lednacka jsem nazivo nikdy nevidela, musi to byt krasa

cernej caj

Maya
    Tak ja tam jela na 6 rano ze by byla sance a taky na fb panovala nejistota ohledne bobra ale autir fotky si stak za svym ze tam byla hraz… byla ale ne bobri:D

Ja su z toho porad uplne u vytrzeni

Milena z Prahy

Ahóóój, holky 🙂
    Už se konečně hlásim z novýho bytu 😀 V pátek jsme se stěhovali, sice ještě žijeme v krabicích, ale přes víkend už Robert zprovoznil internet, takže fungujeme, a hlavně můžu korigovat, he 😛
    V posledních čtrnácti dnech u nás šly fakt tlustý do tenkejch, neb ještě ke všemu přijeli po třech letech “naši Kanaďani” a asi třikrát jsme s nima někam vyráželi.
    Je to tady bezva, akorát větší teplo, protože jsme v posledním patře pod střechou. Černej zviřoň se okamžitě zabydlel. Jak bude čas, pošlu nějaký fotky.
    A Rammštajny jsem včera večer slyšela i přes zavřený okno! Duněli, tak jsem ho otevřela a byli slyšet i diváci, jak křičej, a na obzoru jsem viděla světlomety 😛

Čajdo,
    ledňáček úžasnej 🙂
    Naživo jsem ho nikdy neviděla.

cernej caj

Milena
    Tak gratulace ze ste uz prestehovany! Kdyztak koupite klimatizaci:)

Tak se zabydlujte a ramstein zadarmo asi taky fajn zazitek:)

Ty tenky s tlustejma je nejaky prislovi?

Milena z Prahy

Ty tlustý do tenkejch používá moje kamarádka D. Ve významu “není čas na hrdinství”. Koukala jsem se teď na net a je to lidový rčení vyjadřující spíš nouzi hmotnou než časovou. Ale my všichni, co mluvíme česky, jsme i spolutvůrci jazyka, nejen pasivní uživatelé. Takže se ten význam asi trochu posunul.

Maya

Milena
    tak gratulka k novemu bytu
    koncik zadarmo budes mit jeste dneska, to ti tady bude nekdo zavidet 😀
    cernejcaj
    tlusty do tenkejch taky na Morave neznate? 😀

cernej caj

Jen to az tlusti hudou hubeni , tak hubeni hudou studeni:D

Attachments:
    Milena z Prahy

Čajdo,
    tohle znám v kontextu “v nemocnici dělají z tlustých hubený a z hubenejch studený”. Vyloženej optimismus 😛

cernej caj

Se mi to tu nejak rozbilo se divam:D

Milena
    No jak pise maya to my na morave nezname:D

Milena z Prahy

Mayo,
    no, říkala jsem si, že v tom epicentru v Letňanech by to bylo nad mý síly! To muselo bejt neskutečně hlučný 🙁

Maya

Milena
    no jo, to je asi princip koncertu, bejt hlucnej
    ja uz to taky moc nemusim, ale driv mi to nevadilo
    pravda je, ze to cloveka dostane vic do rause
    cernejcaj
    ono tlusty do tenkejch tak nejak logicky nejvic asi znamena, ze jde neco blbe

cernej caj

Maya
    Pochopila sem to nejak z kontextu ze asi neco narocnyho, ale prave mi to nejak unikalo

Ja sem jela poprve bez respiratoru mhd v sobotu a ty lidi tak smrdej ze hodlam nadale pokracovat v tom ho do mhd nosit:D

MirkaD

včera na odpo teda mín lidí,byly jsme 2+zástupkyně,já chodila na kasu jako druhá-takže vybalování,úklid-ježííííš to je tak fajn nebýt furt na kase-to si člověk úúúplně vyprázdní hlavu!!!!!!!!!!!!!!!
    na té kase je toho soustředění na MĚ-píšu o sobě-jiní to mají asi jinak
    tak na mě dost-hlídat stravenky-at je dám dobře,vracení peněz,at namarkuju dobře láhve,zboží+hlídat fronty-do toho být milá,příjemná…..
    no nic,takže hlava si odpočla,pochopitelně člověk zase utahanej,že furt chodí,tahá a tak,ale na hlavu dobrý,není tam můj psychickej výcuc z lidí,
    pobavil mě strážnej:D-prej Miri drž se
    já-proč,jsem něco provedla?
    on-ne,jde ti to dobře,tak at ti to vydrží-a oba jsme se začaly strašně smát,protože jsme si vzpoměly jak před dlouhou,dlouhou dobou jsem byla na smněně ta co vybaluje,uklízí,chodila jsem na kasu asi jako třetí,so odpo,a k večeru mi šel tenhle strážbej říct,jak mi to hezky šlo,jak jsem všecko stíjala,i já jsem měla ze sebe dobrý pocit,jak jsem stihla to co ostatní-vybalit,provézt zbytkové palety ve skladu,úklid a tak….
    no a rozbila jsem mycí stroj…..
    a druhý den neděle odpo jsem dělala celý obchod mopem…
    tak tomu jsme se včera zasmáli….:D:D:D
    dnes volno,tak jsme ráno vzaly včecky 3 psi i Btty rodičů,a jely náš pařezový okruh na okraj Ždánského lesa,jely jsme brzo ráno,takže chládek,a můj potroublý věčně zmrzlý čokl klepal kosu v autě,protože měla mokrý nožičky s trávy…..se z ní zbláááznííím
    vedro jí vadí na chození,když má mokrý nohy tak jí je zima…..
    se z ní picnu…
    no v lese se proběhli,zaskákali si po pařezech,Žeryk zaválel sudy,Betty se proběhla na 5metrovým vodítku co máme na vodění obou psů…
    doma snídaně,čteníčko,pak ostříhání Žeryka strojkem s nástavcem,hlavu,uši,teda nůžkama-+trošku šmiknout ocásek a nožky-A HEČ VŠECKO VŠECIČKO BEZ NÁÁÁÁHUBKU-TO ČUČÍTE COOOO????
    no pak jsem ho vytřela tvlhkým hadrem ze ždibcem pletové vody,dala mu půlku párku za odmněnu po kousíčkách,a du si číst….
    Černejčaj-citáty-mám knížečky citátů
    Milena-taky neznám toohle úsloví-to víš já su z Moravy jak Čjda,a úsloví-není čas na hrdinství znám,ale tady se nepoužívá:D
    gratuluju k nastěhování:D
    a ke koncertu zdarma:D
    kravál já nerada:D

cernej caj

MirjaD
    Jeee zerycek oatrihamn bez nahubku! Sem kakosovi ukazovala z vyletu pres kopec – tam je cerncin by se tam dalo doiit touhle polnackou prepadnout mirku:D fakt asi sit o neksy dam vyletem

Jo to neni cas na hrdinstvi taky moc neznam ze by nekdo rikal

Maya

v patek ma bejt 30, jeste ze do kanclu jedu ve ctvrtek, to ma bejt jen 25

Maya

nekam mi vysublimovala moje posledni svetle zelena pinzeta na klistata s sirokyma hrotama, ktera uz se snad ani neprodava, byla venku na stole a je fuc, uz jsem prohledala vsechno
    mam uz jen tu modrou, co ma uzky hroty a dela se s ni mnohem hur

cernej caj

Maya
    Ja mam takoveh ten hacek anwb mini pajsrik:D snad ji najdes nekde jen odcestovala a bude prilepena lokimu na podvozkunnebo tak… a jak rika muj tatinek… pes to sezral:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,101. až 2,120. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.