- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
14.5.2022 v 15:21 #139368
cernej caj
14.5.2022 v 18:45 #139370kachna
co je to zviratko s odrazem?
vižlavletu?
14.5.2022 v 20:19 #139371kachna
14.5.2022 v 21:34 #139374brut
Mile damy,
Po dlouhe dobe opet hlasim, ze jeste ziju 🙈😂
V nasem rodinnem blazinci je neustale veselo a ja tim padem vubec nic nestiham. Chodim si lehnout v 7 a do hodiny vetsinou usnu. 😂 Pry bych se mela prestehovat na vesnici, abych mohla chodit spat zaroven s kolegynkama slepicema, mi rika Vilem 😂😂
Nicmene doufam, ze uz se brzy alespon cast zklidni a ja tu s vami stravim vic casu.
Clouinka je stale stejna opice, ktera vymysli lotroviny. Dnes rano posvacila Svinii ho*no,ktere ukradla z jejiho zachudku.. Asi si dovedete predstavit moji reakci a nasledne vyhosteni Clo za dvere 😂
Svine je spokojena, vetsinu dne prospi. Az jsem mela obavy, jestli neni nahluchla. Neni! Otevru lednici, udelam krok a pravidelne na ni slapnu nebo o ni zakopnu 😂Preji vsem dobrou noc a snad se tady brzy objevim
14.5.2022 v 21:37 #13937514.5.2022 v 21:38 #13937715.5.2022 v 5:07 #139379cernej caj
kachna
jee, to byla urcite krasna prochazka s mravenecnikem!voranzovy brisko to ma taky, no 😀
brut
predevsim chapu ze ji snadno zasednes s tim maskovanim 😀15.5.2022 v 8:03 #139380brut
brut
predevsim chapu ze ji snadno zasednes s tim maskovanim 😀To mi chvili povidej 😂😂
15.5.2022 v 9:30 #139381MirkaD
já v pátek s psiskama zase vycházka lípa-hájenka,,pak mezismněna,
v práci miliony lidí stejně jak ve čtvrtek-a to jsem si myslela,že šetří….když 3 dny před tím bylo mín lidí….
mě v pátek šííííleně bolela hlava z venku-jako normoš bolest hlavy od páteře+hluk+únava a k tmu zepředu kosti v xichtě/dutiny,děs….
jsem se nemohla dočkat večera,radostně jsem pak seděla na terase!
miluju počasí,že už se dá sedět na terase,Dafi to taky milujemstrašně ráda vysedává venku,myslím,že jí by ke štěstí stačilo vyvenčit,pocvičit a pak se válet venku,bez větších vycházek by se obešla
včera jsem si dala s pejskama cvičící vycházku ke křížku a zpět,vždycky je tam hodně mokro,tak už chodím v gumákách,Žeryk válí sudy v té mokré trávě,tomu mokro nevadí,v práci mezismněna,brigádnice co nastoupila ve čtvrtek,tak cv pátek onemocněla….takže další dny co má vypsaný směny tak nedojde,takže zase někdo za ni,nebo o jednoho mín….
neustále dokola tohleto…..
včera dopo taky moře lidí,odpo mín,ale hodně se nakupuije chladz,věci na grilování,a všichni grilují+zmrzky se hodně berou,
k večeru pro mě dojel Martin,nakoupil,a jely jsme dom,
na terase rodiče grilovaly,já si dala grilovaný hermelín a papriky,a bramborový bulky,přežrala jsem se jak ……..moc prostě,ale zajedla jsem to sušenkama a půlkilem mandarinek….
večer jsem šla jen na minutku vyvenčit pséky před vrata,do vany pak šupky hupky a pak sluchátka do ušííí a hají….
ráno jsem trochu uklidila,vypadla jsem s pejskama zase ke křížku,
potkali jsme Pavlu s Kittečkem,Dafi to hned otáčela do….
odmítla jít i na vodítku-prostě se sekla-a se mnou nejdeš….
tak jsem s ní v náruči-ještě že není těžká,že…
došla ke křížku,Kitteček ze skákáním a blbnutím se vyřádil na Žerykovi,který na něj sice štěkal a chnapal,ale v mezičase si válel sudy v mokré trávě,
a žádný psychotrauma z něj neměl,u křížku šla Pavla zpět,já si pocvičila ze psama,pár odložení za pochodu ve stoje,přivolání,sedni/lehni,kroky,otočky,záházela jsem jim granátek-kong,a šli jsme zpět
s Pavlu jsem se domluvila,že na vycházky s ní budu brát Žeryka jen,Dafi bude mít klid,a Žeryk z něj není tak na nervy,a Pavlu miluje
ted čtu tu knížku,co ju sice mám už chvilku doma,ale zatím jsem se k ní nedostala-TEN NEJ ŽIVOT PRO VAŠEHO PSA-od Allie Benderová,Emily Strongová
aq je to fakt boží knížka,tak su zase o něco chytřejší,fakt dobrá knížka-kdybych ju měla k něčemu přirovnat,nebo o ní stručně něco říct,tak je to o tom,že to co může být fajn a zábava pro jednoho psa,pro druhého být nemusí-jasně objev roku:-)
a ted nemyslím,to,že jednoho baví nošení míčku,druhhýho ne,
ale doslova tam je třeba-jste přesvědčeni,že psa,který se bojí jiných psů,je nejlepší přinutit k návštěvě psího parku,nebo psích jeslí,protože tak mu pomůžete strach zpracovat?
