Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,081. až 2,100. (celkem z 3,684)
  • Autor
    cernej caj

Denny
    vypadaji, ze koukaj trochu ochranitelsky 😀

hele dam vam hadanku:D na fotce jsou dve zviratka… jedno ve vode a druhy ma odraz ve vode 😀 😀 co je to zviratko s odrazem?

Attachments:
    kachna

co je to zviratko s odrazem?

vižlavletu?

kachna

Po dlouhé době mě dneska mrzelo, že nemám foťák, který by uměl zachytit to, co vidím, bylo to jak procházka zeleným mořem.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem kachna.
    Attachments:
    brut

Mile damy,

Po dlouhe dobe opet hlasim, ze jeste ziju 🙈😂
    V nasem rodinnem blazinci je neustale veselo a ja tim padem vubec nic nestiham. Chodim si lehnout v 7 a do hodiny vetsinou usnu. 😂 Pry bych se mela prestehovat na vesnici, abych mohla chodit spat zaroven s kolegynkama slepicema, mi rika Vilem 😂😂
    Nicmene doufam, ze uz se brzy alespon cast zklidni a ja tu s vami stravim vic casu.
    Clouinka je stale stejna opice, ktera vymysli lotroviny. Dnes rano posvacila Svinii ho*no,ktere ukradla z jejiho zachudku.. Asi si dovedete predstavit moji reakci a nasledne vyhosteni Clo za dvere 😂
    Svine je spokojena, vetsinu dne prospi. Az jsem mela obavy, jestli neni nahluchla. Neni! Otevru lednici, udelam krok a pravidelne na ni slapnu nebo o ni zakopnu 😂

Preji vsem dobrou noc a snad se tady brzy objevim

brut

Svine

Attachments:
    brut

Clokane

Attachments:
    cernej caj

kachna
    jee, to byla urcite krasna prochazka s mravenecnikem!

voranzovy brisko to ma taky, no 😀

brut
    predevsim chapu ze ji snadno zasednes s tim maskovanim 😀

brut

brut
    predevsim chapu ze ji snadno zasednes s tim maskovanim 😀

To mi chvili povidej 😂😂

MirkaD

já v pátek s psiskama zase vycházka lípa-hájenka,,pak mezismněna,
    v práci miliony lidí stejně jak ve čtvrtek-a to jsem si myslela,že šetří….když 3 dny před tím bylo mín lidí….
    mě v pátek šííííleně bolela hlava z venku-jako normoš bolest hlavy od páteře+hluk+únava a k tmu zepředu kosti v xichtě/dutiny,děs….
    jsem se nemohla dočkat večera,radostně jsem pak seděla na terase!
    miluju počasí,že už se dá sedět na terase,Dafi to taky milujemstrašně ráda vysedává venku,myslím,že jí by ke štěstí stačilo vyvenčit,pocvičit a pak se válet venku,bez větších vycházek by se obešla
    včera jsem si dala s pejskama cvičící vycházku ke křížku a zpět,vždycky je tam hodně mokro,tak už chodím v gumákách,Žeryk válí sudy v té mokré trávě,tomu mokro nevadí,v práci mezismněna,brigádnice co nastoupila ve čtvrtek,tak cv pátek onemocněla….takže další dny co má vypsaný směny tak nedojde,takže zase někdo za ni,nebo o jednoho mín….
    neustále dokola tohleto…..
    včera dopo taky moře lidí,odpo mín,ale hodně se nakupuije chladz,věci na grilování,a všichni grilují+zmrzky se hodně berou,
    k večeru pro mě dojel Martin,nakoupil,a jely jsme dom,
    na terase rodiče grilovaly,já si dala grilovaný hermelín a papriky,a bramborový bulky,přežrala jsem se jak ……..moc prostě,ale zajedla jsem to sušenkama a půlkilem mandarinek….
    večer jsem šla jen na minutku vyvenčit pséky před vrata,do vany pak šupky hupky a pak sluchátka do ušííí a hají….
    ráno jsem trochu uklidila,vypadla jsem s pejskama zase ke křížku,
    potkali jsme Pavlu s Kittečkem,Dafi to hned otáčela do….
    odmítla jít i na vodítku-prostě se sekla-a se mnou nejdeš….
    tak jsem s ní v náruči-ještě že není těžká,že…
    došla ke křížku,Kitteček ze skákáním a blbnutím se vyřádil na Žerykovi,který na něj sice štěkal a chnapal,ale v mezičase si válel sudy v mokré trávě,
    a žádný psychotrauma z něj neměl,u křížku šla Pavla zpět,já si pocvičila ze psama,pár odložení za pochodu ve stoje,přivolání,sedni/lehni,kroky,otočky,záházela jsem jim granátek-kong,a šli jsme zpět
    s Pavlu jsem se domluvila,že na vycházky s ní budu brát Žeryka jen,Dafi bude mít klid,a Žeryk z něj není tak na nervy,a Pavlu miluje
    ted čtu tu knížku,co ju sice mám už chvilku doma,ale zatím jsem se k ní nedostala-TEN NEJ ŽIVOT PRO VAŠEHO PSA-od Allie Benderová,Emily Strongová
    aq je to fakt boží knížka,tak su zase o něco chytřejší,fakt dobrá knížka-kdybych ju měla k něčemu přirovnat,nebo o ní stručně něco říct,tak je to o tom,že to co může být fajn a zábava pro jednoho psa,pro druhého být nemusí-jasně objev roku:-)
    a ted nemyslím,to,že jednoho baví nošení míčku,druhhýho ne,
    ale doslova tam je třeba-jste přesvědčeni,že psa,který se bojí jiných psů,je nejlepší přinutit k návštěvě psího parku,nebo psích jeslí,protože tak mu pomůžete strach zpracovat?
    je tam hodně o vhovaní psa,kdy my máme pocit,že je poslušný,ale on prostě už tu věc vzdal-česání,kartáčování,veterina,stříháí drápků….
    o tom,že si poslušnost někteří lidé pletou z apatií,a s naučenou bezmocností,a vlastně jim to chování tak vyhovuje,protože pes je hodnej,poslušnej…
    zajimavá knížka,pořád se člověk dozvídá nové věci…..
    uf dnes odpolední,už at je aspon večer….8hodin…
    Kachna-překrásná fotka
    Černejčaj-fotohádanka-zvíře-nevím co to je,mě napadla vydra…nutrie….to jsou blbosti,co?:D

