Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,061. až 2,080. (celkem z 3,684)
  • Autor
    PetraK

jako penezenka a krabice od kladiva jste uz prohledali
    jojo, ale ten náš současný stav není úplně běžnej. Já hledala zoufale lístky na koncerty a to byl nerv. Nemám třeba letní boty . žádný. nemám, asi z tý půdy odešly.

Maya

PetraK
    dik za opravu
    ja u tohohle prispevku s odkazem fakt zadny upravit nemam
    u ostatnich prispevku to je
    proste zahada internetu 😀

Maya

PetraK
    no jo, ja ucty taky ztracim, ztraila jsem ucet od ty opravy budiku, co ted budi tak nejak random
    ale tam stala oprava 70 Kc, tak holt si jeste neco priplatim
    u kladiva to zamrzi
    a to mam extra krabici na ucty, akorat by tam ten ucet musel vzdycyky nekdo hodit, zejo 😀

Maya

a kdyz se ztratej boty, tak zas dobrej duvod koupit si novy 😀

Maya
    Denny

PetraK
    tvl, ty máš hlavně pořád dofču co já vim
    že tě huba nebolí!
    To tě bude bolet až v neděli, viď? :-DDD

PetraK

Maya
    a to mam extra krabici na ucty, akorat by tam ten ucet musel vzdycyky nekdo hodit, zejo 😀

my taky, jen po stěhování už nějak mrcha neplní ten účel, co by měla 😀

no jo, jenže to byly oblíbený boty a voni už je nikde nemaji, v tom problémek jest.

okud chovate doma invazivni druh,
    a kuwa, musim nahlásit Mousese!!!!!!!!!!!!!!! 😀

Dennyky

nebolí, ale tušim že bude bolet nejpozdějš koncem srpna 😀 😀

To tě bude bolet až v neděli, viď? :-DDD

to ne, to spíš v krku, prát se tentokrát nehodlám 😀

Kuskus

Tuhle si na Novinkách stěžovali Pražáci, že je polekalo strašlivé dunění a hřmot. Obávali se války, ale to Rammštajni měli zrovna zvukovou zkoušku.
    Jenže na opačném konci města! 🙂
    To bude rachot….. závidím.

Maya

Kuskus
    no co jsem cetla si lidi hlavne stezovali, ze to bylo v 9 vecer, coz jako celkem chapu

Maya

no tak koukam, jestli by se nedaly koupit znova nejpohodlnejsi boty co mam a smolik, uz se nedelaj a po celym svete par zbytku malych rozmeru
    tohle fakt nechapu, asi to lidi chtej, kdyz je to vyprodany, tak to prestaneme vyrabet

PetraK

stěžovali Pražáci, že je polekalo
    Pražák je pako, má už bejt zvyklej za ty roky, co sem hošíčci jezděj. A víme jak to je, Pražák se leká všeho i první vločky 😀

haháááá a jáá huž nejsem Pražáák :D, sem buráček!

PetraK

Maya
    asi to lidi chtej, kdyz je to vyprodany, tak to prestaneme vyrab
    jo, musí to řídit nějakej závistivej pomatenej idiot, protože jinak to nedává smysl končit s tím co funguje. Já takhle přišla o vońavky, boty, Brtnik džíny… teď už i auta, že jo, páč nebudou kombíci ve škodovce a já nechci kupovat Hnůjdaj. Páč jsou to fšivoni, co dělaj pěkně hnusnou reklamu, takže tím u mě skončili, tam nekoupím nic a navočkovala sem i Brtnika! naše peníze neuviděj 😀

cernej caj

Maya
    Vyzvedla sem si ty bambusovy tricka za 1/4 puvodni ceny, a charliemu jejaky testovaci balonky a pak udelam.kdyztak nalet na ty co mi nasla odetta

Taky zmrzku sem si dala a potkala sem na prochazce znamyho – spis od videno pres bronti akce ale tak mame spolecny znamy a je to dobrej kamos myho kamose, mel malinkou svatbu ale oba sme se tam tenkrat potkali. Je po havarce uz pres 10 let na voziku nepohyblivy nohy uplne, nebo asi od kolen dolu, tak sme pokecali a k tomu sem se prosla kolem prace takovym zaroatlym prirodnim parkem, mam pro muze plachty a vhve se mi deeesne spat

Tady celej den sileny predbourkogy dusno a vlhko ale nstesti teda zatazeno az ted jak jedu dom sviti slunicko

cernej caj

tak a dobrou noc, zitra druhej pokus na vychod slunce 😀

Attachments:
    Denny

Rozluštění hádanky 🙂

Attachments:
    Maya

Denny
    no tak to by mě nenapadlo

Kuskus

Čajdo, ty teda jsou!
    A motýlci jak si vybíraj barvu kytky, aby jim to ladilo a slušelo.
    Zajoch manekýn ve skoku a fotka není vůbec mázlá. Paráda. 🙂

Fifi

Dennyky
    tak co tam za brebery bydli? Brablenci, kurovec, vosy? By me taky nenapadlo. Mi s tema detailama pripominas ucitele biologie na gymplu, ten nas nutil se naucit celej atlas hub. Meli jsme to v oku dle fotek s nazvama, on nam zaludne daval jen detaily. 😀

Cajdo
    Zajac vypada jak srnka, to uz je umeni chytit totok v letu ostre. 🙂 Modraska jsem nevidela, ani nepamatuju. V detstvi jich u Vltavy na chate byly na piskovy plazi stovky. Tak at se zitrejsi vychod slunce zadari, urco to budou zase skvosty.

cernej caj

Fifi
    To zni dist desive a jeste houby zrovna:D az vam supnu dnesni galerii (byla sem venku 5:00 – 14:00 a nachodila asi 6km celkem:D tak to budete mrkat na drat:D

Denny

Dnešní dávka netopýrůch 🥰🙈

Attachments:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,061. až 2,080. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.