je tam hodně o vhovaní psa,kdy my máme pocit,že je poslušný,ale on prostě už tu věc vzdal-česání,kartáčování,veterina,stříháí drápků….
o tom,že si poslušnost někteří lidé pletou z apatií,a s naučenou bezmocností,a vlastně jim to chování tak vyhovuje,protože pes je hodnej,poslušnej…
zajimavá knížka,pořád se člověk dozvídá nové věci…..
uf dnes odpolední,už at je aspon večer….8hodin…
Kachna-překrásná fotka
Černejčaj-fotohádanka-zvíře-nevím co to je,mě napadla vydra…nutrie….to jsou blbosti,co?:D15.5.2022 v 9:58 #139382brut
hele dam vam hadanku:D na fotce jsou dve zviratka… jedno ve vode a druhy ma odraz ve vode 😀 😀 co je to zviratko s odrazem?
Nejaky ptak v letu ci sedici na vetvicce nebo zajoch? 🙈😄
15.5.2022 v 11:13 #139383cernej caj
MirkaD
Tak snad lidi ubyfe a ta knizka vypada dobre bych si oujcila ke cteniJa ted zacala cist knizku o hubnuti – prestat se porad obvibovat z neuspechu, tlustoty a tak a zacit se proste mit rad. Tezky kdyz cas 30 let rad nikdo enmel a porad jen kritizoval, ale je to taky zajimavy a su zvedava co se doctu
Brut
Jj ptak s oramzovym briskem:)
Jinak taky vjodim spat v 7 tak nic nestoham treba peci o domacnost:D15.5.2022 v 12:34 #139384kachna
Tezky kdyz cas 30 let rad nikdo enmel a porad jen kritizoval,
Minulý generaci holt tu lásku často projevovaly právě tou kritikou, takže tě naopak měli nesmírně rádi!!!
15.5.2022 v 12:59 #139385cernej caj
Kachna
Taky se uklidnuju tim, ze neustaly vycitani jak su lina, blba, neschopna, tlusta a skareda urcite melo zaklad v tom, ze to maminka jinak neumela ale asi neni nutny abych si to o sobe myslela i ve svym veku a brala to jako svatou pravdu ktera nelze zmenit:DJinak dneska je venku peklo na zdechnuti, zavidim vsem kdo maji les.
15.5.2022 v 14:00 #139386PetraK
Ráaaaaaaaaaaammštaaaajn❣❣❣❣❣❣❣❣
Za chvíli jedeeeeem❣❣❣❣
15.5.2022 v 15:11 #139387cernej caj
PetraK
uzijte si tooo15.5.2022 v 17:08 #139388Fifi
Kachnooo, Bruticeee,
VSE NEJ k narozkam, mile damy! Dusevni i fyzickou svezest, domaci pohodu, zadny starosti a hodny zvirectvo vam preju! 🙂 Pusici a blemcos. 🙂Cajdo
Zviratko v odrazu absolutne nerozpoznam. 🙂 Knizku o hubnuti cist nemusis, ses holka akorat! 🙂Dennyky
To je trio, podoba se nezapre. 😀Esusova
Ty asi prestanes na par dni mluvit, uzijte si to na plny kule a zadny vytrznosti! 🙂15.5.2022 v 17:31 #139389cernej caj
Fifi
jeeee diky za upozorneni, kachnooo a brutice! veschno nejlepsi!no to sdeleni bylo v tom, ze vlastne staci se mit rad a clovek by nemel mit potize s vahou 😀 pripadne se sebeprijetim vuci vaze
zviratko je rozlusteni v clanku takze sem vam ho jeste nedala, kdyby nekdo chtel hadat 😀
15.5.2022 v 21:03 #139390kachna
Čajdo, Fifi, děkuji!
15.5.2022 v 21:21 #139391MirkaD
Kachna-tý jo,to myslíš vážně s tou kritikou?
jako,že dřív takhle lidstvo projevovalo lásku?
tvl,to mě máma teda neskonale milovala…..nikdo mě tak v životě nekritizoval jako ona…..
Černejčaj-je mi špatně z toho co tady píšeš,to si snad děláš pr….
to není možný tohle jako fakt teda……..Kachně- Nejvíc ze všeho ti přeji….
….klid a pohodu.
Necht máš dost času na to
zkrátka jen jednoduše žít,
beze stresu a všech mrzutostí.
Ano-přeji ti mír a spokojenost.Radost je život viděný,skrze slunečný paprsek.-Carmen Sylva
Kapička rosy zazáří
v slunci se blýskajíc,
jeden den může perlou být
a sto let možná nic.- Gottfried KellerBrut-Nezáleží na tom kolik máme,
ale jak si to užíváme.-CHarles Spurgeon
Všechno nejlepší k narozeninám tobě i Kachně:D15.5.2022 v 21:30 #139392Maya
kachna
brut
taky přeju všechno nejlepší!!
brut
ty jo, úplně bílou kočku jsem viděla tak jednou v životě
cernejcaj
odraz vůbec nevíc a zvířátko myslím nutrie, u nás jsou taky a vypadaj ve vodě podobně -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.