brut

hele dam vam hadanku:D na fotce jsou dve zviratka… jedno ve vode a druhy ma odraz ve vode 😀 😀 co je to zviratko s odrazem?

Nejaky ptak v letu ci sedici na vetvicce nebo zajoch? 🙈😄

cernej caj

MirkaD
    Tak snad lidi ubyfe a ta knizka vypada dobre bych si oujcila ke cteni

Ja ted zacala cist knizku o hubnuti – prestat se porad obvibovat z neuspechu, tlustoty a tak a zacit se proste mit rad. Tezky kdyz cas 30 let rad nikdo enmel a porad jen kritizoval, ale je to taky zajimavy a su zvedava co se doctu

Brut
    Jj ptak s oramzovym briskem:)
    Jinak taky vjodim spat v 7 tak nic nestoham treba peci o domacnost:D

kachna

Tezky kdyz cas 30 let rad nikdo enmel a porad jen kritizoval,

Minulý generaci holt tu lásku často projevovaly právě tou kritikou, takže tě naopak měli nesmírně rádi!!!

cernej caj

Kachna
    Taky se uklidnuju tim, ze neustaly vycitani jak su lina, blba, neschopna, tlusta a skareda urcite melo zaklad v tom, ze to maminka jinak neumela ale asi neni nutny abych si to o sobe myslela i ve svym veku a brala to jako svatou pravdu ktera nelze zmenit:D

Jinak dneska je venku peklo na zdechnuti, zavidim vsem kdo maji les.

PetraK

Ráaaaaaaaaaaammštaaaajn❣❣❣❣❣❣❣❣

Za chvíli jedeeeeem❣❣❣❣

cernej caj

PetraK
    uzijte si tooo

Fifi

Kachnooo, Bruticeee,
    VSE NEJ k narozkam, mile damy! Dusevni i fyzickou svezest, domaci pohodu, zadny starosti a hodny zvirectvo vam preju! 🙂 Pusici a blemcos. 🙂

Cajdo
    Zviratko v odrazu absolutne nerozpoznam. 🙂 Knizku o hubnuti cist nemusis, ses holka akorat! 🙂

Dennyky
    To je trio, podoba se nezapre. 😀

Esusova
    Ty asi prestanes na par dni mluvit, uzijte si to na plny kule a zadny vytrznosti! 🙂

cernej caj

Fifi
    jeeee diky za upozorneni, kachnooo a brutice! veschno nejlepsi!

no to sdeleni bylo v tom, ze vlastne staci se mit rad a clovek by nemel mit potize s vahou 😀 pripadne se sebeprijetim vuci vaze

zviratko je rozlusteni v clanku takze sem vam ho jeste nedala, kdyby nekdo chtel hadat 😀

kachna

Čajdo, Fifi, děkuji!

MirkaD

Kachna-tý jo,to myslíš vážně s tou kritikou?
    jako,že dřív takhle lidstvo projevovalo lásku?
    tvl,to mě máma teda neskonale milovala…..nikdo mě tak v životě nekritizoval jako ona…..
    Černejčaj-je mi špatně z toho co tady píšeš,to si snad děláš pr….
    to není možný tohle jako fakt teda……..

Kachně- Nejvíc ze všeho ti přeji….
    ….klid a pohodu.
    Necht máš dost času na to
    zkrátka jen jednoduše žít,
    beze stresu a všech mrzutostí.
    Ano-přeji ti mír a spokojenost.

Radost je život viděný,skrze slunečný paprsek.-Carmen Sylva

Kapička rosy zazáří
    v slunci se blýskajíc,
    jeden den může perlou být
    a sto let možná nic.- Gottfried Keller

Brut-Nezáleží na tom kolik máme,
    ale jak si to užíváme.-CHarles Spurgeon
    Všechno nejlepší k narozeninám tobě i Kachně:D

Maya

kachna
    brut
    taky přeju všechno nejlepší!!
    brut
    ty jo, úplně bílou kočku jsem viděla tak jednou v životě
    cernejcaj
    odraz vůbec nevíc a zvířátko myslím nutrie, u nás jsou taky a vypadaj ve vodě podobně

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,081. až 2,100. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.